Getraumatiseerde vluchtelingen? Zo wordt u verneukt!

Screenshot_34

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

In een rechtsstaat zijn zogenaamd alle mensen gelijk. Maar sinds het nieuwe Duitse volkslied “Flüchtling, Flüchtling über alles” schijnt te heten, worden autochtonen tweederangs mensen. Je kunt dat goed zien bij de omgang met diegenen die getraumatiseerd zijn.

Onlangs heeft een “vluchteling” in het Oostenrijkse Graz meerdere mensen gedood. De vluchteling was afkomstig van de Balkan, genoot in Oostenrijk asiel, gold vanwege de oorlogsgevolgen in zijn vaderland als “getraumatiseerd”. De man wordt ook in de gevangenis volledig verzorgd. Heel anders vergaat het een ambulancier, die als een van de eersten op de plaats delict was en tientallen zwaargewonde mensen heeft geholpen die het slachtoffer geworden waren van de getraumatiseerde vluchteling.

Omdat de Oostenrijkse ambulancier sinds de gebeurtenis in Graz slaap- en angstproblemen heeft, werd hij ontslagen met de motivering dat hij nu immers getraumatiseerd en arbeidsongeschikt was. Wie als Oostenrijker getraumatiseerd is, wordt dus voor de deur gezet. Het Oostenrijkse Groene Kruis vindt dat blijkbaar heel normaal. Laten we onthouden: geen sprake van solidariteit. De getraumatiseerde ambulancier heeft echter geluk gehad. Na een openbare schreeuw van verontwaardiging zal hij wellicht toch weer worden aangenomen.

In Duitsland is het nog veel erger. Wie zich als Duitser met getraumatiseerde vluchtelingen bezighoudt of vluchtelingen beschermt en daarna zelf getraumatiseerd is, krijgt hoogstens een kwetsende behandeling. Daarvan bestaan bewijsbare voorbeelden, die door onze leugenmedia volledig verzwegen worden. U wilt een paar voorbeelden?

De elitesoldaat Robert Sedlatzek-Müller had veel geluk toen hij vluchtelingen beschermde en als door een wonder een raketexplosie in Afghanistan overleefde. Sindsdien is zijn leven fundamenteel veranderd. In zijn boek “Soldatengeluk” beschrijft hij gevoelig hoe hij – geplaagd door enorme angsten en agressies – in toenemende mate van zijn familie en zijn omgeving vervreemdde. Sindsdien lijdt hij aan een trauma (PTTS). En toen begon voor hem een heel nieuw gevecht, waarin in de handboeken van het Duitse leger niet is voorzien – het gevecht terug naar het leven, het gevecht om de erkenning van zijn trauma als beroepsziekte en het gevecht tegen de ignorantie in de politiek en de samenleving.

De elitesoldaat Robert Sedlatzek-Müller is geen op zichzelf staand geval. Het Duitse leger heeft op dit moment – blijkbaar wordt dit niet opgemerkt door de samenleving – een geweldig probleem met de gevolgen van de vele buitenlandse acties. Maar bij Duitse soldaten worden bewijsbaar in het buitenland voor getuigen meegemaakte gruwelijke situaties, die bij asieleisers vanzelfsprekend zonder onderzoek als trauma en vluchtreden worden erkend, compleet anders beoordeeld.

Een “vluchteling”, die geen getuigen hoeft te hebben, krijgt een standaardverzorging in Duitsland, omdat zijn trauma uiteraard onmiddellijk wordt erkend. Daartegenover heeft het Duitse leger nog niet in één enkel geval de meest zware traumatische ervaringen van Duitse soldaten in het buitenland als beroepsziekte erkend.

Niet anders is het bij Duitse ontwikkelingswerkers. De rechtbank voor sociale zaken in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg had in 2009 eerst een trauma als beroepsziekte bij een ontwikkelingswerker erkend. Na een jarenlang verblijf in een crisisgebied zou zo´n psychische ziekte mogelijk zijn, beslisten de rechters in 2009. Beroepsgroepen zoals politieagenten, brandweerlieden of ambulancepersoneel, die steeds opnieuw blootgesteld zouden staan aan existentiële psychische belastingen, zouden “in aanzienlijk hogere mate dan de gemiddelde bevolking blootstaan aan het desbetreffende ziekterisico”, stond er in de motivering.

