Boedapest: Nieuwe foto´s laten zien hoe migranten Station-Oost veranderen in een vluchtelingenkamp

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Station-Oost in Boedapest is in feite een vluchtelingenkamp geworden. Geen wonder, want de afgelopen weken kwamen er gemiddeld 1000-1500 migranten per dag het land binnen. Twee weken geleden hield de Sixty-Four Counties Youth Movement (HVIM) een demonstratie in Boedapest vlakbij Station-Oost om te protesteren tegen de onacceptabele toestanden in het centrum van de stad.

Afgelopen woensdag ondernam de politie vroeg in de ochtend actie in het treinstation. Volgens bronnen werd deze actie veroorzaakt door berichten dat er onder de migranten besmettelijke ziektes werden verbreid. Maar hulporganisaties voor migranten zeggen dat de geruchten ongegrond waren en de politie alleen maar de documenten van de migranten controleerde.

Enkele dagen geleden werden meer dan 56 migranten met diarree naar het ziekenhuis gebracht. Later werd door het ziekenhuis tegenover TV2 bevestigd dat twee mannen ter observatie moesten blijven.

Screenshot_11Screenshot_12Screenshot_13Screenshot_14Screenshot_15Screenshot_16Screenshot_17Screenshot_18Screenshot_19Screenshot_20Screenshot_21Screenshot_22Screenshot_23Screenshot_24Screenshot_25Screenshot_26Screenshot_27Screenshot_28Screenshot_29

Screenshot_30Screenshot_31Screenshot_32Screenshot_33Screenshot_34Screenshot_35Bron:
www.hungarianambiance.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Rob Kern

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Hongarije, Immigratie. Bookmark de permalink .

12 reacties op Boedapest: Nieuwe foto´s laten zien hoe migranten Station-Oost veranderen in een vluchtelingenkamp

 1. luckybee zegt:

  De Hongaren waren eens door de Ottomanen bezet, en weten du heel goed hoe ze tekeer gingen tegen de bezette volkeren.Nu krijgen ze het weer op hun dak, dank zei de idioten van de EU.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Kill it with fire! Ben je ook meteen van die ziektes die ze meebrengen af. Ik heb ’t altijd gezegd die vreemdelingen uit den verre vreemde brengen eurobola e.d. Met zich mee en ja hoor weer had ik ’t goed gezien net als toen ik bij de val van de Berlijnse muur zei dat de pislamitische wereld de nieuwe vijand zou zijn.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Het vervilt me niet met medelijden maar met walging!Hoe zou dat nu toch komen?

  Like

 4. Driek zegt:

  En die mensen zijn dus allemaal op de vlucht voor oorlogsgeweld? Ik geloof er niks van, dit is een zooitje armoe, die mensen zijn uit op een uitkering, medische verzorging, huisvesting, noem maar op. Je hoeft die foto’s maar te bezien om te weten dat die mensen onze ondergang worden. Het is een slag mensen dat altijd al – overal ter wereld – heeft bestaan en nog steeds bestaat. Ze nemen nu alleen de gelegenheid te baat om onder het mom van vluchteling straks hun luie pauperleventje voort te zetten. Er zullen ook wel een Roma-zigeuners bij zijn, die draaien nergens hun hand voor om.
  Dat hele zooitje lieden op die foto’s zullen nooit van hun leven iets bijdragen, alleen maar een hoop ziekte en narigheid. Ons zorgvuldig opgebouwde sociale stelsel, waar wij allemaal aan hebben bijgedragen, komt nu ten bate van deze gelukszoekers. Ik kan ook echt geen greintje medegevoel opbrengen voor die mensen. Ze worden onze ondergang. Maar tegen die tijd ben ik er gelukkig niet meer, want de wereld is straks, binnen afzienbare tijd, verstoken van elke bron van levensvreugd, je hoeft die koppen maar te zien op die foto’s. Nee, dat wordt niks.

  Like

 5. Luchtpint zegt:

  “Enkele dagen geleden werden meer dan 56 migranten met diarree naar het ziekenhuis gebracht. Later werd door het ziekenhuis tegenover TV2 bevestigd dat twee mannen ter observatie moesten blijven.”

  Ter observatie van hun endeldarm met een colonoscoop, waarschijnlijk. En om het aldaar aanwezige aantal aarsmaden, reetkevers en kontwormen in kaart te kunnen brengen dat de diarree veroorzaakt heeft.

  🙂

  Like

 6. Jean zegt:

  Is dat nu zo moeilijk die troep op de eerstvolgende trein te smijten en ze er weer vanaf te flikkeren als ze in het zuiden van Europa aangekomen zijn? Maak toch niet zoveel poespas met dat zootje parasieten en flikker ze binnen de 24u uit onze westerse landen want wij hebben er een gruwelijke hekel aan gekregen, elke dag meer en meer criminaliteit, geweld, inbraken, moorden.
  Trop is teveel.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Nou, een ‘gezellige boel’ daar in dat station. Is het niet eens tijd dat de stationshal en bijbehorende gangen worden schoongeveegd? Je zult er als reiziger maar iedere dag langs moeten!
  Hopelijk gaat Hongarije wél over tot het uitzetten van illegalen, of Brussel het daar mee eens is of niet. Het lijkt er veel op dat men wegkijkt voor dit alsmaar groeiende probleem. Dit kan toch niet? Overal in Europa zie je momenteel dit soort taferelen.
  Walgelijk!

  Like

 8. Thoth zegt:

  Hé, het zijn allemaal vrouwen die een hoofddoek om hebben. Nou, dan kunnen ze in Nederland bijstand gaan vangen. Het duurt ten minste jaren voordat ze nederlandse taal en een ICT opleiding hebben voltooid. En natuurlijk houden de Nederlanders van mensen die hun identiteit uitstralen, c.q. de islam. De belasting betalers vinden het goed….

  Like

 9. bas h zegt:

  Jammer dat enkele reacties mij te ver gaan, anders had ik graag gelinkt, ter waarschuwing. Hongarije heeft in augustus zijn grenshek al af, ondanks gezeur van de EU, getuigt iig van een beter besef. Dat knippen ze zo aan gort, maar een upgrade is makkelijker dan het plaatsingsbesluit. Uiteindelijk kom je uit bij de dodendraad uit WO1 of De Muur. Hopelijk komen er dan al geen bootjes meer aan wal.

  Like

 10. tjonge zegt:

  wat een sensatieberichten zeg ! is gewoon een hongaarse binnencamping tijdens hoogseizoen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s