Evangelische “missiedeskundige”: “Afrikanen zullen de wereld evangeliseren”

Screenshot_42

“Missiedeskundige” Detlef Blöcher

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals iedereen weet, draait de islamisering op volle toeren. In veel landen worden christenen gefolterd en in naam van de “religie van de vrede” gedood, op veel plaatsen volledig uitgeroeid. Behalve in het Nabije Oosten woeden in Afrika op dit moment vermoedelijk de ergste Mohammedaanse veroveringstochten. Maar wat moet je doen als de realiteit te ongemakkelijk is?

De voorzitter van de Arbeidsgemeenschap Evangelische Missies (AEM), missiedirecteur Detlef Blöcher, heeft nu in ieder geval zijn eigen waarheid in elkaar geknutseld. “Afrikanen zullen de wereld evangeliseren”, luidt zijn credo. “Nu al zijn de meeste vluchtelingen uit Afrika christenen.” “Ze zullen onze gemeenten inspireren en gekleurder maken”, aldus de missiedeskundige.

Nu zijn we gerustgesteld. Geen islamisering. Alles komt goed!

Bron:
https://christeninverantwortung.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse christenen, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Evangelische “missiedeskundige”: “Afrikanen zullen de wereld evangeliseren”

 1. Jean zegt:

  Momenteel liggen ze zich druk te maken over het doodschieten van een leeuw, dat is pas wereldnieuws, mensen vermoorden en verkrachten door islamieten zijn maar peanuts.
  De echte linkse smerige wereld en we zijn nog niet op de helft van wat ons nog te wachten staat met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse islamieten.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   En toch is het maar goed dat we ook over ander onrecht nog kwaad kunnen worden;van mij mogen ze die tandarts ook uitleveren zodat hij een paar jaar in Zimbabwe achter de tralies kan!En ik schaam me er niet voor dat ik een dierenvriend ben:dat is een van de weinige dingen die mij in dit verrotte leven nog op de been houden:mijn liefde voor mijn,en alle,dieren!Als je uitsluitend en alleen nog maar bezig mag zijn met islamgerelateerde ellende ziet het er wel heel zwart uit!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ jungleelephant op 31 juli om 23:11

    Ik ben het volledig met u eens! Hier zit ook een enorm dierenliefhebster, en ik was ook verbijsterd toen ik zag en hoorde dat men dit koninklijke dier ‘voor de fun’ had afgeschoten!
    Ik begrijp de reactie van @ Jean, maar net wat u zegt, er moet ook aandacht zijn en blijven voor andere zaken die niet deugen. Deze leeuw had welpen, en deze dieren lopen gevaar nu hun vader er niet meer is om hen te beschermen. Bovendien is het een beschermd dier, en mensen horen niet tegen betaling zulke schitterende dieren af te schieten! Wat is trouwens die ‘fun’? Wat voor lol heb je er aan om gefotografeerd te worden met de door jou geschoten trofee?
    De wereld verhardt in rap tempo, en dat is aan alles te zien en te merken. Zelfs ‘hooggeplaatsten’ maken zich schuldig aan deze misselijk makende jachtpartijen, met als verontschuldiging ‘dat de vergunning in orde was’!
    Ons koninklijk huis is ook niet vrij van smetten wat dat betreft. Denk aan prins Bernhard, zogenaamd beschermheer van het Wereld Natuur Fonds. Ook hij heeft zaken op zijn geweten die absoluut niet door de beugel kunnen!!

    Het is goed als we naast onze eigen zorgen ook oog hebben en houden op het onnodige dierenleed in de wereld. De beschaving van de mens valt mede af te leiden van de manier waarop hij/zij met dieren omgaat.

    Like

   • jowitteroos zegt:

    Dat ziet het ook; het ziet er zwart uit en niet alleen voor niet mohammedanen maar ook voor de door u zo geliefde dieren………… De islamgerelateerde ellende moet je zien, om de doorvlochte leugens van linkse media en politiek te doorgronden.

    Like

   • Jean zegt:

    jungleelephant, ik denk dat u mij verkeerd heb begrepen, ik ben tegen elke vorm van geweld ‘ook’ op dieren maar voor mij is het vermoorden van mensen veel erger dan het doodschieten van een dier. Hoeveel kinderen blijven achter als de islamieten weer aan ’t feesten gaan ? (lees: moorden).
    Ook ik heb walging voor het gedrag van die tandarts maar waar blijft de pers, de media als honderden mensen vermoord worden omdat ze er een ander idee op na houden dan die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlappen?
    Nogmaals, ik ben tegen elke vorm van geweld maar sommigen op onze aardbodem smeken er om, ik weet het ook dat die leeuw er niet om gevraagd heeft daar waar die islamieten er dagelijks wel om smeken.

    Like

   • Volkomen mee eens.

    Like

 2. Cathja zegt:

  Wat is dát voor een zieke geest? Die probeert ons een rad voor ogen te draaien, maar dat gaat niet lukken meneer Blöcher! De meeste Afrikaanse ‘vluchtelingen’ zijn aanhangers van de islam, en beslist geen christenen; zij zullen er alles aan doen om ons te bekeren tot hun ‘religie’.
  En wij zitten beslist niet te wachten op gekleurde gemeenten. We laten alles graag bij het oude.

  Like

 3. Jaan zegt:

  Dat heb ik vroeger anders geleerd. Wij spaarden zilverpapier en namen het mee naar de lagere school voor de paters in de missie in Afrika. In de tijdschriften stonden toch echt tekeningen van paters met een witte helm in de kookpot van de zwarten.
  Dat is 50 tot 60 jaar geleden. Misschien komen deze koks ons nu kerstenen, waarschijnlijker is het dat ze ons nog steeds in ons vet gaar willen laten smoren.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Met zulke complete idioten in je land heb je geen vijanden meer nodig!!!!!!!

  Like

 5. Jaantje zegt:

  Het is een achterhaalde koloniale gedachten.
  En multi multi multi gekleurd zijn we al .