In dit concrete geval zou de ontwikkelingswerker ter plaatse met executies, geweld, dood, verkrachting, oorlog en zware verkeersongevallen geconfronteerd zijn geweest. Dit zou gezorgd hebben voor meerdere trauma´s. Vanwege de principiële betekenis van de beslissing was beroep echter mogelijk. De Duitse landelijke sociale rechtbank heeft de beslissing opgeheven.

De Duitse ontwikkelingswerker, die bewijsbaar executies, martelingen en de meest gruwelijke belevenissen heeft meegemaakt, probeert al sinds 2006 erkenning te krijgen voor zijn trauma.

Tot nu toe tevergeefs, want zijn succes voor de sociale rechtbank van Baden-Württemberg was slechts van korte duur. Per slot van rekening heeft hij een Duits paspoort. De asieleisers, die door de man in Afrika verzorgd werden, hebben geen getuigen en ook geen rechtbankprocedure nodig. Ze worden hier als “getraumatiseerd” erkend en vanzelfsprekend liefdevol verzorgd.

Alle journalisten en politici eisen nu meer hulp voor “getraumatiseerde vluchtelingen” – hebt u ooit gehoord van een Duitse journalist of politicus die zich inzet voor deze getraumatiseerde Duitse ontwikkelingswerker of in Afrika getraumatiseerde Duitse soldaten? Nee? Geen wonder, want zulke politici en journalisten bestaan immers niet.

Iedereen eist in koor politiek correct en gelijkgeschakeld hulp voor getraumatiseerde vluchtelingen. Per slot van rekening is een op de twee van hen zogenaamd getraumatiseerd. Wat is het dan toch fantastisch dat er Duitse sukkels zijn die hun mond houden, werken en braaf hun belastingen betalen om dat alles te financieren.

De krant “Rheinische Post” berichtte onlangs dat de steden- en gemeentebond van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen de extra ziektekosten voor asielzoekers alleen al in Nordrhein-Westfalen op duidelijk meer dan 100 miljoen euro zou schatten, en noemde ook concrete voorbeelden: “Zo worden uit Bergisch Gladbach drie gevallen gemeld, waarin dokterskosten van € 50.000,- tot € 100.000,- per asielzoeker zijn ontstaan. In Meerbusch is sprake van minstens twee gevallen waarbij de uitgaven voor ieder van de beide personen boven de € 100.000,- bedragen.

De fractievoorzitter van de CDU in het parlement van Nordrhein-Westfalen, André Kuper, verwees bovendien naar Raesfeld (district Borken), dat voor de therapie van twee vluchtelingen € 90.000,- moest betalen. In Balve (Märkische district) bedroegen de kosten voor de behandeling van een asielzoeker zelfs meer dan € 140.000,-” Ter vergelijking: wanneer Duitsers na ongevallen, overvallen of gruwelijke ervaringen getraumatiseerd zijn, dan moeten ze vele maanden lang op een afspraak bij een therapeut wachten en krijgen ze van de ziektekostenverzekering alleen maar enkele uren van de gesprekken met traumatologen vergoed.

Nu gaat Baden-Württemberg bij de sociale steunverlening voor getraumatiseerde vluchtelingen zelfs nog een stap verder en haalt 650 mensen, die zichzelf in vluchtelingenkampen in het Nabije Oosten “getraumatiseerd” hebben genoemd, op kosten van de deelstaatregering naar Duitsland, verdeelt ze over instellingen in heel Baden-Württemberg en ondersteunt ze per persoon met tot € 30.000,- Het gaat om een bij het brede publiek nauwelijks bekend “speciaal programma voor traumaslachtoffers” dat door de belastingbetaler vooral voor Irakese vrouwen wordt gefinancierd.

Misschien kunt u nu eens aan de getraumatiseerde Duitse elitesoldaat Robert Sedlatzek-Müller of de getraumatiseerde Duitse ontwikkelingswerker, die allebei nog steeds op erkenning wachten, wat zij van deze toestanden in Duitsland vinden. Wedden dat niet alleen die twee zich behoorlijk verneukt voelen?

In Zwitserland krijgen de burgers op dit moment overigens informatie dat de “vluchtelingen” uit landen zoals Eritrea in de eerste plaats te lui zijn om te werken en hun traumatische belevenissen heel handig zelf bedenken. In Duitsland is dat politiek niet correct. Daar kijkt men liever de andere kant uit.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, discriminatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Getraumatiseerde vluchtelingen? Zo wordt u verneukt!

