Wees je bewust van de woede van het volk!

Screenshot_2

(Door: Manuel Gomez – Vertaling: “delamontagne”)

Het is heel goed mogelijk – in de zeer nabije toekomst – dat bepaalde “vaderlandslievende personen” “het recht” in eigen handen nemen indien Justitie het laat afweten. De moskeeën, net als  de gevangenissen, zijn de voornaamste bronnen van radicalisering en het rekruteren van “toekomstige terroristen”. Dit wordt al jarenlang geroepen ! Zij die dit niet willen zien, zijn ofwel medeplichtigen of zeer naïeve idealisten van links.

Beter laat dan nooit en zonder twijfel onder druk van de gebeurtenissen is de  recente beslissing van de gevangenisbewaking van Sceaux om deze “toekomstige terroristen” van de rest van de gevangenen te scheiden (zo goed mogelijk!) waarschijnlijk niet voldoende. Want vroeg of laat worden deze “toekomstige terroristen” toch uit de gevangenis ontslagen en kunnen zich dan gaan bezighouden met dodelijke aanvallen op  Frans grondgebied of in het buitenland.

De verklaringen van een cipier van de gevangenis “Baumettes” in Marseille zijn zeer  leerzaam:

“Luister goed, er wordt aan bekering gedaan in de gevangenis. Wij krijgen er geen enkele informatie over, noch enig rondschrijven over deze radicalen. Maar het is duidelijk dat het uit zo´n grote meute makkelijk “rekruteren” is. De gevangenen zijn jong en kunnen nergens op terugvallen. Het zijn makkelijke prooien. Ook al worden ze in isolering gehouden, de contacten blijven bestaan. Er zijn steeds meer gevallen van agressie met betrekking tot de bewakers. Nog niet lang geleden ontmoette David, een bewaker, totaal onverwachts voormalige gevangenen  op het strand. Hij werd zeer agressief aangevallen en liep een dubbele “beenfractuur”op. Dit is een beroep dat ik niemand zal aanraden. Dit bestond nog niet toen ik in 1989 in de stad Fresnes diende. Volgens mij wordt dit elk  jaar  erger.”

Omdat deze oplossing van totale isolering  niet werkt, dat is namelijk onmogelijk, is de enige oplossing om onze bevolking te beschermen dat zodra deze personen het land verlaten om   terroristische helden te worden ze nooit en te nimmer meer het land binnen te laten. En de enige oplossing hiervoor is de “denaturalisatie” van een ieder, of autochtoon, of genaturaliseerd of vreemdeling, die zich met de radicale islamitische doctrine inlaat.

Wordt er niet voor zo´n oplossing gekozen, dan is het zeer goed mogelijk dat in een zeer nabije toekomst een aantal “patriotten” het recht in eigen handen neemt als de wet het laat afweten.

Denk aan de “Doodsbrigades” in Brazilië, de “Doodseskaders” in Argentinië, Ivoorkust, de “Rechtvaardigen” in de VS en zelfs bij ons in Frankrijk “De Rode Hand”. Deze “geheime” politie, paramilitaire groepen, deze speciale eenheden werden zo nu en dan zelfs door regeringen gebruikt.

Denk maar eens aan de “barbouzes” tijdens de Algerijnse oorlog. Die waren door president de Gaulle en zijn regering georganiseerd, gekozen uit leden van de politie, de gendarmerie en huurmoordenaars en moesten de Algerijnse terroristen vermoorden. De OAS, Fransen wier doel het slechts was om enkele Departementen  voor hun vaderland te behouden.

Alle landen waar het recht echt machteloos bleek te zijn, niet functioneerde, werden met dit soort bewegingen geconfronteerd. We zijn op een punt van “no return” beland. Als diegenen die belast zijn met het toepassen van de wet en het opleggen van straffen het laten afweten, zullen ze met de woede van het volk worden geconfronteerd.

Bron:
http://euro-jihad.com
Manuel Gomez

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Frankrijk, Islam, Islamisering, Justitie, lafheid, landverraad, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Wees je bewust van de woede van het volk!

 1. Bob Fleumer zegt:

  Alles heeft te maken met het gebrek aan moed om de juiste beslissingen te nemen en gebrek aan moed noemen we lafheid, het niet willen nemen van verantwoordelijkheid door bestuurders op alle fronten. Als wij ons niet te weer stellen tegen de islam wordt de tweede wereldoorlog nog een keer op grotere schaal herhaald, is dat wat we willen? IK niet.

  Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Die linkse honden en hun immigrantjes zijn nu lang genoeg bezig geweest. Het wordt tijd om dit land totaal schoon te vegen en beide groepen keihard te laten voelen dat ze beiden ongewenst zijn.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Helemaal mee eens voor de volle 100%!

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Om te beginnen zouden we een deel van Nederland onafhankelijk kunnen verklaren. Wilders wordt uitgeroepen tot de president van die vrijstaat. Hun rechtstaat en hun democratie worden in dat gebied ongeldig verklaard.
    En van daaruit gaan we verder werken. Om uiteindelijk heel groot Nederland te bevrijden uit de klauwen van deze tirannen.

