FOTO

Screenshot_39

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Immigratie. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTO

 1. Marie zegt:

  Meer dan prima; eindelijk iemand die het aandurft om openlijk te protesteren tegen deze krankzinnige immigratie!
  Ikzelf en velen met mij roepen dit al enige tijd maar als BN’er heb je zeer waarschijnlijk meer invloed!
  Mevrouw Keyl u bent een moedige vrouw!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Het einde van het blanke westen…
  Moeten die negers niet naar hun werk? Ze mankeren toch niets aan hun handen?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, ze hebben het ‘eind’ bereikt. Dat zie je immers.

   Like

  • kraftavilqa zegt:

   “Moeten die negers niet naar hun werk?” LOL een nikker die werkt zoals in werken voor de kost bedoelt U, lamenielache! Even een stukje comic relief: “Tembo is een negertje.
   Hij loopt elke dag wel 2 uur naar school.
   Met uw hulp en 5 gulden en maken we een zweep, zodat die luie neger het voortaan in een half uur doet.”

   Like

 3. Vederso zegt:

  Sommige Zweden zijn een beetje “van streek” dat de UK hun vluchtelingenbeleid niet zonder meer volgt, weer foto’s van Calais, het was dit weekend chaos.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3183668/Riot-police-pelted-stones-2-100-migrants-storm-Channel-Tunnel-Calais-weekend-chanting-Open-borders.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490

  Like

 4. Armani zegt:

  Natuurlijk heeft Catherine gelijk , die economische gelukszoekers komen hier met Honderdduizenden naar toe , en wie betaald dat ? juist de ouderen , chronische zieken , de invaliden en de kansloze werkelozen , DIE worden Extreem uitgekleed door de VVD en de NSB (voormalige Pvda ) om hun komst te bekostigen , hebben ze het gehele sociale vangnet waar wij voor gewerkt hebben al voor 75 % afgebroken

  Like

 5. Jean zegt:

  Zie ze nadenken over hetgeen er geschreven staat, de rode en groene ratten zullen het ze uitleggen en ze vertellen dat daar ‘welkom’ staat en ze duidelijk maken dat ze enkel maar moeten stemmen op hun zodat ze de decadente postjes kunnen behouden.

  Like

 6. Driek zegt:

  Die lieden op de foto zien er nou niet direct uit als getraumatiseerde vluchtelingen, dit zijn kerngezonde knapen die hier met heel andere bedoelingen zijn, en wij hoeven daar niet eens naar te raden. Dit is je reinste tuig van de richel, daar hoef je geen mensenkennis voor te hebben, dat zie je zo wel.

  En ze hebben zich goed in de kleren gestoken, dat was met de Joodse vluchtelingen in de jaren dertig wel even anders. Dat was echte armoe troef. Maar goed, dat heb ik hier al eens eerder opgemerkt, doch het blijft mijn ziel beroeren, als ik lees wat die negers allemaal krijgen. Niets is goed genoeg. Het lijkt hier wel Luilekkerland. Ik krijg er steeds weer flink de pest over in. En ze zijn er niet eens blij mee.

  En nog altijd wordt de Nederlandse burger een rad voor ogen gedraaid, die wordt dom gehouden met achterlijke televisieprogramma’s en vreselijke muziekfestivals en andere rotzooi. Die burger wordt in het ooitje genomen met onjuiste berichten in de Nationaal Socialistische Leugen Couranten. En valse televisiejournaals. Dit land wemelt inmiddels van de landverraders. Het zijn de opvolgers van de NSB van Anton Mussert. Ga er maar aanstaan. Dit valt echt niet meer recht te breien, tenzij getrainde vechtjassen de wapens bemachtigen om dit geteisem uit donker Afrika te bestrijden. Maar dat zie ik niet gebeuren. Wij ontberen het heldendom. De enige held die voor Hollands Glorie ten strijde trekt is Geert Wilders.

  En het wordt de hoogste tijd dat iemand eens een boekje opendoet over de koran, want nog altijd denken velen dat het een mooie spirituele godsdienst is. Nou, dat is het niet dus. Het is een moordenaarsbende, die wacht tot het moment is aangebroken. Dan slaan ze onverbiddelijk toe om ons te vernederen. Onze bewindslieden zijn niet goed snik. Of het is opzet om ons allen ten gronde te voeren.

  En hoe de menschheid kan worden misleidt blijkt wel uit een bericht waarop ik stuitte in een mooi oud leesboek over de jaren dertig, toen velen nog dachten dat Adolf Hitler de Messias was. Zelfs onze regering was juichend over Adolf, vooral toen die prins Bernard in beeld kwam.

