GB: Honderden illegalen, die uit Calais zijn gekomen, logeren in hotels op kosten van de belastingbetaler

Screenshot_5

(Door: “Zebulon” – Vertaling: “delamontagne”)

De illegalen die erin geslaagd zijn om op Brits grondgebied door te dringen, hetzij in vrachtwagens,  in treinen of in goederenwagons, krijgen daar logies in hotelkamers, 3 warme maaltijden per dag en ze ontvangen vanaf de dag dat zij zijn aangekomen 35 Britse Pond (€ 50,-) cash per week. Sommigen zitten zelfs in hotels met zwembad, sportzaal en sauna´s nog voordat zij zelfs maar een aanvraag voor asiel hebben kunnen indienen. Dit omdat de opvangcentra helemaal vol zitten en de dagelijkse toestroom niet langer kunnen verwerken.

Dit wekt de woede op van Engelse toeristen, die wel hun hotelkosten zelf moeten betalen. De talloze ontevreden commentaren, die op de site van “TripAdvisor” worden gepost, getuigen ervan het te betreuren dat hun hotels tot “vluchtelingenkampen” zijn verworden.

Na een week van chaos in Calais, die liet zien hoe duizenden migranten probeerden illegaal Groot Brittannië binnen te dringen en enkele honderden daarin ook slaagden, zijn de kritieken losgebarsten op de ministers die dit alles toestaan. De regering heeft de hoteliers 150 miljoen Britse Pond betaald om deze asielzoekers, die door de politie werden betrapt, te herbergen. De dienstverlener voor “migranten”, SERCO, heeft inderdaad bevestigd dat 100 nieuwkomers “fulltime” zijn gehuisvest in dit soort hotels, omdat de opvangcentra van het land al verzadigd zijn en tjokvol  zitten.

De afgevaardigde Alec Shelbrooke  van de conservatieven verklaarde:” Het is een schandaal dat asielzoekers in hotels worden geplaatst op kosten van de belastingbetaler. Deze ´delicate´ kwestie maakt dat het land nog veel aantrekkelijker wordt voor de toekomstige ´kandidaat´-illegalen…. Wat we hen echter moeten laten weten, is dat als ze erin slagen Groot-Brittannië binnen te dringen, ze in niet meer gebruikte militaire kampen zullen worden opgesloten.”

Mohammed en Adam zijn twee Soedanezen die in een hotel in Lascashire zijn geplaatst en zij spraken met onze correspondent van de Daily Mail. Ze weigerden om hun achternaam  op te geven en zeiden dat ze geen “identiteitspapieren” bij zich hadden. Mohammed vertelde ons: “Engeland binnenkomen is als een soort ´wedergeboorte´. Nu heb ik een nieuw leven, het hotel is  mooi  en  comfortabel. Je  voelt je hier veilig, het land is prachtig  en het eten is heerlijk.”

Adam, 28 jaar, kwam in Engeland aan in een groep van 100 mensen. Per groep van 20 werden de illegalen over verschillende hotels verspreid. Afgelopen maandag kwam hij in het 3-sterren Hotel “Best Western Park Hall” in Chorley aan. De normale overnachtingsprijs voor gasten van het hotel is 70 Britse Pond per nacht (€ 100,-).

Van de regering krijgen zij bovendien 5 Britse Pond per dag om in dringende “behoeften” te voorzien, zoals toiletartikelen. Men beloofde hen ook dat zodra ze legale status hadden gekregen, zij gratis van de medische diensten gebruik mochten maken.

Afgelopen vrijdag, nadat zij hun maaltijd hadden genuttigd, wandelden zij in het privépark van het hotel, rookten een sigaretje en telefoneerden met hun Smartphones.

Ze eten apart van de andere gasten in een andere  ruimte en krijgen croissants voor het ontbijt, tonijnsandwiches en friet voor lunch en pasta voor het diner. Ze logeren in “kamers-en-suite” die beide zijn voorzien van kabel-tv.

De minister van Binnenlandse Zaken is al aan het bestuderen hoe deze dwaling, die het land  diep heeft geschokt, ongedaan te  maken.

Bron:
www.fdesouche.com
Auteur: “Zebulon”

Bron oorspronkelijk artikel:
www.dailymail.co.uk
Auteur: Brendan Carlin

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Eurabië, Graaien, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op GB: Honderden illegalen, die uit Calais zijn gekomen, logeren in hotels op kosten van de belastingbetaler

 1. Ad de Koning zegt:

  In landen als Engeland, Zweden en Duitsland en ik zal er nog wel 1 vergeten zijn ze compleet gek geworden. Ik begrijp niet dat de mensen dat blijven accepteren. Vooral de jongeren die straks niet eens meer aan een woning zullen kunnen komen zouden in opstand moeten komen. Aan de verkiezingen zou nu toch wel duidelijk moeten worden dat de bevolking het zat is.

