Dresden: Grote politieactie en gewonden na massale vechtpartij in de tentstad van de illegalen

Screenshot_1

(Door: L. S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Vanmiddag kon men in Dresden een konvooi ambulances en politieauto´s waarnemen, dat onderweg was naar de tentstad voor asielzoekers in de Bremer Straße. Daar gingen blijkbaar ongeveer 50 “artsen en ingenieurs” uit Syrië of Irak en “geschoolde arbeiders” uit Afghanistan elkaar met onderdelen van bedden, ijzeren staven en stoelen te lijf. Hoe komen die strijders voor een “vreedzaam leven” eigenlijk altijd aan die ijzeren staven? Er is sprake van meerdere gewonden, blijkbaar ook vrouwen, die met verschillende voorwerpen in elkaar zouden zijn geslagen. Een waarnemer ter plaatse heeft het over ongeveer 40 agenten in gevechtstenue en een helikopter die boven het tentenkamp rond cirkelt.

In de, tot enkele weken geleden rustige, Bremer Straße in Dresden ziet het er vandaag zo uit:

Screenshot_2Screenshot_3

Politionele actie in gevechtstenue en beschermende maskers:

Screenshot_4Screenshot_5Screenshot_6Screenshot_7Screenshot_8

“Grenzeloze solidariteit” staat er op het spandoek van de linkse idioten bij de ingang naar het tentenkamp. À propos, waar zijn ze eigenlijk, die “grenzeloze solidairen”?  Al diegenen die PEGIDA en alle asielcritici beschuldigen van onware “hetze” als zij precies voor zulke toestanden waarschuwen? De realiteit over hun vrienden, de op geweld georiënteerde geschoolde krachten voor invasie, kunnen ze blijkbaar niet aan, zodat ze bij zulke gelegenheden liever in hun holen blijven. Is eigenlijk ook maar beter, want dan hoeven de agenten zich niet ook nog eens met een linkse troep idioten bezig te houden en kunnen ze gewoon hun werk doen.

Screenshot_9

Volgens een bericht in “BILD” verklaarde politiewoordvoerder Steffen Kühnel: “Er zijn minstens acht gewonden.” De politie zou geprobeerd hebben met de desbetreffende “clanvorsten” de situatie op te lossen en gaf hen te verstaan dat “zulk gedrag hier niet kan”. Het Rode Kruis” zoekt nu een oplossing om de groepen van elkaar te scheiden.

Nu worden de “vorstendommen” dus uit elkaar gehaald, er moet nog een kamp komen, en daarna is alles weer oké in het land. Tot de volgende “oorlogsuitbarsting” van de vijandige “getraumatiseerden”.

Ondertussen eist de Groene Jeugd Sachsen meer politiebescherming voor de onderkomens van de illegalen. Niet echter om de bevolking te beschermen tegen de zich in toenemende mate naar de openbare ruimte verplaatsende gewelddadige ruzies, nee, de geweldplegers in het kamp moeten dringend tegen de Duitse “nazi-bevolking” worden beschermd. “Het is onze humanitaire plicht om de gevluchte mensen de best mogelijke bescherming te bieden tegen overvallen”, zegt Alessa Wochner, de woordvoerster van de Groene Jeugd Sachsen. De radicalisering van delen van de bevolking en de alledaagse rechts-extremistische gewelddaden zouden schrikbarend zijn, citeert “Die Welt” de links-groene verblinde. De regering zou moeten handelen “in plaats van haat en geweld te bagatelliseren. Asielzoekers mogen niet verder geterroriseerd worden!”, aldus Wochner.

Klopt, alleen andersom heeft dit zin: het geweld en de wetteloosheid zijn inderdaad schrikbarend en mogen niet langer gebagatelliseerd worden en ja, er moet eindelijk gehandeld worden. Grenzen dicht, asielprocedures in maximaal twee weken afwikkelen, legale en illegale asielzoekers die in Duitsland met de wet in conflict komen, moeten rigoureus uitgezet worden.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L. S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Dresden: Grote politieactie en gewonden na massale vechtpartij in de tentstad van de illegalen

 1. jungleelephant zegt:

  Laat ze elkaar maar afslachten;is ook een oplossing.Ik zit er niet mee.Maar wel graag binnen het hek houden,dat schorem!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat ze al die linkse krankzinnige en hun vrienden in inrichtingen gaan opsluiten !! Voor dat we een verloren continent zijn !

  Like

 3. letterlijk is dit oud indiaas spreekwoord hier van toepassing:

  ‘feeding a snake milk, makes him only more poisonous’.

  vertaling:
  als je een slang melk voert, zal hij alleen giftiger worden’.

  Wij hebben nu een oplossing ontwikkeld hier in delft kennisstad, en hopelijk lukt het om dit te presenteren aan het rechtsneukende hollandse publiek voor kerst.

  Daarom juist zijn de oude Janmaat mantras van wijlen CD zo mooi en heilig:

  1. ‘Vol is Vol’
  2. ‘Eigen volk eerst’

  REf analyse boekje CD, google de titel of de offercode van vind je meer info.

  WEBpublication BOOK WART0159 / EPAGE 1 of 58
  Eerbetoon aan profeet Hans Janmaat
  Een persoonlijke impressie
  0.0. Inhoudsopgave

  Offeraar Dewanand
  Offercode WART0159
  Offerdatum 16 juni 2006
  Offerlokatie Rotterdam, PI Noordsingel, cel CS16

  Go to next Epage …
  Go to Inhoudsopgave: Eerbetoon aan profeet Hans Janmaat
  cel-manuscript

  Dit boek is geschreven door de Nederlandse Hindoeschrijver en onderzoeker, genaamd Dewanand, als een volmaakt offer van zuivere kennis aan Altecrea.