 1. Republikein zegt:

  Mooi.
  Heb er een liedje bij gezocht. voor de good mood!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Republikein
   Hartelijk dank voor dit geweldige liedje VAN VROEGER. Als het aan de regering en de EU ligt ….Of liever gezegd AAN DE EU EN DE REGERING, dan zouden popgroepen zoals Slade UITSLUITEND ISIS NASHEED zingen. Dat is conform hun gedachtegoed over politiek-correctheid, de zegenen van de multiculturalisme en de TOEKOMST VAN EUROPA.

   Like

   • Republikein zegt:

    Nou, die Ulfkotte kan schrijven, dat is zeker, en de webmaster heeft het er maar druk mee, met dat vertalen, waarvoor grote dank.
    Maar er verschijnen hier met de regelmaat van de klok hele mooie artikelen.
    Dat de inhoud ons niet altijd bevalt behoeft geen nadere uitleg, we weten het, de stijl van schrijven maakt veel goed.
    De boodschap van dit artikel is voortreffelijk maar ook zo ongelooflijk krankzinnig dat ik dacht er goed aan te doen om met een idiote reactie te komen, vandaar.
    Let wel, we spreken over 1973, de invasie was toen al begonnen.
    Had er toen al geen fiducie in dat het in mijn leven nog goed zou komen met de mensheid.
    Zie ze meedeinen op de muziek, zich van geen kwaad bewust, de goegemeente.
    Die muzikanten wilden geld verdienen en maakten via hun hobby/talent dankbaar gebruik van de opkomende markten in het bevrijde westen,de kassa rinkelde.
    Overigens toch wel leuk, midden in de zomer, straks gaat het weer 30* worden en de kerstman is in beeld!
    Enige fragmenten:
    Are you waiting for the family to arrive?
    Are you sure you’ve got the room to spare inside?

    What will your Daddy do when he sees your Mamma kissing Santa Claus?
    Ah-ha…

    Nou, laten we maar meezingen, het blijft een leuk liedje, de groetjes.

    Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Tja, een asiel parasiet mag wat kosten; is hij niet getraumatiseerd, dan wordt hem/haar dat wel aangepraat en het geval doorverwezen naar een toevallig daarin gespecialiseerd vriendje.
  De asiel (vriendjes) industrie weet zichzelf zo aardig in stand te houden en zelfs uit te breiden; de belasting betaler wordt gewoon tot een grotere afdracht gedwongen om dit allemaal te bekostigen.
  Dat de politiek scheit heeft aan de eigen militairen of burgers met zo’n trauma is sprekend voor die linkse gutmenschen kliek.
  Wat zou ik graag met de bezem door die verrotte kliek gaan!

  Like

  • Jean zegt:

   Hendrik, ik sta al klaar met een borstel met stalen haren kwestie van geen vuiligheid achter te laten.
   De boeren die nu overal staan te staken zullen ons graag helpen met de afvoer van de smeerlapperij.

   Like

 3. W.H.J. Reiss zegt:

  Beschouw dit verhaal dan maar als een voorbeeld van de zelfdoding waar we in Europa mee bezig zijn. Socialen zijn goed in het doden, in feite Genocide plegen, op Eigen Volk ! Maar geen nood over zo’n 50 jaar IS het leed geleden, dam worden de laatsten der ‘Mohicanen’ afgeslacht !!!

  Like

 4. Pingback: Getraumatiseerde vluchtelingen? Zo wordt u verneukt! | Nikontino's Blog

 5. André Hofman zegt:

  Ach ja, we weten het allemaal maar veel te goed. Maar het is inderdaad makkelijker om de andere kant op te kijken, want dan kom je niet in moeilijkheden….
  Persoonlijk irriteer ik mij groen en geel aan het laffe kuddevee wat zich Nederlander noemt, en overal staan te roepen dat zij graag willen helpen als iemand in de puréé zit. Dan rijst de vraag: Wie willen zij helpen? Het antwoord is natuurlijk” het zielige asielzoekertje”.
  Nee denk ik dan, laten we eerst maar het incompetente zooitje zakkenvullers in den Haag verjagen of opsluiten in kampen, dan alles wat uit Afrika en via zuid europa nota bene opgehaald is, hetzelfde meedoen. Dan gaat het allicht wat beter voor onze EIGEN BEVOLKING worden. Als je alleen maar nagaat dat 7 van de 10 somaliers een bijstand uitkering ontvangen, en als dat eens wordt opgedoekt kan dat geld naar onze ouderen. Maar dat zal de egoïstische en laffe schijtbakken die alleen maar aandacht voor hun smartfone hebben niet interesseren omdat zij daar te stom voor zijn!
  Kortom de beuk erin, maar ja zie maar eens 100 man bij elkaar te krijgen voor dit soort acties….
  Daarom is Nederland al verloren, en heet nederland over 30 jaar marroko-2.

