‘Medewerkers asielcentra mikpunt agressie’

Screenshot_8

RIJSWIJK – Personeel van vier aanmeldcentra voor asielzoekers in ons land wordt structureel geconfronteerd met agressief gedrag van asielzoekers. Het gaat om intimidatie, scheldpartijen, bedreigingen en ook fysiek geweld. Daarover schrijft de Volkskrant dinsdag.

Het dagblad heeft met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) verslagen van het interne meldsysteem voor veiligheidsincidenten boven water gekregen. Hieruit blijkt dat medewerkers van de aanmeldcentra in Den Bosch, Zevenaar, Ter Apel en Apeldoorn tussen 2012 en 2015 ruim driehonderd agressie-incidenten hebben gemeld. Volgens de Volkskrant liggen de werkelijke cijfers nog hoger aangezien Schiphol, waar een speciaal aanmeldcentrum is voor asielzoekers die met het vliegtuig komen, met een ander registratiesysteem werkt.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op ‘Medewerkers asielcentra mikpunt agressie’

 1. koddebeier zegt:

  Die geitenharensokken werken daar toch vrijwillig ??
  Je moet wat overhebben voor een riant salaris, wat willen ze dan ??? Dankbaarheid ????

  Like

 2. hans zegt:

  Er zou eens agressie moeten komen van mensen die het zat zijn om voor die nazi-kolonisten te betalen en hun linkse aanhangers!!

  Like

 3. “De VVD zegt in de krant het ontoelaatbaar te vinden dat „vluchtelingen die juist hun land hebben verlaten vanwege geweld, hier onveilige situaties creëren voor anderen”

  De leugen regeert weer eens. Wat weten die VVD-ers van het geweld waarvoor deze ‘vluchtelingen’ op de vlucht zijn?

  Like

 4. ‘Medewerkers asielcentra mikpunt agressie’ Tja dat krijgen de asielindustrie arbeiders cadeau, heb geen medelijden met deze landverraders, want dit zijn toch wel zulks soort softe linksmenschen dat ik het hen gewoon gun al deze agressie aan hun adres. Dit is trouwens ook een vorm van een spiegel voorhouden, waar zij mee bezig zijn, drie kwart van de bevolking denkt er precies het zelfde over denk ik van al dat gepamper van deze goed betaalde medewerkers van de aanmeldcentra der zieligheidsindustrie.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Dat stomme ‘Vluchtelingenwerk Nederland’ weet het weer zó af te zwakken, zodat het lijkt alsof het allemaal wel meevalt. Ze hebben het over percentages.
  Maar het gaat hier over geweldsmisdrijven, die kunnen verergeren en uitdraaien op moord en doodslag!! Ziet Nederland dan niet in dat in een overvol land als wij zijn, we eens moeten stoppen met nog meer mensen toe te laten die echt geen trauma’s hebben, maar doodgewoon een lui leventje willen leiden op onze kosten, en bovendien hun vetes en andere rottigheid hier komen uitvechten? Als je uit een oorlogsgebied zou komen, zou je blij zijn dat je in een rustige omgeving bij kunt komen van alle ellende. Maar nee hoor, ze doen er hier nog een schepje bovenop. Tel daarbij op dat die indringers bovenop elkaars lip zitten vanwege plaatsgebrek, en je hebt alle ingrediënten voorhanden voor flinke onrust, criminaliteit en verbaal en fysiek geweld tegen elkaar én tegen hulpverleners!

  Nederland was met 12 miljoen inwoners VOL, zei Koningin Juliana ooit. Nu zitten we met 17 miljoen inwoners op een kluitje en worden onder de voet gelopen door negers en wandelende tenten. We worden bedolven onder asieleisers als we in de wachtkamers van ziekenhuizen en doktoren zitten, en kom maar niet meer op de markt, want daar vergaat je het lachen helemaal.

  Grenzen dicht, illegalen eruit, economische ‘vluchtelingen’ eruit, en we krijgen weer een beetje lucht! Het zal eens tijd worden.

