Dresden: Voormalige begraafplaats als ontspanningsoase voor asielzoekers – mannencafé, zandbakken, zwembadjes

Screenshot_13

Groene oase: De voormalige Matthäus-begraafplaats wordt opengesteld voor vrouwen en kinderen uit de naburige tentstad

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland, een uniek paradijs voor asielzoekers. Terwijl veel pensioengerechtigden, gezinnen en andere sociaal zwakken al onder de grens van een menswaardig bestaan leven in een rijke staat die het zich veroorlooft dankzij zijn “elite” miljarden en nog eens miljarden van de burgers afgeperste belastingen en heffingen te verprutsen, worden bovendien economische asielzoekers – geen oorlogsvluchtelingen – met geld en goederen onderhouden waarvan de sociaal zwakke Duitsers alleen maar kunnen dromen. Een compleet leger van maatschappelijk werkers, tolken en advocaten wordt gerekruteerd om een gigantische zwendel, namelijk het aanzwellende asielmisbruik, te onderhouden. Daarnaast genieten de “asielzoekers” alle voordelen van een omvattende ziekenzorg, veel meer dan de diensten die de sociaal zwakke Duitser krijgt.

Alsof de 24-uurs verzorging niet al voldoende is, is men in toenemende mate bezig met de welzijnsfactor, de ontspanning voor schijnasielzoekers. Daarover heeft het Milieucentrum in Dresden een slim idee en wil de voormalige Matthäus-begraafplaats aan de Bremer Straße openstellen voor “vluchtelingen”uit de tegenover gelegen tentstad, zogezegd een groene oase creëren. Snel werd op het grote grasveld een hoop zand gestort voor de kinderen van de schijnasielzoekers en er werden kleine zwembaden geplaatst. Bovendien moet er een soort mannencafé op de begraafplaats komen, uiteraard in een andere hoek. Daarmee is het bewijs geleverd dat de schijnasielzoekers van de tentstad Dresden overwegend moslims zijn, anders zou de scheiding van vrouwen/kinderen en mannen niet benadrukt worden.

In Duitsland schijnen nog veel mensen te zijn, die, compleet losgeslagen van de realiteit, aan de asielziekte “Refugees Welcome” lijden, maar deze ziekte verdwijnt pas wanneer men zelf de dupe is van de gevolgen.

DNN-Online bericht:

Het Milieucentrum Dresden wil de voormalige Matthäus-begraafplaats aan de Bremer Straße openstellen voor vluchtelingen uit de tegenoverliggende tentstad. “De Bremer Straße is een industriegebied en onze begraafplaats is de enige mogelijkheid om van het groen en de schaduw te genieten”, zegt Marek Liebscher, zaakvoerder van het Milieucentrum.

Op het grote, door oude bomen omringde, grasveld in het begin van de begraafplaats hebben maandag ijverige helpers zand gestort en kleine zwembaden voor de kinderen geplaatst. Daar kunnen de kinderen dan pootjebaden en met zand spelen, terwijl de moeders kunnen genieten in de schaduw.

Als alles lukt, hebben het Milieucentrum en het Duitse Rode Kruis nog meer ideeën hoe ze de bewoners van de tentstad hun bestaan iets draaglijker zouden kunnen maken: “Het Duitse rode Kruis heeft voorgesteld voor een soort mannencafé op de begraafplaats te zorgen – uiteraard in een andere hoek”, vertelt Merkenskötter.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Dresden: Voormalige begraafplaats als ontspanningsoase voor asielzoekers – mannencafé, zandbakken, zwembadjes

 1. Hendrik M. zegt:

  Een christelijke begraafplaats ontheiligen om mohammedanen te plezieren?
  Lekker dansen op christelijke graven? Zijn ze daar in Dresden echt helemaal gek geworden?Onbeschofter handelen lijkt me onmogelijk!
  Denk en hoop dat er wel nabestaanden zijn die een miljoenenclaim bij die anti Duitsland gemeente neerleggen of zou PEGIDA dit oplossen…