  Like

 6. hahhahahaha mauw mauw namastiaauw RECHTSOM GESTOORDE, dames en heren,

  Kan iemand ons vertellen wat het ergste is uit de uitroeiings lijst voor de inheemse Europeanen (zgn uitstervende blanken):

  1. islamisering, te zwaard, te paard, met het fileermesje en via massa verkrachtingen.

  2. Afrikanisering, in genetische zin, stel je laat hier 100.000 afrikaanse negers toe, die met bijstand en Coa hele dag vrij zijn en dan elk tien blanke meiden per jaar bezwangeren, nou dan verloopt de verkleuring ahw exponentieel maar statistisch onzichtbaar, omdat babies van blanke inheemse meisje zonder vader registratie automatisch als autochtonen worden geregistreerd door het TBS, sorry CBS instituut.

  3. sluipende koelienisering, hindoeisering, via de zwarte hindoestaanse baarmoederbom.

  4. Stille Aziatisering van heel Europa door massa immigratie van mongoloide rassen die ook nog de nauwe, Sino-zwarte baarmoederbom laten ploffen in alle europese peeshokjes.

  tjsa, verkleuing, en verzwarting zijn treurige degeneratie processen in alle europese Avondlanden.
  Ik ben zelf een viesbruine hindoe aapje en velen vinden dat Wieroe en ik maar zeuren en onze grote scheur maar moeten dichtnaaien.

  dewa aapje en Wieroe, koelie katje.
  delft kennisstad.

  Like

  • Republikein zegt:

   De hond blaft maar bijt niet.
   De witte en zwarte hond, ooit van gehoord Waldo?
   Zoek maar op.

   Like

  • harry zegt:

   Ik weet niet welke draairichting jij aangehouden hebt tijdens je verdwazing Waldodo , maar dat het gelukt is om volledig de weg kwijt te raken is nogal duidelijk .
   In kennisstad Rotterdam zou men wellicht zeggen dat je van de pot gepleurd bent !
   Maar van de kennis uit Delft heb jij toch echt niet veel meegekregen .
   Ik vertoef dagelijks op deze site , maar dit is volgens mij de meest dwaze inzending die ik ooit gezien heb .

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Zo te lezen is het goed mogelijk dat Waldo een volle neef is van lucky bee…

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @paulzwueste, 18.51u.: Zie mijn comment op topic “Dresden, grote politieactie….enz. Paul!

    Like

   • Republikein zegt:

    Yep.

    Vaak vragen mensen aan mij “Waarom doet de Marokkaan dit?” of “Waarom doet de Marokkaan dat?”
    Het is bijna hetzelfde als vragen waarom honden blaffen, waarom katten in bomen klimmen of waarom vogels vliegen. Ze doen gewoon zo, hun door inteelt misvormde brein kortsluiting maakt op een manier die indruist tegen iedere menselijke logica.

    Marokkanen met de welbekende bontkraagjes.

    Alleen god weet wat er werkelijk gebeurt in het rifapenbrein, maar we kunnen in ieder geval gedrag opsommen dat kenmerkend is voor hun soort:

    1) “KIJK NAAR MIJ!” Dit is het standaard 24-uur per dag / 7 dagen per week gedrag dat de Marokkaan uit, om aandacht te krijgen. Dit is waarom de Marokkaan imitatie merkkleding van Gucci en Armani, nep sieraden, keiharde Arabische muziek draait in zijn auto, altijd schreeuwt enz. enz. Het is allemaal gedrag om aandacht te trekken en op te vallen binnen de rifapen-groep, om zo eten, geld en seks te bemachtigen. Hierom zullen Marokkanen in dure auto’s zoals BMW en Mercedes rijden, echter nieuwe auto’s zijn onbetaalbaar voor de rifaap. Hierom zal hij een tweedehands exemplaar van 15-jaar oud kopen of er een samen met zijn broer of neef aanschaffen. Een Marokkaan in een dure nieuwe auto is per definitie verdacht en is óf gestolen óf zoals in de meeste gevallen gehuurd!

    2) “GEEF MEH!” Nu de Marokkaan jouw aandacht heeft zal hij proberen om je geld af te troggelen, subsidie van de overheid te krijgen of zelfs de wieldoppen van je auto te bemachtigen. De Marokkaan heeft een natuurlijk aangeboren minderwaardigheidscomplex, is ongelofelijk lui en stupide, en geeft daarom Nederlanders de schuld van al zijn problemen. Om zo subsidies en uitkeringen te krijgen in een oneindige vorm van compensatie voor verzonnen onrechtvaardigheden.

    3) “BLING-BLING”: Vogels en ratten worden aangetrokken door glimmende metalen voorwerpen en zo de rifaap ook. Net zoals een rattenhol vol zit met waardeloze stukjes glimmend metaal, zal de rifaap zijn galerijflat ook vol stoppen met de goedkoopste, nepste metalen rotzooi. Als je langs de etalage van een juwelier loopt en je ziet bontkraagjes met hun opgeschoren koppies naar binnen loeren weet je wat bedoeld wordt. Men kan de glinstering in hun ogen zien. In Opsporing Verzocht zijn regelmatig Marokkanen te zien die de gekste capriolen uit halen om de glimmende sieraden te stelen, die ze van hun bijstandsuitkering onmogelijk zouden kunnen betalen.

    4) “HASH & WIET”: In het inteelt brein van de rifaap komt snel kortsluiting voor (het zogenaamde trippen). De enige manier waarop de Marokkaan de innerlijke imbiciel in zichzelf stil kan krijgen is met blowen. Geen slecht idee, aangezien het problematische “denkende” deel van hun hersenen, juist het deel is dat hinderlijke emoties veroorzaakt zoals: Schuldgevoel, geweten, spijt, plannen, eerlijkheid, intelligentie, liefdadigheid en een miljoen andere gedachten die hun criminele gedrag zou kunnen remmen.

