Meer dan een miljoen asielzoekers in Duitsland

Screenshot_1

Asielzoekers in Torgelow in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland bevinden zich op dit moment ruim een miljoen asielzoekers. Het Rijksbureau voor Immigratie en Vluchtelingen deelde op vragen van de “Junge Freiheit” mee dat er tot eind mei van dit jaar 225.544 buitenlanders in Duitsland woonden, wier asielaanvraag op dit moment onderzocht zou worden. Daar kwamen 536.977 personen bij met de status “asiel afgewezen”. Daarbij zou echter in acht genomen moeten worden dat zich onder deze personen ook mensen zouden bevinden wier asielaanvraag al vele jaren geleden werd afgewezen en die inmiddels legaal in Duitsland zouden verblijven. Ook zouden zich onder dit aantal personen mensen bevinden die voorlopige bescherming zouden genieten, aldus de instantie.

Maar bijna 40.000 die recht hebben op asiel

Daarbij kwamen 38.473 asielgerechtigden, 125.491 mensen die geduld worden evenals 137.697 personen met de status van vluchteling volgens de Vluchtelingenconventie van Genève. Nog eens 14.132 buitenlanders zouden in Duitsland verblijven, omdat zij bescherming gekregen hebben in de zin van de EU-richtlijnen. Bij nog eens 36.005 andere personen zou een verbod tot uitzetting zijn vastgesteld. Bij de laatste twee groepen personen zou echter sprake kunnen zijn van een overlapping met de 536.977 afgewezen asielzoekers, gaf de instantie te verstaan.

In totaal hielden zich dus tot 30 mei 2015 1.114.349 buitenlanders in Duitsland op die asiel hadden aangevraagd of bescherming gekregen hadden volgens andere richtlijnen. Daar komen dan nog de 32.705 asielaanvragen uit de maand juni bij. De cijfers voor juli zijn nog niet bekend.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Meer dan een miljoen asielzoekers in Duitsland

 1. Torkel zegt:

  Waanzin!
  Dit leidt hoe dan ook tot problemen.
  Waar haalt Duitsland het geld vandaan om deze mensen te voeden en onderdak te bieden?

  Like

  • Maus zegt:

   Dat zal net zo als bij ons zijn. Van de eigen zwakkere in de samenleving zoals ouderen bv. en door alles duurder te maken voor de eigen bevolking en die winst daarvan in alles en iedereen te investeren behalve in NL.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Van de belastingpot en de EU !
   En het Nederlandse klompjesvolk betaald daaraan mee !
   En bij deze open grenzen wandelen ze heel eenvoudig
   OOK naar Nederland binnen !
   Wedden dat !!!!!
   FUCK THE EU !
   EN HET HELE LINKS/GROENE VOLKJE DAARTOE !

   Like

 2. Pingback: Meer dan een miljoen asielzoekers in Duitsland |

 3. Dot zegt:

  Volgens de Algemeen Dagblad (27 juli) de Europese toezichthoudende grenzen agentschap Frontex heeft een overzicht gekregen waar Holland als een paradijs zou worden gepresenteerd, zo niet een beloofde land. informatie die door de mensenhandelaars aan Syrische vluchtelingen wordt verstrekt. Deze documentatie zou de betaling van een maandelijkse toelage van 220 euro die omhoog kan klimmen tot 1.600 euro per maand voor een gezin adverteren, eenmaal het asiel verleend spiegelen. Belofte wordt gemaakt dat je verblijft in een huis waarvan de huur wordt betaald door de overheid en de administratie . Ze legt ook uit hoe huisvestingsvraagstukken worden beheerd, hoe snel wordt het verkregen van verblijfsvergunningen en de toegewezen tijd om andere familieleden te brengen. De staatssecretaris van het ministerie van Veiligheid en Justitie Dijkhof zegt op de hoogte te zijn en bestempelt de informatie als vals. Er zou een soort ‘hitlijst’ van de landen op basis van hun vrijgevigheid bestaan met Nederland als koploper, samen met landen als Duitsland, Zweden, Noorwegen en Denemarken: Belgische politie verheugt zich dat België niet op de lijst staat …

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het zal niet bij dit aantal blijven, aangezien er dagelijks nieuwe asielzoekers bijkomen. Het kan kort of lang duren, maar Duitsland zal dit nooit kunnen volhouden, deze asielwaanzin! Zéker niet zodra er gezinshereniging plaatsvindt. Wie controleert of het aantal opgegeven kinderen ook daadwerkelijk éigen kinderen zijn, en geen neefjes en nichtjes? Geboortebewijzen hebben die ‘vluchtelingen’ niet.

