Tentstad voor asielzoekers Dresden: Begint het al? Asielzoekers vallen automobilist aan

Screenshot_50

“Verrijking” in de Bremer Straße in Dresden . . .  

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Enkele dagen geleden nog de zitblokkade voor de tentenstad voor asielzoekers in Dresden, nu opnieuw een incident: asieleisers vallen een wachtende automobilist bij de verkeerslichten in de Bremer Straße aan. De tentstad voor asielzoekers bevindt zich in de Bremer Straße, even te uwer informatie.

Uiteraard vraagt er onmiddellijk iemand: bestaat er voor dit nieuws ook een te achterhalen onafhankelijke bron? Daarop krijgt hij een passend antwoord van Tatjana Festerling (PEGIDA): meerdere ooggetuigen. Met mobiele telefoons overigens – al gezien? En de automobilist en zijn passagier. Wil je hun namen nog om ze te verklikken en aan te geven bij hun werkgever en voor aanslagen van de Antifa?

Tatjana Festerling bericht op haar Facebook-site:

Lichamelijke aanval door drie asieleisers op een bij de verkeerslichten wachtende automobilist in de Bremer Straße in Dresden. Onder de ogen van de politie. De drie spraken zeer goed Duits, vermoedelijk machinebouw-ingenieurs.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Tentstad voor asielzoekers Dresden: Begint het al? Asielzoekers vallen automobilist aan

 1. Hendrik M. zegt:

  Weer zo’n overval die in de doofpot zou verdwijnen als Tatjana Festerling er geen ruchtbaarheid aan had gegeven.
  Ook dit geval zal toch wel weer vergoeilijkt worden; stel je voor dat er een smetje op die getinte criminelen zou komen.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Doodmoe wordt je van dat schorem!

  Like

 3. Avidia zegt:

  Opnieuw vuile smeerlappen!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. Watcher on the wall zegt:

  De vloek die over Europa waait is ontstaan door twee zonden van de Europeanen zelf.

  En als je geen zin hebt om dit hele stuk te lezen, kijk dan naar de drie onderstaande You tube filmpjes waarvan ik de weblinks onderaan aan dit verhaal heb geplakt, woorden van de Joodse Messiasbelijdende Rabbijn Cahn die hij heeft uitgesproken voor de VN vorige maand over de holocaust die IS de christenen aandoet in het midden oosten, en bekijk ook zijn speech op de breakfast n.a.v. de inauguratie van Obama en het derde filmpje over Cahn zijn Bijbels inzicht over de financiële collaps en wereld chaos die nog veel erger zal gaan worden, afhankelijk van de keuzen die worden gemaakt. Cahn zegt precies hetzelfde, oplossing van problemen? Bekering is het sleutelwoord. Er zijn nog veel meer filmpjes waarin Cahn de relatie tussen de mondiale financiële catastrofe en zonden duidelijk uitlegt, die staan op YouTube.

  1) Israël zegenen of Israël vervloeken.

  “Wie Israël zegenen, zal Ik, de HEERE zegenen en zij, die u vervloeken Israël, zal Ik de HEERE vervloeken. De hele wereld zal van Israël uit worden gezegend.”
  Zie hiervoor de Bijbelteksten: Gen 12:3; Gen 27:27 ; Num 24:9 ; en Num 24:10

  God geeft ieder mens een keuze om Israël te zegenen of te vervloeken. Maar de Bijbelteksten die hierover spreken (Gen 12:3; Gen 27:27 ; Num 24:9 ; en Num 24:10 ) zijn heel duidelijk, zo je naar Israël doet, zo je ontmoet. En dat niet vanuit mensenhand ontvangen, maar vanuit de Hemelse Gewesten waar God woont en troont en Hem ontgaat niets. Het is dus God zelf die klappen uitdeelt aan degene die meent klappen aan Israël uit te kunnen delen, Zijn oogappel.

  De Europese leiders willen Israël dwingen om de Palestijnen een eigen staat te geven, terwijl de Palestijnen Israël willen vernietigen. En ook de handelsboycot levert klappen op van uit de Hemel volgens de Bijbelteksten.

  Inside information Hamas
  De zoon van de Hamas leider is christen geworden, hij heet Mosab Hassan Yousef en heeft een boek geschreven, de titel van het boek is “Zoon van Hamas” en kan je voor 13.50 bij Bol com bestellen. Ook staan er van Mosab Hassan Yousef talloze filmpjes op YouTube, waarin hij fijnmazig uitlegt, hoe de Palestijnen zelf lijden onder de Hamas beweging in Gaza. Hij kent alle ins en outs van Hamas, en is zelf in Gaza opgegroeid.

