Kosovaren misbruiken terugkeerpremie

Screenshot_25

DEN HAAG – Steeds meer Kosovaren vragen in Nederland asiel aan, enkel en alleen om hier de riante terugkeerregeling op te strijken. De vergoeding kan oplopen tot maar liefst 1750 euro. Binnen Europa is Nederland daarom een aantrekkelijke bestemming voor gelukszoekers.

De Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) slaat alarm over het misbruik, meldt EenVandaag. ,,Deze mensen gebruiken het systeem. Wat ze doen is geen criminele activiteit, ze doen wat hen wordt aangeboden. Zolang er verschillende systemen zijn met beloningen in Europa zullen mensen blijven komen waar ze er het meest uit kunnen slepen”, zegt Chief of Mission Martin Wyss van de IOM.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Graaien, Immigratie, Kosovo, Krankzinnigheid, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Kosovaren misbruiken terugkeerpremie

 1. Marc zegt:

  Ik begrijp het niet: Kosovo is toch geen onveilig land? Waarom vluchten?

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Cameron mag migranten Calais geen ‘zwerm’ noemen van links

  door Tom Reijner 30 jul 2015

  De Britse premier sprak over een ‘zwerm mensen’ die zijn land proberen binnen te komen. Linkse politici reageren verontwaardigd: Cameron zou de vele migranten rond Calais met ‘insecten’ vergelijken.

  De Britse premier David Cameron maakt zich – terecht – zorgen over de vele migranten in Calais die staan te trappelen om Groot-Brittannië binnen te stromen. De Conservatieve leider, dezer dagen op bezoek in Zuidoost-Azië, sprak donderdag tegenover ITV News over een ‘zwerm mensen die vanuit het gebied rond de Middellandse Zee komt, op zoek naar een beter leven’ bijvoorbeeld in Groot-Brittannië. >>> http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/7/Cameron-mag-migranten-Calais-geen-zwerm-noemen-van-links-2665000W/?masterpageid=158493

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Zwerm is beledigend????Nou,je kunt nog beter last hebben van een sprinkhanenplaag;die mag je tenminste nog verdelgen!

   Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou,ze ‘insecten’ noemen is dan ook het enige, wat hij ertegen dóet, kun je wel zeggen!
   Ruggengraatloze figuur! Maar links staat natuurlijk weer om niets op haar achterste benen!

   Like

  • Jean zegt:

   Linkse ratten, die zwerm onderontwikkelde ‘insecten’ die momenteel onze landen binnen kruipen brengen alleen maar ziektes, angst, geweld, onveiligheid en overlast en tot overmaat van ramp worden die ‘insecten’ zelfs gesteund in hun vernietigingsplaag door die EU misdadigers, in Brussel hokken de verantwoordelijken, laten we die ter verantwoording roepen en ze een trap onder hun edele ….. geven want ze brengen armoede, overlast, angst en ziektes.

   Geliked door 1 persoon

   • Hendrik M. zegt:

    Ook aan die delen is niks edels, kunnen gerust verrot getrapt worden.
    Begrijp ook niet dat de vrachtwagen chauffeurs voor het inrijden der tunnel geen gifgas in hun laadruimtes spuiten om parasieten of insecten te verdelgen.
    Wij gebruikten bv formaline op kaliumpermanganaat om broedeieren te ontsmetten voor ze de broedmachine in gingen; er ontstaat een soort traangas wat parasieten dood.

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Goed idee!

    Like

 3. Jaan zegt:

  Ik kan ze niet eens ongelijk geven.
  Als iemand op straat honderdjes staat uit te delen, pak je ze toch aan?
  desnoods zet je dan een hoed op en zet een bril op en probeer het opnieuw.
  Wat Nederland doet in dit geval is : Het geven van gelegenheid.

  Als je dan genomen wordt moet je niet janken, maar de gelegenheidsgever op zijn smoel slaan.