    5) “ENERGIE DRANKJES/SUIKER”: Marokkanen worden echt helemaal lijp als ze suikerrijke energie drankjes zoals Red Bull of Monster zien. Dit zit in hun rifapen-brein geïmplementeerd, en lijkt net als de appendix, een rudimentair overblijfsel te zijn uit de oertijd. De rifaap was vroeger een luie waardeloze lijkenpikker, die rijp en rottend fruit op de grond vond, als aanvulling op zijn dieet. Dit omdat ze te stom waren om daadwerkelijk te gaan jagen, iets wat bijv. Neanderthalers wel konden. Bijstandsuitkeringen, zakkenrollerij, cultuursubsidie en voedselbanken hebben de Marokkanen nu, maar ze worden pas echt blij tijdens het Suikerfeest.

    6) “BLONDJES”: Vaak vragen mensen: “Waarom houden ze het niet bij hun eigen soort?” Het antwoord is simpel. Heb je ooit een Marokkaanse vrouw zonder hoofddoek gezien?!! Een typisch Marokkaans wijf is afgrijselijk om te zien met een hoofd vol schaamhaar, een haviksneus en een geitenbek, dat de Marokkaanse man zo wanhopig is dat hij het met alles zou doen. Vandaar dat men Marokkanen vaak geitenneukers noemt. Zelfs knappe “Marokkaanse” vrouwen zoals Hind Laroussi en Touriya Haoud zijn verrijkt met Europees bloed en daarmee genetisch verder verwijderd van hun Marokkaanse wortels dan ze durven toe te geven. Zelfs dan is er nog veel make-up en plastische chirurgie voor nodig om ze menselijk te laten lijken.

    Marokkaanse vrouwen zijn verreweg de lelijkste vrouwen ter wereld!!

    7) “BOX”: Mannen van de Marokkaanse soort zullen over het algemeen met veel theater elkaar begroeten in openbare gelegenheden waar ook Nederlandse vrouwen komen. Dit is om aandacht naar zich toe te trekken (typisch “kijk naar mij” gedrag) en naïeve Nederlandse vrouwen te laten denken dat rifapen gezellig en leuk zijn om in hun omgeving te hebben. Sommige denken zelfs dat je Marokkanen kan aanraken. DAT KAN NIET!! Meiden, trap niet in die rotzooi, Marokkanen blijven Marokkanen, zelfs als ze hun schaamhaar blonderen en we ze naar een universiteit sturen voor een opleiding. De innerlijke rifaap wacht op het juiste moment, en je zal uiteindelijk vermoord worden omdat je niet onderdanig genoeg bent, verkracht, gemarteld, beroofd, levend verbrand, de prostitutie in geholpen worden of een van de vele andere slechte dingen die een Marokkaan kan doen. Zeg gewoon NEE tegen de rifaap!

    8) “ONBEGRIJPELIJK PRATEN”: 2 Rifapen die elkaar tegen komen op straat of in een winkelcentrum zullen met veel lawaai en onbegrijpelijk onzin over en weer schreeuwen alsof er net iets bijzonders is gebeurt. Er is niets bijzonder gebeurt. De rifaap probeert 24-uur per dag om zich te onderscheiden uit de rifapen-groep, in de hoop op te vallen bij de vrouwen. Of om te doen alsof het iets weet dat de anderen niet weten om zo zijn kleine ego een boost te geven. Even een voorbeeld:
    Marokkaan #1 Zal iets uitkramen als, “Salaam vriend, zemmel, kechbe begrijp je vriend?”

    De tweede rifaap, die niet wil toegeven dat hij ook maar enigszins begrijpt waar de eerste rifaap het over heeft zal nog luider schreeuwen (om meer aandacht naar zich toe te trekken)” Inshallah, Mokum, bla tata’s kk rasiste blablabla couscous”

    De eerste rifaap, niet in staat om ook maar iets te begrijpen van wat de tweede rifaap zegt, zal net doen alsof hij alles perfect begrijpt om zo niet dom over te komen. Hij zal nog luider antwoorden met handgebaren erbij. Na een mum van tijd zullen ze door elkaar heen praten en elkaar proberen te overschreeuwen terwijl ze beiden doorgaan met hun eigen verhaal. Elk zullen ze beweren dat ze de winnaar waren van een verbaal gevecht van dominantie en mannelijkheid. Net zoals 2 hanen kraaien en slaan met hun vleugels in een veld, om zo de vrouwtjes te imponeren. Kut-Marokkanen……

    9) “OVERDREVEN GEVOEL VAN EIGENWAARDE “: Zelfs de zieligste, meest lelijke, smerige Marokkaan met een koortslip denkt dat hij Badr Hari, Ahmed Aboutaleb en Ibrahim Affelay in één is. Deze overdrijving van eigenwaarde is een verdedigingsmechanisme dat de rifaap aanneemt op een jonge leeftijd, om zo niet met de waarheid geconfronteerd te worden. Dat hij in werkelijkheid het domste, lelijkste, stuk afval van Nederland is.

    10) “GLIMMENDE GUCCI SCHOENEN”: Zoals als eerder genoemd bij #1 en bij #3 wil de rifaap graag opvallen en houdt hij net als ongedierte van glimmende voorwerpen. Deze 2 eigenschappen komen samen perfect samen in het dragen van glimmende (imitatie) Gucci schoenen. Deze afgrijselijke gedrochten worden massaal aangeboden door handelaren in imitatiekleding op kleedjes aan de Marokkaanse stranden en de zwarte markt in Beverwijk. Alleen een compleet hersenloze idioot zou denken dat er Marokkanen massaal in echte merkkleding lopen. Marokkanen hebben vrijwel uitsluitend een bijstandsuitkering of ongeschoolde baantjes zoals schoonmaker, vakkenvuller of folderbezorger, dan kan je GEEN merkkleding betalen! De naam van Italiaanse modemerken zoals Gucci, Armani, Prada en Dolce&Gabanna is door de Marokkaanse jongeren al zo ten schande gemaakt, dat ieder enigszins zelf respecterend persoon zich niet eens meer in die kleding durft te vertonen, ook al zou die bewezen authentiek en echt zijn. Een heel enkele keer zie je een Nederlandse tokkie of kamper met Gucci lopen, maar dat is vrij uitzonderlijk.