  Alle EU-lidstaten zouden eensgezind alle afgewezen asielzoekers per direct uit moeten zetten, in plaats van hen door het land te laten zwerven als illegalen. Uitzetten is noodzakelijk uit financieel oogpunt, maar ook in het belang van de vluchteling zelf, die niet stilletjes hoopt en verwacht dat er op termijn alsnog een verblijfsvergunning verstrekt zal worden. En dat is uiteraard wel datgene waarop ze rekenen.

  Like

  • Jaan zegt:

   En dan is de overname een feit en moeten wij vluchten en asiel aanvragen bij poetin.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    En Ú blij, neem ik aan, omdat U één van diegenen bent, die dat een patent-oplossing zou vinden…..?
    Maar als U achter Wilders staat, ècht achter Wilders, bedoel ik, dan neemt U ‘poetin’ niet eens in overwéging!

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Beste, nee allerbeste poppedop!
    Zelfs de Wilders kan het proces niet meer stoppen .
    De nieuwe orde zal er komen , ten koste van zeer veel.
    Dat was al zo ingecalculeerd .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @joopklepzeiker, 2 Augustus, 16.02u.: Daar gaat het ook niet eens om, Joop:
    Het gaat er om, dat er hier, op een pro-Wilderssite, nog steeds reaguurders zijn, die geen aanleiding onbenut laten om alles aan Poetin op te hangen!
    Hoe Wilders tegenover Poetin staat, wéten we inmiddels, dus waar praat je dan over? Take it or leave it!

    Like

 5. Debbie zegt:

  Torkel:
  Net als hier bij de werkende Duitse burgers, terwijl hun eigen ouderen, zieken en daklozen kunnen verrekken is het minstens net zo erg als in Nederigland, de asielzoekers worden met alle egards behandeld en krijgen de voorkeur boven de eigen inwoners.
  Maar er gloort hoop aan de horizon, in een asielzoekerscentrum ergens in Duitsland zijn alle gutmenschen eruit geknikkerd, dus die kregen een koekje van eigen deeg en mogen aan de lijve ondervinden hoe getraumatiseerd deze mensen wel niet zijn.
  In een commentaart op dit gebeuren gaf een van de coa medewerkers aan dat er misschien wat naar binnen was gebracht waar de buitenwereld niets mee te maken heeft.
  Altijd prettig om te zien hoe dankbaar z.g. vluchtelingen wel niet zijn.

  Like

 6. Jean zegt:

  Die ellende is de dood voor Europa, wij moeten nu “versneld” de veroorzakers van al die ellende aanpakken waar ook ter wereld, de misdadigers komen al eens samen in Brussel laten we ze daar opwachten en dadelijk arresteren, schreeuwen ze “ik ben onschendbaar” dan gaan we daar heerlijk mee lachen want NIEMAND is onschendbaar, we slepen of trappen ze voor een volkstribunaal en plaatsen ze zo dat ze de galg door het raam zien staan kwestie van het gespuis wat in de sfeer te brengen.
  Ik geniet er nu al van…., ± 650 lafaards en verraders (voor eigen gewin) minder op deze wereld.

  Like

  • Ik ben bang dat je met alle landverraders en hun vazallen en hulptroepen al heel gauw 300 miljoen galgen in Europa nodig hebt. Dat is het aantal, ruim 60%, van de populatie in Europa dat links stemt, links is, links droomt en links de slipjes uitwringt als er weer een miljoen asielafdwingers hullie komen helpen met hier de zaak leeg te roven en te parasiteren om het vervolgens in een vuilnisbelt te veranderen. Ik ben nu de oplossing, een snelvuurguillotine, aan het ontwerpen.

   Like

 7. Charles Martel zegt:

  Europa wordt andermaal door barbaren overrompeld, dit maal met verraad van binnenuit.

  Like

 8. Patriot zegt:

  Heeft wel niets te maken met het topic maar net gelezen waarom Amerika zo aandringt om acceptatie van het maken van kernenergie door Iran, ‘Iran wil honderden vliegtuigen van Boeing en Airbus kopen’ Zie nu.nl
  Heel de regio is dus verkocht voor het bovenstaande.

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Off Topic

  De ware aard van politieke correctheid.
  door Lucky 9

  Als politiek correcte medemensen en dito politici het hebben over hun vermeende vijanden die de waarheid trachten te vrijwaren van leugen laster en bedrog, varieert de gezichtsuitdrukking van deze mannen en vrouwen van trots tot geveinsde verontwaardiging of gespeelde onverschilligheid bij het aanhoren van logische argumenten die hun multicultureel paradijselijk denkwereldje aantast of althans theoretisch op losse schroeven zet.