  Mosab Hassan Yousef – Son of Hamas leader becomes a Christian

  2) Buigen voor God en Zijn geboden of doen wat je zelf wilt met alle consequenties van dien.

  Europa is van God los geraakt. De God van de Bijbel welteverstaan. Dat is ook de God van de Joden. De God van Israël, is ook dezelfde God die Jezus naar de aarde heeft gestuurd, om het heil dat de Joden verkrijgen van de God van Israël, ook te kunnen ontvangen door Jezus aan te nemen en door het bloed van Jezus kunnen de heidenen vergeving ontvangen voor hun begane zonden. Maar de Europese bevolking en de Europese leiders willen leven zonder zich te hoeven buigen voor de God van Israël en zijn geboden die God heeft gegeven voor ons eigen bestwil. De onzichtbare wereld bestaat werkelijk. Wie tot God bidt en vergeving vraagt van zijn zonden, en zijn leven in overeenstemming brengt met de Bijbel, kan rekenen op de Zegen van de God van Israël, en kan rekenen op Hemelse bescherming, lees Psalm 91 over de bescherming door de Engelen van de God van Israël, die Hij zendt naar zijn volk en lees ook Johannes 3. En het lezen in een gemakkelijke versie “de Bijbel HET BOEK” is prettiger omdat het in vlot hedendaags Nederlands is geschreven.

  Op het moment dat Israël zich afkeerde van God en ging zondigen, ging God steevast vijandelijke volken op Israël afsturen, die als een muskietenplaag hun land teisterden, hun oogsten kwamen opeten, hun huizen confisqueerde, de Israëlieten maakten tot slaven die zij torenhoge belastinggelden afperste, en de watervoorraden en voedselvoorraden raakten op. Pas als Israël zich bekeerde, nam God de plaag van vijandelijke volken die hun kaalplukken en vertrapte weg.

  Zegen of vloek.
  Is dat niet wat er gebeurt in Europa? Honderden volkeren die hierheen worden gestuurd door God om ons een flink lesje te leren? Weglopen van God heeft grote consequenties, en dat heeft het grootste deel van de Europese bevolking gedaan. Bekering van alle Europeanen naar de God van Israël is het sleutelwoord. Dan stopt de vloek en de plagen naar ons Europeanen die God heeft toegelaten. Dan zal Europa niet meer geteisterd worden door onoplosbare problemen van volks verhuizingen, het innemen van huizen en te hoge belastingen wat Israël als zij zondigde ook steevast voor hun kiezen kregen als ze bij God wegliepen. Wie de Bijbel hier serieus op naleest, zal dit patroon herkennen.

  Jes 24,4: “De aarde lijdt onder de zonden van haar inwoners. De grond verarmt, de gewassen verdorren en de wolken weigeren regen te geven. De wereld is ontwijd door misdaden; haar bewoners hebben Gods wetten verdraaid en Zijn eeuwige geboden niet gehoorzaamd.”

  Noch Ploumen, of welke begenadigde schrijver of schrijfster, of regeringsleider zal een oplossing voor het chaos probleem en de crisis kunnen leveren. De oplossing is bekering naar de God van Israel. Het is God die de bootvluchtelingen kan stoppen om te besluiten hier naartoe te komen. Het is God die de landenproblemen kan oplossen en de crisis kan stoppen.

  In Jesaja 3 staat geschreven:
  Israëls regering is machteloos (..), omdat zij in woord en daad tegen de HERE zijn opgestaan en Hem niet willen vereren; zij beledigen Zijn glorie. De uitdrukking op hun gezichten getuigt tegen hen en laat zien dat zij schuldig zijn. Zij spreken onbekommerd over hun zonden, net als men in Sodom en Gomorra deed; zij schamen zich er zelfs niet voor. Wat een ramp! Zij hebben hun veroordeling aan zichzelf te danken. Maar alles gaat goed voor de rechtvaardige en godvrezende man. Zeg hem: “Wat een beloning staat u te wachten!” Maar zeg tegen de goddeloze: “Uw veroordeling staat vast zegt de Heere. Ook u zult uw verdiende loon krijgen; uw straf is in aantocht.” Ach mijn volk! Uw verdrukkers zijn nog maar kinderen en de vrouwen overheersen u. Uw leiders zijn misleiders geworden! Zij maken de rechte weg die voor u lag tot een doolhof. God, de HERE van de hemelse legers zal de voedsel en watervoorraden van Jeruzalem en Juda uitputten en hun leiders doden; Hij zal hun legers, rechters, profeten, oudsten, legeraanvoerders, zakenlieden, advocaten, magiërs en waarzeggers vernietigen. De koningen van Israël zullen kinderen lijken en met willekeur regeren. Er zal totale anarchie heersen. Men zal elkaar vertrappen, buren zullen buren bestrijden, de jongeren zullen tegen de ouderen opstaan en misdadigers zullen op fatsoenlijke mensen afgeven. Jesaja 3 http://www.bibleserver.com/text/HTB/Jesaja3%3A12

