De tweede verdrijving

Screenshot_14

(Door: Helmut Frank – Vertaling: E.J. Bron)

Veel Oriëntaalse christenen hebben in hun vaderland oneindig leed meegemaakt. De vlucht is voor hen de enige mogelijkheid om te ontsnappen aan de terreur van radicaalislamitische milities. Het ongehoorde: in Duitse vluchtelingencentra moeten ze opnieuw pesterijen en vijandigheden dulden.

Christelijke vluchtelingen uit het Nabije en Midden-Oosten zijn in Duitse asielzoekerscentra vaak het slachtoffer van islamitisch geweld. Dat berichtte het ARD-programma “Report München”. Een christelijk gezin uit Irak, dat was ondergebracht in een opnamekamp in Beieren, sprak van klappen en bedreigingen door een Syrische radicale islamiet. “Mijn vrouw was zwanger en kon de situatie niet meer aan”, zei de vader.

Korte tijd na de aanvallen in het asielzoekerscentrum keerde het gezin naar Mosul in Irak terug. Maar in het ondertussen islamitische Mosul kunnen christenen niet meer leven. Het gezin is opnieuw op de vlucht voor de terreurbeweging “Islamitische Staat” (IS). Het is een tweede verdrijving.

De voorzitter van de Centrale Raad van de Oriëntaalse christenen, Simon Jacob (München), zei in de bijdrage: “Ik had nooit gedacht dat men in een vrij land zoals Duitsland als christen bang moet zijn. Men had het gezin moeten beschermen.”

In het bericht komen verder twee Syrische christenen aan het woord. Hun kinderen werden in een Duits asielzoekerscentrum door moslims gepest: “Ze zeiden tegen hen dat ze ongelovig waren, varkensvlees aten en ze speelden niet met hen.” Uit vrees voor nog meer pesterijen wilden de mannen anoniem blijven.

Volgens “Report München” doen christenen die in vluchtelingencentra worden aangevallen vaak geen aangifte, omdat ze bang zijn. In de bijdrage spoort de vicepresident van het Duitse parlement, Johannes Singhammer (CSU), daarom aan tot een gescheiden onderbrenging van christelijke en islamitische vluchtelingen. Tot een gescheiden onderbrenging roept ook de integratiegevolmachtigde van de Beierse deelstaatregering, Martin Neumeyer, op. Zulke toestanden in de asielonderkomens zijn “absoluut onacceptabel”, zei hij. Neumeyer sprak zich uit voor een naar religieus lidmaatschap gescheiden onderbrenging.

Een gescheiden onderbrenging van christelijke vluchtelingen is echter geen oplossing. Dat zou een onverdraaglijke capitulatie voor de radicale islamieten betekenen – midden in een staatsinstelling. De enige oplossing bij zulk gedrag is het stopzetten van de asielprocedure voor de daders en hun uitzetting.

Dat zou een duidelijk signaal aan beide partijen zijn: aan de christelijke vluchtelingen dat ze welkom zijn en aan de radicale islamieten dat ze niet welkom zijn.

Bron:
www.sonntagsblatt-bayern.de
Auteur: Helmut Frank

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, Overheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op De tweede verdrijving

 1. Jaan zegt:

  Doe de grenzen op slot voor iedereen. Christenen in Zweden in Södertälje uit voornamelijk Syrië hebben daar hun eigen no-go area’s.

  https://cavatus.wordpress.com/2011/07/10/sweden%E2%80%99s-crime-rate-out-of-control/

  Één voordeel heeft het wel, het is zo misdadig dat zelfs moslims er niet durven te komen.
  Wij denken bij Christenen uit het Midden-Oosten aan mensen die dezelfde ontwikkeling hebben dan de Christenen hier. Het hele Midden-Oosten is half wild inclusief de Christenen. Hou a.u.b. iedereen van die kanten buiten.
  Mooi alles daar houden en iedereen die zich hier meldt meteen retour sturen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Geeft precies weer wat er gebeurt als er veel bij elkaar zijn en ze zich dus sterk voelen!

   Like

   • Theodoor zegt:

    Voordat het land “schoongeveegd” kan worden zal eerst een hobbel genomen moeten om de huidige machthebbers in Nederland van hun posten te verdrijven. Verkiezingen of gerechtelijk aanpakken, er is geen wet waterdicht. Dat laatste zou iets kunnen zijn voor Bram, hij is fanatiek genoeg, alleen hoe krijg je het geld bij elkaar.

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Als iedereen wat geld lapt,moet dat geen belemmering zijn!En Bram heeft misschien wel het lef,maar mag zijn ambt niet meer uitvoeren!En bepaalde uitlatingen tegen de Pvv roepen bij mij toch vraagtekens op!

    Like

  • Assyrier/Syrier. zegt:

   Wat ben jij een fascist.

   Like

   • Andre L zegt:

    Wie bedoelt U Assyrier/Syrier?? En waarom? Of moeten we het zomaar ongezien met U eens zijn? Me dunkt van niet he……

    Like

  • Assyrier/Syrier. zegt:

   Ook een grote fascist.