  Like

 4. Jean zegt:

  Ik schrijf het al jaren, “stop met vreemdelingen geld in handen te duwen” want dat creëert parasitisme en als we aan iets een hekel hebben is dat toch wel aan parasitisme zowel door allochtonen als autochtonen, de allochtonen hebben de emmer doen overlopen, wij leven in angst, wij worden dag in dag uit belogen, bedrogen en bestolen door parasieten onder eigen volk, lees politiekers en als we niet alles degelijk afsluiten worden we ook nog bestolen door parasieten uit den vreemde die hier vrij mogen rondlopen.
  Conclusie: parasieten op droog zaad zetten en die illegalen, criminelen en parasiterende allochtonen eruit en NOOIT meer binnen.
  Grenzen sluiten en die EU misdadigers het land uitzetten.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Kosovo, hebben wij christenen door de politiek van Bill Clinton verloren aan de islam (Albanie)Dat wij nu heel veel moeilijk heden met ze krijgen. is te verwachten.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ik sta hier eigenlijk totaal niet van te kijken:
  Het past helemaal in het straatje van àlle voormalige Joegoslaven, of je het nou over Slovenië, Montenegro, Kosovo, Bosnië, Servië of Kroatië hebt: Bij tijd en wijle beminnelijke lui en ze doen beter hun best om Nederlands te spreken, dan menige midden-Oosterling, het moet gezegd, maar tegelijkertijd zijn het zonder uitzondering eersteklas sjoemelaars en als je ze een hand geeft moet je de vingers natellen, ongelogen!
  Ik heb ze een tijdje meegemaakt door mijn voormalige stamcafé, 15 jaar geleden; ik spreek uit ervaring.
  Oh ja, èn ze maken doorlopend plannen het één of ander te beginnen, maar zetten nooit iets dóór, dàt ook nog!

  Like

  • Republikein zegt:

   Heb je nog wat onder de kurk?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Op het ogenblik niet. Dat was in BENIDORM als je begrijpt, wat ik bedoel. (LOL!)

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, sorry, Republikein: Het verkeerde topic in mijn hoofd.
    Nee, dít was in Alkmaar.Maar hoe dan ook, veel in huis heb ik nooit:
    Drinken kun je maar liever beperken tot buiten de deur.

    Like

  • peterselie1 zegt:

   Ben het gedeeltelijk met je eens Frau Geissler, van alle voormalige Joegoslaven, of je het over de mensen uit Slovenië, Montenegro, Bosnië, Servië of Kroatië hebt. Heb zelf vaak met deze mensen gewerkt dus 8 uur per dag, 5 dagen in een week en zo kwam ik tot de conclusie dat het in het in ieder geval prima mensen zijn, vakbekwaam, vriendelijk en vooral hun best deden om Nederlands te spreken wat je ook al aanhaalde in je reactie hier over.

   Dit in tegenstelling tot Duitsers en Fransozen welke ik zelf en niet om te generaliseren bijna allemaal van een buitencategorie engerds vind en vond. Zelf heb ik een lange tijd in Duitsland gewerkt en wat mij het opvallendste is bijgebleven dat ze categorisch georganiseerd te werk gaan (hier in Nederland vaak zoals een kip zonder kop) en als vakman erg gewaardeerd werd maar dat is ook het enige positieve wat ik aan de Duitsers toe schrijf.

   Ook heb ik een paar maanden in het Franstalige gedeelte van Zwitserland gewerkt en het leukste aan dat avontuur was dat mijn collega’s en ik vreselijk goed konden opschieten met Italiaanse, eveneens gastarbeiders waarmee we 12 uur per dag, 12 dagen achtereen werkte. Eersteklas sjoemelaars van wat voor nationaliteit dan ook, kom je in elke Nederlandse kroeg tegen Frau Geissler, het hangt er natuurlijk ook van af wat voor sociale laag een kroeg mee is gelardeerd. ook het kroeg ‘leven’ is mij zeer bekent en daar vormt u geen uitzondering op.

   Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Hopelijk worden de Europese regeringen op korte termijn wakker. Als ze dan een beroep doen op politie, leger en de autochtone bevolking is het probleem snel opgelost.

  Like

 8. Een “horde” (ratten) mag wel?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s