    Ik heb er zin an!

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Ik ook!

    Like

   • Perfide Albion zegt:

    Prima jungleelephant. U bent uit het juist hout gesneden. Zoals velen hier.

    Like

 3. isidor zegt:

  deze patriot is er helemaal klaar voor

  Like

 4. GT zegt:

  Inderdaad met de woede van het volk worden geconfronteerd, en daar ben ik er een van.

  Like

 5. dendieje zegt:

  Helemaal mee eens. Wordt tijd dat we ons land schoonvegen. Alleen heb ik al gemerkt op welk manier ze ons willen verenigen. Eerst wordt er een voorzitter benoemd, daarna wordt er een commissie gevormd, dan wordt er bekeken wat voor mensen ze willen in die beweging (ze willen liever NIET oud Uniefillers want die kunnen te gewelddadig zijn??), dan worden de aanmeldingen afgewacht. daarna moeten er diverse bijeenkomsten van de commissie worden belegt, dan moet er worden beslist wat voor acties er gepland moeten worden, en dan…………………tja, dan zijn we 3 jaar verder en VEEL TE LAAT!!
  Dit waren werkelijk de voorstellen en planningen van een bepaalde beweging.

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Qua Patet Orbis …..!!!!!!!

  Like

 7. Jean zegt:

  “Zij die dit niet willen zien, zijn ofwel medeplichtigen of zeer naïeve idealisten van links” ?
  M.i. moet dat zijn: “Zij die dit niet willen zien zijn medeplichtigen en naïeve idealisten van links” en smijt “sommige” zogenaamde rechtsen maar niet weg want die kunnen er ook wat van. Wij EISEN respect voor onze cultuur, onze normen en waarden en onze wetten in ons land van iedereen die op ons grondgebied aanwezig is, IEDEREEN ZONDER UITZONDERINGEN.

  Like

 8. Pingback: Wees je bewust van de woede van het volk! |

 9. Charles Martel zegt:

  Onze enige redding is een algeheel verbod op de ideoligie die ISlam heet. Wie bedenkt één enkele geldige reden tegen zulk verbod? Goddelijke oorsprong? Vredelievendheid? Menselijkheid? Samenlevingsbevorderend? Alleen haat, rituele slacht van mens en dier, moord verkrachting, taqiyya, versluiering, hypocriete vreetpartijen in naam van een nietbestaande krijgsgodin allaat, wetenschappelijk obscurantisme en nog vele andere zegeningen.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Maar om de volkswoede op gang te brengen, moet er eerst een voelbare áánleiding bestaan.
  Daarbij kún je denken aan ernstige voorvallen als aanslagen en dergelijke, maar ook -al is dat lastiger te herkennen- aan dingen, die er juist wèl zijn, in vergelijking met andere landen.
  Sommigen hier zitten te mopperen omdat er hier niet eens een Pegida Nederland van de grond komt en noemen Nederlanders daarom slap en braaf en altijd in de pas lopend. Dat lijkt af en toe wel zo, maar misschien heeft deze passiviteit wel een andere, minder negatieve oorzaak:
  Ons breikt met name hier op de site het ene bericht na het andere over dat de vrijheid van meningsuiting wordt ingeperkt etc. en daarvan raken we dan alweer over de rooie, maar wat we daarbij niet in de gaten hebben is, dat het altijd over andere landen gaat en eigenlijk nooit over Nederland, waar de dialoog, ondanks alles, nog steeds overeind staat.
  Om het maar even bij Pegida te houden: Dat kon in Duitsland bloeien, omdat de samenleving daar zó verstikt is door de politiek-correcte taboes, dat politieke partijen als die Freiheit en AfD daar niet van de grond komen doordat de mensen er niet op durven stemmen, ook al zouden ze best wíllen. Maar ze moeten tóch wàt, anders ontploffen ze. Zodoende.
  Met andere woorden: Om de Néderlandse volkswoede op te wekken, zouden er enerzijds in Nederland waarschijnlijk ofwel meer ernstige incidenten moeten plaatsvinden, ofwel die wel degelijk bestaande open dialoog moeten worden beperkt. Tot nu toe hebben we het hier wat dat betreft ècht wat te goed gehad voor volkswoede; dan moet er nog wat ànders gebeuren.

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  En zoals gewoonlijk zal er weer niets gebeuren, stemt iedereen weer op z’n landverraders partij en de lands toestand zal met vergrote snelheid verslechterd worden….

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Met de strekking van het verhaal ben ik het zeker eens!
  Het is, zoals Theresa zegt: er zullen aanleidingen tot uitbarstingen van gerichte volkswoede moeten ontstaan.
  Die aanleidingen zullen zich zeker voordoen. maar de reacties daarop zou wel eens minder snel gaan dan wij hopen..

  Nederland heeft een zeer lange traditie van overleg en nog eens overleg in gevallen waarin er zich problemen voordoen die zeer uit de hand kunnen lopen.
  Dit ”poldermodel” heeft heel lang redelijk gewerkt, maar de voorwaarde voor het voortbestaan van dit overlegsysteem is inmiddels verdwenen. Er moet in geval van dreigende conflicten VAN TWEE KANTEN de bereidheid bestaan om in ALLE REDELIJKHEID tot een voor iedereen AANVAARDBARE OPLOSSING te komen.

