Die nieuwe hamsterwangige dikkop bij het NOS-Journaal, Biem Buijs, is óók al een anti-semitische Jodenhater

Screenshot_5

(Door: Martien Pennings)

Astrid Kerssssseboom is niet meer de enige dikkoppige presentator met hamsterwangen bij het NON-journaal. Die nieuwe vetnek die ’s morgens wel eens presenteert heeft ze ook. En hij zit goed in zijn vel. Dat hebben ze allemaal wel bij het NON-journaal. Nou ja, eigenlijk zit iedereen die oprecht links is goed in zijn vel. Lekker mainstream meedobberen en er ook nog goed voor betaald worden. Wie doet je wat? De intens blijmoedig ogende goedmens Biem Buijs had twee berichten uit Israël.

In het eerste debiteerde hij weer die antisemitische enormiteitsleugen, die roestige spijker van kosmische proporties waaraan in laatste instantie alle Israëlhaat hangt, die mega-leugen der mega-leugens, dus het soort leugens waarvan Joseph Goebbels al zei dat je ze gewoon vaak moest herhalen om ze vanzelf waarheid te laten worden, namelijk dat de Westelijke Jordaanoever “bezet gebied” zou zijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, mainstream-media, Nederland, NOS, NPO, publieke omroep, Rotzakken. Bookmark de permalink .

28 reacties op Die nieuwe hamsterwangige dikkop bij het NOS-Journaal, Biem Buijs, is óók al een anti-semitische Jodenhater

 1. delamontagne zegt:

  Als je het eenmaal weet, hoor je het eigenlijk niet eens meer, het bias systeem over Israël.
  Wat me wel opviel was het (uitgebreid) ingaan op die
  orthodoxe Jood, die op de Gay-parade, een aantal deelnemers neerstak.
  Ik denk dan: “laat ook eens een terechtstelling zien van de homo-mens in S.A en andere van “fijne”landen.
  Maar dat gebeurt natuurlijk niet.

  Like

 2. gielah zegt:

  Helemaal mee eens!
  Wat die Monique van Hoogstraaten betreft…. dat is natuurlijk een absoluut ergerniswekkend mens… en zo anti-Israël als iemand maar wezen kan.
  Maar we moeten ons wel realiseren dat correspondenten in Israël de laatste decennia specifiek op grond van hun vijandschap tegen Israël en hun liefde voor ‘die schatten van Palestijnen’ áángenomen worden.
  Zou mevrouw van Hoogstraaten bij wijze van spreken zwaar gewond raken door een steen, haar door een zielige Palestijnse ‘jongere’ naar het hoofd gekeild …en zou zij de weken of maanden erna liefdevol in … bijvoorbeeld…..het Hadassa hospitaal-met-de-mooie-Chagall-ramen verpleegd worden….. en daar door allerlei ervaringen en gesprekken met Israëlische artsen, verpleegsters en mede-patiënten, inzicht verkrijgen hoe een en ander daar wérkelijk zit….
  en dan wél sympathie voor Israël en het Israëlische volk opdoen….
  dan zouden haar opdrachtgevers van NPO 1 haar onmiddellijk van haar post verwijderen…
  onder een of ander voorwendsel…
  en een andere latente of daadwerkelijke antisemiet in haar plaats aanstellen.

  Dat ‘latente’ kan ik er trouwens beter afhouden.
  Antisemitisme is in linkse kringen al zó salonfähig geworden, dat zowat niemand het meer een schande vindt om zich als antisemiet te profileren.
  Een ( echte) Zwarte Piet voor je kinderen inhuren in de dagen voor 5 december…. dáár zouden zij zich voor generen!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Helemaal eens met U, maar zij moeten dan wel sterk in hun schoenen staan of ,t ermee eens zijn. Anders………… ONTSLAG.
   U had er ook nog bij kunnen schrijven dat in dat Israëlische Hadassa Ziekenhuis ook regelmatig z.g.n. Palestijnen worden verpleegd.
   Hoor je dat weleens op de NL- Tv ?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Op NL- t.v. dus nooit, maar hier wèl!
    Onze Robert Kern roerde het een tijdje geleden nog aan.
    Als voorbeeld gaf hij de video met de getuigenis van een zwarte, Zuid-Afrikaanse politicus die zich onder de indruk toonde van het feit, dat in Israël, ondanks dat het de naam heeft een soort van ‘Apartheidssysteem’ na te streven, Israëli ’s èn Palestijnen in dezelfde ziekenhuizen werden verpleegd èn dezelfde medische zorg genoten.
    Dat trof hem, omdat, zoals hij zei, dat ten tijde van de Zuid-Afrikáánse Apartheid wel even anders was!

