Identitairen: : Asiel is “codewoord” voor massa-immigratie

Screenshot_33

(Vertaling: E.J. Bron)

Net zoals in Traiskirchen houdt de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Johanna Mikl-Leitner (ÖVP), zich ook in Thalham bij St. Georgen niet aan het overeengekomen aantal vluchtelingen voor een onderkomen. Oorspronkelijk was men met Thalham 120 vluchtelingen overeengekomen. Inmiddels bevinden zich ongeveer 340 asielzoekers in het centrum voor eerste opvang. Zondag jongstleden vestigden activisten van de Identitaire Beweging met een protestmanifestatie in St. Georgen de aandacht op de wantoestanden. De Identitairen eisten een vluchtelingenhulp door Europa op andere continenten in plaats van vluchtelingenstromen naar Europa.

Grenzen van Europa moeten gesloten worden

“Het begrip asiel werd inmiddels van zijn eigenlijke betekenis beroofd en werd een codewoord voor massa-immigratie. Alleen als wij Europeanen onze zuidelijke grens naar het voorbeeld van Australië sluiten, zal er geen asielzoeker meer in de Middellandse Zee verdrinken! Alleen als wij hulp ter plaatse in het Nabije Oosten en Afrika bieden, zal er geen sprake meer zijn van massa-immigratie naar Europa! Daarom eisen wij vluchtelingenhulp uit Europa in plaats van vluchtelingenstromen naar Europa!”, benadrukt de leider van de Identitaire Beweging Opper-Oostenrijk, Edwin Hintsteiner, in een uitzending.

De Identitairen plannen nog meer acties

Tegelijkertijd kondigden de Identitairen nog meer protestacties tegen de vluchtelingenstromen aan: “Dit zal niet de laatste manifestatie tegen de asielwaanzin zijn geweest! Wij Identitairen zullen tegen de grote uitwisseling blijven protesteren en overal waar een niet asielzoekerscentrum moet worden opgericht, moet rekening gehouden worden met ons verzet!”, aldus Hintsteiner. De demonstratie zelf is zonder verdere bijzonderheden verlopen.

Aangiftes tegen SJ en JG

De dag daarvoor vond er een informatieve manifestatie van de Identitairen in Freistadt plaats. De Socialistische Jeugd en de Jonge Groenen organiseerden daar een illegale tegendemonstratie, die door de politie werd ontbonden. Tegen 9 van de 20 deelnemers aan de linkse manifestatie werd wegens overtreding van de wet op recht van vergadering aangifte gedaan.

Meer over het thema asiel op “Unzensuriert TV”:

 

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress,com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Identitaire Beweging, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op Identitairen: : Asiel is “codewoord” voor massa-immigratie

 1. jungleelephant zegt:

  Het gaat [te]langzaam,maar er gaan steeds meer ogen open!

  Like

 2. kraftavilqa zegt:

  Nog effe en echte Europeanen moeten hun continent ontvluchten maar waarheen? Zoals bekend heeft Zwitserland z’n grenzen al gesloten, blijkbaar verwachten de Zwitsers rottigheid in Europa terecht denk ik.

  Like

 3. tjonge zegt:

  en massa immigratie is codewoord voor genocide op de oorspronkelijke bewoners…

  Like

 4. topsporter zegt:

  Men is doelbewust een nieuwe arbeidersklasse aan het bouwen d.m.v. vernietiging van de bestaande/te dure arbeidersklasse.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Daar om verbod voor Nederlanders met een moslim vliegtuigen te vliegen.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s