IMF blijft Oekraïne miljardenleningen verstrekken

Screenshot_12

IMF is dat onderdeel van het wereldwijde bankierskartel dat kansarme landen onder druk zet voor het privatiseren van publieke werken, het weg liberaliseren van regelgevingen, wegnemen van sociale zekerheid, openstellen van grenzen voor multinationals, wegnemen van handelsbelemmeringen zoals veilige voedingsstandaards, etc., en het heeft daarmee reeds vele landen financieel en sociaal om zeep heeft geholpen namens en ter bescherming van ‘investeerders’ (bankiers) die slechte investeringen hebben gedaan, maar weigeren hun verantwoordelijkheid daarvoor te nemen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, IMF, Oekraïne, Rotzakken. Bookmark de permalink .

7 reacties op IMF blijft Oekraïne miljardenleningen verstrekken

 1. jungleelephant zegt:

  Maffia-praktijken dus!

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Tja, er worden weer vuile spelletjes gespeeld.
  Amerika wil daar poot aan de grond krijgen, het €U land Oekraïne leeg plunderen via TTIP.
  Ik als gewoon burger wens geen Oekraïne bij de €U en geen TTIP.

  Like

  • Robb zegt:

   Amerika? Weet je wie daar poot aan de grond wil zetten ? GDF Suez ,EON ,enz. Europese multinationals waar Verhofstadt (Brussel ) vuistdiep in zit.
   Google eens op “schaliegas en Verhofstadt ” en er gaat een wereld voor je open. Een wereld die iets ingewikkelder in elkaar staakt dan simpel “het grote boze Amerika tegen de kleine arme EU”

   Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Goh , dat had ik nu ECHT niet verwacht .

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  President Jimmy Carter: “Amerika is geen democratie, maar een oligarchie waarin de elite de macht heeft”

  De Amerikaanse oud-president Jimmy Carter zei dinsdag in de radioshow The Thom Hartmann Porgram dat de Verenigde Staten niet langer een democratie zijn vanwege ‘onbeperkte politieke omkoperij’. Hij zei dat het politieke systeem in dienst is van de grote sponsoren.

  In 2010 maakte het Amerikaanse Hooggerechtshof een einde aan de beperkingen op de hoeveelheid geld die bedrijven en vakbonden mogen investeren in verkiezingscampagnes. Daardoor is de VS volgens Carter veranderd in een ‘oligarchie’, waarin de rijke elite de macht heeft.

  “De VS is nu een oligarchie, waarin onbeperkte politieke omkoperij bepaalt wie presidentskandidaat of president wordt,” zei Carter. Hij zei dat de macht van het geld zich niet alleen beperkt tot het presidentschap, maar ook van toepassing is op gouverneurs, senatoren en congresleden.

  “De Democraten en Republikeinen zien deze onbeperkte hoeveelheid geld vooral als groot voordeel voor zichzelf,” zei Carter. Hij zei in maart 2012 dat het oordeel van het Hooggerechtshof in 2010 ‘het domste besluit was dat het Hof ooit heeft genomen’. In september dat jaar zei hij dat ‘Amerika één van de slechtste verkiezingsprocessen ter wereld heeft’.

  Bron
  http://www.ninefornews.nl/

  Like

  • Idefix zegt:

   Ja,en zou het hier anders zijn?? De grootste fout die de eenvoudige mensen maken is “hokjes denken” ….Wij tegen zij,de gemene Grieken tegen de hardwerkende noord Europeanen,de vreselijke Amerikanen tegen de zielige Europeanen .
   De elite en de multinationals kennen geen grenzen, Voor hen telt enkel macht en geld .In Brussel zit hetzelfde gajes als in Washington ….

   Like

 5. janchik zegt:

  Oekraïne is een landbouwstaat, althans het Westelijk deel, maar omdat het, het tweede grootste land van Europa is, (na het Europese deel van Rusland), is zelfs die 70% landbouwgrond een immense oppervlakte.
  Dus binnenkort in dat theater “Monsanto”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s