NIDA Rotterdam is geen islamitisch CDA, maar eerder een islamistische AKP

Screenshot_8                                                            (Door: Carel Brendel)

NIDA Rotterdam, de “frisse, dwarse, diverse en moderne” islamitische partij in de Maasstad, kan zich tot dusver op een redelijk welwillende pers verheugen. Minder aandacht is er voor de deelname van NIDA-prominenten aan acties voor het door Hamas geregeerde Gaza. Onderbelicht blijven ook de functies die enkele NIDA-vertegenwoordigers vervullen binnen organisaties van de Moslimbroederschap in Nederland.

Lees verder>>>
(h/t “win”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op NIDA Rotterdam is geen islamitisch CDA, maar eerder een islamistische AKP

 1. rs zegt:

  Moet deze “partij “nog niet APK gekeurd worden ?????
  Volgens Nederlandse wet dan !!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Wanneer is Nederland, provincie of gemeente democratisch?

  Heeft minister van justitie,mr. Piet Hein Donner ooit gezegd:

  Minister van Justitie Piet Hein Donner (CDA) vindt dat Nederland moslims, ook fundamentalistische, met open armen moet ontvangen. ‘Als iemand weigert een vrouw de hand te schudden, heb je dat te accepteren.’

  Minister van Justitie Piet Hein Donner (CDA) vindt dat Nederland moslims, ook fundamentalistische, met open armen moet ontvangen. ‘Als iemand weigert een vrouw de hand te schudden, heb je dat te accepteren.’

  Dat zegt Donner in een interview met Vrij Nederland. Daarin blijkt hij ook geen principiële bezwaren te koesteren tegen de invoering van de sharia, de islamitische wetgeving, in Nederland. ‘Als tweederde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?’

  Donner noemt dat ‘de essentie van democratie’. De meerderheid telt.

  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2006/9/Donner-Voer-sharia-in-als-meerderheid-dat-wil-ELSEVIER090899W/

  Like

 3. Driek zegt:

  Nourdin el Ouali zegt: “Onze grondwet biedt in principe de ruimte om dit vermogen tot zingeving en spiritualiteit optimaal te beleven. De scheiding tussen kerk en staat wordt echter te vaak misbruikt om dit waardevolle vermogen tot zingeving en spiritualiteit af te doen als iets van vroeger of als iets voor thuis. Principes als godsdienstvrijheid, het gelijkheidsbeginsel en de neutraliteit van de overheid bieden juist dit vermogen tot zingeving en spiritualiteit ook een plek in de publieke sfeer, publieke voorzieningen en het openbaar bestuur.”

  Als ik dit zo lees, dat geraaskal, over ‘zingeving en spiritualiteit’ en al die andere lulkoek die Nourdin el Ouali uitkraamt, dan beginnen mijn haarwortels te prikken, ik kan er niet meer tegen. Islam en spiritualiteit slaat als kut op Dirk. Maar, stel je toch eens voor, dat dit een grote partij wordt, je moet er toch niet aan denken, we zijn we toch wel heel erg ver van het pad afgedwaald. Nederland is een land geworden waar ik nooit voor heb gekozen, die hele islamitische klerezooi is me opdrongen, het is me gewoon door de strot geduwd. En ik hoop het nog mee te maken, dat al dat tuig in Den Haag voor het gerecht wordt gedaagd. Het lijkt wel alsof ons hele leven de laatste jaren in het teken staat van de islam, want dag in dag uit word ik ermee geconfronteerd. Discussies over de bouw van moskeeën, gebedsoproep vanaf minaretten, islamitisch onderwijs zwemlessen…………, en het gaat maar door.

  Vanmiddag in de supermarkt vroeg een Nederlandse mevrouw aan zo’n moslimfiguur: En, heeft u een fijne ramadan gehad?’

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  We kunnen hier kort over zijn: Islam =islam telkens als er een islamitische partij uit de grond gestampt wordt, ook al zevert-ie nóg zo over spiritualiteit en dergelijke, dan kun je weten, hoe laat het is! En reken maar, dat ze ALTIJD banden met Hamas, moslimbroederschap en meer van dat fraais hebben en dat ze IS nooit helemáál afwijzen, tenzij nu en dan met hun mónd, ten dienste van de taqiyya, zogezegd! Enfin, tot op heden is het met die moslimpartijen nooit wat geworden, dus wachten we dit ook maar weer af. Vraag me niet, waaróm het nooit wat wordt; waarschijnlijk dúrven ze niet te gaan stemmen, als het er op aankomt. De imams in de moskeeën maken ze misschien wel kopschuw……

  Like

  • Driek zegt:

   @Theresa. Maar het is natuurlijk wel zo, dat stel, dat die lui beetje baas van Nederland worden, of een flinke vinger in de pap krijgen, dan is het maar de vraag – en het antwoord weten we al – of ze ons niveau, onze manier van leven, in stand kunnen houden. Ze vervallen toch, denk ik, net als in de landen van herkomst, al snel tot armoe, misdaad, moord en doodslag, want die mensen kunnen niets tot stand brengen, ze bouwen nooit iets op, ze vernietigen alleen maar. Waarschijnlijk is het dan de bedoeling dat wij de zaken gewoon voortzetten, als slaven, denk ik, zoiets zal het dan wel zijn.
   Ik vraag me altijd af wat die mensen met een groot islamitisch rijk denken te kunnen bereiken. Behalve in de rijke olielanden, is het verder overal armoe met die volgelingen van Mohammed, en daarom komen ze hier naartoe. Nee, dat wordt nooit wat met die mensen. Die profeet Mohammed en de koran is het reinste vergif.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Onze wetgeving bied buitenlanders de mogelijkheid die zelfde wetgeving van binnenuit te verkrachten(met dank aan de advocatuur en de slappe rechters), terwijl de regenten denken dat zij zich keurig aan de wet houden..

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Zeer goed artikel. Het maakt duidelijk dat bepaalde allochtonen iets anders dienen dan Nederland en dat de oude politiek, in ruil voor stemmen en stemvee, allerlei haatvolk op belangrijke posten heeft gezet, die ons haten. En dan nog opzettelijk; denk aan de motie Halsema.
  Tijd voor verandering mensen, tijd voor genezing.

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Zal er kort over zijn, de islam ideologie verbieden. Zijn we van een hoop gezeik af. Moskeeën ontmantelen, ritueel slachten verbieden, mein kampf de koran ook. Spookachtige kledij ook verbieden, criminele islam aapjes buiten trappen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s