De sharia-politie van Saoedi-Arabië valt het “regenboogmotief” op een internationale school aan

Screenshot_15

(Door: Brian Whitaker – Vertaling: “delamontagne”)

De sharia-politie van Saoedi-Arabië heeft een internationale basisschool een forse boete opgelegd, omdat de gevel van het schoolgebouw is geverfd in de kleuren van de regenboog. De verantwoordelijke persoon werd in de gevangenis gegooid. De recente foto´s van het Witte Huis in Washington, dat door de kleuren van de regenboog beschenen wordt, en de miljoenen foto´s op “Facebook”, getint in de kleuren van de regenboog, hebben de religieuze politie van Saoedi-Arabië  gealarmeerd betreffende een “ongekend” risico: het bekend worden van de symbolen van homoseksualiteit als deze in het openbaar worden getoond in Saoedi-Arabië, de geboorteplaats van de islam!

Maar maak je geen zorgen! De “Haia”( de patrouilles van de sharia-politie, beter bekend als de Commissie voor de bevordering van de deugd en het voorkomen van Ondeugd) heeft zich gereed gemaakt om dit alles te onderdrukken.

Het eerste slachtoffer schijnt een internationale school, “Talaee al-Noor“, in Riyad te zijn, die haar gebouw in “al te frivole” kleuren heeft geschilderd, althans volgens de politie. Zij heeft alles moeten overschilderen, maar nu in de kleur blauw, zonder de regenboogkleuren.

Screenshot_19

Strikt genomen waren deze regenboogkleuren op zich niet zo verdacht, maar ze leken toch teveel op het “symbool” van de homoseksualiteit om de alarmbel te doen rinkelen.

Volgens een “Twitter-account” van de Haia (hier), die benadrukt dat het om een Internationale School gaat, werd de school veroordeeld tot een boete van 100.000 riyal veroordeeld ($ 26.650,-), omdat ze het symbool van de homoseksualiteit tentoon gesteld heeft. De Haia voegde er aan toe dat de verantwoordelijke persoon naar de gevangenis is gebracht in afwachting van zijn proces.

Gaan ze nu ook de “regenboog-parasols” in beslag nemen?:

 

Zal dit snoepgoed verboden worden?:

Screenshot_16

Zullen deze kleurpotloden voor de kinderen in beslag worden genomen?: 

Screenshot_17

En wat te denken van de koran in kleur!?: 

Screenshot_18

Bron:
www.postedeveille.ca

Bron oorspronkelijk artikel:
www.al-bab.com
Auteur: Brian Whitaker

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Arabieren, Barbarisme, dictatuur, homofobie, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Saoedi-Arabië, sharia. Bookmark de permalink .

11 reacties op De sharia-politie van Saoedi-Arabië valt het “regenboogmotief” op een internationale school aan

 1. jungleelephant zegt:

  Achterlijke zolen;of dat daar niet voorkomt!Maar ja,als het maar binnenshuis blijft;hypocriet volk!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Geen wonder dan, dat hun niqaabs, abaya’s, weet-ik-veel, overwegend zwart zijn:
  Kleur staat voor bandeloosheid!
  (Zou lesbianisme daar eigenlijk worden vervolgd? Ik las ooit ergens, dat lesbische vrouwen in Nazi-Duitsland, in tegenstelling tot mannelijke homo’s, n i e t vervolgd werden, omdat dat simpelweg ‘niet zou bestáán.’ )

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Het zijn moslims dus zwaar gestoord.

  Like

 4. mijn-idee zegt:

  Nou……!!!!!..Kom maar op nu, iedereen die gisteren actief en/of passief hebben deelgenomen aan de Gay Parade in Amsterdam.
  Allemaal op de achterste pootjes en protesteer.
  Dit kan niet, mag niet hoort niet…dus, in je kinky outfitje op de eerste de beste vlucht naar Riaad…én paraderen maar….( voor zo lang het duurt )
  Neem Plasterk, Koenders, en Asscher en, nahhh laten we zeggen Geer en Goor ook mee.( dat is altijd lachen..)
  En vergeet vooral Timmermans niet, die heeft zo’n mooie snik in zijn stem en beheerst zijn talen…..
  Oeps- denk wel even aan al het geld dat die Saoudies ons opleveren en de olieleveranties…dus toch even een laken over je lijf gooien bij aankomst……
  ( Dat was een onzinnige droom….de hypocrieten hebben geen lef……..roepen alleen voor eigen parochie, als het ze uitkomt.)

  Like

 5. W.H.J. Reiss zegt:

  Dit IS nu het Arabische elite Volk waar Timmerfrans excuses wilde aanbieden voor het Wilders plakplaatje met de Arabische vlag. Limburg ‘weent’ om het gedrag van deze hielenlikker !

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Nou houden ze daar niet zo van “feesten” en zekers niet deze………………

  Zijzelf houden liever “religieus-getinte” feesten………….

  Like

 7. SeeMore zegt:

  Waarom hebben “we” eigenlijk nóóit meer iets gehoord over die “amorele” Neutronenbom!?? Amoreel omdat deze bom al hetgeen leeft vernietigd, maar al het materiële en de infrastructuur intact laat. Bleek politiek onverkoopbaar. Juist voor landen zoals Saudi Arabië, Iran en diverse andere kandidaten is dit juist hét aangewezen wapen. Recalcitrante bewoners massaal naar hun allah en de Olie, alwaar het uiteindelijk allemaal om te doen is en waarmee het westen gechanteerd wordt, blijf gewoon rijkelijk vloeien. Is dus duidelijk sprake van een Win-Win situatie.

  Like

 8. Hans zegt:

  De koran moet er in geen enkele kleur zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s