IJSLAND: Nigeriaanse asielzoeker besmet opzettelijk vrouwen met het HIV-virus

Screenshot_52

(Vertaling: “delamontagne”)

Een man met de Nigeriaanse nationaliteit wordt er in IJsland van verdacht opzettelijk jonge vrouwen met het HIV-virus te hebben besmet. De politie van de hoofdstad Reykjavik onderzoekt samen met de gezondheidsdiensten deze zaak. Haraldur Briem, een dokter die bij de quarantaine werkt, bevestigt het vermoeden van de besmetting met HIV.

De man is gedurende het lopende onderzoek in verzekerde bewaring gesteld, aldus een politiewoordvoerder. Het gaat om een asielzoeker die in augustus 2014 het land is binnengekomen. De politie probeert achter de namen van andere vrouwen te komen met wie hij contact had, om te zien of ook zij zijn geïnfecteerd.

Bron:
www.fdesouche.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.ruv.is

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Derde Wereld, Eurabië, IJsland, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Nigeria, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op IJSLAND: Nigeriaanse asielzoeker besmet opzettelijk vrouwen met het HIV-virus

 1. Jaan zegt:

  Hij hoeft ze niet eens opzettelijk te besmetten, want een groot deel van Afrika heeft Aids. Je kunt er dus rekening mee houden dat ze het hebben als ze daar vandaan komen. Trouwens wie trapt daar in? Zelfs in IJsland, niet te geloven toch?

  Like

  • Jaan zegt:

   Het zal inderdaad niet eens opzet zijn. Daar in Afrika heeft een groot gedeelte van de bevolking Aids en dat keest gewoon door zonder condoom. In Afrika is dat de gewoonste zaak van de wereld. Veel benul moet je daar niet verwachten.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hoezo, “zelfs in IJsland?” Die vrouwen daar zijn óók maar gewoon van vlees en bloed.
   Westerlingen, ook mannen, vallen nu eenmaal vaak op zwart omdat dat voor hen iets exotisch is. Je kunt dat stom noemen of wat dan ook, maar het feit ligt er.

   Like

  • sylvia zegt:

   lekker makkelijk om in de gevangenis te komen hiermee, hij is gelijk legaal het land binnen en hij word nog verzorgd ook op kosten van ijsland, en als er een verkrachtingsgolf komt dan zal oa aids zich weer uitbreiden niet perse onder de homo s maar immigranten-slachtoffers……………………werkelijk triest dit

   Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Vraag me nu af of het om verkrachtingen gaat of om dellen die zich vrijwillig door zo’n asielzoek neger laten bepotelen.
  Aids is nogal veel voorkomernd in die Afrikaanse landen; iets wat ook de IJslandse dames horen te weten.
  Condoompjes zijn in IJsland overigens goed verkrijgbaar…

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Welke vrouw duikt er nu met zoiets onder de lakens?

  Like

 4. Avidia zegt:

  Vuile smeerlappen

  Like

 5. Sjun Demartelaere zegt:

  Die jongen heeft misschien gehoord dat kinderen de toegangspoort tot een verblijfsstatus via gezinshereniging zijn. Dan moet je natuurlijk wel wat ondernemen…

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Is dit ook onderdeel van het PROJECT ????

  Like

  • Dot zegt:

   Ja, het is de bekende rassenvermenging gepromoot door Nicolas Coudenhove-Kalergi : “Het ras van de toekomst zal Euraziatische zijn en de diversiteit van de volkeren in een verscheidenheid van persoonlijkheden vervangen. De man van de toekomst zal worden gemengd. ”

   Jakkes ! Welke vrouw gaat in bed met een asielzoeker of illegaal en nog zonder condoom ? Disgusting gewoon…

   Like

 7. luckybee zegt:

  Alleen in iIjsland?DE NEGERS BIJ ONS ZIJN DUS WEL ALLEMAAL AIDS VRIJ ????

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Uit dankbaarheid voor z’n aangenaam verpozen……Haal nog eens een asielzoekertje binnen !!
  Trap die lui er uit, terug naar eigen zandbak/oerwoud !!
  En de ‘dames’ moesten ook beter weten !

  Like

 9. Cathja zegt:

  En ik maar denken dat er op IJsland geen enkele asielzoeker te vinden is…..!

