Asielzoekers steken hun matrassen in brand: ze zijn ontevreden met hun hotel

Screenshot_5

(Vertaling: “delamontagne”)

Zie die arrogantie van die nepvluchtelingen eens. Allemaal jonge, mannelijke Afrikanen die niet bestaande oorlogen ontvluchten en die wij plek bieden in onze hotels.  Een twintigtal van die zogenaamde “vluchtelingen”, die dankzij het geld van de belastingbetaler onderdak hebben gekregen in een verblijf van een coöperatie in het kleine dorp Lucano in Italië, ging protesteren, wat uiteindelijk leidde  tot vandalisme.

Deze immigranten, allemaal uit Afrikaanse landen afkomstig, steken hun matrassen, meubilair en andere spullen, die ze op een hoop hebben gegooid om een barricade te vormen in de historische binnenstad van Sasso di Castalda, in brand. De politie en de  carabinirie slaagden erin de gemoederen te sussen en de brandweer kon de brand blussen. Als u, brave burger, iets in brand steekt op een plein wordt u gearresteerd. Maar deze “vluchtelingen” kregen ander onderdak!

Bron:
www.lesobservateurs.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
www.ilsudconsalvini.org

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Asielzoekers steken hun matrassen in brand: ze zijn ontevreden met hun hotel

 1. jungleelephant zegt:

  Volgens mij hebben ze in hun thuisland niet eens matrassen:ondankbare ellendelingen!

  Like

  • En dan lees je dat een of ander wetenschappelijk bureau , nu al weet te vertellen, dat de bevolking van Afrika over 40 jaar is verdubbeld? !?! Da aan me hulla, dat zijn dan de ex Europeanen. Die dan wel en zonder Eurpese milliarden hun land tot ontwikkeling brengen.Maar dat zal wel een utopie blijven!

   Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  Angela Merkel gaat voor vierde termijn’

  BERLIJN –
  Angela Merkel gaat voor een vierde termijn als bondskanselier van Duitsland. Ze stelt zich namens de CDU/CSU in 2017 weer verkiesbaar, meldde het Duitse tijdschrift Der Spiegel zaterdag op basis van bronnen dicht bij de Duitse regering.
  Het CDU wilde niet inhoudelijk reageren op het bericht. ,,Niet iedere melding in de komkommertijd is commentaar waard”, aldus een woordvoerder. Merkel heeft volgens Der Spiegel al gesproken over een strategie met secretaris-generaal Peter Taub en nationaal leider Klaus Schüler van de CDU.
  Onduidelijk is wie de rol van campagneleider krijgt. Bij de vorige verkiezingen was Schüler dat. Voor de campagne wordt in ieder geval geen externe partij ingeschakeld. Alles wordt geregeld vanuit het Konrad-Audenaur-Haus, het hoofdkantoor van de CDU.
  Adviseurs
  De eerste adviseurs zijn al aangesteld. Volgens Der Spiegel heeft Merkel enkele weken geleden gesproken met Horst Seehofer van de CSU, de Beierse afdeling van de partij. Zeehofer zou in dat gesprek hebben gezegd dat hij ervan overtuigd is dat het CDU/CSU een meerderheid van de stemmen zou halen. Merkel was daar sceptisch over.
  De bondskanselier zou haar kandidaatschap begin 2016 formeel aankondigen. Merkel is sinds 2005 bondskanselier. Ze werd in 2009 en 2013 herkozen.

  Like

 3. HUUBSAN zegt:

  goede optie zou zijn dat zij zich met matras en al in brand staken dan is dat probleem over

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Gratis voedsel en kleding is hun te min en nu de hotels molesteren. Zijn dat die arme vluchtelingen die nog geen droog brood te eten hadden of heeft niemand door dat dit de grootste hoax ter wereld is?

  Like

  • Li zegt:

   ja en niet tevreden zijn met de “gegeven” kleding omdat het geen merk is

   Like

   • fransdewit zegt:

    De gene die het meest hun zin krijgen, die het meest gehoord worden, zijn de gene die het aller lastigst zijn. Ze krijgen de meeste respons, worden op handen gedragen en krijgen altijd de meeste aandacht. Dat geld voor alle verwende mensen.