   Like

   • Ad de Koning zegt:

    Iedereen die het niet met jou eens is noem je een fascist. Ik denk dat je zelf eerder een fascist bent en graag vertrekken naar waar je vandaan komt als je tenminste echt een Syrier bent en niet een linkse ruziezoeker.

    Like

   • koddebeier zegt:

    Ga lekker terug………Alleen eikels schelden mensen klakkeloos voor fascist uit!!

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, dat is zeer wel mogelijk: Er zitten op dit blog wel mensen -waarschijnlijk zèlf gelovigen- die doen alsof er geen moeilijkheden zijn zolàng het maar CHRISTELIJKE vluchtelingen betreft. Zo eenvoudig ligt het natuurlijk niet: Behalve met het geloof hebben we ook nog met de oriëntaalse mentaliteit te maken, dus dat kan eveneens botsen.
   Het is doodgewoon onverantwoord om zoveel mensen toe te laten, die hier mentaal niet thuishoren; alleen weg-met-onsers kunnen zoiets bedenken èn blijven steunen tegen beter weten in!

   Like

   • Ekster zegt:

    Helemaal mee eens, maar er komt NOG iets bij. Nederland is een van de meest overbevolkte landen ter wereld. Het is alleen daarom al dat we niemand meer toe moeten laten. Als het dan toch moet, laat dan minder volgepropte landen maar mensen opvangen.

    Like

 2. Hendrik M. zegt:

  De islammers die christenen, waar dan ook, onheus bejegenen dienen per direct uitgezet te worden naar land van herkomst of anders elders in de islamitische zandbak.
  Islammers die vluchten voor de islam dienen zich te de-islamiseren.
  Alleen op die manier zullen ze kunnen integreren.
  Willen ze dit niet, gewoon retour islamland.

  Like

 3. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 4. Torkel zegt:

  Alarmerende berichten uit zowat alle westerse landen.
  Het vluchtelingen probleem loop volledig uit de klauwen en politieke leiders laten zich alleen horen als nationalistisch ingestelde leden zich uitlaten over de problemen.
  Zijn wij op weg naar wereldoorlog 3?
  Dit kan toch niet zo blijven doorgaan? In verschillende steden komen de Afrikaanse gelukzoekers in opstand omdat ze niet krijgen wat ze willen.
  En in andere steden hebben islamitische bendes hele delen van steden overgenomen.
  De haat naar andere geloven gaat in de asielcentra gewoon verder.
  islamitische terroriseren de boel door stukken van de centra als moskee aan te merken.
  De anderen moeten dan het veld ruimen. Dit kan toch niet zo doorgaan?
  Moeten we ons straks in eigen land gaan verdedigen tegen mensen die wij hier onderdak bieden?
  Weg er mee voordat het te laat is!
  islamieten gaan maar naar Saoedi Arabië die hebben geld genoeg.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Natuurlijk is het zo dat er in het Midden Oosten door de eeuwen heen zich een andere mentaliteit heeft ontwikkeld, omdat de westerse opvattingen daar nooit ingang hebben gevonden.

  De enige uitzondering op dat gegeven is Israël, dat qua mentaliteit en cultuur dicht bij ons staat.

  Maar hoe men het ook wendt of keert : het is ONACCEPTABEL dat de zogenaamd christelijke westerse wereld de zeer bedreigde christenen in de kou laat staan! In geen enkel land in het Midden Oosten zorgden zij voor onrust, Gewoonlijk vanuit minderheidsposities hebben zij steeds geprobeerd een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij waarin zij verbleven en daarbij hing gewoonlijk het zwaard van Damocles boven hun hoofden, want de ogenschijnlijke tolerantie van islamitische zijde kon omslaan in pure haat en in grof geweld en wanneer dat gebeurde zagen wij zware vervolgingen,mishandelingen , berovingen, verkrachtingen en moordpartijen.

  Er zijn in dat gebied inmiddels tienduizenden christenen omgebracht.

  En daarom leg ik een vraag voor aan degenen die op deze site de zwaar bedreigde christenen buiten de deur zouden willen houden . In zekere zin vegen sommige commentatoren daarmee deze christenen op één hoop met de islamitische geluk zoekende ”vluchtelingen” die hier godbetert met open armen door politiek correct worden ontvangen :
  ”Waar zou u de vervolgde christenen in veiligheid willen brengen?In een ander islamitisch land wellicht? Waar de jacht op hen opnieuw kan worden geopend??”

  Ik ben tegen elke verdere instroom van mensen die islamitisch zijn, omdat ik de ware aard van de islam maar al te goed ken.
  Maar de Joods-christelijke en humanistische westerse wereld kan zich geen onverschilligheid veroorloven tegenover mensen die echt in grote nood verkeren en dringend op zoek zijn naar vrede en veiligheid.

  In een gezond denkende samenleving had men alle moslims die zich in vluchtelingenkampen menen te kunnen uitleven op ”ongelovigen” allang teruggestuurd naar de landen waar zij vandaan kwamen.

