Inwoonster van Traiskirchen: “Ze zeggen ´schatje´ en lachen.”

Screenshot_13

Virginia Schallmayer uit het Oostenrijkse Traiskirchen

(Door: Uta Hauft en Daniel Schaler – Vertaling: E.J. Bron)

Met een Oostenrijkse vlag werd een jonge blondine zondag op de tegendemonstratie in Traiskirchen het gezicht van de woedende burgers van de Neder-Oostenrijkse gemeente. Virginia Schallmayer vertelt haar verhaal tegenover “Heute”.

Er bevinden zich 4.500 vluchtelingen in het overvolle kamp. De Neder-Oostenrijkse stad telt 17.000 inwoners. Virginia is hier opgegroeid, vlak naast de moskee in het centrum, te midden van vluchtelingen. “Zoveel als nu waren er nog nooit”, zegt de tengere kapster. “Vroeger was ik graag alleen onderweg. Nu is het anders. Ik ben bang.”

“Moskeeën radicaliseren de vluchtelingen misschien”

“Veel mannen hebben geen respect. Ze zeggen ´schatje´ en lachen. Toen ze me vorige week de weg versperden, stond ik op het punt de politie te roepen.” Bij de moskee zou het er “altijd luid aan toegaan, tot in de nacht”, vertelt ze. “En het is er smerig – ze hebben alleen een tonnetjesplee.” Haar vader Rudolf (60) vreest dat “de vluchtelingen geradicaliseerd worden in de moskee. Dat is het probleem.”

“Wij zijn geen vreemdelingenhaters”

Op de politiek rekent de “voormalige rode” niet meer. Virginia nam deel aan de tegendemonstratie, “omdat wij als inwoners van Traiskirchen willen laten zien dat dit ook onze stad is.” Ze was geschokt toen “de anderen ons ´nazi´s´ genoemd hebben en de middelvinger naar ons opstaken. Wij zijn geen vreemdelingenhaters. We willen ons alleen niet alles laten welgevallen.” De chef van de deelstaat, Pröll (ÖVP), grijpt nu in Traiskirchen in: met een gezondheidskundig onderzoek door de autoriteiten, dat moet zorgen voor een opnamestop.

Bron:
www.heute.at
Auteur: Uta Hauft en Daniel Schaler

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Inwoonster van Traiskirchen: “Ze zeggen ´schatje´ en lachen.”

 1. Theo van Ewald zegt:

  Zolang je blijft roepen dat je geen vluchtelingenhater bent discussier je op door slink gestelde voorwaarden. Zeg gewoon dat je als blanke in je eigen Europese land het recht hebt om zelf uit te maken wie daar binnen komt! Basta. Geen excuus vooir je mening. Dat heb je ook niet als ze je huis binnendringen en je vrouw of dochter verkrachten. Of wel soms?

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  “Ze zeggen ‘Schatje’ en lachen…..”
  Ik snap wel wat ze bedoelt, maar als 20’e van de jaren ’70 en ’80 denk je toch onwillekeurig: Nou, nou, als dat alles is……
  Zou ze in werkelijkheid bedoelen: “Ze sissen en roepen ‘hoer?”‘
  Zo niet, dan heeft die Virginia toch wel een beetje een mentaliteit ontwikkeld, die die van de gehoofddoekte moslima benadert. (Conservatief-katholiek, misschien.)

  Like

  • Jaan zegt:

   Nou conservatieve katholieken van 50 jaar geleden zouden dat toch niet gepikt hebben lijkt me. Mijn vader was altijd vreselijk boos als hij Den Uyl op de t.v. zag. Ik begreep niet waarom hij Den Uyl absoluut niet pruimde. Nee dat werd vroeger in de dorpen in het katholieke Brabant echt niet gepikt die islamtroep en linkse bende die er nu de lakens uitdeelt. Conservatieve Brabantse katholieken waren vroeger zeer rechts.
   Lubbers heeft ze verraden.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, maar daaróm niet: Z i j pikt lachen en ‘schatje’ zeggen al niet, als je haar letterlijk geloven moet.
    Op die leeftijd vond i k zoiets niet erg.

    Like

  • ron zegt:

   Je keel doorsnijden doen ze ook lachend.