    Marokkanen met Gucci-petjes.

    11) “STOER LOOPJE”: Rifapen uit de stad hebben vaak een typisch loopje, om zo omstanders het idee te geven dat ze heel belangrijk zijn. Niets is minder waar, Marokkanen zijn zelden tot nooit belangrijk. Voor de gemiddelde Nederlander is het gewoon “een van die kut-Marokkanen”. Een van de licht getinte rasmongolen die je negeert, die je niet zou aannemen als hij kwam solliciteren en waar je met een boog omheen loopt. Marokkanen zijn totaal nutteloos voor de maatschappij, omdat ze gewoonweg nergens goed in zijn. Het is zelf zo erg dat het woord “Marokkaan” op zichzelf al een scheldwoord is. Men hoeft hier geen “kut” of “kanker” meer voor te zetten. Wanneer je een Turk of ander licht getint persoon voor Marokkaan zal aanzien, zal deze diep beledigd zijn, dat je hen voor zo’n stuk afval aanziet.

    Marokkanen worden liever niet herkend, aangezien ze
    regelmatig verdachte zijn van meerdere misdrijven.

    12) “BIETZEN VAN SIGARETTEN “: In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, kopen rifapen nooit pakjes sigaretten. Ze wachten tot iemand anders dat doet en bietsen er dan één van hem, of ze kopen zelf een losse sigaret om zo niet zelf leeg gezogen te worden door de plaatselijke rifapen-groep. De voorkeur voor mentholsigaretten is een Marokkanentrekje, dat het best verklaard kan worden met het feit dat rifapen vroeger van Eucalyptusboom naar Eucalyptusboom sprongen terwijl ze de menthol roken van de bladeren. Dat was voordat Australië afbrak van het Afrikaanse continent.

    13) “ONVERMOGEN OM FEIT EN FICTIE TE SCHEIDEN”: Marokkanen vinden het extreem moeilijk om onderscheid te maken tussen feit en fictie. Wat echt is en wat fantasie. Ze kunnen niet stil zitten en een film kijken zoals ieder normaal mens. Het makakkenbrein is niet efficiënt genoeg om te begrijpen dat de acteurs op het Tv-scherm hun helemaal niet kunnen horen en zien. Bewijs voor dit gedrag is ook vaak te zien in bioscoopzalen waar veel Marokkaanse jongeren komen tijdens het Suikerfeest. Dit soort gedrag kan men ook zien bij honden als ze een ander dier zien bij National Geographic Channel of als er een reclame is voor hondenvoer. Het huisdier zal dan gaan blaffen of kwijlen.

    14) “ZOGENAAMD MOSLIM”: Marokkanen zij altijd trots op hun geloof en denken dat het hen dit beter maakt dat gewone mensen, niets is minder waar. De regels van de islam zoals, die in de koran beschreven staan, zijn zo achterlijk en primitief dat ik niet eens de moeite neem om ze hier op te sommen. Daarnaast: Vrijwel geen enkele rifaap houdt zich eraan! Niet-moslims hoeven de islam niet eens belachelijk te maken, de rifapen doen dat zelf al genoeg. Het is vrij gewoon om Marokkaanse jonge mannen alcohol te zien nuttigen, drugs te zien dealen, te zien stelen, te zien liegen, te eten tijdens de ramadan enz. enz. Niemand neemt dat achterlijke geloof serieus, zelfs de Marokkanen zelf niet!! De islam is eigenlijk een herhaling van de periode in de geschiedenis waar Europa van 500 tot 1500 na Christus in zat, de duistere Middeleeuwen. Toen intellectuelen het gewone volk dom en onwetend hielden d.m.v. religie. Marokkanen kunnen duidelijk zien door de maatschappij waarin zij leven dat de Westerse cultuur veruit superieur is aan hun achterlijk geloof en dan nóg zijn ze te stom om dit vanwege hun misplaatste eergevoel om dit toe te geven. Achterlijk woestijnvolk!!

    15)”VOOROORDELEN OVER NEDERLANDERS”: Bij vrijwel alle Marokkanen, zowel hoog- (voor zover die er zijn) als de laagopgeleiden, komen bepaalde misplaatste vooroordelen over Nederlanders voor.
    Enkele standaard vooroordelen:

    -Nederlanders zijn racisten
    -Nederlanders maken misbruik van de vrijheid van meningsuiting om ons te beledigen
    -Nederlandse (en niet islamitische) vrouwen zijn hoeren
    -Nederlanders zijn pedofielen en homo’s
    -Nederlanders zorgen niet goed voor hun bejaarden

    Nu zal ieder enigszins genuanceerd en onbevooroordeeld mens snappen dat al deze vooroordelen stuk voor stuk onwaar zijn en dat de reden dat mensen überhaupt vooroordelen hebben enkel en alleen is om zo de eigen groep in een positiever daglicht te plaatsen.

    Vaak hoort men Marokkanen uitspraken doen zoals “kanker apen” over negroïde mensen en “blonde kanker hoer” tegen Nederlandse vrouwen die hun afwijzen. Dit is onvervalst racisme! Ik heb een Marokkaan een keer letterlijk horen zeggen “ik kan geen racist zijn, want ik ben Marokkaan. Hoe dom kun je zijn?!
    Als er een groep is die misbruik maakt op het recht van vrijheid van meningsuiting zijn het wel de CousCous-vreters zelf. In geen enkel land ter wereld met een moslimmeerderheid waar uberhaupt vrijheid van meningsuiting is, behalve voor de moslims zelf!! Als iemand iets zegt wat een rifaap niet bevalt, zal hij standaard gaan schelden en dreigen, dit omdat zijn primitieve brein de waarheid gewoon weg niet kan verwerken. De rifaap zal dan uit wanhoop agressief worden.

