Paniek om PVV, PEGIDA en UKIP

Screenshot_45

(Door: “Faulks”)

Wat ik niet goed begrijp, is ‘de schok’ die politiek en media menen te benoemen als blijkt dat partijen/bewegingen zoals PVV, Pegida en UKIP er weer meer aanhangers bij hebben gekregen. Je hoeft de kranten er maar op na te slaan en de diverse nieuwsprogramma’s te volgen om het te zien aankomen.

Beloften die niet worden nagekomen, worden weggewuifd, meningen en gevoelens worden opzij geschoven als dom of ‘extreem rechts’. Problemen van alle dag worden niet erkend of er wordt van weggekeken. Hoelang zal dat nog goed gaan? De gemiddelde Nederlander heeft een weinig hoge pet op van politici en overheden.

Je voelt het sudderen onder de oppervlakte als je met mensen een gesprek aangaat. Er is een groeiend wantrouwen ten opzichte van ‘de boven ons gestelden’, degenen waar je niet voor hebt gestemd, maar wel mee bent opgescheept. Het is een gevoelen dat breed leeft. Wie het nieuws via internet volgt, ontdekt al snel dat het in de gehele westerse wereld borrelt en gist.

Vreemd genoeg denkt de gevestigde, zichzelf pijpende orde dat wantrouwen te kunnen wegpoetsen met voorgebakken formats op TV, met ingestoken reacties van ‘kritische kijkers’ die overal racisme in zien en mooie voorspellingen voor de toekomst en via slecht gepresenteerde ‘juichcijfers’ van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Lees verder>>>
(h/t R. van Marle)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Weg met ons!", Hypocrisie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, politici, PVV, Rotzakken, UKIP, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Paniek om PVV, PEGIDA en UKIP

 1. jungleelephant zegt:

  Paniek?Het wordt tijd dat het ze dun door de broek loopt!

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Orde der barbaren, ik voel me vereerd.

  Like

 3. Avidia zegt:

  Ik kan me niet gelukkiger voelen dan te lezen dat men angst heeft voor RECHTS, Rechts is recht door zee, Links is SLINKS, langs SLINKSE wijze proberen om stemmen te halen, en de bevolking is geponeerd, stomme mensen, die bereiken nooit iets, de meesten zijn afhankelijk van ons rechtensen, wij Rechtsen gaan recht door zee, zo eerlijk als goud, :-}
  Ik ben altijd rechts geweest, verdien mijn geld door eigen kracht, ik kan zeggen ik heb niet slecht geboerd, heb het goed al mijn hele zelfstandige leven, hard werken en niet zeuren, daar kunnen de linksen iets van leren alhoewel dat ze dat liever niet doen. Luieren op de bank zonder iets te doen is zoveel aantrekkelijker, toch???? Leer mij linkse mensen kennen!!!

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  De gemiddelde Nederlander laat zich helaas alles door NPO en andere media voorhuichelen.
  Die Dijsselbloem staat op de Nederlandse loonlijst, doch werkt bijna voltijds voor de €U en tegen Nederland; hij moet z’n salaris maar terugstorten.
  62% der Nederlanders was tegen de €U grondwet, hoe kan het zijn dat ze op pro €U partijen (landverraders) stemmen?

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Paniek?
  Het verwondert mij ten zeerste dat de autochtone mensen zoveel pikken van een handje vol politici.
  Zullen de mensen wel echt in de gaten hebben wat hun toekomst van hun kinderen is als er niet snel een verandering komt in het beleid dat uitgevoerd wordt door de huidige niet betrouwbare en vaak liegende politici.
  Prangende vraag, wie zijn de opdrachtgevers van Rutte en Samsom om het land in een chaos te laten storten omdat het net lijkt dat ze gedwongen worden om een ontwrichte maatschappij te creëren. Ze geven in mijn ogen geen richting meer aan maar hebben meer de houding van “wat kan ik er aan doen, de EU straalt dan van hun af de EU, maar de EU zijn de premiers van de verschillende landen en die hebben de macht in handen.
  Meer dan belachelijk is ook het besluit om de Afrikanen niet meer te laten dobberen maar ze OP TE HALEN in plaats van ze terug te zetten en de grenzen gesloten te houden. Wie of welke premiers hebben dat bedacht, die mogen de buit dan ook meenemen naar huis toch?