  Maar één ding hebben ze gemeen. Hoewel er op al hun gezichten een trek van hautaine hoon en minachting ligt, bevatten ze in wezen niets anders dan een soort verbeten, bekrompen domheid.

  Net stalknechten en keukenmeiden in uniformen van strategen en generaals, zoals de commandanten, toezichthouders en geprivilegieerde kapo’s van de nazi-concentratiekampen en de sovjet-goelags door miljoenen van hun slachtoffers werden beschreven.

  De genade die ze bij hun machtsuitoefening betonen tegenover het gewone volk dat feitelijk hun gegijzelde gevangene is, zien ze als een natuurlijk gevolg van hun eigen superioriteit. Bekrompenheid is bijna wet en meedogenloze wreedheid loert om de hoek zoals in elk dictatoriaal regime in wording of aan de macht.

  De feitenresistentie aan het prille begin van het derde millennium van onze hedendaagse van arrogantie uitpuilende politieke .BE en .EU-leiders is stuitend.

  Hun kruiperig gedrag en islamofiele onderdanigheid is dom en moreel verwerpelijk of ronduit het gevolg van omkoping en corruptie. Er is geen alternatief om dit fenomeen anders te beschrijven. Wij laten onze lezers de vrijheid om hier voor zichzelf de namen en voornamen van door zichzelf boven ons gestelde verraders in te vullen.

  Hoe valt dan de feitenresistentie van de niet aan de macht deelnemende maar wel politiek correcte “goedmens” te verklaren? Zoals tijdens alle vorige periodes van onder druk met “nieuwspraak”, indoctrinatie en hersenspoeling officieel gehandhaafde opinies, ongetwijfeld door angst, conformisme, het uitschakelen van elke kritische houding en in het opzij schuiven van het persoonlijk geweten, gezond verstand en ethiek. Politiek correcte goedmensen hebben geen van allen ooit de koran gelezen of veinzen dat ze dat wel zouden gedaan hebben. Vooral politici liegen botweg over dit eenvoudig feit alsof het gedrukt staat.

  Het ontbreekt ons aan de moed om de onvermijdelijke gevolgen van de lafheid van een bepaald volk nauwkeurig te omschrijven. Maar laat ons toe als referentiepunt enkele namen die symbool staan van een perfect legale en politiek correcte machtsovername uit 1933 te vermelden. Ravensbrück, Bergen-Belsen, Dachau, Büchenwald en de duizenden andere naamloze goelags in de Siberische archipel van de collectivisten zijn echt niet zo ver weg.

  Fanatisme is eigen aan godsdiensten en dictatoriale ideologieën. De meest bedreigende is vandaag congruent. Of is dat soms een te moeilijk woord, politiek correcte excellenties? >>> http://nageltjes.be/wp/?p=18126#more-18126

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Gefeliciteerd met dit intelligente beleid, verwacht geen dankbaarheid maar alleen meer criminaliteit zoals, verkrachtingen, inbraken, roofovervallen en moorden.

  Like

 11. jungleelephant zegt:

  Nou heeft iedereen het over Duitsland,maar hier wordt het dagelijks zwarter op straat!Wordt alleen door de media verzwegen,maar je ziet toch met je eigen ogen wat er gaande is?Onze misdadige regering moet afgezet worden en we moeten,met spoed,uit de Eu!Of gaan we strijdloos ten onder door alle struisvogels in ons,eens zo fijne,land?

  Like

  • Jean zegt:

   Neem een foto op eender welk moment en eender welke plaats in onze westerse landen en je ziet steeds negers en kopvodden rondlopen met Iphone en Ipot en dat zijn die zogenaamde vluchtelingen?.. m’n oela, het zijn gewoon criminelen die graag parasiteren.
   Laten we de vreemdelingen vreetclubjes op het grondgebied uitschakelen en de winkel loopt droog.

   Like

 12. Republikein zegt:

  Meer dan 1 miljoen bij de botenparade in 020.
  Voor het eerst[ is dit een opzet?] deed een bootvluchtelingenboot mee.
  Met bescheiden middelen, geld voor een kompas was er niet, ze raakten uit koers!

