Weer Oostenrijk dat buigt voor de (nieuwe) nazi´s!

Screenshot_14

(Door: Frank de Vries)

Wilders (als enige moedige politicus in de laffe westerse wereld) houdt een lezing in Wenen, waarbij hij de islam vergelijkt met de nazi’s, hun overeenkomstige ideologie, wreedheden en streven naar wereldheerschappij ( “Islam will dominate the world”!). Opnieuw toont Oostenrijk aan dat zij net zo laf en huichelachtig als in 1939 bij het juichend binnenhalen van de Duitse bezetter Hitler en zijn veroveringsmacht nu weer liever de nazi ideologisch overeenkomstige islam de hand boven het hoofd wil houden dan een moedige Geert Wilders, die (nota bene met inzet van eigen veiligheid en leven!) blijft waarschuwen tegen deze racistische, discriminerende en ons allen met de dood bedreigende sekte!

Het Openbaar Ministerie in Wenen, dat hem wil vervolgen wegens “het ophitsen van toehoorders” en daarmee “de aantasting van de vrijheid van godsdienst der islam”, weigert blijkbaar de heilige Koran te lezen, een “tot algemene haat, wereldwijde tweedracht, pure discriminatie en Jodenhaat ophitsend geschrift” en die van de vijftienhonderd jaar geleden zichzelf uitgeroepen “Profeet” en dictator, die in flagrante strijd met alle moderne (westerse) beschaafdheid in de wereld zijn verplichte, en massaal (op)gefokte, volgelingen dagelijks oproept tot het uitvoeren van zijn opdracht, namelijk de wereldwijde genocide op ALLE NIET-MOSLIMS!

Door:
Frank de Vries
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, Genocide, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Weer Oostenrijk dat buigt voor de (nieuwe) nazi´s!

 1. Theresa Geissler zegt:

  Het OM zal inderdaad wel weigeren, de Koran te lezen, Frank, omdat ze BANG zijn voor het vernemen van de waarheid.
  Ze maken dezelfde fout als iedereen: Ze zien de moslims voor de nieuwe oden aan. Maar hoe kunnen ze dat volhouden als iemand ze glashard confronteert met de wekelijkheid?
  Wilders doet dat en daar weten ze geen raad mee. Dat is het ‘m.

  Like

 2. luckybee zegt:

  De Amsterdamse Joodse raat willen ook niet Meinkampf van Hitler lezen; hadden ze dat gedaan dan waren er beslist veel minder Joden in Auswitch terecht gekomen.

  Like

  • fleckie zegt:

   ZOU JE DENKEN L.. BEE? De joden werden, en waren heus op de hoogte van dit boek! gebracht, maar konden echt niet zo snel hun bezittingen in de steek laten, en werden ook nog door diverse landen belemmerd te vluchten, bovendien had niet iedereen de benodigde contanten om te KUNNEN vluchten. bedenk wel dat de nazis perfect georganiseerd waren,(al jarenlang)

   Like

 3. Assyrier/Syrier. zegt:

  Hij heeft niks verkeerd gezegd:Vrijheid van mening.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Zolang we de socialisten niet monddood maken zullen we last blijven houden van nazi’s.
  Want socialisme en nationaal socialisme is één pot nat !!!

  Like

 5. helletocht zegt:

  Ook Oostenrijk zal deel uit gaan maken van het nieuwe “Das Vierte Reich”, oftewel de vernietigende dictatuur van de ontkenners, de aanpassers, de afschaffers, en islamaanbidders.
  Deze dictatuur is in potentie in elk Euroland aanwezig. Ook in ons land zijn de voorwaarden voor “Das Vierte Reich” al decennialang door de linksen en hun verdwaasde volgelingen geschapen.Het “Vierte Reich” zal nog meedogenlozer zijn dan dat van Snorremans.

  Like

 6. Sjun Demartelaere zegt:

  Er zijn wel degelijk Oostenrijkers die daarmee niets te maken willen hebben. Hier waren er 27 maart 2015 wat verzameld. Niet bij de NPO maar wel via het www

  Europas Bedrohung durch die Islamisierung

  Like

 7. Het word steeds deprimerender berichten over europa te lezen en te zien…maar ben wèl steeds blijer er niet meer te wonen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Wenen wordt alsnog Turkse stad.

  Buitenlanders krijgen stemrecht. Turken springen hier massaal op in, richten Turkenpartij op die zeker een meerderheid zal behalen. Exitus Oostenrijk.
  http://www.unzensuriert.at/content/0018223-Neue-Liste-bei-Wiener-Wahl-Tuerken-wollen-Wien-erobern

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s