  Like

 2. Jan zegt:

  Er zal toch echt een burgeroorlog overheen moeten om aan de praktijken een eind te maken

  Like

 3. Frerik zegt:

  Fantastisch hoe meer ontevreden engelsen des te beter het is, want dit alles is een schande voor de eigen bevolking. Nu maar hopen dat eigen bevolking aanslagen gaan doen op hun regering. Het spreekwoord luid nog altijd. Boontje komt om zijn loontje.

  Like

 4. Driek zegt:

  Afgelopen maandag kwam hij in het 3-sterren Hotel “Best Western Park Hall” in Chorley aan. De normale overnachtingsprijs voor gasten van het hotel is 70 Britse Pond per nacht (€ 100,-).

  Dus als ik een weekje logeer in dat hotel, waar ik dan zevenhonderd euro voor betaal, krijg ik als toegift Mohammed en Adam erbij als ergernis. Er is werkelijk geen ontkomen meer aan, overal moet je die islamitische rot koppen tegenkomen. De wereld wordt met den dag onaangenamer.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Tja, dit zou ook zo maar in Nederland kunnen gebeuren, zo happig zijn onze landverraders er op, ons op te zadelen met liefst moslim (zand) negers.
  Schijnt dat ene Rutte, baas landverraders, al in Brussel is wezen tekenen voor de eerste 2000.
  Jawel, op onze kosten….

  Like

 6. rs zegt:

  Advies: Ratten moeten verdelgd worden en NIET vertroeteld en in de watten worden gelegd.

  GEWOON SCHANDALIG. Weldra ook hier in Nedrigland !!!!!

  AMEN!!!!!!!!!!!!

  Like

 7. Jean zegt:

  Heel die troep of moeten we spreken over zwerm gewoon terugsturen naar Afrikaanse kusten want wij willen die barbaren niet in onze gemeenschap.
  Wie ambras kweekt (politiekers) zullen ambras krijgen want wij zijn dat smerig misdadig wanbeleid kotsbeu en zeker dat komende van die EU troep een bende die ik zelfs het licht niet gun.
  Die misdadigers horen opgesloten te worden ter bescherming van de “Europese” gemeenschap.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Enne…..Wat lazen we vanmorgen ook weer? Verhuurders, die illegalen woonruimte verhuren kunnen vanaf nu de bak indraaien……
  Maar de illegalen krijgen wèl meteen hotelkamers……
  Ik weet niet; ergens schort er iets aan de logica……
  Of begin eerste eens bij het begin, dus met een mèldplicht, in plaats van die verhuurders te pakken, dan wordt het al iets logischer. Iets met óverzicht……
  Maar dàt ís het, natuurlijk: Ze wringen zich in allerlei bochten om maar te voorkomen, dat die arme illegálen strafbaar worden: Iedereen mag gepakt worden en de bak indraaien, maar die illegálen niet!
  De Britse goedmenschelijkheid kent voorwaar geen grenzen!

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Je zult daar toch maar een hotel geboekt hebben,brrrr!En buiten dat:hoeveel mensen weten niet hoe ze de maand door moeten komen?En dat soort krijgt alles gratis;kunnen wij alleen van dromen!Het is jaren geleden dat ik op een terrasje heb kunnen zitten,laat staan in een hotel!En dan:papieren kwijt!!!Maar de achternaam willen ze niet geven:pure,kwaadaardige opzet,dus!

  Like

 10. Pingback: GB: Honderden illegalen, die uit Calais zijn gekomen, logeren in hotels op kosten van de belastingbetaler |

 11. koddebeier zegt:

  De politiek heeft het veroorzaakt……..Het stelletje idioten !!

  Like

 12. Benesha zegt:

  Te gek voor woorden en bewust gedaan om de autochtonen kwaad te krijgen. Verdeel en heers politiek van de EU-Nato-Bilderberg elite. Onze cultuur moet er aan geloven. Zoveel is duidelijk.

  Like

 13. mijn-idee zegt:

  Ik ben een Engeland liefhebber.
  Ik zou ook graag zo’n onthaal ervaren, gratis en voor niks.
  Helaas, blank, vrouw, en uit een geciviliseerd Europees land ………… dus jammer……..trek uw portemonnaie maar zelf open

  ………

  Like

 14. Cathja zegt:

  Dit is compleet gestoord, ziek, waanzin!! Ik kan me de woede van de toeristen én de burgers heel goed indenken! Die gasten die het gelukt is om illegaal GB binnen te komen lachen zich te barsten! Ze hebben het nog nooit van hun leven zó goed gehad!
  Ik vind het een groot schandaal!