  “Deut 30:19 Hemel en aarde zijn mijn getuigen dat ik u vandaag de keus heb gegeven tussen leven en dood, zegen en vloek. Kies dan toch het leven, zodat u en uw kinderen mogen leven!”

  Wie ore heeft die horen.

  THE CHRISTIAN HOLOCAUST:Jonathan Cahn speaks at the United Nation about Christian persecution.28-4-2015

  MESSAGE TO AMERICA:JONATHAN CAHN ADDRESSES THE PRESIDENTIAL INAUGURAL PRAYER BREAKFAST Gepubliceerd op 4 feb. 2013FULL VERSION:

  De komende grote depressie Rabbi Jonathan Cahn

  Like

 5. jack van der Veen zegt:

  Daarom ligt mijn hond aan de ketting en laat ik hem aan de riem uit!!!!!!
  Misschien een hint voor Europa om een algemene verordening jn Europa in te voeren.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Nóg meer PEGIDA dus.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Dus als je in je auto voor een verkeerslicht staat te wachten, en je hebt de pech een stelletje van die rotzakken tegen te komen, dan mag je hopen dat je ramen heel blijven en je spiegels op zijn plaats blijven zitten.
  Het is toch niet normaal dat je in je eigen auto niet meer veilig bent? Waar moet dat heen? Hoe lang kijkt de politie/de overheid nog weg van deze vorm van criminaliteit?

  Ik denk dat er Europa-breed korte metten gemaakt moet worden met asielzoekers die misdrijven begaan. Direct uitzetten is misschien het meest duidelijke antwoord wat de overheid kan geven op degenen die zich crimineel gedragen, en in de veronderstelling leven dat zij met dit gedrag de macht van de politie kunnen breken. Tussen haakjes: deze gasten accepteren de politie niet als gezagsdragers.
  Deze criminelen zijn geen vluchtelingen, dus ze hebben helemaal geen recht op alle faciliteiten die men hun tot nu toe heeft aangeboden.
  Oprotten, dat is het enige antwoord wat er gegeven moet worden.

  Like

 8. boorzalf zegt:


  De taal die elke gelukzoeker verstaat, en nu wegwezen!!!

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Bij het CDA-krantje (on)Trouw heeft men ook weer iets bedacht: er zijn nauwelijks asieligen:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/4111666/2015/08/01/Minder-vraag-om-asiel-in-Nederland.dhtml
  Absurd dat de overheid en de linxe kerk met deze leugens blijven komen terwijl de halve Randstad zwart ziet en de lasten voor de Nederlander hoger zijn dan ooit.
  Nog absurder dat achterlijke reaguurders dit nog geloven ook. De aarde blijkt dan toch plat?

  Like

 10. Jan zegt:

  Meer dan 2000 asielshoppers verrijken Dresden: drugshandel, diefstallen, vechtpartijen


  Tentenkamp Dresden

  Die Schlägerei im Lager wurde von Kosovoalbanern angezettelt, welche sich im Lager selbst wahllos bei Syrern, Afghanen usw. bedienten, sprich ihre mittraumatisierten „Flüchtlinge“ hemmungslos beklauten. Die Afghanen haben einen Clanführer mit dabei, der rief seine Leute zusammen und die Albaner wurden angegriffen. In das Gemenge kamen paar Syrer rein und dann hab ich den Überblick verloren, denn auch syrische Clans mischten dann ordentlich mit.

  https://www.netzplanet.net/leserzuschrift-ueber-2-000-asylanten-im-zeltlager-dresden-drogen-diebstaehle-uebergriffe/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s