Sheik Huppeldepup is terug in DenHagistan

Screenshot_9

(Door: “Spartacus”)

Heugelijk transfernieuws! Sheik Huppeldepup is weer terug bij z’n ex: Den Haag. In 2012 liep hun relatie op de klippen nadat hij heel Nederland en z’n moeder de kanker wenste, maar Jneid zei zijn leven gebeterd, en zijn toon gematigd te hebben. Huiver, hij loog. Het is nog altijd een religieuze engnek waarbij de haat voor mannen van homofiloïde persuasie, vrouwen en alle subcategorieën daar tussenin hem werkelijk uit z’n poriën stroomt. Zijn laatste zalvende preek vond plaats in Zalencentrum Uitenhage. En laat Jozias van Baardsen nou net in 2012 toegezegd hebben die zalen te onderzoeken om al dat ge-haatpredik tegen te gaan. Daar is dus blijkbaar weinig van terecht gekomen en dat verbaast welgeteld helemaal niemand.

Lees verder>>>
(h/t “win”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Sheik Huppeldepup is terug in DenHagistan

 1. Marc zegt:

  Nooit geweten dat die grafkast weg is geweest. Welk onheil wil hij nu weer over ons uitstorten? En… is hij in training geweest bij die lui in zijn herkomstlandje? Decapitaties op het Binnenhof?

  Like

 2. Jean zegt:

  We moeten die islam vuiligheid zover krijgen dat ze barsten van angst als ze een westerling zien, als dat niet lukt zullen we ze daarbij helpen te beginnen met die zwarte bewegende stinktenten en die baardapen in vodden die onze gemeenschap verpesten.

  Like

 3. boorzalf zegt:

  Is die zeik virus er weer.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Het is hier fantastisch.
  U wordt pas Nederlander bij de naturalisatieceremon

  Er zijn 2 versies van de verklaring van verbondenheid. U mag zelf kiezen welke u aflegt. Als u gelovig bent, kunt u kiezen voor de 1e optie. Bent u niet gelovig dan is de 2e optie geschikter voor u.

  1. ‘Ik zweer dat ik de grondwettelijke orde van het Koninkrijk der Nederlanden, haar vrijheden en rechten respecteer en zweer de plichten die het staatsburgerschap met zich meebrengt getrouw te vervullen.’ Gevolgd door: ‘Zo waarlijk helpe mij God almachtig.’
  2. ‘Ik beloof dat ik de grondwettelijke orde van het Koninkrijk der Nederlanden, haar vrijheden en rechten respecteer en zweer de plichten die het staatsburgerschap met zich meebrengt getrouw te vervullen.’ Gevolgd door: ‘Dat verklaar en beloof ik.’

  Het is vlees noch vis, om niet te spreken van alfa bèta of gamma.

  Wie verzint deze onzin?
  En ze beginnen allemaal met een puntenvoorsprong.
  Geld is toch haram?
  C:
  Van Bijsterveldt op haar beurt eist 1,2 miljoen terug. Het meeste geld (7 ton) is opgegaan aan schoolbussen. Daarnaast ging 3 ton naar twee imams waarvan onduidelijk is of ze weleens kwamen opdraven en pelgrimsreisjes naar Mekka (2 ton).

  ,,Als we niet hoeven te betalen, zijn we rijk en gelukkig. Als we wel moeten betalen zijn we arm en gelukkig,” zei Ton Leinse deze week. Hij vormt samen met Motia de nieuwe leiding van Ibn Ghaldoun. ,,Maar,” voegde Leinse er direct aan toe, ,,we zullen noodzakelijke investeringen dan niet kunnen doen. We moeten dan met de pet rondgaan bij de ouders.”

  Gisterochtend liet Arthur de Groot, advocaat namens Ibn Ghaldoun, in de rechtbank een nog pregnanter geluid horen. Het inhuren van twee interims om de kwaliteit op te vijzelen heeft de school een half jaar lang 5000 euro euro per dag gekost. ,,Die hebben de hele buffer opgegeten,” aldus De Groot.

  Nou, de ballen!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Mischien neemt de heilige geest hem voor zijn rekening?

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Man,wat ben jij strontvervelend!Die God van jou kijkt toch maar mooi de andere kant op en laat ons barsten!Dus hou op met zeiken want je haalt het bloed onder mijn nagels uit!Het is niet af en toe maar jouw reacties gaan nergens anders over,doorlopend hetzelfde gedram!Ik beticht je niet van gewelddadigheid,maar verder ben je net zo’n dramzak als die mo-aanbidders!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Sta je daar van te kijken? Refo’s ZIJN net zulke dramzakken. Een béétje meer op westerse leest geschoeid, dat is alles. En h i j heeft er dan nog als extra dimensie verholen bewondering voor de koran bij, die hij om de haverklap zit te citeren. Verdorie, ik zit nu alweer dagenlang via de mail BertG. te sussen, die er vooral vanwege hèm weer uitgestapt is, maar ergens hééft hij gelijk, hoor! Tjonge jonge!

    Like

   • BertG. zegt:

    TROL
    Een trol (mv.: trollen) in een internetomgeving is een persoon die op Usenet, fora, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen – ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken,[1] opzettelijk verkeerde informatie (desinformatie) te geven of zichzelf expres anders voor te doen.[2] Het gebruik van het woord trol in deze zin, is afkomstig van de vroege uitsluitend Engelstalige internetgemeenschap.
    WERKWIJZE
    De trol zaait onrust door mensen tegen de haren in te strijken. Zo zal een trol op een niet-rokers-forum telkens weer beginnen over hoe prettig roken is.
    Ook zal een trol een bepaalde beroemdheid afkraken op de fansite van de betreffende persoon, of op een politiek forum een mening geven die conflicteert met de mening van de meerderheid van de gebruikers daar.
    Materiaal of meningen geven die als schokkend of confronterend ervaren kunnen worden, is ook een veelvoorkomende methode.
    Meningen geven die niet van toepassing zijn op de werkelijke gedachtegoed van de poster
    Ook is een gevolgde methode het uitlokken van reacties of discussies over niet ter zake doende onderwerpen.
    Schijnargumenten geven, enkel en alleen om de gebruikers binnen de gemeenschap opzettelijk en bewust te frustreren.
    Het komt ook voor dat iemand iets beweert alsof het om een feit gaat, terwijl het in werkelijkheid een mening betreft. Dit is niet per definitie negatief, maar hoe provocerend dit kan zijn blijkt uit een voorbeeld als “AIDS is Gods straf voor homoseksuelen”. Ingebracht als slogan zonder verdere nuancering, is het vrij voorspelbaar dat forumdeelnemers zich dan ergeren aan de uitgesponnen “threads” (conversatielijnen) die daarop volgen en de conversatie amper verrijken.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Trol_%28internet%29

    Like

 6. harry zegt:

  Inderdaad , die ouwe plopper haalt het bloed onder je nagels vandaan !
  En de ellende is , dat de rotzak er nog totaal niks van opsteekt ook , als je iets ventileert .

  OP DDS zit ook zo’n ergerniswekkende kl**tzak , ene Simon Brouwenstein , die is beduidend minder stom , maar minstens zo hardleers .

  Na honderden aanvallen van velen daar , blijft ie maar doorgaan met treiteren en traineren .
  Het zou een broer van deze terrorist kunnen zijn .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s