De “Islamitische Staat” is islam in zijn zuiverste vorm

Screenshot_3

(Door: Paul Nellen – Vertaling: E.J. Bron)

In de “Islamitische Staat” (IS) vindt op dit moment datgene plaats wat al ten tijde van de “profeet” met diens toestemming vrouwen en “ongelovigen” werd aangedaan – lees de canonieke Hadith en de verhalen, waarin Mohammed onder bepaalde voorwaarden het doden en tot slaaf maken van vrouwen beval.

Let wel: niet alleen de koran is bepalend voor gelovige moslims. Net zo belangrijk: de soenna = de manier van Mohammed zoals die gekend is via overleveringen over diens leven, de Hadith. Uit al wat Mohammed zei en deed tijdens zijn leven wordt de soenna afgeleid. De soenna is een van de vier bronnen van het islamitische recht.  

Het kindhuwelijk en de polygamie onder moslims bijvoorbeeld vinden hun oorsprong niet in de koran, maar rechtstreeks in het overgeleverde voorbeeld van Mohammed. In zoverre kan de vaak gehoorde zin dat deze of die praktijk “onislamitisch” zou zijn, omdat “zij niet door de koran wordt gedekt” weliswaar formeel juist, maar desondanks een valse verklaring zijn. Of zelfs een vette leugen. Namelijk dan, wanneer een islamitische norm of geloofspraktijk betrekking heeft op een daad of gewoonte van de “profeet”. De IS is daarom ook niet gruwelijker dan de oer-islam, de oer-gemeenschap in Yathribb/Medina onder de heerschappij van Mohammed.

Laten we dit voorbeeld eens nemen – hier zorgt Mohammed er aandoenlijk voor dat een na een echtscheiding zwanger geworden vrouw haar kind nog ter wereld kan brengen voor de islamitische oemma, d.w.z. in plaats van ter plaatse gestenigd te worden, en nog mag blijven leven tot de geboorte van het kind. Het cynisme van de “profeet” komt hier in volle glorie naar voren, wanneer hij, na de door hem bevolen steniging van de vrouw, dan ook nog haar begrafenisgebed uitspreekt: als speciale gunst en als aanbeveling aan Allah voor een berouwvolle zondares!

Als we kijken naar de documentaire van het ZDF dan weten we nu:

In de IS vindt, anders dan de islamfunctionarissen ons willen doen laten geloven, exact datgene plaats dat ten tijde van de profeet met diens toestemming vrouwen en “ongelovigen” werd aangedaan. Want de IS is islam in zijn zuiverste vorm.

Bron:
www.achgut.com
Auteur: Paul Nellen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, koran, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op De “Islamitische Staat” is islam in zijn zuiverste vorm

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv HEY NITWIT WARCRIMINALS @MinPres @LodewijkA @APechtold @sybrandbuma @keesvdstaaij @emileroemer READ

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  “Want de IS is islam in zijn zuiverste vorm.”
  Hetgeen wij, islamcritici wéten, eenvoudigweg omdat wij er op sites zoals van E.J. Bron genoeg over lezen.
  Velen van ons kunnen de koran niet letterlijk citeren, omdat zij dat boek niet ter hand kunnen nemen zonder doodziek te worden, maar dat betekent echt niet, dat zij geen inzicht zouden hebben in wat de islam is!
  En anderzijds kunnen de zogeheten linkse deskundigen, die bij Nieuwsuur of Pauw lacherig zitten te beweren, dat Boko Haram ‘niet islamitisch’ is omdat die lui praktisch allemaal analfabeet zijn, de koran evenmin citeren en weten zij van de feiten veel minder af dan wij, omdat ze die niet wíllen weten, maar integendeel onverkort willen blijven vasthouden aan het denkbeeld, dat moslims ‘lievv’ zijn.
  Maar toch voelen zij zich de elitaire bovenlaag, die het wel eens even zal vertellen. Hoe blind kan een mens zijn voor zijn eigen onkunde…..!

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Wat mij zeer benauwd is dat de diverse bestuurders weigeren kennis te nemen van wat wij allemaal al lang weten, de islam is een zwart-sluier over de wereld.
  Dat niet willen weten en toch doorgaan met wat ze doen is misdadig en moet worden aangepakt door ze hun beslissing bevoegdheden te ontnemen.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Begrijp niet dat die mensen die zogenaamd op de vlucht zijn voor islamitische terreur de islam meebrengen en hier heel pontificaal islamiet zitten te wezen.
  Denk dat ik in soortgelijk geval niets meer met die doctrine te maken zou willen hebben en in het veilige land er het beste van zou trachten te maken.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   die mohammedanen volgen blindelings de bevelen euhh de gebèdsopdrachten op die ze in het vrijdagmiddag gebed ‘méékrijgen’

   En ach… t maakt helemaal nix uit of je wel of niet het begrijpt…
   in wezen hoef je maar EEN ding te ‘begrijpen’ te onthouden…

   alle mohammedanen hebben de PLICHT de héle wereld te islamiseren…
   wàt dat inhoudt weten wij nu zo onderhand wel….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s