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Het lijkt mij het beste dat deze geredde vluchteling” ,die -uit dankbaarheid voor zijn herwonnen vrijheid en veiligheid- zich uitleeft op vrouwen en ze met aids besmet, als eunuch naar zijn land van herkomst wordt teruggezonden. Zijn manlijke attributen zijn al te schadelijk geworden …..

  Ik vind het vreselijk wat zijn slachtoffers overkomt, maar dit verhaal onderstreept des te meer hoe de volkomen doorgeslagen naastenliefde van politiek correct slachtoffers gaat maken.
  De Joods-christelijke leefregel, dat je van je medemens net zoveel moet houden als van jezelf, houdt een belangrijke beperking in die politiek correct overduidelijk niet meer begrijpt: ZELFS in geval van noodzakelijke (?) hulpverlening moet je NOOIT het belang van de ander boven dat van jezelf stellen.
  Het Westen is in de greep van een dodelijke geestesziekte die de hersens van alle links denkende lieden blijkt te hebben besmet. Het welzijn van de eigen bevolking en het besef van de PLICHT die men heeft om dat welzijn NOOIT uit het oog te verliezen, blijkt niet meer te bestaan.

  ”Al te goed is buurmans gek” , is nu de leefregel.
  Het politiek correcte Westen heeft een taak op de schouders genomen waartoe het niet was verplicht en in de uitvoering van die ongevraagde en onnodige taak mergelen de krankzinnig geworden westerse ”idealisten” de eigen bevolking totaal uit. De opdracht om goed voor EIGEN burgers te zorgen is in een vlaag van een tunnelvisie zonder weerga totaal uit het oog verloren.

  Dat hier een enorme correctie vanuit de verwaarloosde burgerij moet plaatsvinden lijkt mij evident..
  Op dit moment leven op hol geslagen leidinggevende en hulpverlenende instanties zich schaamteloos uit. Zij moeten ALLEN zonder pardon uit hun macht moeten worden ontzet en worden berecht.Met bestuurlijke misdrijven moet zwaar worden afgerekend.

  Like

 11. dutchess43 zegt:

  Vrouwen die meteen het bed induiken met zo’n dobberneger,( pas sinds half 2014 in IJsland) en dan nog zonder condoom, verdienen niet beter.

  Like

 12. Berthe zegt:

  De SCHULD van dit misdrijf ligt COMPLEET bij de asielzoeker. Natuurllijk hadden de vrouwen/meisjes voorzichtiger kunnen zijn….. (was u altijd voorzichtig toen u jong was??).
  Maar laten we niet de ADVOCAAT VAN DE ASIELZOEKER worden door de slachtoffers de schuld te geven en hen uit te maken voor ‘dellen’ en het ‘eigen schuld, dikke bult’ van stal te halen,

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Exact, Berthe! Heel juist opgemerkt!

   Like

  • tjonge zegt:

   “De SCHULD van dit misdrijf ligt COMPLEET bij de asielzoeker”
   .
   die de ijslandse pvda en groen linkse dames willens en wetens binnen hebben gehaald !
   .
   als ik tegen beter weten in en met voorkennis een pedofiel directeur maak op een kinderdagverblijf, en de directeur gaat fijn van bil, wie is er dan schuldig ? juist !!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het zijn natuurlijk niet alleen linkse DAMES die ze hebben binnengehaald.
    Ook ik vind het niet erg terecht om in geval van besmetting door een HIV-patient al te nadrukkelijk met het “eigen schuld dikke bult” aan te komen dragen.
    Eén stap verder en je zit op het terrein van de zéér wraakzuchtig-gelovige reaguurster in één of ander vrouwenblad, jaren geleden, die steen en been klaagde over de tegenwoordige losbandigheid en tevreden besloot: “Gelukkig heeft God AIDS in het leven geroepen om er paal en perk aan te stellen.”
    Je snapt niet, dat zo’n mens het uit haar pèn krijgt!

    Like

 13. tjonge zegt:

  dan hoop ik wel dat het allemaal van die progressieve gl en pvda dames zijn die geïnfecteerd zijn en nog worden, dan doet darwin toch nog goed….

  Like

 14. Gaat nog veel erger worden…al die jonge stieren zoeken een gaatje voor hun daadje, en geiten zijn beschermd in nederland

  Like

 15. gary1957 zegt:

  Dus daar zitten ze ook al, wat een verdomde rotwereld is dit. Bongo bongo’s en moslims zijn nog erger dan kanker!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s