Asiel en bijstand hand in hand

Screenshot_24

(Door: Hans Kuitert)

DEN HAAG – Asielzoekers komen voor het merendeel in de bijstand terecht, maar ook het aandeel van Turkse en Marokkaanse Nederlanders is procentueel groot onder de 481.000 mensen die eind 2014 een dergelijke uitkering kregen. Van de asielzoekers spannen Somaliërs de kroon.

Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van onderzoek naar bijstandsuitkeringen naar nationaliteit.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, asielwaanzin, Graaien, Immigratie, Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

32 reacties op Asiel en bijstand hand in hand

 1. Robb zegt:

  Het overgrote deel wil helemaal niet werken…Zij willen rondhangen ,qat kauwen en fokken. Hetzelfde wat ze thuis gewend zijn. Als het arbeidsethos van deze mensen even hoog zou zijn als dat van ons zou Afrika een welvarend werelddeel zijn en niet het corrupte derde werelddeel wat het nu is.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Robb 9:12

   Helemaal mee eens! En wat er nog bij komt: ze durven hier hondsbrutaal te zijn, want het is hen ook bekend dat je met een grote bek meestal je zin krijgt. Het proberen waard!
   Zie wat er nu in Italië gebeurt. Ze vertikken het om de aan hen geschonken kleding te dragen, want het is niet modieus genoeg! VLUCHTELINGEN?? Laat me niet lachen! Iedereen die dit gelooft mag z’n bovenkamer wel eens laten nakijken! Het zijn niets anders dan luie donders, die ontdekt hebben dat er ergens een werelddeel is waar je alles wat je eist toegeschoven krijgt.

   Ik kan me er wel dagelijks boos over maken, maar ik los deze ergernis daar niet mee op. Ik weet het.

   Like

   • Anneke zegt:

    Ook ik begrijp wat jullie bedoelen, ook ik maak mij hier grote zorgen over, dit kan niet goed gaan en af en toe vraag ik mij af, zijn wij nu zo achterlijk, of onze volksvertegenwoordigers. Zij moeten toch ook zien dat dit economische vluchtelingen zijn en dat die alleen hier komen voor de gratis voorzieningen. Wij krijgen hier het uitschot van Afrika en wat moeten wij met deze mensen. Als ik andere reacties lees in andere kranten denken heel veel mensen zoals wij denken, maar er gebeurt niets, het gaat gewoon door. Dit komt een keer tot een uitbarsting, daar kan je op wachten. Weet je, ik weet ook niet meer wie of wat ik ben, ik voel mij allang geen Nederlander meer, schaam mij voor mijn land en ik voel mij zeker geen Europeaan. Dat hele Europa kan mij gestolen worden met alle idiote zogenaamde leiders, die alleen maar aan zichzelf en hun mooie baantjes denken, maar zeker niet aan de bevolking. Arme bevolking van Nederland, ik denk dat vele hun identiteit kwijt zijn.

    Like

  • Jean zegt:

   Robb, die zwarte moslim uit dat witte huis is nu in Afrika aan ’t vertellen dat het supersnel berg op gaat met Afrika. Hoe zou het dan komen dat er nog miljoenen naar Europa en Amerika willen komen? Lekker niksen en er ook nog voor betaald worden, m.i. hebben die in Afrika ook TV en hebben ze dat programma “Vlaanderen Vakantieland” ook gezien en daar hun hersens in hun b*llen zitten denken ze dat Nederland en Vlaanderen een land zijn.

   Like

 2. Thomasson zegt:

  De vraag die ik hier stel, is een vraag die in (zo goed als bijna) iedere Nederlandse woonkamer wordt gevraagd: Hoever wil de politieke echelon in dit land (allemaal!!! Niet enkel links) het brengen? Wanneer zo de sociale spankracht van het land bezwijken? Denken politici werkelijke dat zij bij gratie God regeren? Dat mensen tot het eind der tijd steeds groter wordende getal van geïmporteerde parasieten op hun rug willen dragen? Een hond of kat die last hebben van bloedzuigers gaan op gegeven moment dood van bloedarmoede en lage lichamelijke weerstand, als zij niet op tijd worden behandeld. In een land gaat de maatschappij niet dood, maar het centrale gezag bezwijkt en de boel valt in een totale chaos (lees burgeroorlog). Is dat werkelijk wat onze centrale gezag wil?

