De “vluchtelingen” beginnen met het weggooien (van de hen geschonken) kleding: “Ze zijn niet in de mode!”

Screenshot_16

(Door: D. Borer – Vertaling: “delamontagne”)

ITALIË: Tegenwoordig houden de “vluchtelingen” zich niet alleen bezig met het weggooien van voedsel, een eerste levensbehoefte en een LUXE voor diegenen die werkelijk oorlog en vervolgingen ontvluchten, maar nu dus ook kleding. We ontkomen er niet aan; we zullen hen naar de laatste mode moeten kleden, de nieuwste smartphone en Ipad geven en hen uitdossen met de duurste Rayban zonnebrillen. Ze zijn dan tenminste goed gekleed als zij gaan protesteren om in de meest luxueuze hotels te worden toegelaten.

In het Italiaanse Como bijvoorbeeld lijkt het alsof deze pseudo-“vluchtelingen”, die van ons geld in een religieus centrum zijn gehuisvest, de kleding die zij van de regering en “xenofielen” (=  asiel-knuffelaars) ruimhartig hadden gekregen niet bepaald appreciëren:

Nauwelijks aangekomen, zo verhaalt een inwoner, begonnen zij de zakken met kleding, die zij van onze medeburgers hadden gekregen, in de straten rondom het opvangcentrum omgeven te gooien. Ze waren niet naar hun smaak! De inwoners riepen onmiddellijk de hulp van de politie in, maar die antwoordde dat zij niets konden doen en dat we vooral niet onze woede op haar moesten afreageren, want als we zo begonnen, dan . . . !

De verklaringen van deze inwoner zijn opgetekend in de krant:”Giornale d’Italia“.

Iets minder recent speelde zich een soortgelijk geval af in Novara, waar na een “solidariteitsmaaltijd” ten faveure van deze pseudo-“vluchtelingen”, een vrouw het volgende tafereel  gefotografeerd en in de media verspreid heeft:

Voor de lokaliteit, die aan de organisatie “Mobadara” toestemming had gegeven om er de solidariteitsmaaltijd te houden, waren de zakken kleding neergezet die niet naar de zin  van de  “vluchtelingen” waren. Dit was gedaan om ze later op de avond aan de honderden illegalen te geven die zich in Novara ophouden.

Hierdoor ontstond ophef onder de Italiaanse bewoners: die kleding had dan beter aan hun behoeftige landgenoten gegeven kunnen worden. En in plaats daarvan werd ze dus gegeven aan moeilijke en verwende Afrikanen die door de staat worden onderhouden. De vrouw in kwestie nam hierna contact op met de organisatie “Mobara” en kreeg het volgende antwoord: “Die kleding wordt niet door de migranten op prijs gesteld.” Punt uit!

Italiaanse bron

Bron:
www.lesobservateurs.ch
Auteur: D. Borer

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Graaien, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

118 reacties op De “vluchtelingen” beginnen met het weggooien (van de hen geschonken) kleding: “Ze zijn niet in de mode!”

 1. Jaantje zegt:

  Geen Rayban dat is zo…vorige eeuw.

  Like

 2. Willie zegt:

  Geef die smeerlappen een trap tegen hun kloten en weg ermee ,een strooien rokje kennen ze nog wel zeker? Past die bavianen veel beter .trouwens :waar blijft de Mafia hierin ?????Waar is die hun zg ” eergevoel” gebleven dan ??

  Like

  • anita zegt:

   Gisteravond op tv 501 een jongetje gezien die iets aan zijn been had, wat frappant was dat hij een dure merktrui aan had, niet te geloven, ik heb het nooit kunnen kopen voor mijn kinderen terwijl mijn man altijd gewerkt heeft..schandalig, velen zijn het licht in hun ogen niet waard

   Like

  • Richard zegt:

   Mafia hebben ze net bestreden. Wat zullen ze spijt hebben en wij ook.

   Like

  • angel zegt:

   En mee eens en dat begint zo al ik las daar straks op facebook dat mensen in de aow schulden hadden werden ziek konden de zorg niet meer betalen en toen huis uit gegooid bavianen erin en de staat richtte het huis in no ik ril toen ik het las deze mensen zijn vervolgens die ouderen dus op een bootje naar Amerika gevlucht wat een klote land toch hier die bavianen blijven maar komen enne nu wordt er geroepen neem ze in huis barst er maar mee ik betaal de huur nog altijd elke maand.
   Nee dan slaap ik liever ergens anders pff.

   Like

  • Doortje zegt:

   Ik heb gezegd , wij zijn straks de vluchteling er komen hier zoveel naar toe , en straks worden wij neer geknald door die opvreet gasten , ik moet me redden van 491 , 00 euro in de maand , mijn huis moeten verkopen om zo mij te redden , dat komt neer dat ik nu mijn huis waar wij hardt voor hebben gewerkt moeten op vreten , kut zooi . Die gasten krijgen wat ze willen hebben , ze willen s,middags ook een gekookt ei en s,avonds ook nog eens een lunch pakket omdat ze s,avonds laat ook eten willen , en ze willen niet van plastic borden eten , en dan wordt allemaal geregel , aan pakken die opvreters .

   Like

 3. Driek zegt:

  Ik vind dat toch wel weer ongelooflijk. Wat een schorem. En nou wil ik niet zielig doen, want het is lang geleden gebeurd, maar na de bevrijding, in 1945, kregen wij, kinderen, een of andere rare jas en broek, een allegaartje van allerlei niet passende kledingstukken, en dat moest dan nog worden vermaakt, je had in die tijd overal huisnaaisters. We zagen er niet uit, Dat was meen ik een schenking van het Rode Kruis of zo, want we hadden helemaal niks.
  Dit is natuurlijk meer dan schandalig, dat zijn geen vluchtelingen. Mensen die daar nou nog intrappen zijn niet goed snik. Ik ben wel zo verontwaardigd dat ik niet eens meer een behoorlijke zin kan formuleren. Wat een rot schorem!!

  Like

  • delamontagne zegt:

   U moet van mijn leefdtijd zijn. Dan herinnert U zich ongetwijfeld nog wel, 1956, de Hongaarse vluchtelingen. Ze kwamen schaars gekleed o.a over de sporen Oostenrijk ingevlucht. Midden in de winter. Ik zie de beelden nog zo voor me.
   DAT WAREN VLUCHTELINGEN.

   Like

   • Driek zegt:

    delamontagne zegt: Dan herinnert U zich ongetwijfeld nog wel, 1956, de Hongaarse vluchtelingen.

