VIDEO: Nigel Farage over “vluchtelingen” in Calais

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Frankrijk, Groot-Brittannië, Immigratie, Krankzinnigheid, Nigel Farage. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Nigel Farage over “vluchtelingen” in Calais

 1. Republikein zegt:

  Zou die rooie jurk worst lusten?
  Hier praat ze niet over, denk ik, zou ze het weten?

  Like

 2. Het is en blijft toch een eigenaardige situatie, €uropa heeft open grenzen, als deze illegalen via België in Nederland komen is er geen hond die ze een strobreed in de weg kan leggen, maar als ze naar Engeland willen dan plotseling wel ?!?
  Vraag is ook; hoe zijn ze in Frankrijk gekomen als parachutisten? Zo op het oog zijn het merendeels Afrikanen en geen Arabieren, ze zijn dus ook niet op de vlucht maar het zijn economische nomaden op weg naar het land met de makkelijkste uitkeringen. Op het moment denken velen kennelijk dat dat Engeland is, god verhoedde dat het morgen Nederland is.
  Het is gewoon de hoogste tijd om het illegaal in een land verblijven als crimineel te zien, ik begrijp ook niet waarom dat niet allang het geval is.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hmmmmm. Ik vermoed eigenlijk, dat de meesten wel weten, dat Nederland het land van GEERT WILDERS is.
   Wie weet schrikt dat af: Weten zij veel! Ze kunnen hem wel meer macht en invloed toedichten dan hij heeft!

   Like

   • Ad de Koning zegt:

    Ik denk dat je wel eens gelijk kunt hebben, net als in je vorige uitgebreide uiteenzetting waar geen speld tussen te krijgen is, ik heb je nog een mail hierover gezonden maar ik denk dat je die niet gelezen zult hebben omdat het een dag later was. Ik heb Federica Mogherini nog een mail gestuurd en gezegd dat ze Europa wil islamiseren en zich beter bij die secte aan kan sluiten maar of ze hem te zien krijgt, ik betwijfel het. Ik had ook nog in mijn reactie op je prachtige uiteenzetting vermeld dat Cameron het wellicht toch te lezen zou kunnen krijgen want er was hier vroeger (en misschien nog wel) een instelling waarop je een abonnement kon nemen die “de Knipseldienst” heette en misschien is er in Engeland ook wel zo iets. Dan kon je alle publicaties in tijdschriften en kranten die jou betrof toegezonden krijgen en hoefde je dus niet eindeloos alles na te speuren.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Had je me echt een mail gestuurd, Ad? Of bedoel je een comment?
    Een mail van jou heb ik niet in mijn mailbo gevonden en die check ik de laatste tijd toch elke dag.
    Wel jammer; ik had wel willen lezen, wat er in stond.

    Like

  • Aegolius cs zegt:

   Heel juist. Niet geparachuteerd, edoch verblijvend in de EU zonder controle of uitzet mogelijkheden!
   De EU onderneemt niets en nationale parlementen zien zwijzaam toe !

   Like

 3. jungleelephant zegt:

  Eerste week van september?Nou,het zal mij benieuwen!Maar dan zijn er al weer duizenden binnen gesneakt!Allemaal met een grote bek,agressief als de pest en met lange eisenlijsten!En niet alleen daar maar overal in Europa!Ik heb medelijden met de vrachtwagenchauffeurs en vind dat zij,legaal,bewapend moeten worden!

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Half off-Topic,
  Is Europa verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Afrika en andere werelddelen??
  Wij kunnen het geboorteoverschot van 10-12 kinderen per gezin niet stoppen met geld, daar is een Afrikaanse mentaliteitsverandering voor nodig
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24322369/__Brandbrief_roept_op_tot_steun_aan_Afrika__.html

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  We zitten met een overheid, die twee kranen heeft opengezet en een beetje aan het dweilen is omdat de boel onder loopt. We hebben de kraan van iedere negert, die hier weet te komen mag blijven (en heel zijn familie hier laten komen). En de kraan van iedereen, die hier wil komen werken vanuit het oostblok is welkom.
  Het wordt hier dus nat en H&I betalen deze instroom, die ten koste gaat van de Nederlandert. Want onze buurten gaan naar de knoppen, onze belastingen omhoog en het vangnet van een tijdelijke baan ergens, omdat je aan de slag wil, is verdwenen, want de Moelander zit daar al en werkt voor minder dan wij nodig hebben om van rond te komen.
  We verzuipen, maar niemand sluit de kranen. Hadden we vroeger onze eigen regering, konden we daar nog verbetering gaan eisen, tegenwoordig beslist men in Brussel. En daar kun je helemaal niets bereiken. En worden we zoet gehouden door staatspropaganda (er zijn geen kranen en als ze er zijn, staan ze niet open).
  Hoe gaan we dit ooit oplossen als 90% van onze volksvertegenwoordigers een dubbele agenda hebben en alleen bezig zijn met het bouwen van het Vierde Rijk? Er moet een nieuw Deltaplan komen. Nieuwe dijken, maar dan langs de grenzen en een heel groot gat om het Binnenhof in te laten afzinken.
  Doen.

  Like

 6. hans zegt:

  Dit is alleen maar mogelijk, omdat ze het eenvoudigweg toelaten. Er is gewoon opzet en onwil.
  1 keer met scherp en wat flinke knuppels ook voor lastige linkse pers en het probleem verdwijnt. Willen landen ze niet terug, dan droppen!

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Gelukkig hebben wij mensen als Nigel Farage en Geert Wilders.

  De enigen die nog voor hun eigen volk opkomen.