    Like

 3. topsporter zegt:

  Het was me ook op gevallen dat hij vermoedelijk nieuws bracht.
  Die hamster kun je het best een kopstoot geven, die lust hij graag, daarna begint hij vermoedelijk om vergeving te vragen, die hij natuurlijk niet krijgt, wel een tweede kopstoot vermoedelijk.

  Like

 4. Als eerste wil ik kenbaar maken dat ik dit een erg trieste gebeurtenis vind. Bibi noemde het een ‘daad van Joodse terreur’ maar ik geloof er niet in dat de 4 daders dit voor ogen hadden.
  Waar ik echt beroerd van word zijn de reacties op deze zinloze daad ( a “price tag” attack volgens de Israëlische autoriteiten).
  De hel lijkt wel losgebroken te zijn want de reacties zijn met niets te vergelijken wanneer de pallies in het nieuws komen met hun terreur (Joods gezin afgeslacht (incl. het doorsnijden van een baby halsje), auto’s die voetgangers doodrijden, raketten, enzo….(u kent het allemaal wel)).

  Het staat gewoon allemaal niet meer in verhouding met elkaar.
  Van moslims had ik niet anders verwacht maar je schrikt je dood als je ziet hoeveel autochtonen nu bloed willen zien van de Joden.

  -Een tijdje geleden was er een aanslag op een Joodse kolonist en zijn zoon die samen in een auto zaten. De auto werd in brand gestoken waarbij de zoon nog net op tijd uit de auto gehaald kon worden maar wel ernstig/zwaar gewond afgevoerd diende te worden (grote delen van het lichaam met 3e graads verwondingen). Er was vreugde en er werd gefeest onder de pallestijnen.-

  Never-nooit-niet zul je horen in de media dat de PA jacht zal maken op de daders.
  Never-nooit-niet zul je Abbas horen in de media dat hij zoiets veroordeeld (gaat ook een beetje moeilijk als je er zelf toe oproept).

  Maar de Israëlische overheid/IDF is nu bezig met een manhunt om de daders te pakken en het wordt helemaal niet gezien door dat volk. Diegene die dat wel heeft meegekregen doet het af alsof het voor de bühne is.

  Het staat niet meer in verhouding met elkaar.
  En idd….ons NON-journaal, met die nieuwslezers met hamsterwangen en wallen (Mariëlle??), helpen daar hun steentje aan bij.
  Altijd maar weer die leugens over Israël; Bezette gebieden hier, illegale nederzettingen daar.
  ‘Als Israël dit doet ……dan komt er vrede.’
  ‘Maar Israël doet dit niet maar dat…….dus….daarom geen vrede.’
  Altijd maar met het vingertje wijzend naar Israël.
  -Als je er over nadenkt kun je het de mensen ook helemaal niet aanrekenen dat ze zo zijn gaan denken over Israël met al die troep. Alleen verwijten dat ze zelf niet verder hebben gekeken dan hun neus lang is.-

  @Martien Pennings
  Mooi dat u onderaan nog even twee bronnen vermeldt die op bepaalde zaken wijzen.
  Dat zou veel meer aandacht moeten verdienen dan wat ze nu krijgen.
  Maar dat geldt m.i.z. ook voor het werk van o.a. Matthijs de Blois.
  Mensen die gespecialiseerd zijn in het zogenaamde internationale recht en alle uitlatingen zoals ‘bezette’ of ‘illegale’ van de hand wijzen d.m.v. (u raadt het al) het internationale recht.
  Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk dat zo’n beetje de hele wereld zich beroept op dat recht (en daardoor ook Israël beschuldigt van van alles) en in wezen dat recht (als je straight blijft) iets heel anders te vertellen heeft.

  Like

 5. jaan zegt:

  Natuurlijk is de nieuwe omroeper van het NOS journaal een jodenhater, daar worden ze toch op geselecteerd!