    Like

 5. Hendrik M. zegt:

  De schade op die lui verhalen en als ze niet direct betalen het land uit trappen en de Middellandse Zee over schoppen.
  Het kan natuurlijk zijn dat ze liever islamitisch gestraft worden, dus handje en voetje afhakken en terug naar land van herkomst.
  Helaas zullen Rutte en Pechtold deze getinte creaturen graag ontvangen en op onze kosten levenslange verzorging aanbieden…

  Like

  • rob zegt:

   Rutte en consorten………..allemaal lulletjes, geef mij maar eens 10 mannen met een snorretje voor 1 jaartje!!!!! Kijken of die kokosnoten hier nog willen komen of hun nek breken om terug te gaan naar hun eigen pokkeland, kunnen ze ineens heeeeeel erg goed zwemmen!!!!!!!!!

   Like

 6. bigljohn zegt:

  – Maar deze “vluchtelingen” kregen ander onderdak! – Maar wij, sulletjes, laten gelaten alles over ons heen komen. Velen lopen nog steeds als loopse hondjes achter de linkse politiek aan. Wij voeren strijd met het woord, maar niet met de daad. Asielzoekerscentra worden in Duitsland steeds meer in de fik gezet. Bravo ! Het moet er toch eens van komen, dat fysieke verzet. Geen spandoeken, daar lacht de linkse politiek alleen maar om. Niet lullen maar poetsen zeggen de Rotterdammers. Fysiek verzet dus, anders gaat het van kwaad naar erger worden !

  Like

 7. Torkel zegt:

  Ondankbare honden!
  Als het ze niet bevalt dan donderen ze maar op!

  Like

 8. Joshua zegt:

  Deze vredelievende criminelen krijgen gewoon een ander onderkomen op onze kosten.
  Wanneer worden de Eurpeanen eens wakker en dit tuig begint te mijden als de pest.
  Geef ze gewoon niks zodat zij op de grond kunnen slapen zij verdienen niets anders.
  Onze smerige overheden leggen dit tuig liever in de watten dan de eigen hard werkende ouderen te helpen.
  Het wordt tijd dat de overheden eens aan gepakt worden, en hun smerige deals opbaar gemaakt worden, zodat ook dit teveel betaalde TUIG de rekening gepresenteerd krijgt.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Taak voor Lega Nord: Wijs doorlopend op deze wantoestanden en tracht, de kiezer wakker te schudden en aan uw kant te krijgen:
  Verdere ongenbreidelde opname van dit ongedierte betekent op den duur de dóódsteek voor uw land!

  Like

 10. bas h zegt:

  Ze wilden een vrouw om op te liggen?

  Like

 11. Cathja zegt:

  Als je je matras in de fik hebt gestoken zul je op een kale vloer moeten liggen! Had je maar niet zo stom moeten zijn om de boel in de hens te steken!
  Dat ze met zachte handschoentjes aangepakt zijn, schept voor andere gelukszoekers ook mogelijkheden, want: niet tevreden, dan wordt er voor iets beters gezorgd.

  Oh oh, wat gaat hier een verkeerd signaal uit! Ik denk dat de politie bang was voor die barbaren, en daarom maar snel de boel heeft gesust.
  Stommelingen!

  Like

 12. fransdewit zegt:

  De politie willen alleen een hoger loon, daar strijden ze wel voor, niet tegen die gasten, nee tegen de goed luisterende bevolking, die alles maar doen wat ze wordt opgelegd. Als ze wat willen bereiken moeten ze nu eens voor eigen volk opkomen.

  Like

 13. Als zij zich zo willen gedragen, ook prima ,maar dan verdienen zij het land uitgeschopt te worden.En wel zonder pardon.