  Ik heb zelf ook de intimidatie meegemaakt, die er van dit tuig uitgaat. En dan waren ze nog een eind van onze auto af, in groepen liepen ze richting de treinen.

  Niks ‘zielige vluchtelingen’. Zij zien er heel gezond uit en zijn heel goed op de hoogte gebracht hoe zij het ongelovige volk moeten intimideren.

  Het wachten is inderdaad op de dood van chauffeurs of op auto’s van passagiers die kapot worden geslagen.

  En hier gaat echt niets aan gebeuren, want dit is wat de EU wil;

  Zoveel mogelijk instroom vanuit het Midden-Oosten, chaos veroorzaken en dan de macht van de individuele landen overnemen.

  Over de EU kan niet slecht genoeg worden gedacht.

  Like

 8. Benesha zegt:

  Het kan eenvoudigweg niet dat dit alles zomaar gebeurt. De EU laat het met opzet gebeuren. Misschien uit schrik voor de verouderende bevolking maar ze vergeten dat ze daarmee het kind met het badwater dreigen weg te gooien. Want met die vreemde en intolerante culturen en genen is onze cultuur en zelfs ons voortbestaan als blanke ras als een vogel voor de kat. Tijd voor opstand denk ik zo. Tijd voor een signaal. Genoeg is genoeg.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Het begon met een klein scheurtje in de dam, maar nu staat hij op doorbreken.
  De neger heeft in de gaten hoe hij een luizenleventje kan krijgen dus er is geen houden meer aan.
  ‘Vluchtelingen’! Laat me niet lachen; ze springen als lenige tijgers over omheiningen e.d.
  Dat zie ik een uitgemergelde, getraumatiseerde, bedeesde, bange echte vluchteling niet zo snel doen.

  Zonder gewapend geweld krijg je die luiaards nooit meer weg.
  Vooral niet omdat de ‘heersers’ op de hand van de ‘vluchteling’ zijn…

  Like

 10. bokito zegt:

  als men nou eens lokvrachtwagens gaat inzetten je laat ze geloven dat ze naar engeland gaan en je lost ze in afrika LACHE

  Like

 11. @Drs.P.

  “Als Europa niet snel werk maakt van het toekomstperspectief van Afrikaanse jongeren, dan komen de stabiliteit van zowel Afrika als Europa in gevaar.”

  Je gaat je gvd toch afvragen waar ze 50 jaar lang zo druk mee zijn geweest en waarom ze er zoveel geld in hebben gestoken. Niks heeft geholpen en nu moet er snel werk van gemaakt worden?
  Maar de aap-komt-al-snel-uit-de-mouw; “Minister Liliane Ploumen pleit voor een EU-fonds van 500 miljoen euro voor de Afrikaanse jeugd.”
  Er moet dus nog meer geld vrijgemaakt worden. Nog veel meer. Daar maar ook hier.
  We moeten ze hier helpen (met woningen, uitkeringen, gratis BBB), we moeten ze daar helpen met allerlei zogenaamde ontwikkelingsprojecten en uiteindelijk helpt het allemaal geen reet.

  Zien de ‘deskundigen’ nou helemaal niet in dat als je een groep inactieve mensen geld geeft zij nog inactiever worden?
  Geld of nog meer geld geven is niet altijd de oplossing.

  -Wat dat betreft is Afrika een heel vreemd continent. Als je aan Afrika denkt, denkt menigeen aan armoede terwijl het één van de rijkste continenten van de wereld is (grond/delfstoffen).
  Een deel van een land kan zorgen voor de wereld voedselvoorziening terwijl zo’n beetje de hele bevolking in armoede leeft.
  Pak eerst die shit aan.
  Wij plunderen daar hele landen voor onze welvaart en laten de bevolking zitten met corrupte zetbazen, die we ook nog eens bewapenen door onze wapen-industrie.
  Maar zoals altijd doen wij aan symptoombestrijding en pakken we de problemen niet bij de wortel aan.-

  On;
  Wat is dat toch met dat woordje ‘vluchtelingen’?
  Valt niemand het op dat er alleen maar jongens/mannen op de ‘vlucht’ zijn?
  Waar zijn de moeders, de oma’s en opa’s, de kinderen?
  Het is toch allang duidelijk waar het hierom gaat; gelukzoekers
  En het is toch allang duidelijk dat daar dat hele asielbeleid niet voor bedoeld is?
  Als ik misbruik maak van het recht krijg ik het niet.
  Dan mag ik er ook niet een beetje gebruik van maken. Ik word uitgesloten van dat recht.
  En ik begrijp best wel dat bepaalde aanvragen erg complex zijn maar iedereen kan zien dat hier een hele verkeerde weg is ingeslagen met de omgang qua zogenaamde ‘vluchtelingen’.
  Sommigen hebben echt hulp nodig maar als hier mensen komen met gouden tanden in hun bek, Nike sneakers aan hun voeten en uit een gebied komen waar geen stront aan de veter zit, dan zou er een wet moeten komen dat ze helemaal geen mogelijkheid kunnen hebben om in een procedure terecht te komen.
  Dat zijn geen ‘vluchtelingen’ die hulp nodig hebben wat echte vluchtelingen wel nodig hebben.
  Dat zijn jonge mannen die je weer terug moet sturen. Jonge mannen die dat soort landen juist nodig hebben om iets op te bouwen in hun eigen land.

  Like

 12. Het valt mij op dat het niet moeilijk is die achterdeuren te openen.Enige grote stevige hangsloten zouden dit bemoeilijken.Lijkt er op dat de chaufeurs mee werken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s