  Like

 15. fransdewit zegt:

  Zo zie je maar weer dat ongehoorzaamheid weer beloond wordt maar dit kan echt niet lang door gaan hoor, dit moet gewoon spaak gaan lopen, dat kan niet anders.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Het wordt dus met de dag erger, deze tsunami van vreemdelingen. Deze mensen dienen in hun eigen regio opgevangen te worden. Europa kan niet heel Afrika opnemen. Dit is nu een van de zegeningen van de walgelijke EU. Tja, na een tijd afstand genomen te hebben, had ik nu de behoefte om te reageren. En de Europese bevolking blijft het maar ook nog allemaal slikken, ongelooflijk.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   HÉ TOM!!!! WELCOME BACK!!! GEWELDIG DAT JE TERUG BENT!!! 🙂 🙂 🙂

   Webmaster

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   TOM!!!! HALLO TOM!
   Alles goed met je? Tjesus, wat heb ik je gemist!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 20.15. uur. Dank je wel Theresa. Ik zal weer graag aan de discussie meedoen, maar dan gedoseerd.

    Like

  • Republikein zegt:

   Dag Tom, wat fijn man!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Tom Hendrix 5 augustus 2015 om 19:44

   Beste Tom, speciaal voor jou een idyllisch plaatje:

   En ja, het blijft voor mensen zoals wij, niet te geloven wat er allemaal gebeurt…
   Op de website van de Amerikaanse Tea Party beweging staat een heel verontrustend bericht over uit Irak gevluchte christenen (op de vlucht voor ISIS) die door de Amerikaanse regering zonder geldige reden en zonder enig proces in de gevangenis zijn gezet. Dit terwijl moslims uit Somalië niet worden gescreend en vrij in Amerika mogen rondlopen.
   http://www.teaparty.org/obama-detains-27-christian-asylum-seekers-111296/

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat: 20.59. uur, op 05/08. Dank beste Tistochwat. En ik ben het met U eens, dat de USA regering van de moslim Obama, deze inhumane dingen flikt, en uiteraard tegen christenen. Het verwondert mij eerlijk gezegd niet meer. O ja, dank voor het mooie plaatje.

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom Hendrix

   Goedenavond beste Tom, wat fijn dat u er weer bij bent! Ik heb u en uw reacties erg gemist. Ik hoop dat het goed met u gaat, en dat we van tijd tot tijd uw reacties weer kunnen lezen.
   Van harte welkom terug!!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Cathja: 05/08 om 21.24. Beste Cathja, ik ga weer mee doen met de discussie(s) op het blog, maar wel gedoseerd. Bedankt voor de vriendelijke woorden.

    Like

  • Jade zegt:

   Welcome back Tom, fijn dat je er weer bent…

   Like

 17. Jaantje zegt:

  Drie warme maaltijden per dag???!
  Nog nooit beleefd.

  Like

 18. Driek zegt:

  Mohammed vertelde ons: “Engeland binnenkomen is als een soort ´wedergeboorte´. Nu heb ik een nieuw leven, het hotel is mooi en comfortabel. Je voelt je hier veilig, het land is prachtig en het eten is heerlijk.”

  Ja, dank je de koekoek, dat gevoel had ik vroeger ook, als ik na een vliegreis in een comfortabele eerste klas hotelkamer neerstreek. Lekker eten en drinken en niets doen. Alleen duurde de pret maar een korte tijd, want ik moest weer terug naar huis om geld te verdienen

  Het lijkt wel alsof die negers het als een mooie vakantie zien. Die hele zogenaamde vlucht van die lieden is gewoon een gok. ‘Nee’ heb je en ‘Ja’ kun je krijgen. En als het ‘Nee’ is, dan hebben ze in ieder geval een luxueus leventje gehad op kosten van de belastingbetaler. We zijn werkelijk helemaal van het padje af.

  Nou, het is te hopen dat we dat hier ook krijgen, zo snel mogelijk allemaal negers die in een mooi hotel worden gehuisvest. In Zandvoort aan Zee, of in Scheveningen, we hebben badplaatsen genoeg. Of in Amsterdam zuid, je hebt daar wat ruimere huizen. Kijken of dan al die D66 stemmers en andere volksverraders nog zo enthousiast zijn over die cultuur verrijkende import.