  Like

 3. luckybee zegt:

  Daar om worden onze huren verhoogt, want Rutte heeft meer geld nodig voor de nieuwe asylanten.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  De vraag die ik hier stel, is een vraag die in (zo goed als bijna) iedere Nederlandse woonkamer wordt gesteld: Hoever wil de politieke echelon in dit land (allemaal!!! Niet enkel links) het brengen? Wanneer zou de sociale spankracht van het land bezwijken? Denken politici werkelijke dat zij bij gratie God regeren? Dat mensen tot het eind der tijd steeds groter wordende getal van geïmporteerde parasieten op hun rug willen dragen? Een hond of kat die last hebben van bloedzuigers gaan op gegeven moment dood van bloedarmoede en lage lichamelijke weerstand, als zij niet op tijd worden behandeld. In een land gaat de maatschappij niet dood, maar het centrale gezag bezwijkt en de boel valt in een totale chaos (lees burgeroorlog). Is dat werkelijk wat onze centrale gezag wil?

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Geloof geen pest van die cijfers, het zal wel zo zijn van de 721.000 is 11% nederlander, en de rest is buitenlander.

  Like

 6. helletocht zegt:

  De asielindustrie vaart hier wel. Deze handel zit vol met linkse aanpassers en afschaffers. Hoe meer asielzielen, hoe meer en hoe langer geld en vette salarissen. Het is, en ik wil me bescheiden opstellen, als misdadig aan te merken hoe de linkse machten ons land in de afgelopen drie decennia veranderd, lees verkocht, hebben aan de inkomers! Kijk naar alle uitwassen op het gebied van religie en criminaliteit. Elke financiële sector van ons land staat gigantisch onder druk door de aanspraken die de nieuwkomers maken op het door de Nederlander verdiende geld. Waarom moeten wij langer doorwerken, waarom gaan onze pensioenen omlaag, waarom wordt de zorg “ontzorgd”, waarom gaat het hele sociale stelsel op de schop, waarom moeten Nederlandse jongeren achter in de rij aansluiten als het om sociale huurwoningen gaat, waarom is de leefbaarheid voor nette autochtone mensen in de steden ondragelijk geworden etc? Waarom denk ik “in welk land ben ik” ,als ik door stad wandel? Trouwens hoe kan het dat onze verantwoordelijke bestuurders nog steeds in grote weelde in Wassenaar, Laren, Hilversum en andere paradijzen wonen zonder dat wij hun ter verantwoording roepen? Die vraag mag u zelf beantwoorden!!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Het word weer goed gepraat de taal zou een handicap zijn,,echter het zijn gewoon een stel luie rotzakken, daarom komen de landen van herkomst ondanks de tientalle jaren ontwikkelingshulp geen stap vooruit !!
  Turkse en Marokkanen waren/zijn meestal ruimschoots voor hun 60 ste jaar afgekeurd.

  Like

 8. Jean zegt:

  Dat “financieel” onderhouden van vreemdelingen moet stoppen, dat ze brood, water en een bed ter beschikking krijgen in een “gesloten” instelling voor max 3 maanden is prima maar niet dat zootje zomaar over onze wegen laten slenteren, het inbraken % stijgt nl. spectaculair en hoe zou dat nu toch komen?,,
  Het heeft niets met islam te maken hoor……, dat is vollen bak vrede en liefde, amaaaaaai, wakker worden.

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Daar ben ik het niet helemaal mee eens, ze hoeven geen brood, water en bed te hebben, ze moeten gewoon het land niet worden binnengelaten, we hebben ze toch niet uitgenodigd.

   Like

 9. Jaantje zegt:

  Verbaasd mij niets kijk om je heen hoeveel Hollanders zijn er werkeloos ben je 50 dan kan je het schudden.
  Hebben we het nog niet over de afgekeurde mensen die geestelijk(of gewoon te dik) niet in staat zijn om te werken en mentrumvoer zijn.
  Dus hoe wil je de niet aflatende stroom aan werk helpen?
  Hebben helemaal geen mensen erbij nodig ook niet voor de AOW juist niet.
  De enige reden die ik kan bedenken voor de idioten die bazelen over opgeleid dan mag je er wel in is dat ze ons sociale stelsel ondermijnen in de hoop dat het instort en de mensen staan te vechten voor een uurtje werk voor 2 euro ook degene die 70 zijn.