    Daarnaast is het hardnekkigste gerucht nog wel dat alle Nederlandse (en niet moslim) vrouwen hoeren zouden zijn. De meeste Marokkanen zijn zo lomp, onbeschoft, lelijk, slecht gekleed en werkeloos dat ze helemaal geen geëmancipeerde Nederlandse vrouw kunnen krijgen. De enkele keer dat je een rifaap met een Nederlands meisje zal zien lopen, zal het zonder uitzondering een opstandig pubermeisje zijn dat haar ouders wil stangen (immers welke Nederlander wil er nou een Marokkaanse schoonzoon?!?) of een ordinair tokkiewijf dat zelf ook een bijstandsuitkering heeft.

    Marokkanen die een baan zoeken, hoe kansloos!!

    Er is ook nog de mythe dat alle islamitische meiden maagd zijn tot het huwelijk: Een grote leugen! Ontzettend veel Marokkaanse meisjes laten zich anaal nemen, omdat zo hun maagdenvlies niet scheurt. Zelfs al zouden ze het op de normale manier doen en hun maagdenvlies scheurt, dan is er altijd nog de hersteloperatie voor het maagdenvlies. Een eenvoudige ingreep die bij veel Nederlandse artsen gedaan kan worden. Zelf kan ik het weten ik heb namelijk 3 Marokkaanse vriendinnen gehad. Uiteraard mochten hun ouders daar niets van weten. Ik kan jullie vertellen, Marokkaanse meiden zijn de meest zaadvragende sletten die er zijn. Schijnheilig grafvolk….

    Kijk ze schijnheilig doen met die theedoeken op hun hoofd!
    De rechter had beter een boerka aan kunnen trekken dan
    Hadden we die geitenbek niet hoeven zien!

    Wat betreft pedofilie: Er zullen zeker pedofiele Nederlanders zijn, dat ontkent niemand en er wordt alles aangedaan om die mensen op te sporen en te vervolgen. Echter in iedere gemeenschap komt pedofiele en homofilie voor. Ook in de Marokkaanse gemeenschap, alleen kunnen zij dit door hun misplaatste eergevoel niet toegeven. Een gemiddelde Nederlander heeft een geweten en zal wanneer hij weet dat een andere Nederlander een pedofiel is, hem aangeven bij justitie. Echter bij Marokkanen is de naam van de groep of stam naar de buitenwereld belangrijker dan onrecht dat een klein kind wordt aangedaan. Ik ken zeker één Marokkaanse man die een jong jongetje seksueel heeft misbruikt. Verder is pedofilie een geaccepteerd verschijnsel binnen de Marokkaanse gemeenschap. Het wordt zelfs door de islam gereguleerd d.m.v. kinderuithuwelijking. Het is in het Midden-Oosten en Marokko volstrekt normaal om een 8-jarge meisje aan een 50-jarige oom uit te huwelijken. Het is dan vervolgens ook niet vreemd om haar op haar 12e te ontmaagden. Als dat géén pedofilie is?! Zelf de afgrijselijke profeet Mohammed is bewezen pedofiel, dat staat zelfs letterlijk in de Koran!! Ook hij had seks met de 12-jarige Aisha.

    Een islamitisch huwelijk tussen een oude man en kind
    ….De smeerlappen…..

    Hoewel inderdaad niet iedereen wekelijks zijn bejaarde opa of oma zal bezoeken, en ik dit ook zeker niet wil goed praten, is dit nog niets vergeleken met hoe rifapen met oudjes opgaan. Het enige wat je hoeft te doen om dit te weten is naar het Tv-programma Opsporing Verzocht te kijken. Als bejaarden van hun handtas beroofd worden of in hun huis overvallen worden, zal dit vrijwel altijd door rifapen gebeuren. Hier ligt natuurlijk weer een verband met hun gewetensstoornis die aangeboren is door inteelt.

    De zoveelste Marokkaan in opsporing verzocht..zucht…

    16) “AFGESLOTEN VOORZIENINGEN EN BOETES”: Ja, dit overkomt zelfs normale mensen wel eens, maar afgesloten elektriciteit of verwarming is bijna standaard bij Marokkaanse huishoudens. De rifaap ziet het namelijk als inbreuk op zijn rechten, als hij daadwerkelijk ergens voor moet betalen. Dit omdat ze er zo aan gewend zijn alles gratis te krijgen d.m.v. subsidies en toeslagen. De Marokkaanse huurder die voor mij in mijn huurwoning zat was ook zo: Zelfs nu na 3 jaar krijg ik nog aanmaningen van onbetaalde rekeningen en boetes die open staan!

    17) “MAROKKANEN IN GROEPEN”: Een groep rifapen is een willekeurige verzameling van Marokkanen die samen komen voor een bepaald doel: Meestal groepsverkrachtingen, rellen, plunderen, intimidatie, of een 10 tegen 1 aanval op gewone mensen. CousCous-vreters zijn alleen bezig met hun eigen belang, maar zullen samenklitten als tijdelijk wapen tegen buitenstaanders. Zodra de tijdelijke dreiging weg is, zal de rifapen-groep uit elkaar vallen in afzonderlijke rifapen en zullen ze elkaar weer proberen te bestelen, verkrachten, bedriegen of vermoorden.

    Nou wow, ik ben echt onder de indruk van dit stel dat te dom is om het VMBO af te maken!

    18) “RAP MUZIEK”: Rapmuziek is de herrie, die de krijsende rifaap constant maakt aan de binnenkant van zijn schedel. Net zoals een kogeltje dat rolt is een spuitbus met verf. Aan deze “artistieke” uiting kan men horen wat de rifaap zoal bezig houdt: Vrouwen lastig vallen, autochtonen beledigen, drugs verkopen en beweren dat hij een goede moslim is terwijl hij zich aan geen enkele regel van de koran houdt. Soms doet deze muziek mij denken aan de deuntjes die ik zelf als 8-jarige maakte op de musicmaker achter mijn eerste PC. Marokkanen hebben gemiddeld immers een denkvermogen dat gelijk is aan dat van een kind van 8-jaar.