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ze zijn nog dieper gezonken dan de Nazi’s !!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @koddebeier: 11.23. uur. Precies wat U zegt. Ze zijn nog schofteriger in wezen, want deze “linksen”, en andere “gutmenschen”, weten verdomd goed wat er tussen 1933 en 1945 gebeurde in Nazi-Duitsland. Maar dit alles heeft ook te maken met de verraderlijke “politieke kliek”, van met name christen-democraten, liberalen, socialisten en sociaal-democraten.

    Like

  • Frerik zegt:

   De mensen die dit bedenken verdienen de strop wegens hoogverraad aan eigen bevolking en zelfs al de overledenen. Ik wil het opstapje er wel onder wegtrappen met een fantastisch gevoel dat ik nog iets goed doe voor deze wereld.

   Like

 2. jungleelephant zegt:

  Wat een kruipers!Alles om het mossels naar de zin te maken,ten koste van eigen volk;dat dan weer wel!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Nou, als je erom vraagt gaat het ook gebeuren, een kosmische wet, geduld, het busje komt zo.

  Like

 4. Pingback: Dresden: Voormalige begraafplaats als ontspanningsoase voor asielzoekers – mannencafé, zandbakken, zwembadjes |

 5. Zelfs ná je overlijden blijf je in Duitsland last houden van deze gelukszoekers. Laten we hopen dat dit soort idioterie (nog) niet in Nederland gaat plaatsvinden…….

  Like

 6. Jan zegt:

  Dieter Janecek, Groenen: “Neem een asielshopper in huis”

  …Dieter Janecek, der wirtschaftspolitische Sprecher der Grünen im Bundestag…ist der Meinung, dass viel mehr Deutsche Flüchtlinge Zuhause aufnehmen sollten – und dafür vom Staat belohnt werden.

  Sein Vorschlag: “20 Euro am Tag schweben mir vor – für maximal drei Monate.” Das wären 600 Euro im Monat – für eine gute Tat. Eine Idee, die für Aufsehen sorgen dürfte. “Wenn Flüchtlinge darüber hinaus in einer Privatunterkunft bleiben, sollten danach 100 Euro im Monat an die Vermieter gezahlt werden.

  Der CDU-Politiker Martin Patzelt etwa hat zwei Asylbewerber aus Eritrea bei sich einquartiert und fordert auch von anderen mehr Engagement. Das würde sich auch positiv auf die Integration auswirken.

  http://www.huffingtonpost.de/2015/08/06/praemie-fur-jeden-der-fluechtlinge-privat-aufnimmt_n_7946536.html?utm_hp_ref=germany

  Like

 7. Jan zegt:

  Ha, ihr blöden Hass – Deutschen!
  Ihr müßt mich behalten! Ich genieße mein Leben in Deutschland!
  Sogar die Reschke freut sich, daß ich da bin!
  Besser kanns garnicht laufen!

  Danke, Frau Reschke! Auch im Namen meiner 8 Kinder!

  Like

 8. Qvic zegt:

  Je hebt de gutmenschen, maar het gros is nog steeds naïef en denkt nog steeds dat het hier bij ons het allemaal wel mee valt. Daarom hoop ik eigenlijk dat er op korte termijn een stel flinke aanslagen komen op autochtonen door de moslims/IS, want dan is er een grote kans dat de vlam in de pan slaat en de autochtonen het recht in eigen hand nemen en de moslims de les gaan lezen. Maar dan zijn ook alle gutmenschen en de politieke linkse rakkers aan de beurt. Want onderhuids borrelt bij vele het bloed al enige tijd en zo’n aanslag kan dan wel eens het teken zijn van ” en nu is het genoeg geweest ” met onze dwangmatige onderdrukking van vredelievendheid ten opzichte van de massa-immigratie van de moslims op onze kosten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s