  Like

 10. Jaan zegt:

  weer zo’n grote leugen. Ze zijn nog directeur vaak van een grote rederij die toekomstige ingenieurs vervoert van Libië naar Europa. Ook runnen ze enorme vervoersbedrijven overland waarbij allerhand deskundigen op het gebied van vingervlugheid en stemmingmakerij aangevoerd worden, die hier een enorme werkgelegenheid bij de Sociale Diensten in stand houden, Leuker kun je het toch niet maken?

  Like

 11. Wachteres zegt:

  In geen enkel opzicht hebben de asielzoekers bewezen dat zij echte vluchtelingen zijn.

  Commentaar op het eten, op de kleding, op de kamers. Gewelddadig optreden tegen andersdenkenden in het opvangcentrum een grote chaos achterlaten en dan vinden dat vrouwen de rotzooi maar op moeten ruimen.

  Geweld bij Calais, enz. enz. Ik kan me niet voorstellen dat je, als je echt aan groot gevaar ontsnapt bent, zoveel noten op je zang hebt.

  het is heel simpel, als ze menen geweld te moeten gebruiken of als ze niet tevreden zijn: terug naar het land van herkomst.

  Daar zullen ze het dan, veronderstel ik, beter hebben dan hier.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Heeft even niets met onderwerp te maken, maar uit de Zuid-Franse krant voor aankondiging van vanavond:

  ( De Koning van S.A met zijn hoofdvrouw )
  OP HET STRAND VAN VALLAURIS;
  Aankondiging: Vanavond om 22.00 uur optreden van de :”Chippendales”

  Like

 13. Fubar zegt:

  “Taal is de handicap”

  Ja, en dat het merendeel der Somaliërs gewoon knettergek is helpt ook niet echt.

  Zo’n Somaliër gun je een hyena, en de sharia voor de overheid
  http://fubar.mobi/2015/04/04/zon-somalier-gun-je-een-hyena-en-de-sharia-voor-de-overheid/

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Overigens geloof ik geen seconde dat deze cijfers betrouwbaar zijn, de werkelijkheid zal nog veel erger zijn. En wat is een baan?
  Daarnaast denkt de linxdebiel (Volkskrant) dat asieligen ook werkgelegenheid genereren omdat ze allemaal een huis moeten, zenders, vakanties, vervoer, toeslagen en uitkeringen en dat alles in eigen koeterwaals. En dan kan men niet bedenken dat iedere “baan” bij de overheid, verlies is voor Nederland. Want belastinggeld moet namelijk ook verdiend worden. Dit soort werkgelegenheid maakt de schade alleen maar groter.
  Net als de duizenden islamitische stichtingen in ons land, die zorgen dat M&F PvdA stemmen, de directeuren van die stichtingen niet werkeloos zijn, ook al zullen ze nimmer iets presteren voor Nederland.Stemvee uit de bijstand en stemmen gekocht.
  Tot slot, onze corrupte overheid heeft de armoedeval gecreëerd. Niet alleen werkende Nederlanders hebben daar last van, maar M&F gaan echt niet werken wanneer iedere euro, die je verdient, weer wat afgetrokken van je toeslagen en subsidies. Werken loont totaal niet meer, vooral niet als frauderen mag van je geloof.

  Like

 15. Marc zegt:

  Behalve die zg vluchtelingen blijken ook hier geboren Turken en Marokkanen vaak in de bijstand te belanden. Oorzaak blijkt de slechte beheersing van het Nederlands te zijn.

  Het wil wel eens gebeuren dat je een groep jongeren op straat of in de supermarkt tegenkomt. Ze zijn hier geboren, maar spreken een taaltje dat eigenlijk geen Nederlands genoemd mag worden. Bepaalde letters worden zeer sterk uitgesproken, bepaalde letters worden helemaal niet uitgesproken, evenals bepaalde woorden die noodzakelijk zijn om een zin goed te kunnen begrijpen. Vaak spreken ze ook nog eens extra luid.