    19) “PSYCHISCHE STOORNIS”: Psychische ziekten zijn veel voorkomend onder de geitenneukers, versterkt door inteelt en grotendeels omdat ze gewoonweg niet genoeg hersencapaciteit hebben om zich aan te passen aan de normen van de menselijke samenleving. Wetten, regels, gebruiken, normen en waarden nemen allemaal een groot deel van de verwerkingskracht van de hersenen in beslag en voor de rifaap is dit allemaal te veel. Uiteindelijk zal het rifapen-brein kortsluiting maken, en het dunne laagje beschaving dat de Marokkaan draagt als vermomming valt af en de ware aard van het beestje komt naar boven.

    20) “SHISHALOUNGE”: Het ultieme statussymbool voor een Marokkaan is het hebben van een eigen shishalounge, waar uiteraard geen alcohol geschonken mag worden, maar wel drugs gedeald wordt. De jonge rifapen die van school spijbelen en er de hele dag rondhangen en voor overlast in de omgeving zorgen, zullen zeggen na de zoveelste politie-inval dat ze geen andere keus hebben, omdat ze bij Nederlandse uitgaansgelegenheden niet binnen komen of scheef aangekeken worden. Alleen een Marokkaan kan niet begrijpen dat zoiets “oorzaak en gevolg” heet.

    Wéér een politie-inval in een Marokkaanse shishalounge……

    21) “GEBREK AAN OPVOEDKUNDIGE VAARDIGHEDEN”: CousCous-vreters hebben absoluut GEEN opvoedkundige vaardigheden, en zullen soms zelfs hun eigen kinderen dood slaan. Jammer genoeg produceren ze gemiddeld 4 tot 6 kinderen, van ouders die neef en nicht van elkaar zijn en waar ze totaal geen verantwoordelijkheid voor nemen. Terwijl menselijke stellen meestal 2 kinderen krijgen en al hun energie en middelen investeren om er voor te zorgen dat ze een fatsoenlijke opvoeding krijgen, zijn makkaken biologisch geprogrammeerd om zo veel mogelijk licht bruine monsters op de aardkloot te zetten, ongeacht wat hun bijdrage aan de maatschappij zal zijn. Net als kakkerlakken en ander ongedierte planten lagere diersoorten zich immers snel voort.

    22) “LAAG GESCHOOLD”: Simpel gesteld: Marokkanen kunnen niet fatsoenlijk praten. Zelfs de meest simpele woordjes zoals “de, het, die en dat” zijn een flinke uitdaging om voor het juiste woord te plaatsen. Spraak is een vaardigheid waar men bepaalde mentale en fysieke coördinatie voor moet beheersen, zoals mensen doen. Er zijn goed ontwikkelde hersendelen voor nodig. De rifaap is niet meer dan gemuteerde aap met een Bèta 2.0 versie van het chimpanseebrein. Dat is net zoiets als de nieuwste versie van GTA-5 proberen te spelen op een Atari spelconsole uit de jaren ’80.

    23) “PVDA-STEMMEN”: Geitenneukers zullen, voor zo ver ze dat überhaupt doen, altijd PvdA stemmen. Dit omdat de PvdA de partij is de het meeste hun belangen behartigd: Lage straffen op wetsovertredingen, niet hoeven aanpassen aan de normale mensen, goedkope primaire levensbehoeften, meer sociale huurwoningen, hogere kinderbijslag, hogere bijstand en WW-uitkeringen en het gebruik van niet-Nederlandse talen bij overheidsinstellingen. PvdA-politici zijn de enige mensen waar de Marokkaan zich met zijn onevenredig grote ego door begrepen voelt, deze doen immers alles wat de CousCous-bende verlangd. Feit is dat de meeste PvdA-politici, net zoals ieder normaal mens, gewoon neerkijken op de Marokkanen en hen in de grote steden vooral als stemvee zien om de verkiezingen mee te winnen.

    Marokkaan die “denkt” dat de PvdA zijn gemeenschap zal helpen….

    24) “BOZE GEESTEN”: Rifapen geloven massaal in zogenaamde “Djinns” of boze geesten. Boze geesten die kwade gedachten in hun hoofd uitspreken en die de omgeving niet kan horen. Nu zal ieder normaal mens zoiets ronduit lachwekkend vinden. Echter het horen van stemmen in iemands hoofd is precies het belangrijkste kenmerk van schizofrenie! Iets wat door generaties inteelt, wijdverbreid is binnen de Marokkaanse gemeenschap. Marokkanen zijn dus vaak letterlijk gestoord!!

    25) “OMDAT IK MAROKKAAN/MOSLIM BEN”: Een veelgehoorde klacht van rifapen is dat ze gehaat worden omdat ze licht getint en/of moslims zijn, en dat als ze gewoon een blanke huidskleur en Piet Janssen zouden heten, alles makkelijker zou zijn………..Nee, Marokkanen, jullie worden gehaat voor ALLES BEHALVE JULLIE HUIDSKLEUR OF RELIGIE! Jullie zijn ongemanierd, crimineel, hebben een grote bek, agressief, leugenachtig, pedofiel, vallen vrouwen lastig, en zouden eigenlijk niet tussen normale mensen mogen leven. We zouden jullie nog steeds haten als jullie groen of paars, boeddhist of atheïst zouden zijn. Diep van binnen zijn jullie nog steeds Marokkanen, jullie acties en gedrag bevestigen dat iedere dag!