    Ja, ik kan mij dat natuurlijk nog heel goed herinneren, ik was al een volwassen knaap, en dat waren echte vluchtelingen, velen kwamen berooid aan, maar er waren zeer goed opgeleide mensen bij, we hebben ook nooit enig probleem met die mensen gehad. Maar wat er nu binnenkomt is werkelijk om te huilen, wat een achterlijk gedegenereerd volk.

    Like

   • John zegt:

    Wat dachten jullie van de hulp die wij aan Polen en Roemenie hebben gegeven…

    Like

   • rob zegt:

    Inderdaad…….ik kan me dat als kind nog herrinneren!!!!!!

    Like

   • Monica zegt:

    Mijn familie kwam terug uit Nederlands Indië, hadden daar in het Jappenkamp gezeten en moesten er terug in Nederland blij mee zijn dat ze een winterjas kregen…. En er werd tegen ze gezegd dat ze het vast niet zo slecht hadden gehad als de mensen die in Nederland de hongerwinter hadden overleefd. Nee, voor de Jappenkampen sloot men liever de ogen. Daar waren geen gaskamers immers? Dat de Jappen de meest wrede martelaars ter wereld zijn werd stilgezwegen…. En de gerepatrieerde Nederlanders moesten maar zien hoe ze het redden….

    Like

   • Domenica zegt:

    Monica, ik leef met je mee, deze vluchtelingen moeten dan wel dubbel zo wrang zijn voor jou… ( ik heb trouwens ook nooit wat geleerd over de jappenkampen bij geschiedenisles en dat terwijl ik op t vwo zat)
    Ik heb het geluk gehad dat ik al die gruwel dingen nooit heb mee gemaakt (ik was toen nog niet eens geboren) maar zelfs voor mij begint de maat vol te raken met deze ondankbare mensen. Ik woon praktisch naast een asielzoekerscentrum dus ik weet dat lang niet alle asielzoekers zo zijn maar een groot deel wel (en er word momenteel 60 baby’s per week in het azc geboren!) .
    Ik vind gewoon dat we die ondankbare vlerken helemaal niet meer moeten helpen, zelfs geen onderdak aan bieden. ‘Gooi je iets weg omdat het je niet aan staat? hup er uit, voor jou kunnen er wel andere dankbare mensen geholpen worden!’

    Like

   • Ben zegt:

    Ik ben een kleinzoon van zo’n vluchteling! Mijn grootvader sprak 4 talen, en na enkele jaren zelfs het dialect van het dorp waar hij 4 woningen heeft gebouwd voor zijn familie, en waar hij tot de dood voor zijn ouders heeft gezorgd die nooit OCMW of Pensioen hebben gehad. En, mijn grootvader heeft tot zijn 60 2 jobs gedaan, en thuis boerderij met pluimvee konijnen en een varken voor het gezin. Ik ben fier om een afstammeling te zijn van zo’n VLUCHTELING. Wat ik nu zie, vind ik een schande…

    Like

   • J.Polane zegt:

    Ik ben het volledig met u eens. Dit waren echte vluchtelingen en geen aso’s. Die mensen hadden fatsoen en waren dankbaar. Eruit sodemieteren die lamkakken!

    Like

   • Martijn zegt:

    @Driek
    Dat is dit jaar 60 jaar geleden. Als u toen al een volwassen knaap was durf ik u niet naar uw leeftijd te vragen. Respect dat u toch nog zo bij de tijd bent en zelfs vooruit kijkt naar wat gaat komen.

    Like

  • Henk Brom zegt:

   ik ben het voledig met je eens ook ik was zo’n jochie van een jaar of tien kom uit een groot gezin we hebben de hongerwinter overleeft van dekens die we van de kerk kregen zijn wat kleertjes voor mijn broertjes gemaakt en we werden naar bed gestuurd heel vaak zonder eten, wat een rot wereld leven we nu.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Hiervan gaat je bloed toch koken? Beginnen ze, amper voet op Europese bodem gezet, al zó hoog van de toren te blazen? Ik zou zeggen: “je accepteert deze kleding, en anders krijg je niets!”. Als deze rotzakken hun zin krijgen, dan lopen ze straks alleen nog maar in merkkleding rond, en steken ze de plaatselijke bevolking ‘de ogen uit’. Die arme bevolking heeft nota bene alles gedaan wat in hun vermogen lag en ligt, én meer, en dit is hun dank! Nog even en ze eisen een vier sterrenhotel om daar hun halalvoer te kunnen eten.
  Schoften! Ga terug naar je eigen land en val ons, Europeanen, niet langer lastig met jullie zogenaamde zielige oorlogsverhalen, waar geen moer van klopt! En kom niet langer aan met het verhaal dat jullie net zo goed recht hebben op een goed leven als wij. Als je dat zo graag wilt, steek dan je luie handen eens uit de mouwen en help je eigen land vooruit, in plaats van anderen voor je levensonderhoud te laten werken.

  Wij zijn jullie én jullie zogenaamde religie kotsbeu in elk geval!

  Like

  • Jos zegt:

   Tja men krijgt waarop men stemt.

   Like

  • Sylvia zegt:

   Had t niet beter kunnen formuleren

   Like

   • sven zegt:

    zelf onze stemmen worden gemanipuleerd. ik geloof er geen snars van dat het meredeel van nederland op rutte heeft gestemd. als ik alle reacties lees heeft niemand op de vvd gestemd. hoe kan het dan dat zij aan de macht zijn gekomen. we worden voor de gek gehouden. zelfs de media word gemanipuleerd

