Schokkende onthullingen over mediamanipulaties in de Israël-berichtgeving

Screenshot_4

(Door: Yochanan Visser)

“De internationale media hebben Israël groot onrecht aangedaan”, dit zei de Palestijnse journalist Khaled Abu Toameh enige jaren geleden tijdens een bijeenkomst met een groep Nederlandse studenten in een kloostertuin in de oude stad van Jeruzalem. Sindsdien is de situatie er niet veel beter op geworden.

Tot nu toe werd de bevooroordeeldheid van de internationale media ten opzichte van Israël geëxposeerd door monitororganisaties zoals Honest Reporting en Camera, maar recentelijk verschenen er artikelen van gerespecteerde journalisten die een schokkend beeld gaven van de wijze waarop de media het nieuws over Israël manipuleren.

Lees verder>>>
(h/t “win”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Appeasement, Censuur, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Persvrijheid, propaganda, Rotzakken, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Schokkende onthullingen over mediamanipulaties in de Israël-berichtgeving

 1. Aegolius cs zegt:

  Het doel is om Israël te positioneren als het uitschot van de menselijkheid; geïsoleerd, gedemoniseerd en de wortel van alle problemen in de wereld. Een natie die niet alleen kwaad doet maar de essentie is van het kwaad”.

  Er is geen duidelijk bewijs over het bestaan van een dergelijk propaganda centrum in de buurt van Ramallah. Wat echter wel te bewijzen valt is de collaboratie van de internationale media in deze cognitieve oorlog tegen Israël.

  Selectieve waarheid als perceptie en door de media gepresenteerd als waarheid, behoeft nadrukkelijk onderzoek naar financiële en/of politieke onafhankelijkheid!

  Like

 2. Breget zegt:

  Dan geen kranten waar deze zijn aangesloten meer lezen.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Journalisten zijn het slijk der aarde !

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  #PVV AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL.. @mhhmvh Schokkende onthullingen over mediamanipulaties in de Israël-berichtgeving http://wp.me/p1O7aM-osR

  en juist wèl alles afspeuren dat de waarheid aan het licht brengt!

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba
  @geertwilderspvv & @mhhmvh is MEDEPLICHTIG -> Schokkende onthullingen over mediamanipulaties in Israël-berichtgeving http://wp.me/p1O7aM-osR

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Waarom kun je dit artikel niet op facebook plaatsen?Mij lukt het namelijk niet!

  Like

 7. Philippine zegt:

  Geweldig artikel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s