  Like

 6. rikie zegt:

  In Zwitserland weten ze weg met die gallige asielzoekers. Ze hebben de schurft aan dat volk.Wij kunnen opdat gebied een voorbeeld aan hun nemen. Kom er al jaaaaaaren

  Like

 7. Dat geldt trouwens ook in Nederland, ben je in dit land getraumatiseerd,dan werd dat in de jaren 90 bij de rechtbank Dordrecht tegen je gebruikt en werd je doodziek de goot ingetrapt,was je kwaadaardig en stelde je star op,omdat je niet kon meewerken aan hun eisen en werd je door leugens en laster van rechters dakloos, die zich medisch bevoegd achten zonder opleiding, de extreme arrogantie van de rechtelijke macht en advocaten en voor 100% onteigend, maakte zieke mensen alleen zieker.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dat wij geneukt worden dat weten wij allang zo wel door de politiek als ook door de Media. Onze indoctrinage tot Marxisme begon direct na de tweeden wereld oorlog met oa de arbeitsvietaminen bvb allemaal marxistische liederen.Moeten wij al vroeg in de morgen genieten.Niet altijd de internationale, maar andere strijd liederen.

  Like

 9. ildiko zegt:

  In Oostenrijk is ook de internet gecensureerd. Ik heb nooit maar dan nooit gedacht dat de L -se dictatuur in Oostenrijk en Deutschland zo erg zal toenemen. Portugal is het beste land om te leven na je pensioen. ( geen inkomstenbelasting, zeer goede gezondheidszorg, perfect dus !)

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  hoe méér ik lees, hoe ernstiger het wordt
  en steeds meer woorden schieten mij tekort…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Hierbij voeg ik een brief (echte brief!!!) die naar paar instanties werd gestuurd (ook als bijlage). De brief laat overduidelijk zien DAT ISLAMITISCHE ASIELZOEKERS ZIJN SCHADELIJK CQ. GEVAARLIJK VANAF HET MOMENT DAT ZIJ HUN POTEN OP NEDERLANDSE BODEN ZETTEN:

  mevrouw X goede middag (privacy),

  Ten eerste willen wij u en uw collega bedanken voor het gesprek dat wij met u beide hadden gevoerd. Het gesprek verliep in gemoedelijke sfeer en de informatie die wij kregen, is meer dan waardevol. Wij hebben ons bij wooncorporaties over heel Nederland in laten schrijven: van drielandenpunt bij Vaals tot de noordelijkste punten van Friesland en Groningen. Dus NU KUNNEN WIJ MAKKELIJKER VLUCHTEN.

  Wij kregen te horen dat u wooncorporatie aan de situatie weinig kan veranderen. Gelukkig komt de realiteit ons tegemoet (net als in de koffiereclame van ‘Van Nelle’). Dat stond vandaag in De Telegraaf. Het verklaart ook wat hier gaand is : http://www.telegraaf.nl/binnenland/24314027/__Smokkelaars_lyrisch_over_NL__.html
  De ‘smokkelaars’ brengen goed nieuws voor iedere klant die van “bad, bed en Eldorado” wil genieten. Vanzelfsprekend geldt dat ook voor criminelen. De zgn. “Smokkelaars” liegen met geen woord. Wat er in hun brochure wordt gemeld, is niets anders dan de waarheid. “Vluchtelingen” mogen het gratis verkregen huis (waarvoor de belastingbetaler voor hen betaalt) als een bedrijfspand voor louche activiteiten gebruiken die gepaard gaan op zijn zacht gezegd met overtreding van alle mogelijke milieuwetten. De gulle financiers zijn: jullie, ik, de hardwerkende tuinders, de bevolking van Westland en natuurlijk de rest van Nederland. Vluchtelingen uit Syrië (of andersoortig) mogen zelfs hun buren verjagen!!!. Zij komen in een geweldig land die lijdt aan het “Rotherham-syndroom” en waar het rechtssysteem hen volledig in bescherming neemt. De plaatselijke bevolking kan de pot op.
  De Syrische ‘ondernemers’ van het bedrijfspand op …… nr. …. , weten dat ook