  Het zijn allemaal schatjes zeggen ze in Oostenrijk, ja toch niet dan?
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3089046/Moroccan-believed-taken-gun-massacre-Tunisian-museum-left-21-tourists-dead-arrested-Italy.html

  Like

 13. Jan zegt:

  ‘Asiel’chaos in Nedersachsen: opvangcentrum voor asielshoppers staan op instorten

  Es wird täglich schlimmer, das Asylchaos in den Erstaufnahmeeinrichtungen in Bramsche, Braunschweig und Friedland in Niedersachsen. Ursprünglich für 500 „Flüchtlinge“ ausgerichtet, leben derzeit jeweils 2.000 in den drei Auffanglagern. Statt den unerträglichen Zustand der unkontrollierten Einreise einen Riegel vorzuschieben und Nicht-Asylberechtigte abgeschoben werden, sollen 3.000 „Flüchtlinge“ umgehend auf die Kommunen verteilt werden, damit die Erstaufnahmeeinrichtungen weitere „Flüchtlinge“ aufnehmen können, die bereits vom Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF) angekündigt worden sind.

  https://www.netzplanet.net/asylchaos-in-niedersachsen-erstaufnahmelager-kurz-vor-dem-kollaps/

  Like

 14. Jan zegt:

  Echt waar. Minister van binnenlandse zaken van Sachsen Pistorus wil alle wetten opzij schuiven die de opvang van asielshoppers moeilijk maakt:

  Innenminister will für Flüchtlinge Gesetze aussetzen


  ….
  iedersachsens Innenminister Boris Pistorius fordert ein Moratorium für alle Gesetze, die die Beschaffung von Unterkünften für Flüchtlinge erschweren. „Ich bin gerade dabei, eine Liste mit Bundes- und Landesgesetzen vorzubereiten, die uns bei der Bewältigung dieser Herausforderung behindern oder zu viel Zeit kosten“, sagte der SPD-Politiker.

  Zu den hinderlichen Vorschriften zählt er beispielsweise das Vergaberecht, Vorschriften für die energetische Sanierung von Bestandsgebäuden und das Baurecht.
  ….
  http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/niedersachsen-innenminister-will-fuer-fluechtlinge-gesetze-aussetzen-13730858.html

  De crimineel over Pegida:
  Innenminister: “Pegida” profitiert von Angst und Unzufriedenheit
  Der große Zulauf zu den “Pegida”-Demonstrationen basiert nach Ansicht des niedersächsischen Innenministers Boris Pistorius (SPD) nicht auf einer wachsenden Islamfeindlichkeit in Deutschland. “Die Menschen, die da mitlaufen, haben nämlich Angst aus ganz anderen Gründen: Sie haben Angst, dass am Ende des Monats zu wenig Geld da ist, sie haben Angst, keinen Job zu haben”, sagte er im Gespräch mit der Deutschen Presse-Agentur in Hannover. “Da müssen wir ansetzen, aber nicht bei einer vermeintlichen Islamisierung.”
  ….
  http://www.t-online.de/regionales/id_72261122/boris-pistorius-pegida-profitiert-von-angst-um-existenz.html

  Like

 15. Ik lees net dat slotenmakers te hulp schieten bij het zoveel mogelijk binnenharken van dobbernisten http://tinyurl.com/nvkk5o6 want dat schijnt goed voor hun handel te zijn. Campinghouders en die van de vakantiehuisjes kunnen er na de vakantie ook maar het beste naar toe gaan. Nu weten we trouwens ook waarom het leger geen kogels meer heeft.

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Migranten in Deutschland: Zahl der Zuwanderer steigt auf Rekordhöhe

  Jeder fünfte Mensch in Deutschland hatte im vergangenen Jahr einen Migrationshintergrund – deutlich mehr als 2011. Laut Statistischem Bundesamt war zudem die Zahl der Einwanderer so hoch wie noch nie.

  Die Zahl der in Deutschland lebenden Zuwanderer hat im vergangenen Jahr einen neuen Höchststand erreicht. Nach dem vom Statistischen Bundesamt veröffentlichten Mikrozensus lebten 2014 knapp elf Millionen Menschen in Deutschland, die selbst eingewandert sind. Das waren über eine Millionen mehr als 2011.

  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/mikrozensus-zahl-der-zuwanderer-in-deutschland-auf-hoechststand-a-1046490.html

  Like

  • Dat zal ze leren om heel Europa te bezetten want gij ziet het: De Here straft onmiddellijk. Kan alleen soms wat lang duren. #bezettervaneigendeeg

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Seehofer: Asylpolitik ist bisher “Katastrophe mit Ansage”

   München – CSU-Chef Horst Seehofer ist offenbar verärgert über die schleppende Behandlung des Asyl-Themas auf Bundesebene. In einer nichtöffentlichen Kabinettssitzung in München warf Bayerns Ministerpräsident dem Bund erhebliche Versäumnisse vor.

