Illegalen: München kondigt de noodtoestand af

Screenshot_7

Dagelijkse gang van zaken in München: politieagenten vangen vluchtelingen op in het hoofdstation

(Door: Hinnerk Grote – Vertaling: E.J. Bron)

In München,de rustige hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren, die in tegenstelling tot Berlijn, Hamburg en enkele steden in het Roergebied niet direct met de toestroom van illegale immigranten in verband wordt gebracht, hangt iets in de lucht. Want nu merken ook de Oer-Beiers dat niet alle Oriëntalen komen om hun oliedollars in de chique boetiekjes en juwelierswinkels in de Maximilianstraße uit te geven.

Iedere dag komen meer dan 700 illegalen de metropool in het zuiden van Duitsland binnen. Nu proberen diegenen, die korte tijd geleden deze toestroom van “geschoolde krachten” zo graag wilden, de geest die ze zelf opriepen terug in de fles te krijgen. Daarom heeft de burgemeester van München, Dieter Reiter (SPD), de noodtoestand uitgeroepen.

BILD”bericht:

Teveel vluchtelingen!

De stad München roept de noodtoestand uit.

München – Burgemeester Dieter Reiter (SPD) heeft de noodtoestand uitgeroepen. De reden: het dramatische aantal vluchtelingen!

“Vandaag zijn er 740 vluchtelingen aangekomen”, zei Reiter donderdagavond. Het centrum voor eerste opvang in de Lotte-Branz-Straße in het Euro-industriepark zou vol zitten.

De regering van Ober-Bayern heeft de burgemeester verzocht de noodtoestand uit te roepen. Dan kunnen de brandweer en de Technische Hulpdienst nu tenten opbouwen.

Reiter eiste dat de asielprocedures “duidelijk sneller afgewikkeld worden dan tot nu toe”. Hij eiste meer geld van de staat, van de deelstaat Beieren en meer personeel evenals meer centra voor eerste opvang op het platteland. […]

Maar bij dit geld (waar moet dat dan vandaan komen?), meer tenten en een paar veldkeukens van de Technische Hulpdienst blijft het waarschijnlijk niet. Wat er in München en in andere steden op dit moment gebeurt, is geen catastrofe, maar gewenste ellende. Een catastrofe zijn de daarvoor verantwoordelijke politici van de systeempartijen. Die echter voeren liever de “strijd tegen rechts”, zoeken naar noodoplossingen, die er niet zijn. en ondertussen laten ze het toe dat er iedere dag duizenden nieuwe kostgangers van de Balkan, uit het Morgenland en uit Afrika ons land binnenvallen. Maar hun ideologische (of beter: idiote) levensleugen haalt hen nu in. En vroeger of later zal niet alleen in München de noodtoestand moeten worden uitgeroepen, maar in het hele land. Dan komt echter niet de Technische Hulpdienst met tenten en veldkeukens. Dan komen er mannen met geweren, voor zover die er dan nog zijn in het Duitse leger.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Hinnerk Grote

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Illegalen: München kondigt de noodtoestand af

 1. Henri Okken zegt:

  2015 brengt veel ! Dit is nog maar de voorbode, de grote rampen zijn onderweg. Nog even en Nederland krijgt er ook mee te maken. Grenzen sluiten voordat het te laat is. men brengt de bevolking steeds meer gevaar . We dempen de put als het kalf is verdronken !
  De rampen zijn niet meer te overzien, eigen volk word tot het bot uitgekleed. Het is langzamerhand een onbehoorlijk beleid !

  Like

 2. Republikein zegt:

  Verder naar het oosten worden ze niet geduld, dus zullen ze naar het westen en noorden trekken.
  Welkom dan maar.
  Wat een teringzooi!
  http://www.epochtimes.de/Nur-Christen-erwuenscht-Osteuropa-will-keine-muslimischen-Migranten-aufnehmen-a1256657.html

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Geef socialisten de macht en een catastrofe is je beloning.
  Zou het in Duitsland ook zo zijn dat als de bevolking van een gemeente toeneemt, het salaris van de burgemeester evenredig toeneemt?
  Heb even gegoogeld. Ja dus!
  Dan moet het niet verbazen dat vooral linkse burgemeesters graag zoveel mogelijk “vluchtelingen” in hun gemeente opnemen. Zakkenvullen kunnen die links denkers als geen ander.