    Like

  • Ik verklaar mij volledig solidair aan Cathja en wil haar verklaringen zelf graag aanvullen met mijn enigszins bescheiden maar eerlijke mening. Ga naar jullie land terug of ergens anders of gedraag je. Een gegeven paard mag men trouwens niet in de bek zien. Als de kleren jou niet goed past kan je het veranderen. Maar niet weggooien want dat is een belediging voor de weldoener vanwie je zeker een schop zult krijgen wat je ook verdient. Je hebt niets vanwege jou eigen schuld. Ik geef jou kleren en jij durft te beweren dat zij niet in de mode zijn. Ik zou zeggen hoepel op van mij krijg je zeker niets meer. Je kunt niet arm zijn en tegelijkertijd brutaal. Dat past niet en is zeker dom van jou kant. Ik ga jou echt niet mijn beste kleding geven want ik ben niet idioot. Jij mag dat ook niet van mij verwachten. Je hebt het niet verdiend. Wat klaag je nou? Wat voor tuig zijn deze mensen. Zijn het wel mensen. Geen wonder dat zij in hun eigen land met passen, zij hebben namelijk aanpassings moeilijkheden en zullen nergens passen. Is het niet religie dan is het partij of wat dan ook. Dit zijn de allerlaatste rang van mensen. Zij weten niet dank je wel te zeggen en loyaal zullen zij nooit kunnen zijn. Als je nu al zo begint. Zij zullen veel meer problemen voor jullie opleveren. Zij hebben ook het recht om weg te gaan maar dat doen zij niet. Alleen maar klagend bedelen en alles afwenden op godsdienst. Ik zal nooit van mijn land weg moeten vluchten om mijn godsdienst. Ik neem de advaardbasre godsdient aan. Ik pas mij aan als het voor mijn algemeen belang behoeft. Waarom moeilijk doen. Punt uit. Waarom zou ik mijn leven bemoeilijken. Mijn band met Jesus Christus blijft toch bestaan. Zelf geloof Ik niet al te veel in religie. Sommigen noemen het vergif. God heeft geen religie. Is door mensen gecreeerd (verzonnen) om op zo’n manier mensen hun wil te dwingen en te doen wat zij willen. De kerk had zodoende de macht en dit is zo langzamerhand overgenomen van de kerk door allerlei troepen als Taliban en ISSIS en dergelijke soort misdadigers. Als ik in hun schoenen zou staan zou ik anders handelen. Plannen en weggaan naar een ander land maar niet als vluchteling.Men zal mij dan kunnen uitbuiten.

   Like

   • Djoke zegt:

    Exact , dankbaarheid en leren dat t hier ook crisis is , en dat zíj hun moeten aanpassen aan de omstandigheden en dat we helemaal totaal niks aan hun land verplicht zijn . Toen ik op de rommelmarkt nog stond werden de nieuwe fietsen die ze gekregen hadden gewoon verkocht en er kwam een extra bushalte voor dat gajes om ze naar de stad te brengen en nog ontevreden bekken en met ogen als kogels naar je kijken en wat vervelend gniffelen om onze oudjes verd@@@@@ ! Gedragen of oplazeren! En zo snel mogelijk weer terug als je uitgeprocedeerd bent . In de tijd dat ze hier gezeten hebben zijn ze niet lek geschoten en ook niet verhongerd , waardeer dat ! En met deze mentaliteit van nu kunnen ze wel blijven vluchten want dat accepteert geen hond op het laatst . Dan word je overal weggejaagd en beschoten

    Like

   • Mart Hoogedoorn zegt:

    Renfred….als dit zo door gaat moet je mischien nog eens vluchten voor je geloof.

    Like

   • Domenica zegt:

    Nee mart, Renfred niet, hij zegt heel duidelijk in zijn reactie dat hij zijn geloof aan zou passen (dit betekend dat als de keuze ontstaat tussen islam of dood hij voor islam kiest).
    Wat me opviel aan zijn geschreven stukje was het spreekwoord ‘ een gegeven paard niet in de bek kijken’….toen moest ik meteen aan een ander spreekwoord denken die vele malen beter toepasselijk is op dit soort vluchtelingen: ‘geen paarlen voor de zwijnen gooien’ helaas doen wij dit wel!

    Like

  • angel zegt:

   Mee eens en Rutte zegt meer en meer VVD kiezers niet zeiken dit is wat je hebt gekregen van sint Rutte en co

   Like

  • Veronique zegt:

   Ja waar gaat de wereld naar toe hier in eigen land moeten we zelf knokken voor de boterham op de plank te krijgen en heb ik zelf geen ene luxe dingen….. En dan zullen die vluchtelingen dan wel alles kunnen eisen en krijgen terwijl ze alleen nog niks hebben gedaan. En zeker het zijn de rijke die vluchten en de arme blijven achter. Ze kunnen niet leven met minder en als ze het niet krijgen dan worden ze boos en dan gaan we weer domme dingen doen om aan sie spullen te komen ik cindt het maar raar al die dingen en de politiek maakt ook verkeerde beslissingen het duurt te lang en kom met een oplossing mensen…..

   Like

  • seegers zegt:

   beter kon je het niet verwoorden

   Like

 5. luckybee zegt:

  Tsia ze willen zo te zien met de allerlaatste fashion kledingstukken gekleed worden?Liefs Armani of zo iets?

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Ik begin waarlijk te geloven dat onze ontwikkelingssamenwerking nog een heel ander staartje heeft gekregen… Namelijk “ondankbaren”! Het zal ook nooit goed zijn of het deugd niet. Terwijl onze eigen mensen hier in compleet uitzichtloze situaties terecht komen, wordt dit zooitje schorem gepamperd met alles wat voorhanden is en dat is niet goed genoeg…?!

  Ik hoop dat men op bijzonder korte termijn gaat begrijpen dat het nooit zal deugen en nooit genoeg zal zijn voor dit zooitje verwende over het paard getilde sujetten. Uitzetten, deze klanten en wel onmiddellijk! Linea recta retour continent Afrika!

  Like

  • sven zegt:

   wat je zegt. mijn man is ongeneeslijk ziek. wij moeten als gezin van 1160 euro rondkomen. ik heb 3 kinderen. ik werk me kapot om het hoofd boven water te houden. en ik heb echt geen luxe dingen. heb zelfs geen mobiel , kan ik niet betalen. en het mooie is omdat ik erbij werk word mijn man gekort op zijn uitkering. ben voor nix in de weer. en dan deze mensen hebben eisen over kleding en eten. breng het maar bij mij en ik zal jullie dankbaarheid tonen

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  Een peniskoker een een rieten rokje zouden toch moeten volstaan?

  Like

  • JOHANNES zegt:

   ja idd penis kokers, voor de hufters die te lui zijn om hun gulp open te maken als er weer eens een westerse meid verkracht moet worden ,kom dat tuig vooral, overal in tegemoed
   beste burgers uw overheid weet wat goed voor u is, en u bent nu eenmaal te stom om dat zelf te weten ,dat wijzen de verkiezingen telkenmalen zeer duidelijk uit.
   en als het helemaal uit de hand loopt,dan geven we naar goed vaderlands gebruik gewoon de zionnisten de schuld van alles,hier in goed voor gelicht door jantje smelt,en de grote nederlandse weisgeer driesje van 8 . de onder liggende bedoeling is natuurlijk in dat geval om Israel in de rug te schoppen en het Joodse volk te beschadigen.
   als voor een maal het klagende klootjes volk als een man , op Wilders zou stemmen was in eenkeer alle ellende ten einde.
   maar nee lekker door gaan met in eigen laarzen zeiken en klagen over de rot lucht.

   eh de forum bezoekers zijn uit gezonderd in deze reactie dat spreekt neem ik aan?

