Opstand van asielzoekers in Tsjechië: Politie verhindert vlucht naar Duitsland

Screenshot_11

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

We mogen blij zijn dat er landen zoals Tsjechië bestaan, die gewoon geldend recht toepassen: ongeveer honderd asielzoekers uit Irak, Afghanistan en Pakistan hebben tot tweemaal toe geprobeerd uit te breken uit het uitzettingskamp in Bělá pod Bezdězem om naar Duitsland te vluchten. De politie gebruikte traangas toen het verzet van de asielzoekers te groot werd en liet een speciale eenheid komen. Tsjechië staat alleen zakelijke dienstverlening toe, dus geen begroetingsgeld, geen gratis onderkomens zoals woningen en ook geen zakgeld!

Natuurlijk worden de welvaartszoekers uit de hele wereld erdoor geprikkeld om naar het mooie Duitsland te marcheren, waar zelfs de politie de handdoek in de ring gooit voor bendes, maffia, familieclans enz. De vluchtelingen worden er bijna toe opgeroepen naar het vriendelijke Duitsland te komen. Men verbaast zich erover waarom 5000 illegalen zich verdringen voor de Eurotunnel in Calais, terwijl in Duitsland de welkomstcultuur vrolijk door rood-groen gepraktiseerd wordt.

Vanuit het veilige Frankrijk “vlucht” men naar Engeland. Vanuit het veilige Tsjechië “vlucht” men naar Duitsland. De desbetreffende redenen zijn genoegzaam bekend en desondanks blijven de politiek en de pers nog steeds praten en schrijven van “vluchtelingen”, zonder dat iemand zijn eigen absurditeit stoort.

Focus Online” van 31-07-2015:

De Tsjechische politie is met traangas tegen protesten van vluchtelingen in een uitzettingscentrum in het noordwesten van het land opgetreden. Ongeveer honderd migranten zouden zich in Bělá pod Bezdězem hebben verzet tegen de politie, zodat een speciale eenheid zou hebben moeten ingrijpen, zei de politiewoordvoerster Katerina Rendlová.

Volgens de politie probeerden de vooral uit Afghanistan, Pakistan en Irak afkomstige vluchtelingen uit te breken uit het centrum en beschadigden ze daarbij de instelling.

De migranten zouden worden uitgezet naar die Europese landen waar zij het eerst het Schengen-gebied betraden. De Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken, Milan Chovanec, zei dat de migranten de in Tsjechië geldende wetten zouden moeten respecteren. Volgens de minister wilden de vluchtelingen naar Duitsland.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Rotzakken, Tsjechië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Opstand van asielzoekers in Tsjechië: Politie verhindert vlucht naar Duitsland

 1. ildiko zegt:

  gelukkig daar geen zieligheidsindustrie.

  Like

 2. Benesha zegt:

  Ik vraag mij af hoelang het nog gaat duren alvorens de modale Duitser zijn WOII schuldgevoel opzij zet en een in opstand gaat komen tegen deze gekte.

  Like

  • Jaan zegt:

   Te laat, want dan is het tien tegen één, waarbij die ene de Duitser is.
   Zelfs dan zullen de rooie zeikerds het opnemen tegen het eigen volk.

   Like

  • dendieje zegt:

   De Nederlander behoud nog steeds dezelfde mentaliteit die ze hadden in de WWII. Op een enkeling (het verzet) na, bang, laf en verraderlijk. Zelfs het verzet is tegenwoordig ver te zoeken, sterker nog, is totaal afwezig. Het is diep treurig maar waar.

   Like

 3. Hans zegt:

  D’r komt een dag dat wij, de autochtonen, ook in opstand komen…

  Like

  • dendieje zegt:

   Dat denk ik ook, maar als die dag er komt is het al jaren te laat. Er is zelfs nog geen spoortje van een opstand te vinden. Niet alleen het kabinet heeft het hoofd stevig in het zand geplant. Het kabinet luistert niet naar de bevolking en de bevolking luistert niet eens naar elkaar. De mentaliteit van, ikke ikke ikke, zit zo diep.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Nee hoor heeft niets met dat ikke te maken , maar meer met een volslagen gezombieerde bevolking te maken.

    Want als het ikke,ikke betrof en er was een vorm van een denkproces aanwezig dan zouden ze wel heel anders denken.

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   we wachten al zo lang op een opstanding .

   Like

 4. paulzwueste zegt:

  Ik hoop en verwacht dat ze dat zwart dobber-ongedierte en/of getint islam tuig uit de achterliggende landen goed hebben afgeknuppeld!!!

  Like

 5. tijluylenspiegel zegt:

  Dat de dag eens zou komen dat wij een voorbeeld moeten nemen aan een land dat voorheen een “Oostblokland” was, wie had dat kunnen dromen!
  Best bijzonder dat Pegida ook in voormalig Oost-Duitsland het grootst is, zou het er misschien mee te maken hebben dat die mensen een invasie eerder herkennen?
  En dat ze denken; Eens maar nooit weer?

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De regering van Tsjechië blijkt een stuk intelligenter te zijn dan die in de rest van Europa !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s