Duitsland: De overheid verliest de controle over probleemwijken

Screenshot_6

(Door: Nicolai Sennels – Vertaling: “Vederso”)

Meer en meer gebieden in Europa worden steeds meer wetteloze Gazastroken met religieus fanatisme, criminelen en een gewelddadige houding ten opzichte van niet-islamitische autoriteiten. Deze gebieden produceren terroristen en aanhangers van terroristen op industriële schaal.

Zoals ik het zie, zijn er in de toekomst maar twee mogelijkheden: of dergelijke gebieden zullen blijven groeien totdat ze onze steden volledig overnemen en niet-moslims overal worden vervolgd, of westerse overheden zullen op een gegeven moment (beter eerder dan later) de nodige krachten inzetten om recht en orde opnieuw te installeren. U kunt proberen en u voorstellen welke inzet onze autoriteiten zullen moeten leveren om dit te doen: zeker, de inwoners van deze gebieden zullen hun wapens niet vrijwillig opgeven, ook niet hun illegale moskeeën en sharia rechtbanken, hun illegaal geïmporteerde familieleden, hun criminele vrienden of hun haat predikende imams. Ik kan me gemakkelijk voorstellen hoe zwaar bewapende soldaten en onbemande, gepantserde politiewagens bewapend met traangas, rubberen kogels en iris scanners in de getto’s vóór 2020 patrouilleren. Ernstige daders zullen lange gevangenisstraffen krijgen welke aan landen in geldnood worden uitbesteed.

Gatestone Institute:

“Steeds hogere niveaus van gewelddadige criminaliteit gepleegd door immigranten uit het Midden-Oosten en de Balkan veranderen delen van Duisburg, een belangrijke Duitse industriële stad, in ´gebieden van wetteloosheid´- gebieden die feitelijk al ´no-go´-zones voor de politie zijn”, aldus een vertrouwelijk politierapport dat werd gelekt naar het Duitse opinieblad “Der Spiegel”.

Het rapport is door de leiding van de politie van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen opgesteld, de dichtstbevolkte deelstaat van Duitsland (en ook de deelstaat met de grootste islamitische bevolking in Duitsland). Het waarschuwt dat de overheid de controle over probleemwijken verliest en dat het vermogen van de politie om de openbare orde te handhaven ‘op de lange termijn niet kan worden gegarandeerd’.

Duisburg, met een totale bevolking van ongeveer 500.000, is de thuisbasis van een geschatte 60.000 voornamelijk Turkse moslims, waardoor het een van de meest geïslamiseerde steden in Duitsland is. (…)

“Er zijn wijken waar bendes immigranten complete treinstellen van de metro voor zichzelf innemen. Autochtone bewoners en zakenmensen worden geïntimideerd en tot zwijgen gedwongen. Mensen die tijdens de avond en ’s nachts met de metro gaan, beschrijven hun ervaringen als ‘nachtmerries’. “(…)

“Experts hebben enige tijd geleden gewaarschuwd dat probleemwijken no-go zones konden worden. De voorzitter van de Duitse politievakbond, Rainer Wendt, vertelde een jaar geleden aan Spiegel Online: ‘In Berlijn of in het noorden van Duisburg zijn wijken waar collega’s nauwelijks een ​​auto durven aan te houden – omdat ze weten dat ze zullen worden omringd door 40 of 50 mannen”.(…)

In de wijk Duisburg-Marxloh viel bijvoorbeeld op 29 juni een horde Libanese immigranten twee politieagenten aan die probeerden twee mannen te arresteren voor het roken van cannabis op een openbaar voetpad. Binnen enkele minuten werden de agenten omringd door meer dan 100 mensen die probeerden te voorkomen dat de arrestaties plaatsvonden. Tien auto’s en tientallen agenten van de politie waren ter versterking nodig om de twee agenten te redden.

Lees het volledige artikel (Soeren Kern op Gatestone) voor meer voorbeelden.

Lees hier het artikel in “Der Spiegel”: www.spiegel.de

Bron:
http://10news.dk
Auteur en bewerking: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Cultuurstrijd, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Duitsland: De overheid verliest de controle over probleemwijken

 1. bigljohn zegt:

  En nog steeds propageren en geloven de overheden in; de Islam is vrede. Krankzinnigheid ten top !Zelfs als het kromzwaard op hun nek geplaatst word, zullen ze dit af doen als een geintje van de Moslims. De overheden wiens bittere plicht het is om ons te beschermen tegen de criminelen, leveren ons genadeloos uit aan de Sharia. Als ik die verhalen hoor over de ons omringende landen, over die toestanden met massa-immigratie en moslims, dan zullen ook wij de Sharia al gaan meemaken in ons leven. Onze kinderen zullen heus niet de eerste zijn, wat sommigen geloven, daar de negatieve ontwikkelingen in een steeds hogere versnelling gezet worden !