  Like

 4. Ad zegt:

  Heb 15 jaar in de landen gewerkt in landen waar de illegalen nu vandaan komen ,als mijn visum een dag expired was moest ik een fixe boete betalen bij het verlaten van het land .Maar hier in Europa loopt iedereen in en uit met uitkering .Open grenzen zijn een manier om ons financieel op de knieen te krijgen .Een tribunaal voor degenen die dit op hun geweten hebben

  Like

 5. Cathja zegt:

  Een krankzinnige situatie! Echter, de Duitsers hebben het zelf zover laten komen. En wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten. Het moet eerst volledig uit de hand lopen eer ze toegeven dat Duitsland dit onmogelijk aan kan. Begonnen ze maar eens met het uitzetten van die 600.000 illegalen. Dat zou al een flinke slok op een borrel schelen, financieel gezien, en er zouden heel veel opvangplekken vrij komen.
  Maar nee, ze denken nu aan tenten. Hoe willen onze buren dit oplossen als straks de herfst en de winter voor de deur staan? Nog steeds in tenten onderbrengen, die indringers?

  De wal zal op termijn het schip wel moeten keren. Dit kan echt zo niet doorgaan.

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Als het vol is,neem je geen nieuwe zogenaamde vluchtelingen meer op en ga je je zeker niet in allerlei bochten wringen door tenten neer te zetten:vol=vol!Heeft er dan niemand meer hersens?

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Op naar de 1000 per dag per stad, des te eerder is men het zat!
  Beste is gewoon retour met de parasiet expres.

  Like

 8. luckybee zegt:

  De geest van Frans Josef Straus is dus ook in Beyeren werkelijk dood hoewel ik moet toegeven dat München altijd een bolwerk was van de Marxisten geweest , een eiland in heel Beyeren.

  Like

 9. Idefix zegt:

  Ik ben ooit eens met de trein naar Italië geweest…Kostte veel geld. Dus vraag ik mij nu af waar deze klaplopers het geld vandaan halen om op de trein te stappen???

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  De lineariteit in het uitkeringstoerisme is gestopt, het gaat nu epidemische-kwadratische vormen aannemen. Dit gaat binnen een paar maanden helemaal uit de klauw lopen.
  Anarchie in frankrijk met criminele dobber negerts bij de kanaaltunnel.
  Het leger inzetten en terug naar het homeland met al die parasieten.

  Like

 11. jaan zegt:

  De mannen met de geweren schieten op de oorspronkelijke inwoners, reken maar, want de dames Frau Merkel en Mogherini vinden de qautvreters en aanverwant gezelschap een aanwinst voor de Europese maatschappij.

  Like

 12. Charles Martel zegt:

  Europa heeft zich al lang overgegeven en Mogherini is onlangs de overgave aan IS gaan tekenen.

  Like

 13. helletocht zegt:

  Gisteren avond keek ik weer naar de Duitse zenders. Dat betekent een niet aflatend pleidooi van politiek-correcte malloten voor nog meer vluchtelingen en nog meer opvangplaatsen. “Gestern haben Mohammed und seine Familie glücklich eine Wohnung bekommen” uws. Aan de andere kant van het spectrum doen de presentatoren er alles aan om iedereen die kritisch is tegen deze niet aflatende stroom in de hoek van rechts-extremisten te plaatsen. Kritiek van burgers op de Duitse overheidswaanzin heeft echter niets met NSU of nazi’s te maken. De Duitse overheid promoot op dit ogenblik “Das Vierte Reich”, geen nazi-staat, maar een toekomstige islamitische en fascistische maatschappij. We zullen binnen enkele decennia aan alle kanten ingesloten worden door de islam. Daar zorgen de islamitische broedfabrieken wel voor. Europa zal en kan ons niet helpen, evenmin als onze eigen nepotistische clan in Den Haag. Vluchten kan dan niet meer. Ik denk dan aan onze kinderen die onze overheden vertrouwd hebben, maar die hebben de burgers om politiek en electoraal gewin verkocht aan de vijand. En waar waren al die “dappere” Hollandse lafaards? Ik vraag me af hoe je nog als PVDA functionaris en PVDA stemmer in ons land kunt verblijven. Alleen maar als je geen geweten hebt. Moge het zwaard van Allah ook hun treffen.

  Like

 14. Meer, meer, meer… Hoe eerder de Anarchie losbarst hoe beter. Eens zal de politiek afgerekend moeten worden door extreem rechts, en, kan niet beter, door extreem links. Meer moslims binnenhalen zal een explosief mengsel blijken te zijn. Zij zien zichzelf als de ubermensch, ver boven de christenen verheven. Let maar op, dit gaat niet lang meer duren. En…. Laten we eerlijk zijn, de meesten van de autochtone bevolking zal er uiteindelijk voor kiezen hun kinderen en kleinkinderen een behoorlijke toekomst te garanderen. De huidige politiek zijn eigenlijk niets meer dan landverradende nsbers.

  Like

 15. Henk Brom zegt:

  En de emmer loopt vol. en dan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s