  Like

  • jaan zegt:

   Was het maar moord en doodslag en dan elke dag. Zelfs dan weten de geitenwollensokken dragers het zo te verkopen dat het komt omdat de daders zielig zijn door oorlogstrauma’s.
   Wat er binnenkomt zijn de achterbuurten van de grote steden uit Afrika. Daar heerst de wet van de jungle. Hoe meer hulpverleners afgetuigd worden hoe beter het is en zelfs dan verdedigen ze de daders alsof dat slachtoffers zijn.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ jaan 18:11

    Moord en doodslag ook op onze eigen bevolking, dus u en ik en mijn kleinkinderen!
    Dat willen we toch niet?

    Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik wou dat ik die rabiate agressieve asiel-parasieten eigenhandig het land mocht uittrappen!
  Je hebt ALLEEN MAAR LAST van en HOGE ONKOSTEN door die lui.
  Het zal nu écht niet lang meer duren voordat wij overal worden gemolesteerd en uit onze huizen worden verdreven door die zwerm ongedierte!

  Like

 7. boorzalf zegt:


  (Dit wordt door vluchtelingenwerk als een broodje aap verhaal afgedaan, nou ik zie toch echt alleen maar jonge mannen)
  Subsidieslurper vluchtelingenwerk doet het weer af als een incidentje. Het wordt tijd voor een andere organisatie “terugkeerwerk” hup allemaal de boot op, en terug naar die heimat.

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Ja Cathja dat is gewoon zo, heb 27 jaar een stacaravan gehad en wanneer er we er naar toe reden kwam ik langs een van de vele COA centra, het AZC Luttelgeest Oosterringweg, 40 keer per jaar 27 jaar lang en elke keer kwam ik dat geteisem hoofdzakelijk negers tegen en het veranderde nooit altijd de zelfde quota van deze lui. Er zit gewoon structuur achter, welke niet ongedaan kan worden gemaakt gezien de economische belangen en werkgelegenheid dat vluchtelingenwerk biedt. Tja werkgelegenheid ten koste van de belastingbetaler natuurlijk het is gewoon een synoniem geworden van voorheen de zogenaamde Melkertbanen, maar dan wel goed betaald..

  Like

 9. rs zegt:

  Was in de jaren negentig ook al zo………..in de Westenbergkazerne hier . Het begon toen de Joegoslaven kwamen………….De kazerne werd toen ingericht voor de “ontheemden”
  Het schijnt NU toch zo te zijn, ja ook hier………………

  Ja, de medewerkers waren toen OOK al bang…..vooral voor het gajes dat er later kwam…….

  Het houdt niet op.

  Like

 10. topsporter zegt:

  Grenzen dicht en mensen, die ons met dit probleem opschepen, zonder fluwelen handschoenen strelen.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  In dit geval worden die geitenwollensokken-medewerkers er zelf de dupe van, dus op zichzelf raakt mij dit de kouwe kleren niet!
  Alleen door een en ander aan den lijve te ondervinden, komen ze misschíen nog eens tot inkeer.
  Voor mijn part worden alle AZC’s door die zielige vluchtelingen in brand gestoken met het hele personeel er in: We hadden tóch al geconstateerd dat Nederland zwaardere incidenten nodig heeft om wakker geschud te worden, nou, dat zou er dan al bijvoorbeeld één zijn!

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Aanschouw met eigen ogen hoe de zogenaamd getraumatiseerde en hulp behoevende medemens uit het verre buitenland zich gedraagt. Hoeveel van dit gajes willen we hier hebben, zeg het maar 1 miljoen, 2 miljoen. Het zal niet stoppen, tenzij…………….

  Like

 13. ophEUffen zegt:

  Stockholm syndroom? Ach, misschien lossen uw kindjes het wel op. Of niet, ….

  Like

 14. Hans zegt:

  Mag ik de leiding over ééntje?
  Doe maar die met de meeste islamieten.

  Like

 15. boorzalf zegt:


  DEZE ASIELWAANZIN HEBBEN WE TE DANKEN AAN DIT ZOOITJE.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   boorzalf 4 augustus 2015 om 19:38i

   En zij daar, vooraan in het midden, vindt het allemaal prima.
   Zelf heeft ze er geen last van -zal ze ook nooit krijgen- en die olie van d’r rijke islamitische vriendjes schuift zo lekker.

   Een gouwe ouwe:

   Like

 16. Avidia zegt:

  Het kan nog wel eens zo ver komen dat mensen die alleen wonen verplicht worden om asiel eisers in huis te nemen, nou dan weet ik wel wat me te doen staat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s