  Ik heb dit altijd ervaren als een opzettelijke weigering om de taal van het land waar ze geboren zijn goed te willen beheersen. Ik ervaar het als een weigering om deel uit te maken van het Nederlands cultuurgebied. Daarom zouden sociale diensten bij hen hiernaar moeten vragen: waarom spreek je zo slecht Nederlands? Als bij doorvragen blijkt dat ze weigeren de taal goed te spreken, of dat hun ouders hen de taal niet geleerd hebben, dan moeten uitkeringen ingetrokken en teruggevorderd worden.

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  De regulaire NL Qat aanvoer dat sinds de drooglegging in 2013, ebt nog wat na in de CBS statistieken onder de gebruikers: Somaliërs.

  Like

 17. kraftavilqa zegt:

  Hoe heeft deze discriminazi kunnen gebeuren; onderzoek naar bijstandsuitkeringen naar nationaliteit en het daartoe benodigde registreren van nationaliteit van oetkeringsontvangers is toch verboten want rasiesties?

  Like

 18. joopklepzeiker zegt:

  Duitse politie: Immigranten nemen complete gebieden over
  Xander 30-07-2015 16:30- in Algemeen Nieuws, EU, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Maatschappij, NWO-Complot

  Zwitserland erkent: Veel vluchtelingen zijn te lui om te werken, misbruiken hun trauma’s – Negatieve balans: Vluchtelingen kosten de samenleving per persoon vele tienduizenden euro’s meer dan ze opbrengen

  Volgen Ulfkotte moet de echt massale, extreem kostbare toestroom van vluchtelingen naar Europa nog komen als de asielzoekers die nu worden toegelaten straks hun complete families mogen laten overkomen.

  ‘Flüchtling, Flüchting über alles,’ noemt de Duitse journalist-auteur Udo Ulfkotte spottend de welkomstcultuur voor immigranten bij onze Oosterburen – een die volgens een recent gelekt document in ons land overigens minstens zo vriendelijk is (4). Terwijl de door het linkse establishment gecontroleerde media hosanna blijven schrijven over de toestroom van honderdduizenden vluchtelingen naar Europa, ziet de realiteit er voor steeds meer gewone burgers totaal anders uit. De Duitse politie bevestigt wat we enige tijd geleden al schreven, namelijk dat complete wijken en gebieden door immigranten worden overgenomen. Hier wordt niet langer het Duitse, maar veelal het islamitische ‘recht’ gehandhaafd.

  We schrijven moslim immigranten, omdat het overgrote deel van de asielzoekers die naar Europa komen uit Noord Afrika en het Midden Oosten komt en de meesten van hen moslim zijn. Een kleiner deel is afkomstig van de Balkan en Oost Europa.

  De politieleiding van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, grenzend aan Nederland (vanaf Enschede tot het uiterste zuiden van Limburg), erkent inmiddels dat vooral in het Roergebied complete wijken en stadsgebieden zijn overgenomen door immigranten. De politie heeft hier feitelijk niets meer te zeggen. In veel van deze rechtsloze gebieden heersen criminele migrantenbendes en/of wordt een vorm van de islamitische Sharia wet opgelegd. Winkeliers, bedrijven en autochtone Duitsers die niet konden verhuizen leven hier voortdurend in angst. (1)

  Asielzoekers krijgen voorrang boven autochtone bevolking

  Volgens Ulfkotte zijn Duitsers in hun eigen land zelfs tot tweederangs burgers gedegradeerd. Alles moet wijken voor de komst van honderdduizenden kansarme, voornamelijk islamitische immigranten. Het enige wat die moeten doen om te worden toegelaten is zeggen dat ze traumatische ervaringen hebben. Dat kost Nordrhein-Westfalen nu al meer dan € 100 miljoen per jaar, enkel aan medische kosten. In willekeurige stadjes en voorsteden zoals Bergisch Gladbach en Meerbusch lopen deze kosten bij sommige asielzoekers op tot € 50.000,- tot over de € 100.000,- per persoon. (2)

  Het verschil met autochtone Duitsers is schrijnend. Slachtoffers van ongelukken, misdrijven of andere traumatische ervaringen moeten maandenlang wachten voordat er eindelijk plek is bij een therapeut. Bovendien wordt net als in Nederland door alle bezuinigingen slechts een beperkt aantal uren vergoed.