   Like

 8. louis-portugal zegt:

  Nou reaguurders, we moeten het hun toch ook een beetje naar hun zin maken.
  Dat zouden jullie toch ook willen als je veel geld betaald had voor een “vakantiereis”.
  Het gaat nog veel “leuker worden als we beginnen met de TERECHTE gezinshereniging.
  Een man heeft 2 vrouwen en 9 kinderen in een dorpje in Duitsland laten overkomen..
  Uiteraard recht op een huis en andere nederlandse c.q. duitse faciliteiten.
  En wij maar bang zijn dat we niet genoeg arbeidskrachten hebben of zijn die anders dan wij nodig hebben????????????????????????

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja @ louis-portugal,

   er is ons steeds voorgehouden dat Europa aan het vergrijzen is, en dat deze mensen straks noodzakelijk zijn voor onze arbeidsmarkt/economie.
   Toen Joop den Uyl jaren geleden tekende voor ‘olie voor immigratie’, was er nog helemaal geen sprake van vergrijzing, en dat is nu nog steeds niet het geval. Waarom zouden we moslims nodig hebben op onze arbeidsmarkt als we om arbeiders verlegen zitten? Laten we dan eerst en vooral eens binnen Europa kijken. Liever een Europeaan dan een Arabier. Bovendien hebben veel moslims een erg laag IQ, dus die zijn sowieso voor weinig beroepen geschikt.
   Nu zitten we met vele tientallen miljoenen moslims in Europa opgescheept, vanwege de bindende overeenkomst met de rijke Arabische oliestaten, en zijn we voorgoed tot die moslims veroordeeld! We raken ze nooit meer kwijt!
   Ik las in een ander artikel op dit blog dat de koning van Saoedi-Arabië, die momenteel aan de Rivièra zijn vakantie viert, daar ook op huizenjacht gaat. Ik vind dit een hele gevaarlijke ontwikkeling! Als rijke Arabieren hier huizen en land(goederen) gaan opkopen, kun je ze dit nooit meer afnemen.
   Ik vrees dat men alleen kijkt naar de mega-grote geldbedragen die ermee gemoeid zijn, maar niet wat dit voor gevolgen kan hebben voor de toekomst!

   Like

  • Mart Hoogedoorn zegt:

   Goedkoper zullen ze niet zijn…àls ze al willen werken.

   Like

 9. Dat is zooo 2001. Dit is dus de sprinkhanen plaag dat we elke dag weer binnen halen. Shoot to kill….

  Like

 10. Republikein zegt:

  Ze zijn niet allemaal over het paard getild!
  Sommigen zijn best tevreden.
  Zouden ze verkering zoeken met de nieuwe outfit?

  Like

 11. delamontagne zegt:

  AANVULLING
  “WIJ WILLEN BETER ETEN, MOOIERE KLEREN en waar we wonen moet minder warm” [ VIDEO ]

  Dit moet je beslist zien, de nep-“vluchtelingen” die een demonstratie beginnen door een auto-weg ten Oosten van Venetië te blokkeren : Ze geven ons geen lekker eten, geen aantrekkelijke kleren en onze verblijven zijn te warm en drukkend.”
  (interview/video vab Francesca Segato )

  Een dertigtal “vluchtelingen”zijn op de weg gaan zitten aan de Oostkant van de stad om tegen hun condities van behuizing te protesteren [..]

  “Jullie zijn racisten roepen ze. Met deze Slogan blokkeren een 30-tal van deze nep-vluchtelingen maandag-morgen het verkeer vroeg in de ochtend.
  De file auto,s wordt langzamerhand groter en de doorstroming wordt erg belemmerd voor de grote groep Italianen die op weg zijn naar hun werk.
  BEKIJK ZELF MAAR EENS, DE ARROGANTIE VAN DEZE INDRINGERS:
  video
  http://www.lesobservateurs.ch/2015/07/29/nous-voulons-de-la-bonne-nourriture-de-meilleurs-habits-et-des-logements-moins-chauds/
  Source en italien (trad. D. Borer)

  ( p.s. dat kleine opdondertje heeft toch heel duidelijk nog geen “Rayban” zonnenbril gekregen.)

  Like

  • jungleelephant zegt:

   De auto’s hadden moeten gassen:met een rot gang er dwars doorheen denderen;zijn ze het voorgoed afgeleerd:autoweg is niet voor voetgangers en ook niet voor straatzitters!Waarom is iedereen toch zo soft?Ik begrijp er geen moer meer van!

   Like

   • Cathja zegt:

    De politie een beetje traangas laten verspreiden. Ik denk niet dat ze er dan nog zo rustig bij blijven zitten. Bovendien scheelt het een hoop bloed op straat als je hen op deze humane manier verwijdert.
    Inderdaad, men is veel te soft! Opzouten met die lui! Dat je in Afrika op straat zit moet je zelf weten, maar wij zijn niet van dit idiote gedrag gediend.

    Like

   • Ellen zegt:

    Ik snap het ook niet !

    Like

   • maggy moons zegt:

    Ah, goed, dan ben ik toch niet de enige die er zo over denkt… het is frappant dat net die niets of niemand respecteren net erg worden getolereerd door … tja, hoe zal ik het stellen?…softies en gewoon de lomperikken die nog steeds niet door hebben wat voor een triest leven wij nog zullen hebben door dat getolereer… Als hun acties, eisen en daden wreed zijn mag de oplossing ervan van mij ook wreed zijn, je moet ergens beginnen en wel met direct resultaat en ’t mag nix kosten liefst, ze hebben ons al genoeg gekost en gaan dat ongetwijfeld nog… ga ma werken, hé… tjonge jonge jonge…. niet te geloven hoeveel mensen blind zijn… wij worden vreemden in ons eigen land…

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Ik was altijd zo zacht als boter,voor alles en iedereen;liet over me heen lopen,heen en weer;als een deurmatje!Tot een jaar of 20 geleden;nu ben ik hard,als het moet spijkerhard!Ik heb mijn wijk in die jaren zien veranderen in een moslimwijk met moskee om de hoek!En als je dan een softie bent,ben je bij voorbaat al de pineut!Mooi niet dus!Ik heb mijn mondje wel klaar,en als het moet,nog wel iets anders ook!

    Like

  • Cathja zegt:

   Onbeschoft, brutaal en gevaarlijk, deze indringers! Wat zullen de Italianen ze uitkotsen zo langzamerhand. Het is tijd om die lui thuis te brengen. Daar hebben ze vast en zeker betere huizen, beter voedsel en veel betere kleding.
   Europa is echt drie keer niks! 😉
   Van mij mogen ze dit allemaal aan den lijve ondervinden, en gedesillusioneerd naar hun zandbak terugkeren!