  Maar ze piepen wel anders als een zooitje van die zwarte mohammedanen naast hun met tophypotheek belaste huis komen te wonen. Ik zit me er nu al op te verheugen, want dan breekt het grote moment aan dat ze kleur moeten bekennen. Misschien breekt dan de pleuris uit en gaat er eindelijk eens wat gebeuren, want het wordt de hoogste tijd dat die lamzakken in Den Haag en Brussel wakker worden. Die welgedane schofterige pluchezitters met hun gouden bestek en hun idiote eisen voor een speciaal servies. Een stelletje parvenu’s zijn het, omhoog gevallen hansworsten die hun kans waarnemen om makkelijk geld te verkrijgen.

  De meeste van die lieden hebben in de echte wereld geen schijn van kans. Hans Spekman: studie filosofie. Alexander Pechtold: veilingmeester en kunstgeschiedenis, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Tuig van de richel is het. Ik wil het hier nog eens gezegd hebben. Het is maar dat u het weet. Ik zit hier weer met opgekropte woede achter mijn laptop.

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Nu is het toch wel zo dat ze hun voldoening over ,t Engelse eten uitspraken ( hoe is,t go.s onmogelijk ! ) maar enfin ik lees toch ook herhaaldelijk dat b.v in landen als Italië de ontevreden ongenodigden hun maaltijd op straat kieperen.
  En dan denk ik toch dat de Italiaanse keuken iets anders is dan de “Haute-cuisine” wat ze in
  Engeland ervan maken.
  Enfin, dit zijn dan Mohammed en Adam, wachtend tot hun ontbijt wordt geserveerd, TEVREDEN MENSEN………………………….!!

  Like

 20. Fred zegt:

  “De talloze ontevreden commentaren, die op de site van “TripAdvisor” worden gepost, getuigen dat betreuren het dat hun hotels tot “vluchtelingenkampen” zijn verworden.”

  Ik heb ooit een beoordeling van het Brusselse Martelarenplein, waar nogal eens parasitair ongedierte zijn shit komt roken, in bezwarende termen (AYOR – visit At Your Own Risk) aan TripAdvisor voorgelegd. Mijn appreciatie werd niet gepubliceerd wegens niet strokend met hun beleid, o.i.d.

  Dat TripAdvisor hogervermelde commentaren publiceert, verbaast mij dus enigszins.

  Like

 21. Driek zegt:

  delanmontagne schrijft: Enfin, dit zijn dan Mohammed en Adam, wachtend tot hun ontbijt wordt geserveerd, TEVREDEN MENSEN………………………….!!

  Beste delanmontagne, en toen ik zojuist om 9.40 uur uw reactie las met de daarbij geplaatste foto van die twee negers, had ik meteen geen zin meer om verder te gaan met het lezen van het dagelijks nieuws, ik ga fietsen, want het is prachtig weer, voorlopig heb ik het weer gehad.

  Like

 22. Cathja zegt:

  Als ik naar die twee lachende gezichten kijk, dan kan ik daarin niets van een soort trauma ontdekken. Eerlijk gezegd voel ik weerzin opkomen, hoe langer ik naar die foto kijk. Ik krijg het gevoel dat ze me meewarig aankijken, een beetje uitlachen zelfs. Zij hebben het toch maar mooi voor elkaar!

  Ik heb een gevoel van afkeer, en van groot onrecht jegens mensen die het buiten hun schuld veel slechter hebben getroffen dan deze twee LEVENSGENIETERS! Ik voel dat dit de omgekeerde wereld is. Dat werkenden worden bestolen, om deze flierefluiters een onbezorgd leventje te geven, met alle hulp van de overheid die maar denkbaar is.

  Ik voel NIETS van medeleven. Ik eis dat deze profiteurs Europa verlaten. Het goud ligt hier niet op straat, en wij willen ons eigen leven terug, zonder al die moslim-ellende!

  Like

 23. Driek zegt:

  Nou, beste Cathja, ik kan in die zwarte ponems ook niks van een trauma ontdekken, die twee negertjes zitten de boel mooi te belazeren, die lachen zich rot om die witte mannen. Die zitten lekker aan een ontbijtje, hoeven ze niks voor te doen. En morgen zitten ze wederom aan een lekkere maaltijd. Gratis en voor niks. Ongelooflijk. Maar straks, en dat zit er dik in, willen ze halal voedsel en een kleine gebedsruimte. De wereld is stapelgek geworden.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja beste Driek, binnenkort beginnen de eisen. En ze krijgen alles voor elkaar, want anders volgen er rellen. Inderdaad, de wereld is stapelgek geworden!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s