Zweedse zwembaden introduceren aparte zwemtijden voor mannen en vrouwen

Screenshot_4

In het gemeentelijk zwembad van de Noord-Zweedse stad Östersund zijn nu boerkini´s te koop, terwijl een reeks andere zwembaden in het land mannen en vrouwen op afzonderlijke tijdstippen laat zwemmen. De in Irak geboren vrouwenrechten-activiste Sara Mohammad vraagt zich op de website van de Zweedse SVT af waarom de overheid toegeeft aan de “islamisten:

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zweedse zwembaden introduceren aparte zwemtijden voor mannen en vrouwen

 1. Thoth zegt:

  Huh, in Amsterdam heb je ook één. Geïntroduceerd door de PvdAllochtonen o.i.d…

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Vaak wordt dan gesteld dat moslimvrouwen moeten kunnen leven zoals ze dat altijd deden, getooid in hijabs, boerkas en afzonderlijke ruimtes wanneer ze zich buitenshuis begeven.

  Dat is een leugen. Kijk maar naar foto’s uit Egypte, Iran en Afghanistan in de zeventiger jaren.

  Het cultureel marxisme gebruikt elke andere cultuur om de westerse cultuur te breken. Het breken van de westers Joods-Christelijke cultuur is hun hoofddoel. Niet verdraagzaamheid onder de volkeren.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Geheel met u eens guusvelraeds. Ook hier in het verre Indonesie , zag je 15 , 20 , 25 jaar geleden nauwelijks een boerka / nijab . (Wel de traditionele kerudung = een soort lichte en doorzichtige sluier die LOSJES over het hoofd werd gedragen om bijv. het haar in model te houden cq iets van weerstand tegen de zon te hebben.) Tegenwoordig kom je steeds meer van die “ninja’s” tegen die zo nodig hun boerka moeten dragen. Ook zie je veel regionale traditionele kleding , nu opeens “geislamiseerd” , dat waar voorheen geen hoofdbedekking was , nu opeens een strakke lap stof om het hoofd van de vrouw is gewikkeld. Het ziet bij de meeste traditionele klederdrachten , absoluut niet uit. Wat ik me nu dus afvraag , is : “Waar komt deze radicalisering , wereldwijd, nu vandaan ? Zoals u zegt, ook enkele decennia geleden in veel landen in het M.O. zag men veel vrouwen zonder al deze idiote gewaden. Wat heeft het radicalisme toch GETRIGGERED ?

   Like

 3. bigljohn zegt:

  – waarom de overheid toegeeft aan de “islamisten” -. Dat is slechts een open deur intrappen. We hebben het hier over de Zweden, het meest achterlijke volk van Europa. Eigenlijk zouden we niet meer moeten reageren op die idioterie van die Zweden, ze verdienen het gewoon niet. Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten, Zweden ! Als jullie zo graag midden oosten toestanden bij jullie willen hebben, ga je gang !

  Like

 4. Luc zegt:

  toch heerlijk, die multiculturele vooruitgang.
  voor een racist als ik, ziet dit er uit alsof we honderd jaar terug in de tijd gaan maar ja, racist zijn we tegenwoordig allemaal.

  culturele zelfmoord, zowel voor zweden als de rest van Europa.

  Like

 5. Benesha zegt:

  Ik begin inderdaad te geloven dat de marxisten van Bilderberg/EU de islam en migratie gebruiken om onze cultuur te breken en ons dociel te maken zodat ze hun socialistische totalitaire dictatuur kunnen vestigen.

  Like

 6. Jean zegt:

  In Zweden zijn ze echt knettergek, wegblijven uit dergelijk land is de boodschap.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  De in Irak geboren vrouwenrechten-activiste Sara Mohammad weet het netjes te zeggen en ze heeft nog gelijk ook!
  Ga zo door Sara Mohammad, wees een voorbeeld, niet allleen in het waarschijnlijk al verloren Zweden, doch ook in de rest van Europa.

  Like

 8. Giny zegt:

  Het heeft niets met de zwemtijden te maken, maar toch!
  Gisteren zat ik met een kennis op een terras in Amsterdam, we besloten om
  daar een hapje te eten!
  Na het eten namen we een kop koffie, op het suikerzakje stond een levensgrote
  moskee, ik vroeg aan de ober of hij dat zakje mee wilde nemen en een ander met
  een kerk wilde brengen, hij zei dat ze die niet hadden, waarop ik antwoorden, dan drink
  ik mijn koffie wel zonder suiker!

  Like

 9. frans zegt:

  Prima wat er in Zweden gebeurt……totdat daar de bom barst…en de rest van Europa eindelijk wordt wakker geschud.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, dat is eigenlijk iets, wat van tijd tot tijd ook bij m i j opkomt!
   De meesten hier redeneren steevast van: Oh, oh, kijk nou toch, hoe het in Zweden gaat; straks gaat het hier net zo, maar dat h o e f t immers helemaal niet!

   Like

 10. tijluylenspiegel zegt:

  Maar ja, we leven in een land waar alles maar moet kunnen, bij toeval zag ik vanavond het Acht Uur Journaal van de NOS, bij het onderwerp van de rode substantie in het zeewater kwamen beelden voorbij van het Scheveningse strand en de oplettende kijker zag een moslima gehuld in boerkini uit de zee komen, het gaat langzaam maar stukje bij beetje schuiven we op, het is nog niet zo heel lang geleden dat topless door iedereen normaal gevonden werd, kijk vandaag de dag maar eens rond op het strand, het is volledig verdwenen.
  Zijn we preutser geworden? Ik denk het niet, of liever gezegd, ik hoop het niet, maar stapje voor stapje…….

  Like

 11. daiyu-ninja zegt:

  Vaak wordt dan gesteld dat moslimvrouwen moeten kunnen leven zoals ze dat altijd deden, getooid in hijabs, boerkas en afzonderlijke ruimtes wanneer ze zich buitenshuis begeven.

  Als ze als moslima willen leven dan moeten ze naar een moslimland gaan.

  Zij moeten mogen blijven leven als moslima, maar de westerse vrouw wordt gedwongen om zich qua kleding aan te passen. Want met te blote kleding daar beledigt je de moslims mee. Bovendien vraag je er dan om om verkracht te worden.

  Het is onverdraaglijk dat moslims WEL hun cultuur mogen behouden, maar wij – de autochtonen – niet.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Het dhimmitude Zweden doet om hun moseltjes te plezieren..
  Links aan de macht voert de bevolking naar een hel om in te leven !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s