   Like

  • mieke zegt:

   De arrogantie is op hun smoelen te zien zodra ze een poot aan wal zetten!!! Kijk naar echte slachtoffers….de Syriers. ..die kijken verdrietig in de boot maar ook op de wal…dat zijn de echte die hulp nodig hebben…de rest is oplichterij!!!

   Like

 12. fransdewit zegt:

  Niet modern genoeg die kleding, dacht dat een hoofddoek toch wel heel erg in de mode was, bij dat uitbaat volk, in deze dagen. Vroeger stonden ze de inboorlingen, met die stokjes door o.a. hun neus en oren, uit te lachen. Nu lopen sommige ozo moderne mensen vele jaren later met een piercing rond. Was toen gewoon de kift. En zo zie ik die gasten ook hoor.

  Like

 13. Qvic zegt:

  Dit zijn net verwende kinderen, hoe meer je ze geeft, hoe meer ze gaan eisen. Dit houdt pas op, als jij ze gewoon voor het blok zet en dat zij alles zelf moeten bekostigen. Dus niets meer geven (geen geld of ander materiële zaken of geen gratis onderkomens en geen gratis eten, ook geen enkele rechten meer geven) of nog iets doen voor deze gasten. Ze moeten gewoon d.m.v. (dwang)arbeid in hun eigen onderhoud voorzien. Zij moeten ook zelf maar zorgen dat zij de overkant halen van de middellandse zee. Zij zelf maken de keus om die zee over te steken, dus zijn zij wel degelijk bewust wat de risico’s kunnen zijn. Die pendeldiensten van de E.U. is regelrecht een volksverraad aan de bevolking van de E.U. Hoogverraad dus, waar bijna alle politieke partijen schuldig aan zijn, van de E.U. zelf, maar ook de 1e en 2e kamer, als provinciaal, als op het gemeente vlak. Zo ook alle medewerkers voor de asielindustrie werken. De meeste medewerkers zijn niet eens bewust dat zij hoogverraad plegen en zien het meer als hun beroep. Daar komt bij dat alle mensen die op deze politieke partijen stemmen ook min of meer ook hoog verraad plegen. Een klein reken plaatje: we hebben 17 miljoen inwoners in Nederland, daar van mogen ongeveer 10 miljoen van stemmen. De afgelopen keer voor de 2e kamer was ongeveer 60% wezen stemmen. Dat is dan 6 miljoen, daarvan hebben ongeveer 1 miljoen op de PVV gestemd. Dan kunnen we gemakshalve zeggen dat er ongeveer 5 miljoen landverraders onder ons wonen. Dus bijna 1 op de 3 inwoners van Nederland is een landverrader.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Dat hebt u goed gezien!

   Like

   • Helemaal mee eens, stoppen met pamperen en ermee doen wat ze met het eigen volk ook doen… zie maar hoe je alles betaalt en overleeft, heb je geen geld jammer dan, dan geen huis geen kleding, geen eten en als je het wilt krijgen zonder er iets voor te willen doen en dit op criminele wijze wil verkrijgen…. linea recta terug met dezelfde boot als waar je mee aangekomen bent….stelletje ondankbare honden. Ze hadden de grenzen nooit open mogen stellen….we halen er ook extremisten mee binnen en denk eens aan al die enge ziektes die ze in Afrika hebben, die hoeven wij hier niet. Ze hebben en kunnen nix……alleen fokken als konijnen…..dat hoef je ze niet te leren. Ik wil Nederland waar ik 55 jaar geleden in ben geboren niet zien veranderen in een land waar vrouwen gehuld in gordijnen broedmachines zijn en worden onderdrukt door mannen die trouw zijn zien als iets waar alleen vrouwen zich aan dienen te houden en zelf meerdere vrouwen vol met kinderen mogen pompen. Wij denken eerst eens na, een kind erbij kan ik dat wel betalen, zij niet hoe meer hoe beter, zo snel mogelijk moslimmetjes erbij maken. Worden het er lekker veel…… De goudzoekers weigeren voedselpakketten en kleding die wordt verstrekt…..Zo hoog is de nood dus niet……….. GRENZEN DICHT!!!!

    Like

   • John zegt:

    Trudie je hebt groot gelijk ,maar die geiten wollen sokken moeten hun levensstandaard blijven verdedigen .
    Anders moeten ze gaan werken !

    Like

  • anita zegt:

   Het hele vervelende van deze vind ik dat hun vinden dat wij ze gewoon MOETEN helpen, HUN hebben overal recht op, HUN willen, HUN zijn zielig (heb naar nieuws gekeken, zo zielig zien velen er niet uit) HUN eisen en eisen en eisen, vreselijk…..en wij moeten ons aanpassen aan hun anders is het discriminatie…als wij een huis bezoeken waar we niet welkom zijn heeft de bewoner het volste recht om je eruit te zetten, waarom kan dat met hun niet?? Ze komen onze rust zeer danig verstoren

   Like

   • babs zegt:

    Niet ‘hun’ maar ‘ZIJ’ Anita, laten we wel gewoon Nederlands blijven spreken alsjeblieft.

    Like

   • anita zegt:

    En babs, docent nederlands?? Er wordt begrepen wat ik heb geschreven en daar gaat het om. Ga maar ergens anders muggeziften

    Like

 14. Pingback: Asielzoekers eisen haut Cusine en design kleding! | eunmask

 15. Avidia zegt:

  Mijn bloed kookt.

  Like

 16. 1. De hongerigen spijzen
  2. De dorstigen laven
  3. De naakten kleden
  4. De vreemdelingen herbergen
  5. De zieken verzorgen
  6. De gevangenen bezoeken
  7. De doden begraven
  De zeven werken van barmhartigheid.

  Like

  • Driek zegt:

   En wat wilt u hiermee zeggen? Christian Limaheluw.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Christian Limaheluw 10:28

   En wat doen we met criminelen, verkrachters en leugenaars….? Moeten we die ook behandelen volgens de regels der ‘barmhartigheid’?

