Hepatitis A en waterpokken in asielonderkomens

Screenshot_21

(Door: Verena B. – Vertaling: E.J. Bron)

Had u al eens Hepatitis A of waterpokken? Mocht u niet zijn ingeënt tegen deze ziektes, dan kunt u zichzelf nu eventueel besmetten als u zich bevindt in Wetzlar, Marburg of Gießen. Daar zijn deze gevaarlijke ziekteverwekkers nu de tentdorpen van de asieleisers binnengekomen en zorgen voor opwinding onder de “inheemsen”.

De “Wetzlarer Neue Zeitung” informeert:

Voor twee vluchtelingenonderkomens voor asielzoekers in de deelstaat Hessen geldt op dit moment een opnamestop wegens besmettingsgevaar. Na een geval van waterpokken in Marburg mag daar niemand worden opgenomen die niet immuun voor de ziekte is, zei een woordvoerster donderdag. In Wetzlar was sprake van een geval van Hepatitis A, dat eveneens leidde tot een opnamestop. “De desbetreffende persoon wordt op dit moment in het ziekenhuis behandeld. In overleg met de gezondheidsdienst worden alle personen met wie de patiënt in aanraking kwam uit voorzorg ingeënt”.

 De patiënt in Marburg is naar een kliniek in Gießen overgebracht. Een arts in Marburg observeert of er sprake is van besmettingen onder de ongeveer 330 bewoners. […]

Ook in de eerste opvang in Gießen is volgens het regeringspresidium sprake van enkele gevallen van waterpokken. […]

Voor het tentenkamp in Wetzlar geldt geen algemene opnamestop, deelde de districtscommissaris van het district Lahn-Dill, Wolfgang Schuster (SPD) mee. Tot nader order mogen er echter alleen vluchtelingen worden opgenomen in het tentdorp of elders geplaatst worden, die bewijsbaar tegen Hepatitis A zijn ingeënt of de ziekte al eens hebben gehad en daarom immuun zijn. Volgens de commissaris is er geen sprake van nog meer gevallen. Hij heeft de geneeskundige dienst opdracht gegeven inentingen aan te bieden.

PI heeft meerdere malen bericht over het binnensluipen van gevaarlijke infectieziektes, bijvoorbeeld van tuberculose of het uitbreken van mazelen in asielzoekerscentra.

Zeit-Online” waarschuwde al in januari van dit jaar:

[…] Wie in Duitsland asiel aanvraagt, moet in een massaonderkomen wonen – dat schrijft de asielprocedurewetgeving voor. Wie in een massaonderkomen woont, moet van tevoren onderzocht worden op besmettelijke ziektes – dat zegt de wet betreffende de bescherming tegen besmettelijke ziektes. Daarin staat dat asielzoekers “onmiddellijk” een doktersverklaring moeten overhandigen waaruit blijkt dat ze niet zijn geïnfecteerd met een besmettelijke tuberculose. Bij jongeren en volwassen wordt een röntgenfoto gemaakt, kinderen en zwangere vrouwen worden middels een huidtest onderzocht. Onmiddellijk betekent: binnen enkele dagen. Dat lukt Kunitz (arts) en zijn collega´a al lang niet meer.

Omdat het aantal asielzoekers stijgt, maar het aantal artsen bij de gezondheidsdienst nog steeds stagneert, worden de wachttijden voor de eerste onderzoeken steeds langer – en daarmee neemt het gevaar toe dat zich besmettelijke ziektes zoals tuberculose in de massaonderkomens uitbreiden. […] “Als we pech hebben, loopt eentje van hen onopgemerkt rond met een open tuberculose”, zegt Kunitz. “en er komen steeds meer vluchtelingen.”

Het zijn er zoveel, dat het aantal stoelen in de wachtkamer al lang niet meer voldoende is. Daar bevinden zich ongeveer 40 mensen in een smalle gang met neonverlichting. De ouderen zitten op stoelen, de jongeren zitten op de vloer of leunen tegen de muur. Er rennen kleine kinderen door de gang, de volwassenen mompelen in het Arabisch, Servisch, Russisch. In een stelling liggen informatiebrochures. “Wat is tuberculose?” staat erop in Latijns, Cyrillisch en Arabisch schrift. […]

Maar wat hameren de fascistische, op avontuur georiënteerde “vredesactivisten” van de AntifaSA er altijd bij ons in: “Geen vluchteling is illegaal!” Dus is ook geen virus illegaal. Laat die lieve gastvirussen toch alsjeblieft de links-extremen als gastheren uitzoeken. Daar zijn ze van harte welkom!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Verena B.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Hepatitis A en waterpokken in asielonderkomens

 1. ildiko zegt:

  http://aktiv-blog.net/belfold/bacsalmas-es-kornyeki-hazakba-koltoznek-csaladokat-zavarnak-utcara-a-menekultekne-habozz-oszd-meg-te-is/

  Aan de Hongaarse grens 40-50 vluchtelingen zijn in een huis vannacht binnen gedrongen de familie uit hun eigen huis gegooid en hebben aan de politie gezegd dat ze hier in EU volstrekt recht hebben op alles. Ze worden steeds agressiever, de mensen zijn nu zo bang van dat ze zijn genoodzaakt om wapens te kopen. Wil je oorlog dan krijg je oorlog.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hè, heerlijk toch, die positieve berichten op de maandagmorgen? Daar kikker je echt van op…! ;(
  Wat zorgen deze gelukszoekers toch goed voor de werkgelegenheid in Europa! Kijk eens aan: Hepatitis A, Waterpokken, en wie weet wat ze nog meer voor fraais meebrengen uit die achterlijke landen!
  Mensen, blijf uit de buurt. Het is erg dat dit gebeurt, en het valt de regering aan te rekenen dat ze zonder meer alles wat aan de poort staat binnen laten. Dat de volksgezondheid ernstig in gevaar wordt gebracht boeit hen blijkbaar niet. Als die ‘arme asielzoekers’ maar in veiligheid zijn en worden behandeld aan hun kwalen. Kassa voor de doktoren, ziekenhuizen, en apothekers!