    26) “ANGST VOOR HONDEN”: Als een mens met een hond over straat loopt zal het hem of haar opvallen dat groepen jonge Marokkanen meteen weg stuiven uit hun omgeving, net zoals pissebedden en kakkerlakken dat doen in een kelder als men het licht aan doet. Nu beweerd de Marokkaan vaak dat dit komt omdat de hond volgens de koran een onrein dier is en hij contact absoluut wil vermeiden. Een totale leugen!! Marokkanen zijn als de dood voor honden, zelfs voor de kleinste teckel rennen de geitenneukers al weg. Dit komt omdat honden in tegenstelling tot mensen direct naar hun gevoel handelen. Honden zullen dus, wanneer ze een ander wezen niet vertrouwen, meteen gaan grommen of de aanval kiezen. Aangezien hij intuïtief aanvoelt dat Marokkanen niet te vertrouwen zijn, zal hij deze meteen als vijand zien. Daarom zijn rifapen als de dood voor honden. Een naïef beschaafd mens kan de rifaap voor de gek houden, een hond niet. Wat vooral grappig is om een wat grotere hond los te laten lopen tijdens het uit laten en vervolgens langs een hangplek van Marokkaanse jongeren te lopen. Lachwekkend tafereel verzekerd!!

    27) “DEVOLUTIE”: In tegenstelling tot de rest van het menselijke ras, gaan Marokkanen achteruit in de evolutie. Vroeger, toen Marokkanen gewoon in Noord-Afrika leefden en er geen allochtonen in Europa waren, konden rifapen zich door een zeer streng repressief regime enigszins gedragen en zich min of meer spiegelen aan de geavanceerde Westerse samenleving. Dit was vooral om hier zelf beter van te worden. De laatste decennia, hebben ze totale vrijheid gekregen in de Westerse samenleving en worden zelfs aangemoedigd om hun “cultuur” te uiten om zo diversiteit te stimuleren. Als gevolg daarvan zijn de rifapen aan het veranderen in het waardeloze agressieve volk dat ze ook waren voordat ze twee eeuwen geleden door de Spanjaarden en Fransen overwonnen werden. Net zoals een goudvis zich aanpast aan de grote van een vissenkom waarin hij leeft, zullen rifapen afzakken naar het laagste, meest primitieve gedrag waar de samenleving hen in toestaat. In de huidige samenleving hebben we alle remmingen die hen beschaafd zouden maken verwijderd, door toe te staan dat ze zich gedragen zoals ze doen.
    Het zijn niets meer dan rifapen, apen uit het Rifgebergte!

    Bronlink op internet:
    http://www.stormfront.org/forum/t1027556/

    Vraagje aan de poster op Stormfront:
    Heb je dit allemaal zelf verzonnen?

    Hsijn antwoord:
    Eigenlijk heb ik de Engels tekst 29 things why people hate ******s vertaald en overal waar “******s” stond “Marokkanen” neergezet. Verder natuurlijk typische Marokkanen trekjes zoals jet dragen van nep Gucci erbij gezet.
    Uiteindelijk zijn veel irritante trekken van negers en Marokkanen hetzelfde, dus veel nieuws zal er niet in staan.

    2. Intelligent commentaar van Wieroe en Dewanand (beknopt)

    Hindoes zouden dit zeggen tegen alle Marokkanen in Nederland:
    ‘Ka howe he Mocrowa, Jaise karni, aise barni’.

    Letterlijk vertaald uit het Sarnami staat hier:
    ‘Hoe gaat het Marokkaantje, je krijgt nu toch wat je zelf dik verdiende ‘
    (van de superieure blanke Nederlanders, nou waarom klaag je dan nog?)

    M.a.w.: de Marokkanen krijgen nu wat ze verdienen in Nederland en ze oogsten wat ze zelf zaaiden sinds zij zich hier vestigden, omstreeks de jaren zestig. In het Hindoeisme is de wet van karma heel absoluut, en je zal altijd datgene moeten oogsten wat je zelf gezaaid hebt, sinds je bestaan, onverbiddelijk en genadeloos vanaf je geboorte tot je dood, als individu of als etnische groep. Zo denken alle Hindoes in Nederland feitelijk over zichzelf en over elkaar als etnische minderheidsgroep in dit superieure blankenland, ook ik denk zo.

    ziehier, wat historische informatie over Marokkanen:

    Citaten uit Wikipedia Nederland:

    Marokkanen in Nederland
    De Marokkaans-Nederlandse gemeenschap is qua omvang de 6e etnisch-culturele bevolkingsgroep van Nederland.[3] In Nederland wonen 425.723 Marokkanen (2014), waarvan iets meer van de tweede generatie dan van de eerste generatie.[4] Een deel van de Nederlands-Marokkaanse Berbers spreken van huis uit een van de Berbertalen en dialecten, hoofdzakelijk het Tarifit (of Riffijns). Een ander deel spreekt van huis uit Marokkaans Arabisch. De jongere generatie spreekt onderling vaak Nederlands.

    Relatie met zeerovers en handelaren
    De eerste contacten tussen Nederlanders en Marokkanen stammen uit de de 16e eeuw. Nederlandse handelsschepen werden toen langs de Atlantis

    Like

  • Waldo spoort niet in de nederlandse gedachtengang…..trouwens IK ook niet.Maar wij nietspoorders hebben aardig door wat er loos is in nederarabië.

   Like

 7. louis-portugal zegt:

  Bij hebben ze pech.
  Het zal ze echt niet lukken om mij te evangeliseren en ik denk dat ik voor velen spreek.
  Misschien een enkeling die denkt dat als hij maar goed genoeg geloofd, god hem wel zal helpen met zijn probleem, zoals bij een vroegere vriend gebeurde.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  “Gekleurder” maken nog wel!
  Nog Afgezien van het feit, dat ik persoonlijk niet erg zit te wachten op nóg meer evangelisering – evenmin als op íslamisering- Dit mannetje, Detlef Blöcher, is overduidelijk een multikuller! Tel uit je winst!