   Like

  • behoort u zelf tot een van de categorie? Aan alle goedheid komt een keer een eind
   In de bijbel staat ook dat je vertrouwt moet zijn als een lam ,maar zo op je uiterst als een serpent. Je niet laten naaien dus

   Like

  • anita zegt:

   mooi geschreven alleen jammer als het eigen volk naar de voedselbank moet, rustig van watervoorziening wordt afgesloten ivm betalingsonmacht, geen geld hebben voor een winterjas, velen op straat komen te staan ivm huurachterstand (vaak in de hand geholpen door uwv en instanties), ziekenhuis mijden velen van ons als de pest ivm de kosten dus geen zorg, gevangen? we zijn al gevangen genomen sinds we tot de europese unie zijn toegetreden, en velen worden nu op een armzalige manier begraven omdat de mensen geen geld meer hebben voor iets waardigs, let wel, ik spreek hier over nederlanders…Barmhartigheid?? daar moet je voor naar ons kabinet, die hebben dat woord nog nooit gehoord…althans niet voor de eigen mensen

   Like

   • angel zegt:

    Mooi geschreven zeker van dat ziekenhuis zou je eens wat vertellen als je wilt ik ben vorig jaar van me pony gevallen schouder uit de kom ja het was vrijdag avond hov gebeld wat denk komt uw zelf maar nee ging niet en dit en dat ik dacht !”##$”G#%$#$#$” dit dus toen een doek tussen me tanden daarna strak staan en duwen maar hij zat er terug in.
    Die maandag dus naar de arts ja moest van me man veel pijn dus naar ziekenhuis stikt daar van die buitenlanders nou foto schouder was niks meer van te zien rekening 50 euro,daarna werd het herfst vitamine D te kort maandelijkse kuur kosten 50 euro per maand mee gestopt na 1 maand dus kon het niet betalen en vond het afzetterij.
    Na weer een maand van paard gevallen me zadel er knapte een riem kan gebeuren.
    Huilen van de pijn vrienden wilde bellen ambulance heb ze moeten smeken dat niet te doen want daarom vermijd ik het ziekenhuis half jaar later longontsteking 6 weken plat geen arts bij geweest reden kon het niet betalen.
    De ellende sinds 2 jaar geen loon of uitkering werkte freelance bij de krant hup overname club op straat collega pleegde zelfmoord na 2 jaar dus nu bezig de opgebouwde schuld af te lossen van de 5 moet ik er nog 3 duizend aflossen en ik doe dit zonder hulp ben wel naar hulp geweest maar kwam er geen ruk meer verder.
    De ouderen het huis uit buitenlander erin de staat betaald de uitzet.
    En das nu NL en gedachten dat je dood wilt die heb ik al maar me pony heb ik nog ondanks de ellende zij kan er niks aan doen en daarom maar en snee minder eten me pony is me alles zonder haar liever dood en begraven.

    Like

  • Maaike zegt:

   Christian,allemaal goed en wel,maar mijn bedenking is toch op: 1.De hongerigen spijzen,maar ze gooien het voedsel weg 2.De dorstigen laven,maar ze gooien het water weg 3.De naakte kleden,maar ook de kleding gooien ze weg 4.De vreemdelingen herbergen(in België heeft een vrouw dit gedaan,haar dank,ze werd verkracht en berooid achtergelaten,dus huisje geplunderd en kort en klein geslagen) 5.De zieken verzorgen,ik ben invalide en heb veel operaties en medicatie nodig,dit kan ik allemaal op eigen houtje betalen,kan ik dit niet,heb ik wel degelijk pech gehad,want ze gaan dit heus niet bij in hun begroting plaatsen hoor. 6.De gevangenen bezoeken,de gevangenis zit nu al propvol met allochtonen,begin maar te bezoeken hé en hebben we echt nood aan nog meer criminelen?Dacht het niet. 7.De doden begraven,in België eisen ze eigen begraafplaatsen en willen ze uiteraard met hun hoofd richting Mekka begraven worden,met minder nemen ze geen genoegen.

   Like

  • 1=ze zijn niet content met brood=dus geen honger,
   2=platwater willen ze ook niet?
   3=gewone kleding of deken willen ze ook niet?
   4= willen mooier wonen dan ik?
   5= daar ben ik mee eens,
   6=wij zijn de gevangen die zij komen bezoeken,
   7=ok,maar op de westerse manier,
   dat zijn is de vertaling in vlaams

   Like

   • vorige is het antwoord op de 7 werken van Barmhartigheid, mijn vader gedeporteerd onder WO2 naar Duitsland, dwangarbeider, dan in de mijnen komen werken in Belgisch Limburg, dag en nacht gewerkt,7op7 en fotograaf geworden, onze kleding was meestal zelf gemaakt door mama en anderen lachten ons uit, maar ik ben hun zeer dankbaar, die opvoeding was werkelijk enig, en ik kan mijn plan trekken, stop aub met deze nieuwe eten enz te geven, ik ben geen racist, maar het zijn economise vluchtelingen, dat begint toch iederéén te zien,maarja, God zei ooit= je oogst wat je zaait, grtn justin

    Like

 17. Ferdy zegt:

  Ik sem op Wilders voor een harde aanpak vluchtelingen die de kantjes er aflopen om nog meer te ontvangen weg er mee hoera voor Wilders weg met de PvdA en de VVD slappe hap die zorgen dat de Nederlander in de bijstand komt en dan nog bezuinigen om een buitenlander het duurste te kunnen geven ,hoe zijn ze aan het geld gekomen om naar niet te komen wie leent je zoveel geld .
  Hoe betaal je dat terug . In je eigen land loopt je in lompen hier wil je het duurste hebben . Je kan jeen kogel krijgen als je niet gouw opdonderd.

  Like

 18. Peter van Hemert zegt:

  Vluchteling staat met recht tussen aanhalingstekens.Ze zijn geen vluchteling…t zijn gelukzoekers. Doen wat Engeland ook doet! TERUG STUREN en dat gewoon volmondig zonder tegenspraak Gewoon op TV zeggen dat er geen plek is in GB. Wil j ook van dat verwende schorem af die het.land voor je kinderen en kleinkinderen naar de klote helpt? Stem dan op de PVV. Enige partij met ballen.

  Like

 19. mamier zegt:

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet eens weet hoe ik hierop moet reageren! ik ben écht mond dood….uhm oh ja dat is de bedoeling natuurlijk ook schiet mij maar lek of maai ze daar in het torentje maar neer hier komt nooit meer een eind aan en word alleen maar erger ,en wat doen wij?????? juist niks hier schrijven we onze frustratie neer en hun maar lachen ,denkt men nou echt dat Wilders ooit aan de macht komt …………………………vul maar in

  Like

 20. Jan zegt:

  Ja ik weet me wel te herinneren ik ben van 1950 Een groot gezin ik moest kleren te groot of schoentjes van plastiek Je werd op school gediscrimineerd voor vlooie vanger ik weet wel wat armoede is ik ben nu een rijk mens als ik zie wat ik nu heb

  Like

  • Elvisia zegt:

   daar heb je ook hard voor gewerkt

   Like

  • Johanna zegt:

   Jan ben het helemaal met je eens,ben van 1952 uit een gezin van 11 kinderen we hebben veel armoe gehad! Kregen kleding en schoenen van de gemeente! Zag er niet uit maar de schoenen hadden geen gaten in de zolen,dus warme voetjes in de winter! Zal niet verder uitwijden maar heb genoeg meegemaakt! We hebben nu een goed leven,mijn man en ik hebben keihard gewerkt en plukken er nu de vruchten van.