  “Het is een geluk voor Duitsland, dat het een Führer heeft gevonden die de sterkste krachten van het land tot het algemeen welzijn weet samen te bundelen”.
  Daily Mail, Londen, 10-7-1933

  Den lezer die geïnteresseerd is in het ranzige leven van Bernard, kan ik ten zeerste het boek aanbevelen van Annejet van der Zijl: “BERNARD – EEN VERBORGEN GESCHIEDENIS”,
  een uitgave van Querido’s Uitgeverij BV. (458 blz).

  Like

  • Jean zegt:

   Driek, daarom hoop ik uit het diepst van mijn hart dat als eerst de rotkop van die pechdroll rolt wedden dat ze dan in Den Haag en Brussel wakker schieten, niet omdat het die pechdroll is maar omdat een clubgenoot is.
   Oh wat ga ik goed slapen bij de gedachte alleen al…

   Like

 7. ron zegt:

  Links nederlands wil nederland opheffen om op te gaan in Europa.Ze gebruiken daarvoor dezelfde technieken als de bolsewieken gedaan hebben .Intimidatie ,pesterijen en verdraaien van de feiten.Manipulatie van de media die zelf de noodzaak van waarheids vinding heeft verloren.Waar zijn de echte journalisten gebleven?

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Deze mail heb ik verstuurd aan alle kamerleden op 26 april.(ivm windmolens)
  MH,
  Nu we in Nederland toch teruggaan naar de middeleeuwen voor wat betreft energie opwekking, openen zich ook andere mogelijkheden.
  Met wind energie is Nederland voor een groot gedeelte drooggemaakt; bij een dag geen wind of teveel wind werd er gewoon niet gepompt en duurde het wat langer tot het water weg was.
  Ook de scheepvaart was zeilvaart; je wist nooit hoe lang een reis zou duren; tja, er was niets anders.
  De stoom machine verving al snel al die wind aangedreven zaken; betrouwbare zelf regelbare energie won het van de wind energie.
  Wind, als je het nodig hebt, is er meestal te veel of te weinig; dan valt de energie leverantie stil en moeten de altijd stand-by staande conventionele centrales weer invallen.
  Nu Nederland overstroomd wordt door hordes analfabete lieden uit voornamelijk Afrikaanse landen, op de arbeidsmarkt nauwelijks inzetbaar wegens geloof- dan wel streek gebonden kledij, taal problemen enz. opent zich een nieuwe weg tot energie opwekking; de tredmolen.
  Nu ontslagenen die in de bijstand geraken verplicht worden om voor hun uitkering soms zelfs bij hun oude werkgever te gaan werken, lijkt het me dat ook niet plaatsbaren aan werk geholpen worden.
  Enkele grote tredmolens in de nabijheid der grote steden zou duizenden van deze lieden een passende baan kunnen verschaffen.
  Van een uitkering naar een betaalde baan zou deze mensen uit hun isolement halen en hun eigenwaarde doen toenemen; bed, bad en brood, prima als ze er voor werken, dagbesteding ook geregeld!
  Een vol continu 3 ploegen dienst op basis van een half uur lopen, 10 minuten rust, moet te regelen zijn.
  Deze baan is tevens goed inzetbaar voor beroeps steuntrekkers, die zo hun tred bijdragen aan onze energie voorziening.
  Bijkomend voordeel is dat Nederland waarschijnlijk gemeden zal worden door gelukzoekers uit den vreemde; een echte vluchteling zal deze tegenprestatie graag leveren.
  Ow ja, deze manier van energie opwekking is geheel milieu vriendelijk en onafhankelijk van wind, fossiele of kernenergie.
  Met vriendelijke groet,
  Hendrik M.

  Like

 9. dontessers zegt:

  Heb op mijn tijdlijn een video geplaatst, misschien wel goed om hem ook hier te plaatsen voor de mensen die hem nog niet kennen. ……….. https://youtu.be/ELmjN9s97OY

  Like

  • glockie17c zegt:

   Alleen verrekte jammer dat deze toespraak uit 13-03-2012 nog geen zoden aan de dijk heeft gezet !!!
   De mensen zijn nog steeds onverschillig en halen hun schouders op.
   Als alle mensen dit soort toespraken nou eens volledig volgde inplaats va door te zappen naar een volgend dom programma op de tv.
   En hun hersens zelf lieten werken inplaats van domweg hun verstand in de modus te zetten van ik doe gewoon hetzelfde wat het merendeel van de mensen doen ……..NIKS DUS !!!
   Dan zou er toch langzaam maar zeker een verandering en een weerstand tegen dit soort praktijken op gang moeten komen.
   Dit soort toespraken van Dr.Matthias Rath zou veel meer ondersteund moeten worden.
   Het filmpje van 18.03 minuten is het bekijken meer dan waard en volledig in het Nederlands ondertiteld voor de mensen die het Duits niet machtig zijn.
   Bij deze plaats ik hem dan ook op mijn tijdlijn.

   Bedankt voor het delen dontessers.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s