  Like

  • wout eenhoorn zegt:

   Groot gelijk en daarnaast vraag ik mij of ze wel begrijpen wat ze via een tablet of weet ik wat moeten voorlezen.Maar ja ze zijn hoog opgeleid en dat telt. Gelijk hebben of niet doet niet terzake.

   Like

 6. luckybee zegt:

  En hoe zit dat met de lelijke negerin, is ze ook een linkse anti semitische Marxist?

  Like

  • Je bent een nare trollende rotzak, Luckybee, en ik hoop van harte dat de webmster je nu echt een keer een permaban gaat geven.
   Die lelijke negerin, van wie jij spreekt en die ik een mooie en aantrekkelijke vrouw vindt, is Simone Weimans en ik heb een artikeltje over haar geschreven:
   “Simone Weimans is de beste nieuwslezer van allemaal”: http://bit.ly/1KFJgoh

   Like

 7. Luchtpint zegt:

  Kijk en vergelijk

  Like

 8. Ik heb een update onder mijn stuk gezet:

  UPDATE 31 JULI 2015 ZEVEN UUR ‘S AVONDS:

  Iedereen, van de Israëli’s zelf tot de internationale media, gaat er nog steeds van uit dat het inderdaad Joodse kolonisten zijn geweest die de gruweldaad hebben gepleegd. Maar ik vermoed dat de Israëli’s dat vooral zeggen voor het wereldtoneel, maar dat ze net zo hard op zoek zijn naar die andere mogelijkheid. Namelijk dat het de Palmaffia’ s zelf zijn geweest die de terreurdaad hebben gepleegd om Israël te kunnen besmeuren.

  Dit is inderdaad een on-Joodse daad. En de “handtekening”die de daders hebben achtergelaten is wel héél erg obvious . Dat is typisch Arabisch: dommig, brallerig, wreed, diep leugenachtig, maar zéér, zéér on-Joods.

  Voorts.

  Pallywood is een begrip. Van het in scène zetten van zogenaamde door het Israëlische leger begane gruwelijkheden is de hoax van het jongetje Mohammed al-Dura uit 2000 dat door Israëlische soldaten dood zou zijn geschoten, misschien wel het bekendste. Daarnaast ligt er het feit dat de Palmaffia’s met het grootste gemak hun eigen “Palestijnse” burgers opofferen door van tussen die eigen burgers oorlog te voeren. Dan is er een derde feit: de wereld begint, ondanks alle gecombineerde linkse en islamItische propaganda, door te krijgen dat het de Palmaffia’s zijn die de terreur telkens beginnen en voortzetten. Raketten vanuit Gaza waarop het IDF tenslotte antwoordt en dan wéér over de burgerdoden beginnen te schreeuwen, wordt steeds minder geloofwaardig. Ligt het niet voor de hand om iets nieuws te bedenken? Namelijk een Palmaffia-commando een eigen gezin te laten terroriseren om vervolgens nu toch echt Israël als de agressor neer te zetten? De officiële Palmaffia-reactie was direct dat de terreurdaad niet los gezien kon worden van de Israëlische nederzettingen-politiek. Je kunt het aan de Westerse media overlaten om dit incident tot onmetelijke proporties op te blazen en geheel en al te vergeten dat het de schuld van de Palmaffia’s en alléén van de Palmaffia’s is dat er nog steeds geen vrede is.

  Like

 9. Vederso zegt:

  Het lijkt me niet zinvol te speculeren over uit welke hoek deze laatste aanslag komt. Het lijkt me beter om dat in eerste instantie aan Israelische autoriteiten over te laten. Daarna valt er misschien wel iets over te zeggen.

  Like

 10. savio zegt:

  Waarom zou de Westelijke Jordaanoever geen bezet gebied zijn? Soevereniteit claimen over een gebied dat ooit door de een koloniaal rijk aan jou is toegewezen lijkt me niet een heel sterk argument lijkt me.

  Like

 11. @ Savio.
  Aan het einde van mijn artikel staan twee links met behulp waarvan je je over je deftig geëtaleerde totále onwetendheid zou kunnen gaan schamen.

