Welkom in Oost-Londen: Moslimbende snijdt banden door van auto´s van de immigratiedienst, voordat beambten met eieren worden bekogeld

Screenshot_54

(Vertaling: “delamontagne”)

1) Beambten zijn doelwit als ze een winkel inspecteren, die ervan verdacht wordt illegalen te herbergen.
2) Voertuigen werden bekrast en de banden doorgesneden in Shadwell, Oost-Londen.
3) Hierna werden immigratiebeambten bekogeld met eieren door de moslims.
4) Dit komt dan nadat de minister-president de moslimgemeenschap ertoe had opgeroepen om meer te doen aan het bestrijden van extremisme.

Een bende moslimjongeren begon een opzienbarende aanval op een busje dat door immigratiebeambten wordt gebruikt om illegalen op te sporen. Bij dit “ongemakkelijke incidentje” in Oost-Londen vorige week werden drie busjes met het opschrift “Immigratiedienst” zwaar toegetakeld.

Ook een niet als zodanig herkenbare zilverkleurige auto van de immigratiedienst werd vernield. Meer dan een tiental beambten kwamen woensdag in Shadwell aan om 3 illegalen uit Bangladesh uit een winkel mee te nemen. Ze kwamen terug bij hun wagens van de immigratiedienst, die in een  straat verderop waren geparkeerd, en ontdekten dat de banden waren doorgesneden en het lakwerk beschadigd was. Toen werden zij vanuit de hogere verdiepingen van de flats  bekogeld met eieren.

Bron:
http://euro-jihad.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.dailymail.co.uk

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Bangladesh, Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Welkom in Oost-Londen: Moslimbende snijdt banden door van auto´s van de immigratiedienst, voordat beambten met eieren worden bekogeld

 1. Cathja zegt:

  Tijd om dat TUIG uit te zetten! Of heeft dit gedrag soms NIETS met moslims te maken? Als respect voor mensen die gewoon hun werk doen ontbreekt, hebben de daders van deze walgelijke vernielzucht al helemáál geen recht op respect. Daarom zónder pardon en zónder al teveel woorden verbannen uit GB.
  Wie kaatst moet de bal verwachten.

  Like

  • ja hoor cathja
   jij hebt honderd procent gelijk, denk aan de schade die zij nu veroorzaken, kost miljoenen euro’s en die moslim idioten denken dat zij zo gerespecteerd zullen worden door dit dom woestijn apengedrag. Nee zo graven zij hun eigen graf want ooit zal de maat vol zijn in heel europa voor alle 53 miljoen moslims en dat zal hun eigen schuld zijn.

   met zulke primaten gaat heel europa de afgrond in.

   Like

 2. Jaan zegt:

  Goh en over zo’n niemendalletje en akkefietje wordt een artikel gepubliceerd? Nou dan gaat het er in Frankrijk in de ZUS zones wel wat harder aan toe. Als je je daar als politieagent vertoont word je er niet uit geslagen, maar eruit geschoten. Ik heb wel een video gezien waar de politie de no-go (ZUS) uit vluchtte na bedreigd te zijn met vuurwapens.

  Like

 3. JOHANNES zegt:

  vr.groet aan Tom Hendrix

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Ik mis Tom Hendrix al enige tijd.
   Beste Tom Hendrix, ik hoop dat ik u snel weer bij E.J Bron zie reageren.
   Ik mis uw reacties.

   Like

 4. jungleelephant zegt:

  Iets anders kun je van tuig niet verwachten.Tuig dat met duizenden per dag de Eu wordt binnen gelaten!Ik heb met niemand meer medelijden,die zich hier niet openlijk tegen verzet!

  Like

 5. Hans zegt:

  We stemmen op de partijen die dit mogelijk maken.
  Dus we willen het.
  Dus we krijgen het.

  Like

 6. De pot die al langere tijd op het vuur staat begint knap te borrelen en te spetteren, zou het kookpunt naderen?

  Like

 7. hans zegt:

  Gewoon tijd om dat tuig kapot te slaan, eruit te plaatsen en hetzelfde te doen met iedereen in onze eigen gelederen die daar ook maar een greintje sympathie in zien of mee hebben.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  “Dit komt dan nadat de Minister-President de moslimgemeenschap ertoe had opgeroepen om meer te doen aan het bestrijden van extremisme.”
  Kijk, dat bedoel ik nou:
  Verbeeldt Cameron zich nu in alle ernst, dat die moslimgemeenschap naar hem lúistert?
  Die luisteren nog eerder naar een vent als Choudary en trouwens: Ze verstáán helemaal geen dialoog!
  Iemand moet ze laten zien, wie er in GB de baas is! -Niet zij, maar ik kan ze niet echt kwalijk nemen, dat ze dat wèl denken.
  Ergens ongunstig, dat dit voorval zo relatief onbeduidend is: Het is veelzeggend genoeg, maar zeker omdat er geen doden bij gevallen zijn, hoef je geen seconde te denken, dat Cameron hier enige lering uit zal trekken.
  Ed Miliband zou een catastrofe geweest zijn. Deze figuur is….ach, alleen maar een hopeloos geval!

  Like

 9. Pingback: Welkom in Oost-Londen: Moslimbende snijdt banden door van auto´s van de immigratiedienst, voordat beambten met eieren worden bekogeld |

 10. luckybee zegt:

  Hebben de Britten de baas zijn over Oost London verloren?En hoe staat het bij ons ? Amstaredam Den Haag en Rotterdam Maastricht en Eindhoven? zijn wij daar nog de Baas thuis?

  Like

 11. JOHANNES zegt:

  Lucky waar probeer je achter te komen? we zijn geen moslims hoor,dus kijk maar even uit jij

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s