  Like

  • glockie17c zegt:

   Ik blijf me gewoon afvragen hoe blind de Nederlandse bevolking is, en hoe passief men blijft toekijken !!!
   In alle landen om ons heen zie je hetzelfde gebeuren en niemand die iets doet in die achterlijke regeringen (uitzonderingen daar gelaten!).
   Zijn wij de uitzondering die het gevaar zien!?…………Blijkbaar helaas wel !!!

   TRIEST TRIEST TRIEST….

   Like

 2. bigljohn zegt:

  En dit is het resultaat van mijn reactie op NUjij.nl, waarin ik de genocide en bijgaande toestanden beschreef betreffende de massa- immigratie van moslims in Duitsland;

  X NUniet
  Spam
  Schelden
  Flame
  Hate
  Verberg
  -1+3101BigLJohn 1948 16 minuten geleden door BigLJohn 1948
  Verwijderd door redactie
  X NUniet
  Spam
  Schelden
  Flame
  Hate
  Verberg
  -10102BigLJohn 1948 16 minuten geleden door BigLJohn 1948
  Verwijderd door redactie

  Like

 3. Jaan zegt:

  De oplossing van het probleem zal volgens Frau Merkel liggen in het scheppen van banen door het binnenhalen van asielzoekers. Dan is er werk voor de bevolking in achterstandswijken en de economie is er ook goed mee. Zo redeneren ze hier en Duitsland zal wel van hetzelfde laken een pak zijn.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Waar ik dus nog steeds met mijn pèt niet bij kan, is, dat de overheid van welk land dan ook, het zomaar op z’n beloop laat dat er in hún steden überhaupt no-go areas ontstáán!
  Bij de eerste tekenen daarvan onderneem je toch zeker stappen om te voorkómen, dat het zover kómt -denk i k althans. Dat laat je toch niet gebéuren!
  Evenwel, ene Jozias van Aartsen heeft het recentelijk in de Schilderswijk zelfs ópenlijk laten gebeuren! En met een air, of-ie er nog trots op is óók!
  En behalve de PVV geen hónd die dergelijke ontwikkelingen ter discussie stelt!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Komt omdat je ziende blind bent.

   Valt mij wat tegen voor iemand met jouw intellect .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    OKé, oké, ik wéét langzamerhand ook wel, dat politici hun eigen agenda hebben -behalve de realisten!

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    PFFFFFF, dat maakt mij gelukkig, dacht even dat je aan het dementeren was geslagen, of dat eindelijk ook bij jou het zombie virus had toegeslagen,

    Like

  • peterselie1 zegt:

   Er is maar een realist in het hele politieke spectrum Frau Geissler dat is zoals je misschien wel weet Geert Wilders, voor de rest ben ik het eens met Joop.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Spuit Elf! Ik maak je er attent op,Peterselie1, dat je dàt al uit mijn comment van 2 Augustus om 18.20u. had kunnen àflezen (PVV ís Wilders, weet je wel) en verder, Heren, -Joop ook- zou ik willen voorstellen, dat jullie mijn opmerking eerder als retorisch zien: Van iemand, die de situatie even goed doorziet als jullie maar zich slechts wanhopig afvraagt, hóe het tij te keren.
    Duidelijk? Hartelijk dank!

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Een retorische vraag is een stijlfiguur waarbij een vraag wordt gesteld, waarop men geen antwoord verwacht. Je stelde geen vraag Frau Geissler je reageerde op dit topic meer niet, van iemand met zo’n vlijmscherp brein als jou Frau Geissler mag men gerust meer verwachten dan lukraak als een kip zonder kop te reageren.

    Prettige dag verder.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Het tij keren, mm, dat is vooralsnog een onmogelijkheid , dat zou je kunnen weten als je zoals je zelf zegt :die de situatie even goed doorziet als jullie.

    retorisch opmerkingen helpen niet om de zaken duidelijker te maken.

    @peterselie
    Zelfs Wilders kan het niet meer stoppen, er moet heel wat meer gebeuren , en daar zie ik dus geen enkele mogelijkheid voor.

    Motivatie uit correcte informatie en als dat niet genoeg is dan moet het maar uit de pragmatische zintuiglijke waarnemingen komen in plaats van een intellectueel proces .

    En daar hebben we het probleem gevat bij de horens, het is zo groot, zo alomvattend dat het voor normale mensen niet meer te vatten is .

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @Peterselie1, 3 Augustus, 14.26u.: Nou, dan zàl ik eens een keer “alleen maar gereageerd” hebben op het topic. Er zijn er hier legio die niet anders doen.
    Ook iemand “met een scherp verstand” kan het wel eens niet meer weten. Ik heb trouwens nooit gepretendeerd, de waarheid in pacht te hebben.
    Ik zal je niet gaan vragen, waarom je af en toe speciaal m i j moet hebben, want ik besef heel goed, dat je dat zelf al hebt aangekondigd en wel op het topic “PVV- leider Geert Wilders……enz.” -dat tenslotte uitmondde in een volslagen off-topic meningsverschil omdat ik het wáágde, jouw “idool” te tarten. (En of die nou Poetin heet of Bobzelf laten we dan maar even in het midden.)
    Telkens als iemand duidelijk te kennen geeft, iets op een andere manier te zien dan jij, reageer jij met “dolksteken in de rug,” zodra jij de kans denkt te krijgen. En het kan bij jou héél lang blijven sudderen.
    Maakt verder niet uit, hoor; ik laat alleen even zien dat ik het patroon dóór heb.