  Like

  • savio zegt:

   Nogmaals: waarom zou een een gebied rechtmatig eigendom zijn als het door een koloniaal rijk aan jou wordt toegewezen zonder instemming van de oorspronkelijke bevolking? Dat is wat er gebeurde op de conferentie van de koloniale machten in San Remo waar jij zo plechtig naar verwijst in je “linkjes”.

   Like

 12. Vederso zegt:

  Daniel Greenfield over de 60 aanvallen van moslims op Israëlische Joden alleen al deze week en waar niet over wordt bericht.

  http://www.frontpagemag.com/point/259649/heres-brief-list-muslim-arson-attacks-israeli-jews-daniel-greenfield

  Like

 13. UPDATE 1 AUGUSTUS 2015 KWART OVER VIJF ’S MORGENS

  En mochten het toch orthodoxe daders zijn geweest, dan gelden deze woorden van GeenStijls “van Rossem” die ik in dit geval graag tot de mijne maak (wie had dát ooit gedacht !!!):

  “Israël heeft duidelijk een orthodoxe joden-probleem. En dat erkent Israël dan ook. Netanyahu noemt de babymoord zonder omhaal een ‘daad van terreur‘, zoals hij gisteren ook meteen reageerde op de Pride-stabbing met de woorden ‘despicable hate crime‘, en meteen religieuze leiders in zijn land opriep om afstand te nemen van de verwerpelijke daad en er hard over te oordelen. Ook de Israëlische legerleiding spreekt van ‘joods terrorisme‘, want die haten dit soort inteelt-fanatici. (Voorbeeld: deze prachtige whack-a-jew pica.) En hedenmorgen is bij grote krant Haaretz dit al te lezen: “We are to blame for the Jerusalem gay pride parade stabbing. We in the religious Jewish community have created a climate in which a ‘bad seed’ could come to think that murderous violence was a holy thing to do.” Kijk. Dat kan dus in een ontwikkelde en open democratische samenleving. Meteen keihard veroordelen dit soort walgelijke daden van religieus fanatisme, sektarische terreur en blinde haat. Opdat het in de publieke opinie geen kans krijgt om levensvatbaar en alles overheersend te worden. We kennen nog wel wat Palestijnse politici, *kuch* activistische verenigingen, een aantal Jaberi’s en wat Hamasgezinde rappers die daar nog een heleboel van kunnen leren. “

  Like

 14. savio zegt:

  @Pennings.
  Ik ben helemaal geen scherp polemist Pennings. Ik stel jou slechts een doodsimpele vraag waarop een doodsimpel antwoord mogelijk is, zonder het schamperend naast je neer te leggen. Dus voor de derde keer: waarom zou iemand een soevereiniteitsclaim op een land kunnen leggen dat door een koloniale mogendheid is geschonken, zonder raadpleging van de plaatselijke bevolking?

  Like

  • Als je werkelijk gelezen en begrepen zou hebben, Savio, wat er onder die “linkjes”, zoals jij ze schamper noemt, staat, zou je er niet opkomen zo’n extreem domme vraag te stellen.

   Like

   • savio zegt:

    Ik heb je linkjes gelezen en begrepen Pennings. En buiten de uit den treuren herhaalde hasbara verhaaltjes kwam ik er werkelijke niks nieuws tegen. Blijft staan dat jij geen antwoord geeft op de vraag. Het land werd weggeven door een buitenlandse koloniale mogendheid aan Europese kolonisten. Dit gebeurde zonder dat de lokale en oorspronkelijke bevolking daarin werd gekend. Is dit rechtmatig of niet? Ja of Nee?

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Savio,

   eerst heb je het over de “oorspronkelijke bevolking” en nu is dat ineens veranderd in de plaatselijke bevolking. Dat klopt al niet. De plaatselijke bevolking is niet noodzakelijkerwijs dezelfde als de oorspronkelijke bevolking.