   Like

  • sandy71 zegt:

   ach ja ik als alleenstaand moeder , moet t ook doen van de kleding bank en ik ben o zo blij en dankbaar dat het er is….. ik heb niet 1 x gezegt het is niet in de mode mijn kinderen en ik zijn er blij mee maar, dat zal ons nederlands bloed wel zijn.

   Like

 21. ron zegt:

  het zijn soldaten die straks hun opdrachten uit zullen voeren.Dat krijg je als het politiek correct denken gezond verstand vervangt.

  Like

 22. aplo zegt:

  Oprotten help eerst je eigen volk de oudjes b.v. het is een groot schandaal dat er voedselbanken zijn in Nederland,maar ja er moet zoveel mogelijk naar z,g,vluchtelingen.Wie wordt hier gediscrimineerd Nederlanders toch???

  Like

  • anita zegt:

   ik vraag me af of het daadwerkelijk vluchtelingen zijn, zie ze allemaal goed doorvoed, moderne kledij, zelfs merkkleding, hebben veel geld gehad om naar hier, frankrijk etcc…te kunnen oversteken…en idd wij nederlanders worden gediscrimineerd alleen hebben veel mensen dat nog niet in de gaten

   Like

 23. moeskoetie zegt:

  misschien dat die idiote asielknuffelaars de ogen opengaan, en die klootzakken allemaal het land uit mieperen

  Like

  • anita zegt:

   idd, heb pas met een vrouw gesproken die dat werk al jaren doet, ze begint haar neus nu wel flink vol te krijgen vertelde ze…ze zijn met niets meer tevreden, ze kunnen alleen nog maar zeggen, geld, krijgen, hebben, geld, geld, ik wil, ik wil…vreselijk en het wordt alleen maar erger, let maar op

   Like

 24. Die mensen kunnen toch zelf ook wel denken?Niet onze schuld dat t hier dan tegen valt, moeten ze maar niet met die oplichters van ronselaars in zee gaan . En trouwens vol is vol en Sinterklaas bestaat niet .Dus aftaaien maar weer! Er is niks ,echt helemaal niks wat me zo laaiend maakt als een ondankbare ontevreden vluchteling met kapsones.

  Like

 25. Piet zegt:

  Ik heb het altijd al gezegd: het zijn allemaal economische vluchtelingen en geen oorlog slachtoffers of wat dan ook voor vluchtelingen.
  Elke persoon kost ons land meer dan wat ik ooit met hard werken heb verdiend.
  Gewoon grenzen sluiten en alles wat binnen zit zonder enige hulp buiten gooien.

  Like

 26. Jackvdveen zegt:

  Stuur alle kleding naar opvangkampen in Turkije en men zal nog nimmer zoveel mensen gelukkig hebben zien kijken. Ook Syriërs, maar dan vluchtelingen.
  Wist men, dat in West-Syrië, de Middellandsezee strook, de mensen luxer leven dan menig nederlander.
  Het is niet overal oorlog, maar wel overal sinterklaasfeest in Europa en wij zijn de Zwarte Piet.

  Like

 27. patrick rosseel zegt:

  gewoon allemaal af schieten die profiteurs

  Like

 28. Danielle zegt:

  Stelletje ondankbare honden zijn t….voedselpakket niet halal dus maar weigeren re nu kleding niet goed genoeg…Rot dan lekker een end op..en men vraagt zich af waarom wij Nederlanders racisten worden??? Nou Door dit soort kut lui…

  Like

 29. Theo denies zegt:

  En sluit die ontevreden klanten maar op in een put met water en brood

  Like

 30. AN zegt:

  Het is te triest voor woorden dat deze mensen zoveel eisen stellen, geef je ze vlees hebben ze commentaar omdat het niet halal is, ondankbare krengen ze mogen blij zijn dat ze geholpen worden en dan nog een grote bek ook, wat mij betreft linea recta terug en niet hun kinderen gebruiken voor allerlei doel einden en die kleding daar komen ze nog wel achter als het kouder gaat worden of krijgen we weer een aantal duizenden inbrekers erbij.

  Like

  • angel zegt:

   Ja en je hoort altijd de dader was een getinte en wat denk je van die aanrandingen ze houden hun poten niet thuis hoor dat je dat maar weet loop er met een boog heen hier vragen ze vrijwillerger´s om die bavianen te leren pinnen huishouden boodschappen doen etc ik zie het niet meer zo zitten in dit land ik ga geen kranten meer weg brengen want ik kreeg de laatste jaren een aanslag ik bellen naar de belasting weet je wat ze zeiden die moet je betalen voor de asielzoekers zorg hoe klote is dat.
   Kreeg er weer 1 begin dit jaar boekhouder zei dokken dokken 750 euro ik gebeld goede dag belasting ja ik ben werkloos erg he en ik heb geen uitkering krijg ik niet.
   omdat ik freelancer was toen hoefde ik dat niet te betalen want die aanslag was een vooruit betalen aanslag kut staat ook.

   Like

 31. Alice zegt:

  Mijn ouders kwamen in Nederland uit Indonesië, omdat ze o.a. Nederlands bloed hadden en daar weg moesten vluchten. Ze kwamen midden in de winter, en kregen wat extra kleding. Maar niet lang daarna ook de rekening voor die kleding, en al het andere wat gegeven werd voor eerste levensbehoeften. Niks gratis. Zouden de vluchtelingen van nu ook een rekening krijgen?

  Like

 32. mirke zegt:

  Wat een ondankbare ‘mensen’

  Like

 33. Niëlle kaart zegt:

  Dit is toch niet te geloven,ik word hier niet goed van!! Opzouten met die ondankbare honden…..

  Like

 34. Jan zegt:

  Ik heb als beveiliger ongeveer 7 jaar op asielzoekerscentra’s gewerkt. De problemen die nu in meerdere landen zich afspelen waren er toen ook al, toen op kleinere schaal. Het is voor mij geen nieuws. Wat ik echt het belangrijkste vind dat Nederland er eerst voor moet zorgen dat de echte Nederlanders eerst uit de ellende en armoede komen. Het klopt hier van geen kant! Help eerst je eigen mensen voordat je iemand anders gaat helpen!

