Leerstof voor immigranten: Zweden is een “schijtland” en bevolkt met “svenner”

Screenshot_4

(Door: “rommel”)

Zweden is een “schijtland” en bevolkt met “svenner”, (rommel: kleinerende benaming voor de Zweedse autochtone bevolking), ze zijn jaloers en hebben een seksobsessie – dat is het beeld wat SFI (Svenska för invandrare), (Zweeds voor immigranten), in zijn schoolboeken van Zweden schetst en aan nieuw aangekomen immigranten leert. Op de SFI-school in Norrköping, waar dit lesmateriaal wordt gebruikt, doet men alsof z´n neus bloedt, en is niet men van plan om uit te zoeken of leraren gebruik maken van dit boek.

– “Waarom stelt u deze vraag?”, vraagt een rector van SFI als Fria Tider hem opbelt.

Het nieuwe leerboek heet “Typisch Zweeds! Uw gids tot het Zweedse leven”, geschreven door Anders Westerberg, en richt zich op recente immigranten die studeren op de SFI.

In het boek worden Zweden uitgemaakt voor “svenner” en komt men te weten dat de svennarna (meervoud),  bestaan uit “een bende extreme types” die “vaak over seks praten” en “de Heilige IKEA aanbidden”. Een gebrabbel uit het boek:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres” en “Vederso”)
Rommel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, discriminatie, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op Leerstof voor immigranten: Zweden is een “schijtland” en bevolkt met “svenner”

 1. luckybee zegt:

  Kunnen de mensen uit de Zahel zone de Zweedse winter wel verdragen?Het is veel langer als de onze geloof ik?

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Je vraagt je af of ,t wel waar is hetgeen je leest. Hebben die Zweden helemaal geen [nationaal] eergevoel.?
  Die idioot, die dit boek geschreven heeft, moet [gedwongen] eens een van die “heerlijke” landen, van waar uit deze “vluchtelingen” gekomen zijn, GAAN BEZOEKEN.
  En dan moet hij iets dergelijks zeggen, maar dan over het betreffende land.
  Zijn ze gelijk van hem af in Zweden, KOMT NOOIT MEER TERUG….

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Gezien de krankzinnige maatregelen die er de laatste tijd in Zweden worden genomen is het predicaat “schijtland” eigenlijk best op z’n plaats.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. Cathja zegt:

  De allersmerigste vervuilers zijn zij die het eigen nest vervuilen! Hopelijk wordt er ooit met zulke types hardhandig afgerekend. Schandalig, dat men deze uitlatingen in schoolboeken ‘grappig’ vindt!
  Een goede vraag vond ik, of men ook op deze manier grappen over moslims zou durven te maken.

  ……Geen antwoord…..!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Eh……Even verifiëren, hoor:
  Ene Anders Westerberg -een Zweed dus- schrijft een ‘leerboek voor immigranten,’dat zijn eigen land en dier autochtone bewoners compleet in de zeik drukt, maar waar een bevoegde leraar/ rector desondanks geen stelling tegen durft te nemen, althans niet in een ‘interview’ terwijl hij niet eens met zekerheid kan zeggen of het vod op zijn college nu wordt gebruikt of niet. Voorts probeert hij aannemelijk te maken, dat één en ander van de ‘grappige kant’ gezien moet worden……
  Oh juist……
  Dat laatste is dan zeker vooral omdat het beantwoordt aan het streven van de “wegmetons’ers:” Je eigen cultuur met de grond gelijk maken. Ik zou het anders ook niet weten.
  Geen idee, wie voor dit vod het initiatief genomen heeft, maar ik vind het vooral tekenend, dat Zwéédse leerkrachten er kennelijk niet eens openlijk afstand van durven nemen…….
  Schei maar weer uit: Van bepaalde dingen moet je bij voorbaat afstand nemen uit louter zelfbehoud………
  Waanzin, waanzin…..

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Anders Westerberg, die man is volslagen krankzinnig !!
  Deze men heeft een ernstige besmetting van oikofobie en xenofilie heeft opgelopen en moet nodig in een gesloten inrichting worden opgenomen.
  Op het moment breidt deze besmetting zich als een olievlek uit over Europa vooral onder politici, linkse en gutmenschen.

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  Zweden is een “schijtland” en bevolkt met “svenner”, ze zijn jaloers en hebben een seksobsessie Tiens, wie zou ze dat geleerd hebben, eigenlijk ?

  Je moet er toch mee lachen, ergens. Al die decennia vrije-seks geëduceer in een permissieve socialistische post-modernistische natie die zijn gelijke niet kent qua kleuterschool-geëxperimenteer met gendergelijkheid en het afschaffen van gender als een “sociaal construct” etc. En nu worden ze – voor de smeer van aartsconservatieve Islamieten ineens allemaal pisnijdige Lutheraanse pastors die Hel en Verdoemenis komen preken over hun eigen “waarden” in de catechismus van de “multiculturele integratiesamenleving” ? Om je dood te lachen !

  Er zit een stevige tumor van crypto-jezuïeten makelij in de hersenpan van de Scandinavische linksmens, zo veel is duidelijk. Lacheeeeeeeeuuuuuuuu !

  Like

 8. helletocht zegt:

  Koop nooit meer bij Ikea. Deze firma liet decennia lang hun produkten in Oost-Duitsland maken, Erich’s linkse heilstaat.Niet door de eigen arbeiders maar door gevangenen in de vele kampen en gevangenissen van Oom Erich. Je weet wel dat land waar de linkse Nederlandse politici zo tuk op waren.PVDA’ers gingen er voortdurend op bijles, nietwaar Ien!

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Is in Nederland weinig anders; hier zijn de autochtone Nederlanders ook zo’n hoek ingedrukt door de linkse gutmenschenkliek.
  De parasiterende importen zijn zo ongeveer heilig, mogen op onze kosten tegen ons procederen.
  Krijgen op onze kosten gezondheidszorg en een forse uitkering.
  Gaan voor op autochtonen bij het toewijzen van een sociale huurwoning, die ook nog eens volledig ingericht wordt met Miele wasmachine in plaats van het hun bekende washboard, een overmaats flatscreen tv met schotel, computer of laptop, en gratis abonnementen op ongeveer alles.
  Daarvoor zijn de gutmenschen zelfs bereidt de voor ouderen belangrijke zorg op desastreuze wijze te korten, minimumloners naar voedselbanken te sturen en wat hogere i8nkomens af te romen tot net boven minimum loon.
  Tot overmaat van ramp mogen de asiel parasieten ook nog eens op onze kosten de rest der parasitaire familie, inclusief ouders en grootouders, over laten komen.
  Meesten zeggen te zijn ‘gevlucht’ voor het geweld der islam, doch brengen wel die haatislam met zich mee, weigeren daar afstand van te doen; nee ze eisen en krijgen moskeën met daarop roeptoeters die ons tegenwoordig in een vreemde taal mogen uitschelden.
  Integreren doen ze niet of het moet het handophouden zijn, en asimileren al helemaal niet .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s