   Das berichtet der Münchner Merkur unter Berufung auf Teilnehmer. „Das ist eine Katastrophe mit Ansage“, sagte Seehofer demnach über die stark steigenden Flüchtlingszahlen. „Der Bund muss wesentlich problembewusster werden. Der ganze Apparat muss zulegen. Raus aus der Traumfabrik, rein in die Realität.“ Wer jetzt auf Bayerns Kurs schimpfe, ohne Lösungen aufzuzeigen, „ist der erste Rücktrittskandidat, wenn uns die Realität überrollt“.

   http://www.merkur.de/politik/horst-seehofer-asylpolitik-bisher-katastrophe-ansage-5320127.html

   Klare taal van Seehofer!
   Nu nog in de Bondsdag rechtstreeks Merkel ( Angela in politiek Wonderland) verantwoordelijk stellen.

   Like

 17. Jan zegt:

  Huurwaanzin in München: twee banen en weldra dakloos?

  Moder met twee kinderen kan geen sociale huurwoning krijgen omdat zielige asielshoppers een menswaardig onderkomen te geven (1):

  Steffi arbeitet 35 Stunden, jobbt am Wochenende im Biergarten, hat keine Tiere und keine Schulden – und findet in München trotzdem keine bezahlbare Wohnung für sich und ihre beiden Buben.

  Bis Ende August hat Steffi noch Zeit, etwas zu finden.
  Dann muss sie raus sein. Denn das Zweifamilienhaus im Stadtteil Lerchenau, in dem sie derzeit noch wohnt, wird abgerissen.
  ..
  http://www.tz.de/leben/wohnen/mietwahnsinn-muenchen-zwei-jobs-trotzdem-bald-obdachlos-5307643.html

  1. Hendricks eist sociale woningen voor asielshoppers

  Bundesbauministerin Barbara Hendricks (SPD) fordert angesichts der hohen Flüchtlingszahlen den Bau neuer Sozialwohnungen. Es gebe bewährte Programme, damit die Bundesländer bezahlbare Wohnungen schaffen und Flüchtlinge menschenwürdig unterbringen könnten, sagte Hendricks der “Rheinischen Post”. “Eine besondere Rolle spielt hierbei der soziale Wohnungsbau. Diesen müssen und wollen wir stärken.” Unterstützung bekommt Hendricks vom Städte- und Gemeindebund. Dieser sieht Bedarf “im Umfang einer Großstadt”.

  http://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/gesellschaft/id_74918098/hendricks-fordert-sozialwohnungen-fuer-fluechtlinge.html

  Dat wijf lijkt precies op die uitgemergelde kraai van de PvdA, Klijnsma (gescheiden bij geboorte?)

  Like

 18. Jan zegt:

  Studie: Sozialstaat wächst schneller als die Wirtschaft

  Wer hätte das gedacht, die Sozialausgaben wachsen schneller als die Wirtschaft. Ein solches Sozialsystem mag zwar Heerscharen von Sozialarbeitern und anderen Profiteuren der Sozialindustrie ernähren, es ist aber dauerhaft nicht finanzierbar. Da wird eine Riesenmaschinerie gemästet, die nichts anderes tut, als Geld umzuverteilen.

  Natürlich wird in der Studie sowie im FAZ-Artikel* die importierte Armut nicht erwähnt, denn die Versorgung der über 600.000 abgelehnten Asylbewerbern und die Verfolgten aus allen Herrenländern, die sich in Deutschland befinden, tragen erheblich zum Wachstum der Sozialausgaben bei.

  https://www.netzplanet.net/studie-sozialstaat-waechst-schneller-als-die-wirtschaft/

  * Der deutsche Sozialstaat hat im vergangenen Jahr fast 850 Milliarden Euro an seine Bürger verteilt. Das waren gut 31 Milliarden Euro oder 3,8 Prozent mehr als im Jahr zuvor. Der Sozialstaat ist damit zum wiederholten Mal stärker gewachsen als die Wirtschaftsleistung insgesamt: Das Bruttoinlandsprodukt stieg nominal – also nicht inflationsbereinigt – um 3,4 Prozent. So weist es die neue Jahresstatistik des Bundesarbeitsministeriums aus.
  http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/wirtschaftspolitik/studie-sozialstaat-waechst-rasanter-als-wirtschaft-13731229.html

  Like

 19. Jan zegt:

  Chique woningen voor asielshoppers (ofwel uitschot) in Hessen, Duitsers vragen zich af als het toch zo makkelijk gaat iets te krijgen waarom zouden wij dan nog werken?

  https://www.netzplanet.net/hessen-schicke-homies-fuer-fluechtlinge-geplant/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s