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Zoals bekend zijn ze in Zweden helemaal doorgedraaid.
  Zojuist las ik dit op:
  http://resistancerepublicaine.eu/2015/suede-luniversite-de-stockholm-enleve-les-bustes-et-portraits-des-professeurs-blancs/

  BREIZATAO – ETREBROADEL (28/07/2015)
  Er gaat in Zweden geen week voorbij of de authoriteiten komen weer met zichtbare maatregelen om de oorspronkelijke bevolking a.h.w. “uit-te-wissen” ten profiteure van de massa Afro-Islamieten.
  In Stockholm, dat de wereld-hoofdstad is geworden wat betreft het aantal verkrachtingen sinds ze de musulmannen ” en mass” hebben binnengehaald, heeft de Universiteit van de stad besloten om alle borstbeelden en geschilderde portretten van de voorgaande blanke professoren, VAN DE MUUR TE HALEN.
  Het motief: “Ze zijn oud en bovendien blank” en dit komt de “diversiteit” niet ten goede.

  Like

 10. Luchtpint zegt:

  Ja, te gek om los te lopen. Trouwens, zelfs al zouden Afrikanen de wereld gaan evangeliseren, wat ga je dan krijgen ? Dat ze homoseksuelen aan de lopende band in de gevangenis gaan steken zoals in Oeganda, bijvoorbeeld ? Echt wel wat een land dringend nodig heeft ! Daar lopen enorm veel evangelisten met de Bijbel te zwaaien om dat soort dingen te rechtvaardigen.

  Het hangt er maar vanaf wat de prioriteiten gaan zijn van die evangelisten. De beroepsmoralist uithangen en zich bezig houden met pietepeuterigheden en de verkeerde mensen aanpakken. En voor de rest speelt Afrika niets klaar van enige betekenis socio-economisch ! Waarom zou dat toch zijn ?

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Missiedeskundige???. Lijkt meer op een bejaarde isis strijder, nou ja, strijder, moordenaar.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Doe niet zo mal de goedheid straalt je te gemoed als je deze man aankijkt.
   Zal wel veranderen eenmaal buiten de liefdevolle missie muren in de echte wereld ..
   maar voorlopig is hij verliefd/dronken door het geloof.

   Like

 12. H. Numan zegt:

  “Ze zullen onze gemeenten inspireren en gekleurder maken”
  Dat op zeker. Of we daar blij mee moeten zijn is een compleet ander verhaal.

  Er zijn nogal wat Afrikaantjes die in niets onderdoen voor Iraanse ayatollahs als het om homohaat gaat, en van toverdokters en duivelsuitdrijverij zijn ze bepaald niet vies.

  Like

 13. Dat heeft ie met de kerkleiders (Paus) besproken. Om de nog weinig betalende christenen een rad voor ogen te draaien. En om de vrede, ondanks de islamisering, te bewaren. “Wij (de christenen) waren ook fout in de Middeleeuwen!”

  Like

 14. harry zegt:

  Heel veel jaren heb ik gedacht , dat de overgrote meerderheid van de mensen wel een goed verstand had , maar de laatste jaren rijst hier toch grote twijfel over .
  Vraag me oprecht af wat er aan de hand kan zijn .
  Is de halve wereld overspannen ?
  Kan men de druk van de snelle ontwikkelingen niet aan ?
  Gaat het allemaal te snel om het bij te houden ?
  Wordt alles te ingewikkeld ?
  Is het de enorme oorlogsdreiging vanuit islamitische hoek ?

  Of heeft de NWO toch al zo veel resultaten geboekt dat ze bijna geslaagd zijn ?

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Harry:volgens mij is het een combinatie van domheid,luiheid,laksheid en lafheid!Alsmede een vorm van egoïsme:als ik maar op vakantie kan,mijn auto heb,uit kan gaan,enzovoorts!Aan de toekomst van kinderen en eventuele kleinkinderen wordt voorbij gegaan!En ik vind dat onvoorstelbaar,maar ik ben dan ook totaal niet materialistisch ingesteld.Ik vind mijn kinderen en dieren het allerbelangrijkste in mijn leven!Het enige dat op mijn verlanglijstje staat is dat zij straks veilig en in rust en liefde hun leven kunnen leven en daar zal ik alles voor doen/laten,zover dat in mijn vermogen ligt!En misschien ooit,voor mezelf,ergens anders kunnen wonen,in een fijne buurt,al of niet met een maatje om van te houden!Zo veel is dat toch niet gevraagd?

   Like

 15. luckybee zegt:

  Hij ziet eerder uit als een Mujahedin als een christen? deze “Missiedeskundige” Detlef Blöcher

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Deze ‘missiedeskundige’ is een arme domme dromer, ontwaakt man, kijk om je heen !!

  Like

 17. Edwin Lauxen zegt:

  Wat heb ik er toch zin in om zo ’n relifacist aan het kruis te nagelen en nee ik ben geen moslim maar een PVVer

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Als je die kop ziet weet je genoeg. Hij is in de tijd van het zilverpapier sparen voor de missie blijven steken!

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Republikein zegt:
  1 augustus 2015 om 19:54
  /////////////////
  God-allah-machtig, had ik willen schrijven, waar haalt U dit vandaan ?
  Maar zag de link als laatste. Voor die ******* zal wel “Pakis” hebben gestaan, neem ik aan.
  Ik sla het verhaal in ieder geval op bij bestand:” allo,s “, dan kan ik later zo-nu-en-dan er een stukje uit voorlezen aan m,n vrouw. ( ik riskeer wel een paar klappen met 2 dagen oud stokbrood ).
  De enige ervaring die ik met Marocs heb is via haar. En dan door de vele avonden die door die M-tjes zijn verpest, als ze UIT WOEDE niet wist hoe ze het had, s,avonds na een lange schooldag.
  Er ontbreekt ÉÉN onderwerp in de hele reeks:
  Het glas-hard ontkennen als ze iets ondeugends hebben gedaan, al sta je er met je neus bovenop.
  Dit om geen gezichtsverlies te leiden. Als dan op school uiteindelijk het “feitje” wel werd erkend met de ouder erbij, volgde er een aframmeling door vaders, zo erg er leraren aan-te-pas moesten komen om de man in bedwang te houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s