Ouders woedend – kinderen moeten stimuleringsschool ontruimen voor “vluchtelingen”

Screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen weet nauwelijks nog hoe hij de nieuwe “vluchtelingen” moet onderbrengen. De stad Bergheim bij Keulen neemt een maatregel die nu al omstreden is: de stad verhuist 75 kinderen met een leerhandicap naar een andere school. In hun stimuleringsschool zullen vluchtelingen worden ondergebracht.

De toenemende aantallen “vluchtelingen” zorgen ervoor dat veel gemeentes in Nordrhein-Westfalen buitengewone maatregelen nemen. Volgens informatie van “FOCUS” wil bijvoorbeeld de stad Bergheim in de buurt van Keulen de Helen-Keller-school voor kinderen met een leerhandicap ontruimen ten gunste van nieuwe “vluchtelingen”. De 75 leerlingen moeten verhuizen naar de naburige basisschool. Desbetreffende plannen werden tegenover “FOCUS” bevestigd door wethouder Klaus-Herrmann Rössler van Bergheim.

Kinderen hebben speciale therapieruimtes nodig

De ouders van de leerlingen reageren geschokt: “Dat kan toch niet waar zijn dat onze kinderen nu moeten wijken voor vluchtelingen”, zegt de voorzitter van de oudervereniging, Daniela Rösing, boos. Temeer daar de stimuleringsschool over speciale therapieruimtes en werkplaatsen beschikt om kinderen met leer- en ontwikkelingsstoornissen voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Hij kan de onvrede begrijpen, antwoordt wethouder Rössler, “maar Bergheim staat aan de rand van de capaciteitsgrenzen; en vluchtelingen zijn evengoed mensen als de leerlingen ook”. Van de deelstaat zou men geen hulp hoeven verwachten.

Bron:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ouders woedend – kinderen moeten stimuleringsschool ontruimen voor “vluchtelingen”

 1. Vederso zegt:

  Schandalig. Daar maakt het stadsbestuur van Bergheim zich niet populair mee.

  Like

 2. W.H.J. Reiss zegt:

  De geschiedenis begint zich te herhalen ! Hitler liet 70 jaar geleden gehandicapten doden. Nu wordt de evaluatie van deze kinderen gehinderd zo niet gestopt. De vraag IS nu: Wat zal de volgende fase van afwijzing zijn ? Definitieve verwijdering ? BEDANKT Socialen jullie hebben het weer geflikt !!! Aan de omgang met gehandicapten kun je zien met welk een samenleving we te maken hebben ! SPD/CDU/Groenen en die Linke als jullie gehandicapten willen verwijderen uit de samenleving zeg het dan openlijk !

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Het gaat goed in Duitsland, de weerstand tegen Merkels importen word steeds groter.
  IMF geeft Griekenland geen geld, of Duitsland schokt weer bij (is ook grote weerstand tegen) of toch een Grexit…
  Ook de Duitsers hebben ergens hun grenzen….

  Like

 4. Avidia zegt:

  Hier kom ik weer, links is smeerlapperij, alleen maar op uit om stemmen te krijgen, hoe kan een mens in Godsnaam links zijn, ik vraag U af!!!!

  Like

 5. Sjun Demartelaere zegt:

  Als het volk zich geen andere volksvertegenwoordigende politici kiest, dan kiezen deze politici zich een ander volk. Er gaan roerige tijden aanbreken omdat het noodzakelijk wordt.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Rondom links blijft toch een fascistisch luchtje hangen……

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  “Vluchtelingen zijn evengoed mensen als…..” Oh ja, daar heb je het weer: Weg met ons!
  Niet alleen laten de instanties zich doorlopend een oor aannaaien door economische nepvluchtelingen, ze vinden ook nog steeds dat het westen maar de ellende van de hele wereld op haar nek moet zien te torsen:
  ONS sociale voorzieningenstelsel wordt afgebroken, totdat we weer even ver zijn als vóór WO II en Links staat er nobel bij te glunderen. -Tot het ze zelf raakt, zoals ene Halsema…..

  Like

 8. madeleine zegt:

  Waarom niet overal in Europa containerdorpen neerpoten? Vier verdiepingen, links en rechts een container. goed voor minstens 4 personen per container. Mogen de mensen hier nog hun eigen voorzieningen behouden aub? Of moeten we binnenkort zoals in Zweden onze garages gaan afstaan?

  Like

 9. Joshua zegt:

  Dit wordt ons aan gedaan door de teveel betaalde smeerlappen die zogenaamd democratisch gekozen zijn.
  Deze HUFTERS samen met dat mossel tuig eruit trappen, dan kunnen zij samen vriendjes spelen in de zandbak opdat hun eigen kop gaat rollen.

  Like

 10. Peter Selie zegt:

  Dat kon niet uitblijven als je blijft zwijgen. Waar waren die ouders toen ze klassikaal naar de moskee gingen? Waar waren die ouders toen er Turks op school werd ingevoerd? Waar waren de ouders toe het schoolbestuur besloot om voor vier of vijf kinderen op een school halalmaaltijden te verstrekken?
  Wie zwijgt stemt toe! Dat is toch een oud gezegde. Nu is het te laat. Weten die ouders inmiddels dan niet dat alles moet wijken voor de islam.
  Ik zou haast zeggen eigen schuld dikke bult!

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Ik zeg het gewoon: “Eigen schuld… Dikke bult!” Zo eenvoudig is dat.
  Ik heb geen medelijden met die zogenaamd “woedende ouders…”
  Ze hebben zèlf op de partijen gestemd die er voor gezorgd hebben dat hun kind nu moet verdwijnen voor binnengehaald ongedierte!
  Waarschijnlijk volgen ze met angst in het hart de demonstraties van Pegida op TV en zeggen dat het nooit meer voor mag komen dat nazi’s in Duitsland aan de macht komen…
  Ik wens ze nog heel lang ’n dikke bult totdat ze het licht zullen zien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s