  Dat tijdperk is voorbij!
  Wat wij nu meemaken is een meedogenloze mentaliteit bij degenen die hier de gang van zaken bepalen, als het gaat om de behoeften en wensen van de meerderheid van de bevolking!
  De belangen van de Nederlandse burgers staan steeds op de tweede plaats, want het beleid van de EU gaat altijd voor.

  Een vergelijkbare, onderdrukkende mentaliteit deed zich voor in de periode die voorafging aan de “TACHTIGJARIGE OORLOG” (1568-1648)
  De Spaanse heersers van het Huis Habsburg hadden lak aan het volk. Zij pakten vormen van ongewenste religieuze ontwikkelingen keihard aan (opkomst van het Protestantisme) EN zij introduceerden zware belastingmaatregelen die de welvaart van de Nederlandse burgers ondermijnden.

  Deze combinatie van onvriendelijke machtsmiddelen was genoeg om de bevolking blijvend tegen zich in het harnas te jagen.
  De afloop kennen we. Het verzet kwam slechts moeizaam opgang (Nederlanders zijn zeer afwachtend als het op vechten aankomt), maar toen het er op leek dat de acties van Willem van Oranje, in combinatie met de overval technieken van edelen die samenwerkten met opstandige groepen burgers en vrijbuiters (geuzen) tot succes leidden kreeg een volksopstand eindelijk LANGZAAM vorm.
  De oorlog die toen ontstond was een soort guerrilla, waarin de kansen op succes soms wisselden, maar uiteindelijk brachten de zonen van Willem van Oranje, Maurits en Frederik Hendrik een hoog opgeleid militaire apparaat op de been en bevrijdde Nederland zich van de overheersing . Het werd de eerste onafhankelijke Europese staat van kooplieden, hoog gekwalificeerde ondernemers , handeldrijvende zeelieden en boeren. Bovendien werd het land gedurende enkele tientallen een militaire grootmacht ter zee, die over met een moderne, bijna almachtige vloot beschikte

  Dat het huidige misdadige beleid van politiek correct tot een volksopstand zal leiden staat voor mij vast, want de wil om rekening te houden met de belangen van de eigen bevolking is totaal verdwenen.Wij leven nu in een schijn democratie
  Het voorbeeld uit onze eerste periode als zelfstandig land kan niet meer in deze tijd worden nagevolgd..
  Wij moeten ons veel sneller kunnen ontdoen van de erfenis van politiek correct. Ons voortbestaan als vrije, westerse natie staat op het spel…….
  Wij verkeren echt in een rampzalige situatie waarin de “”Gutmenschen ons hebben doen belanden.

  Ik heb vaak uiteengezet waarom de opvattingen van de islam in conflict zijn met het karakter van ons staatsbestel
  Het is dieptreurig dat door het samengaan daarmee onze democratie is verlamd geraakt en dat mede daardoor ons gezagsapparaat niet meer werkt. Nog erger is het dat er op ons leger zwaar werd bezuinigd, zodat ons militaire apparaat zeer is verzwakt.Het zwaard van de overheid kan ons niet meer afdoende verdedigen, DANK ZIJ LINKS-liberaal!

  Wij worden dus gedwongen om na te denken hoe wij tegenmaatregelen tegen de vernietigers van onze verworvenheden moeten nemen.Zelfbescherming is tot noodzaak geworden, helaas.
  Een ding staat bovendien vast: het eerste wat weg moet is de suprematie van het linkse denken. Linkse instanties mogen nooit meer een rol spelen in een vrij Nederland.
  Nog nooit waren er zovele links georiënteerde criminele bestuurslagen aan de macht die ons land naar de bliksem helpen. Daar MOETEN wij van af.
  Pas daarna kunnen wij andere urgente zaken naar behoren oplossen.
  Wij moeten onze volledige zelfbeschikking hoe dan ook TERUG!

  ”Qua Patet Orbis ”…
  Inderdaad.

  Like

 13. Pingback: Point of no return… | eunmask

 14. Pingback: Wees je bewust van de woede van het volk! | Nikontino's Blog

 15. Theodoor zegt:

  Het borrelt behoorlijk en ja het wachten is op een incident die de hele boel in een onhoudbare chaos zal veranderen, Nederland ook. Het zal nooit meer zo worden als het was. Maar toch daarna ook weer nieuw perspectief.

  Like

 16. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Wordt er niet voor zo´n oplossing gekozen, dan is het zeer goed mogelijk dat in een zeer nabije toekomst een aantal “patriotten” het recht in eigen handen neemt als de wet het laat afweten. Denk aan de “Doodsbrigades” in Brazilië, de “Doodseskaders” in Argentinië, Ivoorkust, de “Rechtvaardigen” in de VS en zelfs … in Frankrijk “De Rode Hand”. ”

  Als er in ons land zoiets opgericht wordt, ben ik de eerste die zich aanmeldt. Waar kan ik m’n AK 47 afhalen?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s