  Wat is de volgende ‘verrassing’?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 3 augustus 2015 om 09:24

   “Als die ‘arme asielzoekers’ maar in veiligheid zijn en worden behandeld aan hun kwalen.”

   Ja, die viezeriken gaan voor, dat spreekt; als WIJ een dokter nodig hebben, kunnen we achteraan in de rij gaan staan. ALS er straks tenminste nog artsen voor ons zijn…

   Als je gedwongen wordt om die smerige ziektedragers en -verspreiders in je woning op te nemen, besmetten ze je nog ook; ik kots van de hele situatie met dat vuile vreemdelingen gespuis dat ons elke dag wordt opgedrongen!

   Like

 3. Johan zegt:

  Wat kost dit gezeik allemaal niet voor onze reguliere gezondheidszorg. Trouwens, wij mogen lekker dokken Als wij wat hebben is het gelijk een eigen risico van minimaal 360 euro’s. Daar hebben die heppatitis-gangers natuurlijk geen last van.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Verislamiseren en vernegeriseren blijken zwaar verziekend te zijn.
  Tuberculose, waterpokken, mazelen, aids, syfilis, hepatitis, schurft, luizen, vlooien, ebola, ziekelijk laag IQ, analfabetisme en haatideologieën worden op grote schaal geïmporteerd.
  Mensachtigen die ook nog eens hun familie op onze kosten laten overkomen welke allen een levenslange uitkering, woningen, gezondheidszorg en moeizame educatie eisen.
  Tja, aan zulk ziekelijk parasitair gedrag wordt de autochtone bevolking onderworpen en zal uiteindelijk in naam van allah hakbar vermoordt worden.
  Onze politici (volksvertegenwoordigers) keken toe en zagen dat het goed was….

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Zij hebben veel meer dan Hepatitis A, B en C en waterpokken!!! Bij aankomst dragen ze een hele dierentuin van microben onder hun leden; incluis een hele verzameling van SOA , schurft en alle mogelijke tropische ziekten. Zelfs naar ze te kijken is al gevaarlijk. Maar voor onze gekozen leiders van de mainstream partijen en vazallen van de EU is dat niet belangrijk. MINDER AUTOCHTONE BEVOLKING = MEER MULTICULTURALISME EN MEER DICTATORIALE EU

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  “Laat die lieve gastvirussen toch alsjeblieft de links-extremen als gastheren uitzoeken!”
  Nu, als er zich onder die links-extremen de nodige veganisten bevinden -en daar kun je dónder op zeggen- is dat best mogelijk!
  Die laten namelijk niet zelden noch zichzelf, noch hun kinderen vaccineren, evenmin als de bevindelijke refo’s!

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Wat een aanwinst, deze gelukszoekers en symphatisanten van de Sharia, maakt de goedmensch en de politiek ons wijs. Ze ontwrichten het economisch verkeer bij de kanaaltunnel, vormen een grote overlast aldaar, met als gevolg talloze transportbedrijven die mogelijk het loodje gaan leggen. In asielzoekerscentra breken de meest enge ziekten uit, die ook een gevaar vormen voor onze volksgezondheid. Degenen die al in de maatschappij losgelaten zijn kosten ons fortuinen aan belastinggeld, en zijn de bekende rotte appels in de mand die langzaam maar zeker onze maatschappij ontwrichten en doen wegrotten. Soms wou ik dat ik terug kon naar mijn onbezorgde kinderjaren. Mijn moeder zag eens, midden jaren 50, communisten op straat folderen. Dat zijn slechte mensen zei ze tegen mij. Goed dat ze niet meer de maatschappelijke perikelen van vandaag de dag meer hoeft mee te maken. Er is wel een verschil tussen die twee communisten uit de jaren 50 die aan het folderen waren met het blaadje de Waarheid, en een miljoenenleger aan Sharia-mannen die het op ons leven voorzien hebben.

  Like

 8. zomaar zegt:

  een normaal fenomeen , ziektes die hier (bijna) , niet meer voorkomen , worden door de grote groepen uitheemse weer ingevoerd .

  iets waar de IS (Internationale Socialist ), met zijn utopie van een Multi kleurrijke samenleving , niet bij stil gestaan heeft , of nog staat .

  Like

 9. delamontagne zegt:

  “Leergierige” …..asielanten, bezetten een school in Parijs !

  Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  Wat zich nu afspeelt is de grootste misdaad ooit in de hele geschiedenis gepleegd door politici en co.
  Dat socialistische linkse tuig is er niet alleen op uit om onze westerse landen cultureel en economisch te vernietigen en ons de slavernij in te dwingen, maar ze hebben de autochtone bevolking ook vogelvrij verklaard en overgeleverd aan de islamitische barbaren en aan de criminelen uit de Oostblok landen.
  Ze spelen – in de letterlijke zin van het woord – met ons leven.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  En zo zijn we weer terug bij af…
  Hebben we hier smerige ziektes uitgebannen, worden ze opnieuw geïntroduceerd door die schurftige ‘asielzoekers’.
  Alleen dát zou al reden genoeg moeten zijn om die parasieten te weren.

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 13. kraftavilqa zegt:

  Ik riep ’t jaren geleden al pas op, die smerige indringers brengen allerlei akelige ziektes mee.

  Like

 14. willem114 zegt:

  dit is de manier om ze te stoppen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s