  Een veel gebruikt argument is de vergrijzing om toch alles betaalbaar te houden. Ik schiet dan altijd in de lach, ik ken maar weinig politici die verder vooruit kijken dan de periode waarvoor gekozen zijn.

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  “De Macht” is ONS vertrouwen kwijt
  dus vecht Zij haar verloren strijd
  niets zal haar val nog kunnen stoppen
  die hele “EU” gaat naar de knoppen…
  zingt eindelijk haar Zwanenzang
  maar elk uur wachten duurt te lang !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 8. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Look at that picture \ Kijk naar de foto of afbeelding http://twitter.com/I_V_limburg/status/627363654929895424/photo/1

  Like

 9. Die barbaren zijn ze zelf, soort zoekt soort en dat soort is hun moslimpjes,die je uitschelden,zullen ze de moeder van Rutte wel mee bedoelen,om zo’n smerig schepsel te baren en die van Samson, die alles afbreken. Geboren en opgegroeid in Schiedam,moest ik er laatst naar een begrafenis en schrok me rot. Een wijk,die vroeger de hongerput heette vanwege de hoge huren, was nu een getto geworden,stond ook op de muren, met moskee en vol met moslims,winkels leeg of gesloopt. Daar hadden mijn ouders en schoonouders vroeger ook een winkel, al werd er veel minder verkocht dan in de stad of in de volkswijk, die laatste had de hoogste omzet, het was dag en nacht keihard werken. Het eerste wat in mij opkwam was,gelukkig dat zij dit niet hebben hoeven meemaken,wat een verpauperde stad,alle mooie winkels waren verdwenen en het zwart nazareth van begin 1900 was terug,zoals de bijnaam van Schiedam toen was vanwege de jeneverstokerijen, hoe snel kun je een stad verzieken,over barbaren gesproken, de overheid met hun vrienden hebben meer recht op die naam,verdienen hem zeer zeker.

  Like

 10. Jan zegt:

  ‘Vluchtelingen’ leven dagelijks in doodsangst vanwege ‘nazipartij’ Pegida en willen terug naar ISIS gebied, is ‘veiliger’

  “I want to return to Syria — very afraid here,” he said this week, speaking outside a refugee centre in the small eastern town of Freital, which has gained national notoriety for ugly protests against asylum seekers.

  “I come from Syria because I was afraid — but here big afraid,” said Taher, who did not want to give his full name, speaking in halting English.

  http://www.thelocal.de/20150730/refugees-live-in-fear-of-german-far-right

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Geen medelijden mee,verdienen ze niet!Het moet ze zo dun door de broek lopen dat ze smeken om terug te mogen!En dat geldt voor alle zogenaamde vluchtelingen!

   Like

 11. Giny zegt:

  Ook zoiets, waarvan iedereen het weer eens af laat weten!
  Op 12 september houdt het FNV een demonstratie voor de “Zorg” (door Lilian Marijnissen)
  Wederom is Fleur Agema van de PVV niet welkom, waarom laten wij dit gebeuren?
  Ik heb haar net een mail gestuurd om op dezelfde dag namens de PVV ook een demonstratie
  te houden, iedereen is welkom!
  Misschien moet er een bedrag voor betaald worden, dat is toch geen probleem!
  Laten wij haar met zijn allen steunen, stuur haar een mail, we laten ons toch niet
  manipuleren door zo’n zooitje achterbakse SPers en PVDAers!!!

  Like

 12. Thoth zegt:

  Vreemd genoeg denkt de gevestigde, zichzelf pijpende orde dat wantrouwen te kunnen wegpoetsen met voorgebakken formats op TV, met ingestoken reacties van ‘kritische kijkers’ die overal racisme in zien en mooie voorspellingen voor de toekomst en via slecht gepresenteerde ‘juichcijfers’ van het ministerie van Veiligheid en Justitie.(…)

  Een schitterde zin….

  Like

 13. simon plugers zegt:

  samson en rutte lopen ook achter de bilderberg aan die maken de dienst uit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s