  De doelbewuste afbraak van de sociale zekerheid in Europa door middel van massa immigratie is door de gevestigde orde dan ook in de volgende versnelling gezet. De deelstaat Baden-Württemberg gaat nog een stap verder en haalt met opzet 650 ‘getraumatiseerden’ uit het Midden Oosten, en ondersteunt hen ieder met € 30.000,-. Duitse ontwikkelingswerkers en soldaten die in het buitenland trauma’s oplopen, worden echter in de kou gezet.

  Zwitserland: Vluchtelingen misbruiken trauma’s en zijn te lui om te werken

  In Zwitserland krijgen de burgers tenminste nog te horen dat de ‘vluchtelingen’ uit landen zoals Eritrea te lui zijn om te werken en hun traumatische ervaringen misbruiken voor het krijgen van uitkeringen, toeslagen en gratis behandelingen. In Duitsland, Nederland en de rest van de EU is het niet politiek-correct om dit te berichten, aangezien vluchtelingen alleen maar zielig mogen zijn. (2)

  Massa immigratie: € 40.000 schuld voor iedere werknemer

  Volgens Ulfkotte begint de stemming zelfs onder de flegmatieke Duitsers langzaam maar zeker om te slaan. Dat wordt in zijn ogen hoog tijd, omdat de vluchtelingenstroom naar Europa nog niet eens echt op gang is gekomen. Immigranten die nu worden toegelaten zullen straks namelijk ook hun complete familie mogen laten overkomen. En dan gaat het in veel gevallen om meerdere vrouwen en een groot aantal kinderen.

  Al in 2007, dus nog vóór de economische en immigratie crises, lag er op iedere Duitse werknemer een gemiddelde schuld van € 40.000,- door massa immigratie. De jongste cijfers zijn om voor de hand liggende redenen niet bekend gemaakt, maar gezien de explosie aan asielzoekers –die de maatschappij veel meer kosten dan ze opleveren- kan gevoegelijk worden aangenomen dat deze schuld fors is gestegen.

  ‘Immigranten kosten veel meer dan redding Griekenland’

  Wat voor Duitsland geldt, geldt ook voor de rest van de EU, benadrukt Ulfkotte. Er komen steeds meer mensen die van dezelfde sociale ‘taart’ willen snoepen, zonder daar echter ooit iets voor te hebben gedaan of nog voor te zullen doen. De enigen die aan asielverzoekers verdienen blijken dan ook de instellingen en medewerkers in de immigranten-, vluchtelingen- en integratie industrie te zijn.

  Ondertussen houden de media de autochtone bevolking zoet met valse berichten over ‘goed voor de werkgelegenheid’ en ‘lage kosten’ en ‘meevallende immigratie’. Cijfers uit Duitsland tonen aan dat zo’n 95% van de asielzoekers wordt toegelaten en amper 5% wordt teruggestuurd.

  Ulfkotte wijst erop dat de honderden miljarden die voor de ‘redding’ van Griekenland werden uitgetrokken nog niets zijn vergeleken bij de permanente kosten van de miljoenen immigranten die de EU naar Europa laat komen en hier laat blijven, en die bijna allemaal hun leven lang volledig op kosten van de samenleving zullen mogen leven. Dat betekent dat de Europese sociale voorzieningen al in de nabije toekomst totaal onhoudbaar zullen worden en zullen instorten.

  ‘Gewetenloze vernietiging van onze welvaart’

  Maar het is de EU nog lang niet genoeg. Naast marineschepen moeten nu ook koopvaardijschepen worden ingezet om de Noord Afrikaanse immigranten van hun bootjes af te halen en naar Europa te brengen. ‘Zijn wij helemaal gek geworden?’ vraagt Ulfkotte zich af. ‘Hoe kan het dat wij miljoenen mensen in de migratie-industrie betalen, die uit puur eigenbelang en om hun banen te behouden deze toestanden steeds verder te laten verslechteren en onze voormalige welvaart gewetenloos vernietigen?’