  Like

  • anita zegt:

   Precies jan. Hoe kan je iemand warmte en voedsel geven als je dat zelf nauwelijks hebt? Voor je het weet sta jij op straat en mogen hun in jouw huis blijven wonen omdat het zielige asielzoekers zijn. Het moet niet gekker worden. En nog zieker wordt ik van die wereldverbeteraars, ze gaan ze ophalen met hun auto’s, zou geweldig zijn als ze ze onderweg hun auto en alles afnamen, en dat gebeurd ook nog wel. Let maar op! Nederlanders worden weleens klootjesvolk genoemd, nou, het wordt een naar de klote geholpen land, let maar op. Ik vrees voor mijn kleinkinderen…..

   Like

 35. Patries de Jong zegt:

  woon vlak naast een asiellzoekerscentrum en die krengen lopen idd met dure smartphone’s en als ik dat op FB zet zeggen de mensen, ja ze moeten toch contact onderhouden met t thuisfront??
  Flikker op!! ik heb niet eens t geld voor een abbo, ik redt t net aan om te leven, nee heb niet 3x per dag eten ik heb net aan smmiddags een broodje en ’s avonds groente en aardappels, nee heb geen vlees, maar heb er vrede mee, maar hun??? hun moeten 3x per dag eten moeten dure smartphones dure merkkleding etc etc!!
  BAH!!

  Like

 36. een vluchteling met luxe wensen k wou dat ik die luxe kreeg

  Like

 37. TdeWinter zegt:

  Bovenstaande reactie wordt waarschijnlijk niet geplaatst, past namelijk niet in het geheel…

  Like

 38. sandy71 zegt:

  Ja nou dan maar naakt over straat met de tot op de kop klaar niet zeuren , je mag een gegeven paard niet in de bek kijken. dat is het 1 e wat we ze moeten leren

  Like

 39. ronny zegt:

  In het land van melk en honing is er dan geen merkkledij?

  Like

 40. Ray zegt:

  Het paard van troje komt zo het land binnen houd daar maar rekening mee.
  Die van de regering hebben een plank voor hun kop…De heer Wilders heeft echt wel gelijk.
  De massa van de bevolking wil die vluchtelingen ook niet, trouwens dit zij geen echte vluchtelingen….ze komen hier het zoet weghalen.

  Like

 41. Jan zegt:

  Tja probeer het te begrijpen maar praat het niet goed. Maar die reacties hier vind ik eigenlijk veel erger. Wat een boude opmerkingen die min zijn.

  Like

 42. banjer zegt:

  het zijn geen vluchtelingen als ze zich bewapenen is europa weg en dat gaat gebeuren bedangt rutte

  Like

  • Francoise... zegt:

   Huurlingen van onze NWO-politieke gangsters !!! ! !!! Huurlingen die hongeren naar een letterlijk hete oorlog met het westerse – / joods-christelijke volk. De nazaten van de tien-stammen Israel zijn zeer vrijelijk dus ruim verspreid over dit deel van onze planeet. Vandaar de haat tegen ons westerlingen, we hebben al heel wat modder-gooiers moeten weerstaan. Het heetste islamitisch/socialistische vuur moet nog worden aangewakkerd. “Hoop dat er geen WW-III op komst is”. We kunnen beter onze ‘neuzen’ richting Israel en Netanyahu houden, dan richting Brussel en Washington. Brussel en Washington hebben veel te veel vernielzucht in de genen !!! ! !!!

   Like

 43. Hans zegt:

  Verder zonder kleding de winter tegemoed en vooral geen woorden over vuil maken

  Like

 44. Pingback: Top 5 best gelezen artikelen op “E.J. Bron” in 2015! | E.J. Bron

 45. Ray zegt:

  Bij nieuwe verkiezingen komen ze er wel achter…dat klote kabinet,en zeker die leugenaar van een Rutte.

  Like

 46. Mirjam zegt:

  De ‘vluchteling’ van nu valt ook niet te vergelijken met de echte vluchteling van vroeger. Natuurlijk niet!. Het is de linkse mentaliteit die dit sprookje de wereld in gebracht heeft. Als men logisch en nuchter nadenkt, dan weten we dat we in een rijke wereld leven. Overal komt niemand iets te kort. En de vooruitgang heeft zelfs de armoede in Afrika ingehaald.
  Ja, zelfs de Afrikanen hoeven niet meer om een boterham thuis te bedelen, maar rijden in dure auto’s rond, hebben merkkleding aan en de meesten hoeven zelfs niet meer kilometers te lopen voor een liter water. Allemaal verleden tijd. Logisch, we leven in 2016!

  In de huidige tijd is dat passé. Natuurlijk hebben ze dure telefoons, vooral die welke met criminaliteit thuis al een meer dan goed belegde boterham bij elkaar gestolen hebben. Nigeriaanse internet oplichters, die vanuit internet cafés opereren en mensen over de hele wereld bestelen.
  Ze zijn op de vlucht, zeggen ze, maar ze vluchten van iets naar iets uit angst, maar uit het verlangen naar geld.
  En nu dat de grenzen open zijn en mw. Merkel zou luidruchtig ‘kom maar allemaal’ zei, nu kan het.
  Nu kunnen ze ook hier hun criminele leventje voortzetten. Het mag toch?

  Van alle landen op de wereld, hebben onze landen in Europa het meeste bijgedragen aan deze welvaart en deze ontwikkeling. Niemand is meer arm! En die het nog wel zijn, krijgen ontwikkelingsgeld, dat ook nog eens niet wordt gebruikt voor de armen, maar voor de corrupte (over)heersers, om in hun zakken te verdwijnen.
  Wij zijn veel te goed voor dit schorem. Onze voorouders hebben voor onze welvaart en eigenlijk ook die van de rest van de wereld, hard moeten werken. En ze gaven ook aan minderbedeelden.
  Dit zijn echter geen minderbedeelden. Dit zijn gewoon migranten met een criminele achtergrond. Vaak zelfs moordenaars. Willen wij dit in onze landen? NEE!

  Like

 47. R Delfgaauw zegt:

  Wat een stelletje ondankbare honden.Ze mogen blij zijn dat ze worden opgevangen. En dan nog alles op straat gooien .wat een vernedering voor die mensen die hun kleding gegeven heb. Geen normen en waarden geleerd.En vooral geen respect. Die zou je zo een flinke trap geven naar hun eigen land.Laten ze hun land maar opbouwen.Doen ze tenminste wat inplaats de vrouwen te verkrachten en aan te randen en lopen te stelen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s