Daarom worden de Zweden Democraten de grootste partij

Screenshot_3

(Door: Mauricio Rojas – Vertaling: “rommel”)

Als alles voortgaat zoals nu wordt de S.D. (Zweden Democraten) met de volgende verkiezingen de grootste partij. De laatste drie verkiezingen heeft de partij constant zijn aandeel van de kiezersstemmen verdubbeld en er is geen enkele aanwijzing dat deze progressie zal worden gestopt. De drijvende kracht achter deze verrassende opmars is niet Jimmie Åkesson (de partijleider van de Zweden Democraten), die de partij heeft georiënteerd in een richting van een meer salonfähige immigratiekritische en nationaal nostalgische houding. Hoewel dat natuurlijk wel heeft bijgedragen aan een bredere acceptatie is het vooral de krachtige golf van ontevredenheid onder het volk die het succes van de partij verklaart.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Rommel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, burgermoed, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op Daarom worden de Zweden Democraten de grootste partij

 1. Theresa Geissler zegt:

  Spijker op de kop, maar open deur: Voor wie zich er ook maar een béétje in verdiept heeft is het allàng duidelijk dat hierdoor de opmars van de SD verklaard wordt!
  Gelukkig, natuurlijk, maar ze zullen nog tegen véél stormen op moeten roeien, want in Zweden is de waanzin wel héél ver gevorderd!

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  Honderden migranten in zee bij Libië

  TRIPOLI –
  Een boot met ongeveer zevenhonderd migranten aan boord is omgeslagen voor de kust van Libië. Dat zou zijn gebeurd op een kleine 25 kilometer uit de kust. Het aantal van zevenhonderd migranten wordt inmiddels bevestigd door zowel Artsen zonder Grenzen als de Italiaanse Kustwacht. AzG heeft een schip ter plekke en drie andere schepen zijn op weg, meldt Mashable dat een verslaggever aan boord van een van deze schepen heeft. ANP meldt op gezag van de Italiaanse kustwacht dat inmiddels zo’n honderd mensen zouden zijn gered.
  De migranten zouden woensdagochtend vanuit de Libische stad Zuwara, ten westen van de hoofdstad Tripoli, zijn vertrokken. Hun houten schip sloeg volgens het Italiaanse persbureau ANSA om op het moment dat de migranten allemaal naar één kant van het vaartuig gingen omdat ze een ander schip zagen.

  Het is toch werkelijk niet te geloven, het schip sloeg om, want ze gingen aan één kant van de boot staan. Dat waren een stel slimmeriken! Die hadden we hier graag willen hebben. En na dit verschrikkelijk nieuws verschijnt de site van E.J. Bron enkele uren met een rouwrandje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s