  Plaats:
  Huis van bewaring, PI Noordsingel,
  (Bijzondere Zorg Afdeling, cel CS16)
  Rotterdam

  In cel schrijfperiode:
  vanaf dinsdag 29 oktober 2002 (start)
  tot en met zaterdag 28 december 2002 (eind)
  (= totaal 60 schrijfdagen in cel)
  (= totaal 282 handgeschreven pagina’s)

  De omvang van dit online boek bestaat uit:
  Aantal digitale A4 pagina’s: 174
  Aantal woorden: 71.259
  Aantal online Epages: 58

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Sorry hoor, maar wat is uw punt nu eigenlijk!?

   Webmaster

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik denk dat Waldo het een en ander aan het opbouwen is.
   Laat maar komen Waldo!

   Like

   • jazeker,
    Waar een wil is, is een weg,
    oudhollandse wijsheid:

    maw:
    als de meerderheid van de inheemse Hollanders en Europeanen nu wil dat alle asielzoekers en vluchtelingen gewoon met twk vanaf 1945 gerelayed worden naar een asiel enclave in bv Frans Guyana, met status aparte, zonder schengen inreis rechten, en kansvoiller daar is omdat de superieure Europese en Duitse industrie daar mogen investeren, dan is er hoe dan ook een mooie weg.

    Relayen is absoluut, meest humane en technocratisch oplossing, ontwikkeld door onze oude oom Wieroe.

    iedereen die mee wil denken met Wieroe kan ons mailen, google naar onze site, kritisch podium dewanand. Wieroe en ik werken aan een technocratisch georienteerd, intellligent, goedkoop, en humaan etnisch zuiveringsplan voor heel Europa. Dus denk mee in de Denktank van de slimme Hindoe Nassi kat, die alleen krachtig nazi duits katten voer eet uit 1940, om te denken als een raszuivere Arische kat, geboren in de slums van Rijswijk. .

    Like

 4. Jelle R zegt:

  Dat spandoek aan dat hek van die achterlijke linksen: Grensenlose Solidarität. Dat ze die arme moslims dan in hun eigen huizen opnemen.

  Like

 5. Jean zegt:

  Elke dag in heel Europa “ellende” met die zwerm parasieten, flikker ze er uit met dezelfde snelheid en aantal als ze komen, probleem opgelost en enorm kostenbesparend plus veiligheid creërend .

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  “Dagelijkse extreem-rechtse gewelddaden…..” Waar dan? Waar? Waarwaar?
  Zou die trut soms in de war zijn met ‘r eigen Antifa?
  Ich bitte Sie um Entschuldigung, Frau Wochner, aber vorläufig nehmen wir leider nichts anderes wahr als ASYLANTENgewalt!

  Like

 7. Pingback: Dresden: Grote politieactie en gewonden na massale vechtpartij in de tentstad van de illegalen |

 8. Jan zegt:

  Serge Boret Bokwango, diplomatiek vertegenwoordiger bij de VN: “In de straten van Italië zie ik het schuim van de naties van Afrika, het drek en het afval, het zijn ratten die de steden overvallen”

  http://www.krone.at/Nachrichten/.-Story-267689

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Ja, en hij maar lachen…!

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Dit filmpje vanuit een tent opgenomen, geeft een indruk van de gebeurtenissen tussen de Afghanen en Syriërs.
  ( zouden ze die spullen moeten vergoeden ? ? )

  Like

 11. Nemesis zegt:

  Overigens nog een klein weetje. In dat tentenkamp en ook elders is behoorlijk de schurft uitgebroken. Gezellige meebrengsels uit Afrika en de Oriënt. Door de grote aantallen die maar binnen blijven stromen is er geen registratie meer mogelijk en een medische controle al helemaal niet. Prettig om te weten welke interessante ziektes ze allemaal als cadeautje meebrengen.

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Afvoeren dat tuig, hup de veewagens in en transporteren naar het midden-oosten.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Is het niet een HEEL goed idee om deze bolsjewistische of neo-communistische heks van een Alessa Wochner en het linkse tuig van de Groene Jeugd Sachsen tussen al die vechtende “asielzoekers” daar in Dresden te gooien? Dan weten deze blauwe jakhalzen misschien pas goed wie hier het gevaarlijkste zijn en al helemaal als ze door hun zogenaamde “vrienden” in elkaar worden geslagen of verkracht! Zo langzamerhand HAAT ik werkelijk alles wat met extreem-links te maken heeft want zij hebben door de geschiedenis NOOIT geleerd wie hun echte vrienden of vijanden zijn, denk maar aan de bolsjewistische dictators Jozef Stalin of Nikita Chroesjtsjov. Zij waren aanvankelijk toch zo aardig tegen tirannen zoals Adolf Hitler en bepaalde niet-Russen terwijl dezen juist op hun ondergang uit waren!
  Als dat kreng van een Wochner bovendien zo moedig is om uit te toeteren dat autochtoonse Duitsers nazi’s zijn dan gaat ze dit toch gewoon tussen een hele bende skinheads of neo-nazi’s uit bleren daar de hoge opkomst van deze lui namelijk te danken is aan deze misselijke Groenen! Wat mij betreft komt het eens zover dat de neo-nazi’s, neo-bolsjewisten, linkse politici, EU-bestuurders, moslimextremisten en illegale asielzoekers ooit elkaar allemaal gaan afmaken! Ze zijn niets anders dan uitschot dat zichzelf nog beter verloochend dan dat Petrus zijn baas Jezus Christus tot drie keer toe verloochende voor de haan tweemaal kraaide!

  Like

 14. Pingback: Illegalen – Nordrhein-Westfalen: geen gymlessen in het nieuwe schooljaar | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s