  Het laatste weekeinde hebben de “nachtdwergen” hard gewerkt. Op zondag zagen wij dat de voor- en achtergevel van het huis plus de schuur zijn op lelijke wijze witgeverfd. Op donderdagnacht is het schilderij, die aan de voorgevel hing, op de wand van de schuur geplaatst. Op maandagnacht werd het weer met andere (ordinair uitziende) versieringen op de voorgevel geplaatst. Op vrijdagavond en zaterdagavond was de weeïge lucht in ons huis (vooral de woonkamer) ondraaglijk. Verder TV kijken was niet meer mogelijk. Het enige wat overbleef was de woonkamer te verlaten en naar bed gaan. Het is aan te nemen dat meerdere mensen hadden aan het “Project Witverven” gewerkt. Nogmaals alles wordt hier ’s nachts gedaan. Zelfs het telkens vervangen van de plantjes in de potten voor het raam. Ze doen hun best de indruk te wekken dat ze in hun huis echt wonen. Ze gebruiken zo min mogelijk de voordeur aan de straatkant. Ze willen niet dat de nieuwsgierige Westlandse ogen (dat zijn ze ook), aan de overkant, zouden weten wie daar allemaal naar binnen komt. De luxaflex is ook bijna altijd dicht. Maar ook over dat punt hebben ze gedacht. Van tijd tot tijd stallen ze de fiets van de ‘onderneemster’ of van haar kinderen in de voortuin. Laatst hadden ze goede reden dat te doen. De “onderneemster” kan pronken met haar nieuwe fiets. Van een merkloos, goedkoop ding dat werd in september 2014 gekocht, bezit ze nu een fiets van “Raleigh”: een bescheiden statussymbool van de succesvolle vluchteling die “van een bescheiden uitkering van de Nederlandse staat” moeten leven.

  Met vriendelijke groet,

  XXX

  Like

  • delamontagne zegt:

   Toen wij nog in NL woonden, een randgemeente van R,dam, stond er op een dag in het “streek-blaadje” een sarcastisch artikel over “asiel[ig-zoekers.
   Het artikel luidde:” WIJ GAAN VERHUIZEN”. …….en begon
   met een grote foto van een berg huisraad, kleding, fietsen,TV etc,etc.alles door-elkaar dat tot de 1e verdieping van het rijtjeshuis rijkte.
   Ze hadden verschillende dingen van “sympathieke” buurtbewoners gekregen, en nu hadden zij al die “goedgeefse”
   GAVEN uit ,t raam gesmeten. Toen zij die hoop zagen, vroegen ze verontwaardigd:”waarom doen jullie dat ?”
   ANTWOORD:” We gaan naar familie in England en dan
   krijgen we toch alles (op)nieuw.
   ????????????????????????????????????????????
   Dit was al in de jaren .90 en betrof Somaliërs
   vluchtelingen ? ?

   Like

 12. Doornroosje zegt:

  Europa laat zich in de leuren leggen door Afrika en de Oostbloklanden.
  Ik heb het al eens geschreven, over een docu-drama die ik voor een jaar of 30 terug op TV gezien heb. Ik ben de titel vergeten. Het ging over hulpverleners in Afrika en over geld wat ze uit Europa wilden hebben. Ze wilden meer steeds meer.
  Het eind van de film staat mij nog duidelijk voor de geest. Daar stonden ze de Afrikanen, ik meen op het Noordelijkste punt van Marokko , met de vuisten omhoog in hun lange jurken en schreeuwden, WIJ KOMEN ER AAN.
  Het maakte een diepe indruk op mij, beangstigend.
  En ze kwamen/komen nog steeds. Een ware volksverhuizing. De grote schuldigen zijn ook veel hulpverleners. De waarheid krijg je niet te horen.
  Alleen maar het verhaal over de arme zielige mensen daar. Maar die arme zielige mensen hebben nooit geleerd om voor zich zelf te zorgen, want dat deed een hulpverlener en dat gaat al jaren zo. Miljarden zijn daar al heengegaan , wat is daar mee gebeurd. Ploumen wil er nog meer geld heen. Die moet toch weten dat het een bodemloze put is? Dat mens maakt haar eigen land arm om met gulle hand in andere landen te strooien met geld. (PvdA)
  Door de elite zal mijn verhaal wel beschouwd worden als borrelpraat. Zal me een worst zijn. Het is de waarheid.
  Vluchteling, vluchteling boven alles, ja dat is duidelijk. Maar ik ben zo langzamerhand een “vluchteling” in eigen land.