    Like

 5. Jean zegt:

  Polizei gebruik aub uw dienstwapen tegen die barbaarse smeerlapperij, per rotkop krijgen jullie punten.

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  De struisvogels al hier ten lande zullen en moeten onwetend blijven van wat hen ,en ons,boven het hoofd hangt!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Als zelfs de ‘gewapende macht’ (de overheid) het opgeeft in de probleem wijken, hoe moet het dan met de gewone ongewapende burgers, die door deze zelfde overheid beschermd dienen te worden ????

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Ik denk dat Merkel daar maar eens heen moet om met die mensen te praten. Zal ze alleen durven gaan? Misschien wil Pechtold ook wel mee.

  Den Haag die heeft nog mazzel, die hebben een fantastische burgermeester die boel in het reine houdt. Misschien heeft hij ook nog een paar stageplekken voor de Duitsers.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Door de overheids cencuur NPO en kranten is de grote meerderheid des volks niet op de hoogte van wat er allemaal gebeurd.
  Ze gaan door valse voorlichting mee in de hetze tegen Oekraïnse separatisten, stevast Russische terroristen genoemd.
  Herrinner u het filmpje van de ‘gestolen’ ring, het filmpje met de ‘gestolen’ pop, filmpjes waarin veel weggeknipt was om de vrijheids strijders in een kwaad daglicht te stellen.
  Pas nog, dat filmpje waarin Poetin geinterviewd werd door een Engelse reporter; Poetin zou op geen vraag geantwoord hebben en doorgelopen zijn, terwijl Poetin juist ruim de tijd nam om de reporter te woord te staan.
  We worden opgehitst om een hekel aan Poetin en de Russen te krijgen.
  De Krim, ook al zo iets; Poetin voorzag wat er na het vuistje zwaaien van Guy Verhofstadt en ene van Baalen en het CIA gedoe, zou kunnen gebeuren, Oekraïne compleet met de autonome provincie De Krim bij de €U, inclusief een grote USA basis op De Krim.
  De Krim koos in een referendum tussen zelfstandigheid of aansluiting bij de Russen voor het laatste, €U toezichthouders waren uitgenodigd doch kwamen niet.
  Hele €U stond te stampvoeten en te schreeuwen en Poetin te veroordelen, weer werd het volk opgestookt door de media.
  Poetin heeft met De Krim gewoon volgens geldende wetten gehandeld; niemand klaagt Rusland of Poetin aan.
  Poetin was de wereld gewoon een slag voor.
  Tja, zo wordt onze bevolking voorgelogen.
  En de idioten geloven het ook nog….

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “Poetin was de wereld gewoon een slag voor.”
   Goed van ‘m dan, maar uiteindelijk hebben wij hier niets met Poetin te maken:
   Andere wereld zonder raakvlakken.
   Geert niet, dus wij ook niet.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Andere wereld , niets mee te maken, geen raakvlakken.

    Nu ben je toch echt aan het raaskallen hoor .

    Like

 10. Wachteres zegt:

  In Frankrijk zijn al meer dan 750 no-go areas. Daar durft de politie nauwelijks meer te komen, dokters en ziekenauto’s komen er ook vaak niet.

  In Zweden en Denemarken en in GB heb je die stadsdelen ook al.

  http://swedenreport.org/2014/10/29/swedish-police-55-official-no-go-zones/

  En dan hebben we het nog niet over het geweld door moslims. Vrouwen die worden verkracht en ouderen die worden afgetuigd. Vechtpartijen met de politie in moslimwijken..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dan is er nog één passend antwoord te bedenken op die no-go area’s: Laat die dokters en die ziekenauto’s daar helemáál niet meer komen!
   Gewoon laten kreperen, dat tuig; dat lijkt me de meest passende reactie!
   Zielig voor kinderen met een acute blindedarmontsteking, maar die hebben het hun ouders te verwijten!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    NEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dat is je overgeven aan een gegeven situatie .
    Dat is een stuk grondgebied afstaan !

    NOOIT en te nimmer !!!!!!

    Er in met man en macht !
    Even het huis op orde brengen !

    Like

 11. Republikein zegt:

  Jongeren op de luifel van het Haagse hoofdburo van politie ontrollen zondag een spandoek van de (fascistische) Grijze Wolven. Ruim 20.000 Turkse demonstranten kwamen zondag in Den Haag om te protesteren tegen de Nederlandse regering. April 1995!?!
  Zij wel, wij niet.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  En alles tot tevredenheid van de FASCISTEN der EUSSR te Brussel. Dit is gepland! Wij zijn gewoon verraden door onze eigen politici, met name in Nederland van PvdA,CDA,VVD en D66!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s