  Like

 14. ikbenik zegt:

  Wij laten dit allemaal zelf gebeuren hoor?! We blijven op onze kont zitten en klagen alleen maar. Wanneer gaat het volk in opstand komen? Nooit. De regering laat ze allemaal hier komen, hoe meer vluchtelingen hoe meer geld. En de bevolking kijkt alleen maar toe. Lekker makkelijk zo. En hun gaan gewoon naar een land ver van hier wanneer het te heet wordt onder de voeten. Het nederlandse volk en onze meningen tellen blijkbaar ook niet meer mee. 74% van de bevolking in NL is van een andere cultuur.. Inclusief Halfbloedjes. Probeer over 30 jaar is een 100% volle nederlander te zoeken! Succes er mee 😉

  Like

 15. madeleine zegt:

  quote : VN-Vluchtelingenorganisatie UNHCR heeft echter bedenkingen bij die Frans-Britse oproep die het vooral heeft over gelukzoekers die naar Europa komen. Dat beeld is helemaal verkeer, aldus woordvoerster Vanessa Saenen in het VRT-radiojournaal. ‘Een grote meerderheid van hen is op de vlucht voor oorlog en geweld in hun eigen land, zoals Somalië, Eritrea, Afghanistan en Syrië. Bovendien duidelijk landen waar mensenrechten worden geschonden.’

  Het is volgens de UNHCR ook een illusie te denken dat we de vluchtelingestroom kunnen stoppen. ‘Wat we wel kunnen doen, is de stroom beter beheren: zorgen dat de opvang goed is en asielprocedures goed lopen, naast ontwikkelingshulp in de landen van oorsprong.’
  unquote
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150802_01800915

  Tegen 2020 zijn er in Afrika 2 (twee) MILJARD inwoners. Hoeveel daarvan willen de UNHCR dat de 775 miljoen (en dalende) Europeanen er opvangen? en wat zijn hun criteria om deze invasie “beter te beheren”?

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Die Vanessa is ook helemaal van de pot gepleurd!Zal er wel een dikke boterham mee verdienen!”Beter regelen ,zodat ze maar zo snel mogelijk niets te kort komen en dan ook nog eens veel,heel veel geld,voor ontwikkelingshulp opsturen”!!!!!Dubbel op,dus!Terwijl dat geld dat wij [verplicht!!!!]overmaken,al 60 jaar lang niets heeft uitgehaald!Zo’n wijf zou je toch tegen een muur zetten?

   Like

 16. alidas1 zegt:

  Ik vraag me alleen af hoe krijgen we ze terug.
  Welke boot of schuit brengt ze terug zonder amok
  .Een diepzeeboot zou de enigste mogelijk zijn als ze daar amok op maken kunnen ze ,ze meteen lozen.
  Een vliegtuig zal het niet aan kunnen en durven want wat moet een piloot doen met ze in een vliegtuig amok maken.
  .Hoe zien jullie de oplossing hier voor ?
  Het is makkelijk zeggen ze moeten terug maar hoe.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Je kunt ze voor het boarden ook allemaal plat spuiten voor het aantal uren dat nodig is!En anders maar allemaal aan handen en voeten geboeid en een paar zwaar bewapende mariniers mee aan boord!Waar een wil is,is een weg!

   Like

  • login257 zegt:

   vraag het aan de duitsers, die hadden onlangs vrij efficiente methodes uitgewerkt om grote groepen vlot te verwerken…

   Like

 17. Erwin zegt:

  Ze moeten nog meer van die vuiliheid binnen laten straks snijden ze onze hoofden ook af,strondzakken

  Like

 18. Twan zegt:

  Jachtvergunningen uitschrijven voor zwart wild, nu is er toch een zomerstop in de jacht vanwege de jonge dieren probleem opgelost

  Like

 19. Jolanda zegt:

  wat verwachten ze nou? een vijf sterren hotel met alles erop en eraan? of zou dat ook niet goed genoeg zijn? Gewoon terug sturen, dat is nog altijd de beste optie.

  Like

 20. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Onherroepelijk terug sturen die Idioten.

  Like

 21. Kuddedier zegt:

  Hallo ik kan geen Engels, waar hebben ze het hier over? ( een wat oudere post btw )
  http://news.yahoo.com/italy-residents-set-fire-beds-anti-migrant-protest-002603521.html

  Like

 22. Ella zegt:

  Bruinzak Bruinzakken ga terug naar banana land 💩💩💩💩

  Like

 23. jcmbuijs zegt:

  Zeker ook niet halal veren in het matras!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s