   Als we het hebben over de oorspronkelijke bevolking, dat kan vastgesteld worden dat de Filistijnen, waar de zgn. Palestijnen zeggen van af te stammen en genetisch aan verwant te zijn, opgehouden zijn als volk te bestaan is 7e eeuw vóór Christus. Die claim is dus onterecht. Palestijnen zijn Palestijnen omdat ze in Palestina wonen, niet omdat ze van de Filistijnen afstammen. Volgens Zahir Muhsein, lid van het uitvoerend comité van de PLO:

   “Het Palestijnse volk bestaat niet. De oprichting van een Palestijnse staat is slechts een middel ter voortzetting van onze strijd tegen de staat Israël voor onze Arabische eenheid. In werkelijkheid is er heden geen verschil tussen Jordaniërs, Palestijnen, Syriërs en Libanezen. Alleen om politieke en tactische redenen spreken we heden over het bestaan van een Palestijns volk, daar de nationale Arabische belangen vereisen dat we het bestaan poneren van een afzonderlijk “Palestijns volk” om het Zionisme tegen te gaan.
   Om tactische redenen kan Jordanië, dat een soevereine staat is met vastgelegde grenzen, Haifa en Jaffa niet opeisen, terwijl ik als Palestijn, zonder twijfel Haifa, Jaffa, Beer-Sheva en Jeruzalem kan eisen. Maar vanaf het moment dat wij ons recht op geheel Palestina laten gelden, zullen we zelfs geen minuut wachten om Palestina en Jordanië te verenigen.”

   Blijft als oorspronkelijke bewoners over het Joodse volk, dat in al die duizenden jaren NOOIT is opgehouden te bestaan.

   Je wilt dus dat er aan het Joodse volk gevraagd wordt of zij instemmen met het overdragen van de soevereiniteit over het land Israel aan het Joodse volk. Dat antwoord ligt natuurlijk voor de hand. Ik denk dat ze dat wel goedvonden. Toch?

   En als Martien Pennings schamperend doet, dan is dat omdat jouw nogal antisemitische getrol niet beter verdient.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • savio zegt:

    “eerst heb je het over de “oorspronkelijke bevolking” en nu is dat ineens veranderd in de plaatselijke bevolking. Dat klopt al niet. De plaatselijke bevolking is niet noodzakelijkerwijs dezelfde als de oorspronkelijke bevolking.”

    Wat is dit voor onzin? De plaatselijke bevolking is de oorspronkelijke bevolking, dit waren/zijn de palestijnen. Simpelweg vanwege het feit dat ze in de landstreek wonen die al sinds de oudheid bekend staat als “Palestina”.
    Als Zahir Muhsein zegt dat Palestijnen niet bestaan bedoelt hij simpelweg dat naar zijn mening Palestijnen als onafhankelijke natie niet zouden moeten bestaan, maar deel uitmaken van de overkoepelende groep Arabieren. Hij bedoelde niet dat er ter plaatse op de Palestijnse grond geen mensen woonden die geen claim konden leggen op land waar ze al eeuwen lang op woonden van generatie op generatie.

    Like

   • delamontagne zegt:

    NOOIT is opgehouden te bestaan. ……………… Bovendien zijn er na de verdijving van de Joden in 70 A.C, altijd Joden in dat gebied blijven wonen, ook onder de Turkse bezetting, eeuwenlang.

    Like

 15. IK HEB EEN UPDATE GEPLAATST ONDER MIJN STUK.

  Aanvulling op deze update per 2 augustus:

  De Engelse Mail Online van zondag 2 augustus http://dailym.ai/1Ia2rpk geeft een uitgebreide fotoreportage. Het Pallywood-gehalte is weer hoog: de foto’s van het kindje zijn van ongeschonden tot een héél klein beetje verbrand aan de randjes. Als je de totale zwartgeblakerdheid van dat huis hebt gezien dan weet je dat er van die foto’s normaal gesproken zelfs geen as gevonden zou zijn. Ze zijn duidelijk uitgestald op die vloer in dat huis voor de foto. Dat geldt ook voor het uitgestalde kunststof babyflesje, dat met geen mogelijkheid op die manier die vuurzee kan hebben doorstaan. Waar komen die foto’s vandaan? Als ze uit dat huis komen, dan zijn ze “gered” door iemand, maar waarom is het kind dan niet gered? Was het misschien al dood door een andere oorzaak? Een natuurlijke dood? En hebben Palestijnse terroristen hun kans schoon gezien om de Westerse media een drama-met-verbrand-kindje te voederen? Maar waarom dan óók de ouders geslachtofferd? Wie waren die ouders? Wat voor naam hadden ze in de gemeenschap? Was er reden voor de Palmaffia ter plaatse om hen als “verraders” te zien?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s