   Like

  • Lis zegt:

   Dat ben ik niet helemaal met u eens, Theresa. M.i. is er wel een verschil tussen ‘schatje’ en ‘schatje’. Het is met name de manier waarop ze naar je kijken en je aandacht proberen te vangen. Recent nog meegemaakt en ik ben geen blonde 20-er.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Juist omdàt je geen blonde 20’er bent, Lis: Jij hebt met de jaren geleerd, naar de achtergronden te kijken en er over na te denken.
    Dan reageer je er weer anders op. Ze hoeft er, wat mij betreft, ook niet echt van gediend te zijn, maar die stuipachtige afweer vind ik op haar leeftijd ook weer té.
    Nogmaals, het is wel op z’n plaats als ze beginnen met ‘hoer’ of zo. En ‘stoot’ of ‘stuk’ zou óók weer meer op het randje zijn. (Maar mogelijk kennen z i j die uitdrukkingen niet in het Duits. Ha ha!)

    Like

   • Frerik zegt:

    Nou als je die foto ook ziet waarop ze staat en die figuren die daar achterlangs lopen zie je wel dat ze haar graag willen en begint dat met schatje. Met andere woorden het is gevaarlijk aan het worden voor de dames die het westerlijke uiterlijk willen behouden.

    Like

 3. In Oostenrijk kennen ze een slechts een halve religie; ze geloven alleen in de hemel en engelen; de hel en duivels bestaan niet! Ze zullen binnenkort wel allemaal atheïst worden denk ik… 😛

  Like

 4. Luc zegt:

  ik verdenk de originele editor van veel knip en plak werk, de tekst komt (voor mij) onvolledig over.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  @Theresa Geissler, kan ergens in uw gedachten meegaan…
  Doch een wildvreemde islamitische asieleiser die u de weg blokkeert en in het openbaar intimiderend grijnzend ‘schatje’ in uw gezicht spuugt lijkt me toch een minder prettige ervaring.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Is wel zo, maar dat zit ‘m dan hoofdzakelijk in dat ‘de weg blokkeren,’ niet zozeer in wat er gezègd wordt.
   Deze ‘nieuwe preutsheid’ doet me toch wel erg denken, zoals gezegd, aan moslima ‘s, die zich pas goed voelen als geen man ze àànkijkt. Zou ik persoonlijk nooit gewild hebben!

   Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Als een linkse rat z’n gelijk niet kan halen beginnen ze altijd te roeptoeteren over rascisten en nazi’s.
  Dat terwijl de nazi’s ook links waren, dat vergeten ze voor het gemak…………..Dus wie zijn de nazi’s ??????? Juist de vuile linkse kliek, die met de vijand heulen !!

  Like

 8. Breget zegt:

  Bij de Nazi in 40/45 had je nog wat menselijkheid kunnen vinden bij de Duitse overheersers maar bij deze monsters die gesteund worden door onze eigen tuig in heel Europa daar zit het gevaar .Jammer dat in de 70 jaren na de Hitler oorlog inslaap zijn gesust door het rode gevaar van de arbeiders partijen ..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Spijker op de kop! Dit hele comment!
   En om die reden ben ik dan ook dan ook van mening, dat de islam NIET beschouwd kan worden als ‘een exacte kopie van het nazisme -zoals bijvoorbeeld Martien, overigens met de beste bedoelingen, nog wel eens pleegt te doen, maar als de overtreffende tràp van het nazisme en dat degenen die de islam door dik en dun de hand boven het hoofd blijven houden als de overtreffende trap van landverraders!

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Behalve als je een Jood was .

   Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  ‘Schatje’ genoemd worden door iemand die je niet kent is beledigend. Het woord suggereert dat je voor iemand die dat roept ‘open staat’, hem kunt accepteren als iemand van wie jij het ‘Schatje’ bent. Het lieve bereidwillige en zoete meisje dat je ‘Schattig’ kunt noemen, omdat je er zo ‘Schattig’ uitziet, echt om te knuffelen. Die alle kadootjes van je aanneemt en alle complimentjes weet te waarderen en je spontaan om de hals valt en je gelukkig maakt. Echt een droommeisje. Vindt je alleen in Europa.

  Like

  • Scheerzeep je bent ook een droomer, ze willien dat blondje gewoon een veeg geven, zodra ze de kans zien..en liefst met een asshole of twintig…geloof me.

   Like

   • Scheerzeep NU zegt:

    Ik ben geen droomer. Ik weet dat zij bang is en terecht. De mannen van haar stad moeten een weerbaarheidsgroep vormen om die vrouwen te beschermen. Een signaal afgeven en je laten zien in groepen. Met regelmaat en zonder angst.

    Like

 10. Jan zegt:

  Het verhaal van Virginia Schallmayer uit Traiskirchen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s