  ‘Hoe kan het dat wij deze waanzin vanwege politieke correctheid nooit ter discussie hebben gesteld? Deze gigantische welvaartsvernietiging veroorzaakt maar één ding: vreemdelingenhaat en groeiende armoede onder hen die ervoor moeten betalen. Want voor de afschrikwekkende kosten moet enkel u, beste lezers, de rest van uw leven betalen, in welk land u ook woont… De kinderen van nu zullen voor de fouten van hun ouders moeten betalen. Dat is nu hèt motto van onze politici en journalisten, die de volgende generaties opzadelen met de erge toestanden in ‘Mekka Europa*.’ (5)

  (* oorspr.: ‘Mekka Deutschland’, de titel van een van Ulfkottes boeken. Wat voor Duitsland geldt, geldt dankzij Brussel voor heel Europa.)

  Xander

  (1) KOPP
  (2) KOPP
  (3) 20min.ch
  (4) Geen Nieuws
  (5) KOPP

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/07/Duitse-politie-Immigranten-nemen-complete-gebieden-over

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Ik volg Udo al heel lang en heb hem nog nooit op onjuiste informatie betrapt:de man heeft gelijk.En dat alles komt ook hier naar toe,geen illusies daarover!

   Like

 19. peterselie1 zegt:

  Off Topic

  Deze Iraakse militieleider onthult hoe Amerika ISIS wil gebruiken voor eigen projecten in het Midden-Oosten

  Deze Iraakse militieleider onthult hoe Amerika ISIS wil gebruiken voor eigen projecten in het Midden-Oosten
  De Verenigde Staten zijn geenszins van plan de crisis in het Midden-Oosten op te lossen en een einde te maken aan de Islamitische Staat. Het land wil de jihadisten gebruiken voor eigen projecten in Irak. Dat heeft Qais Khazali, een leider van de sjiitische troepen in Irak, gezegd.

  “Wij menen dat de VS de crisis niet wil oplossen, maar beheersen,” vertelde Khazali tijdens een interview aan Reuters. Volgens hem wil Washington de Islamitische Staat niet vernietigen. De VS wil ISIS gebruiken om haar eigen projecten in Irak en de regio uit te kunnen voeren. De Amerikanen willen Irak opnieuw opdelen, aldus de legerleider.

  Khazali zei dat de VS de Iraakse minister-president Haiber al-Abadi onder druk heeft gezet om het aantal sjiitische troepen in de strijd tegen ISIS in de provincie Anbar te beperken. De leider van de sjiitische militie, die in 2007 gevangen werd genomen wegens het doden van Amerikaanse troepen, maar in 2010 werd vrijgelaten, zei dat een samenwerking tussen Washington en de sjiitische militie onwaarschijnlijk is.

  “De Amerikanen vertrouwen ons niet omdat we ons tegen ze hebben verzet tijdens de bezetting,” legde Khazali uit. In juni zei hij nog dat de VS verantwoordelijk is voor de opkomst van ISIS.

  Een jaar geleden viel de Islamitische Staat grote delen van Syrië en Irak binnen. Een derde van Irak is inmiddels in handen van de jihadisten. De terreurbeweging heeft de controle over twee provinciehoofdsteden en de stad Fallujah. >>> http://www.ninefornews.nl/deze-iraakse-militieleider-onthult-hoe-amerika-isis-wil-gebruiken-voor-eigen-projecten-in-irak/

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Onze fijne politici staan wel altijd klaar om de AOWers in de zeik te drukken door te blaten dat de AOW door de vergrijzing onbetaalbaar wordt terwijl daar ruimschoots voor betaald is/word.
  Maar je hoort die minkukels niet dat de bijstand onbetaalbaar wordt door de vele asielzoekers en andere misbruikmakers zoals Roemenen en Bulgaren, enz. enz
  He, politici eigen volk…………eerst in de zeik duwen, stel vuile labberkakken !!! Volksverlakkers !!

  Like

 21. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Asiel en Bijstand hand in hand
  het Paradijs blijft Nederland
  daar staat men klaar met milde gaven
  om je te voeden en te laven
  hun dochters krijg je zó cadeau
  Hi- hi-ha-hie, hi-hi-ha ho
  zelfs hun vrouwen zijn ook helemaal gratis
  dus stap in die boot….vóór het te laat is !
  .
  ALLEMAAL !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s