  Like

  • @ Henk. V

   Mooi stuk. Precies mijn mening.

   Like

  • bigljohn zegt:

   Henk.V. – In een gezond denkende samenleving -. Het overgrote deel van onze bevolking, alsmede alle bestuurders is de totale krankzinnigheid nabij. Maar een klein gedeelte van de bevolking, zoals ook hier op het blog te vinden is, is nog in staat om een gezond oordeel te vellen. Maar of die in staat zullen zijn het tij te keren is nog maar zeer de vraag. Ieder gezond denkend mens die alhier in de open inrichting leeft die Nederland heet, word als iemand bestempeld die niet in de pas loopt. Termen als PVV racist, facist en Nazi, doen ook al de ronde. Het feit dat de mensen nog steeds niets van de geschiedenis geleerd hebben betekent simpelweg, dat na de eerste (Grote) wereldoorlog en de tweede wereldoorlog de derde wereldoorlog nakende is. Moslims zijn nu de huidige nazi’s, facisten en racisten, zij die zeer effectief de Sharia aan het invoeren zijn ! Met welwillende medewerking van van eerstgenoemden krankzinnigen cq landverraders !

   Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Ook hier geldt dat chistenen er ook alles aan doen om ons land te verpesten met de islam. Zo zorgt het CDA voor islamitisch onderwijs. Stemt men altijd voor een nieuwe moskeet. Heeft men ons verkocht aan Brussel en blokkeert iedere oplossing voor het migrantenprobleem. Maar men zit wel voorin de kerk, dat dan weer wel. Wanneer gaan we die scheiding van kerk en staat eens invoeren?

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Dat wordt inderdaad hoog tijd!En Cda:op zondag op de eerste rij:dan wordt alles vergeven!Zal landverrader Balkenende ook gedacht hebben!

   Like

  • Henk.V zegt:

   De grootse verrader van Jezus kwam uit zijn eigen kring, leefbarbaar. Het verhaal van Judas die verraad pleegt blijkt zich te herhalen.
   De grote christelijke kerken zijn zo verlinkst en verward geraakt dat ze hun eigen doodsvijanden, de aanhangers van de islam, als broeders in de armen sluiten.

   In een gezonde samenleving past geen islamitisch denken en het linkse denken is verantwoordelijk voor verbreiding van de islam.

   De islam pleegt geen verraad aan ons.De islam is nooit op onze hand geweest!.Die wil onze plaats overnemen en hier uiteindelijk volledig de lakens uitdelen.
   Maar er wordt zeker op grote schaal hoogverraad gepleegd . Door LINKS!

   Die stroming moeten wij permanent de mond snoeren en de leiders ervan voor het gerecht slepen…

   Like

   • koddebeier zegt:

    Niet alleen links toch ??? Kijk maar naar het stemgedrag van de ‘dames en heren’

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Is er net zo’n linkse trut van de Eu op televisie die met droge ogen zegt:wij moeten de vluchtelingen duidelijk maken dat het hier helemaal geen financieel walhalla is!!!!Hoe krijgt ze het haar strot uit!Dan moeten ze beginnen met geen uitkeringen meer te verstrekken,noch [ingerichte]woningen!Het recht op gezinshereniging schrappen en mensen zonder papieren gelijk terug het vliegtuig of boot in!Natuurlijk is het voor die lui wel een walhalla hier!En pal erachter aan laten ze een Oegandees zien die zegt:ik ben hier omdat ik gevlucht ben voor de oorlog in mijn land!!!!Och gut,de kijkers mochten eens denken dat het geen vluchtelingen maar aasgieren zijn!Dit was Rtl-nieuws!

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    Het is een mooi principe, christelijk principe om je vijanden lief te hebben. En ze keer op keer een andere wang aan te bieden. Maar wordt je dan ook geacht dom te zijn? Staat er ergens geschreven dat je zo stom als een konijn moet zijn? Is er niet een verplichting om iets te doen met je leven, met je talenten?
    Van de Rotterdamse politiek weet ik in ieder geval dat de christelijken er alles aan doen om de islamering van de stad te stimuleren.
    Verder bezig ik vaak termen als “foutlinx” en “domlinx”, maar links bestaat niet meer. De harde linkse kern van nu zijn fascisten en de meer gematigde linksen zijn zakkenvullers en graaiers. De enkeling, die sociaal betrokken is en dan nog op een (voorheen) linkse partij stemt is geheel de weg kwijt. Want links breekt alles af uit hebzucht wat generaties bevlogen mensen hebben opgebouwd.
    Daarom ook hoop ik dat mevrouw Agema van de PVV onze volgende minister president wordt, want we missen al jaren iemand met een hart.

    Like

 7. Henk.V zegt:

  Bijna de hele Nederlandse politiek, christelijk, liberaal of officieel (groen) links heeft jarenlang linkse opvattingen geabsorbeerd, koddebeier, dank zij de tactiek van de Frankfurter Schule.
  Alleen de PVV heeft zich van dat linkse virus ontdaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s