  Like

 13. ildiko zegt:

  Als we naar een Afrikaanse land gaan, moeten we een paar vaccins nemen tegen meer dan 10 verschillende ziektes, als we een hond uit een andere land halen die het eerst ook naar karenteen moet, voor onze veiligheid, maar deze massa vluchtelingen mogen maar binnenstromen zonder geen testjes of papieren. Dus het volk hier is eigenlijk niet meer beschermd, ik vrees voor het welzijn van mijn kinderen en kleinkinderen. Weg met deze regering!

  Like

 14. Jean zegt:

  Het wordt dringend tijd dat wij burgers gaan ingrijpen betreffende die massa import van barbaren, charter treinen en vul die met dat zootje en afvoeren richting Italië en Griekenland, daar een boot charteren en hupsaké ermee want wij willen die barbaren niet in onze gemeenschap.
  Laten we die vreemdelingenindustrie eveneens uitschakelen en die klaplopers de exit wijzen “zonder oprotpremie” want ze veroorzaken een enorme ellende en miserie onder de eigen bevolking.
  Afrikanen horen thuis in Afrika
  Europeanen horen thuis in Europa
  Daar is niets racistisch aan dat berust puur op veiligheid en leefbaarheid.
  De inbraken stijgen spectaculair, de geweldplegingen in huis stijgen spectaculair, het huiselijk geweld stijgt spectaculair, misdaden die voor 99% toe te schrijven zijn aan die massa allochtonen, dus nu actie en zorgen dat die allemaal verwijderd worden naar homelanden.

  Like

 15. Thomasson zegt:

  Ik kreeg van een kennis een YouTube video genaamd “Hatred: Into the Heart of Antisemitism. Ep. 1 – Meeting Germany’s Neo-Nazis” Zie: https://www.youtube.com/watch?v=TYKjps5zyA8&app=desktop Dit is wat ik hem had teruggeschreven:
  Wat Duitsland betreffend zal ik een antwoord geven die niet sympathiek in de oren klinkt. Het is in Duitsland anno 2015 heel makkelijk om een Neo-nazi te worden of sympathisant te zijn van een beweging dat, ergens, in de buurt hangt. Alle ingrediënten zijn er aanwezig: a) een volstrekt onbetrouwbare overheid die vijandig staat tegenover haar eigen bevolking, b) diepe armoede, c) slechte economische toestand (die ononderbroken heerst al vanaf 2008), d) het land wordt overspoeld door onophoudelijke tsunami golven van drekmensen uit Arabische landen en Afrika e) de moslims in het land genieten – overduidelijk – van voorkeursbehandeling. De meerderheid van hen leven op de kosten van de lokale bevolking, f) laffe, kruiperige houding tegenover de alles heersende EU.
  De vraag is niet of er op een dag een leider van een nationalistische (of een nazi-achtige)partij zal opstaan en schreeuwen : “Die Große Zeit ist jetzt aangebrochen, Deutschland ist nun erwacht” MAAR WANNEER? De “Schande van Brussel” zal de plaats innemen van de “Schande van Versaille” (het verdrag na de Eerste Wereldoorlog 1919). Het zal leiden tot een zeer smerige bloedige (burger)oorlog die langer zal duren als de Tweede Wereldoorlog. Wat de Joden betreft, Ik denk dat de Joden in de chaos en bloedvergieten van de nabije toekomst grote kans in Duitsland gevaar te lopen. Net als in Frankrijk kunnen zij beter nu al vertrekken voordat het te laat is.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Deze regering en de Europese ‘leiders’ plegen genocide op de autochtone bevolking van Nederland en Europa

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Koddebeier
   Wij hebben geen regering die van ons is. Regering Rutte behartigd net zoveel de belangen van het Nederlandse volk als Regering Władysław Gomułka heeft behartigd de belangen van het Poolse volk en Erich Honecker de belangen van de Duitsers in de DDR. Gomulka en Honecker waren op de eerste plaats loyaal aan de Kremlin en Mark Rutte aan Brussel. Wij leven niet meer in een vrije soevereine staat meer, maar zijn bezet door de EU. De top van de EU wordt bevolkt door een bende van oude Cultureel-Marxistische psychopaten (en hun geestverwanten a la Cecillia Malmstrom en Federica Mogherini) die voorschrijven de natiestaat omver te werpen en op haar plaats een multiculturele staat op Sovjet formaat op te richten. Rutte en andere Europese leiders van de Poppenregeringen handelen volgens een oude regel uit de Tweede Wereldoorlog:
   “De EU Fuhrer Befehlt! ..Wir Folgen”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s