Het Nederlandse volk is een voorbeeld voor de wereld

Screenshot_16

(Door: Joost Niemöller)

Een voorvader van mij, Heinrich Niemöller, kind van een groot molenaarsgezin uit de buurt van het Duitse Bielefeld, kwam in 1805 naar Haarlem. Na drie jaar had hij zich al in laten schrijven als ‘Hendrik’ en trouwde met een Nederlandse vrouw. Hij kwam hier om te werken in een bollenbedrijf en keerde nooit meer terug. Nee, immigratie is niet per definitie slecht. Maar de huidige migratiegolven die we deze zomer weer zien, zijn zeer slecht, want ze ondermijnen het Nederlandse volk. En dit gebeurt met hulp van de regering.

Lees verder>>>

(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Nederland, Overheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het Nederlandse volk is een voorbeeld voor de wereld

 1. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 2. Joshua zegt:

  Het Nederlandse een voorbeeld?
  Omdat de imbecielen in den haag het zo goed voor elkaar hebben de bevolking leugens te laten geloven?
  En dat wij ongewild aan deze idioterie mee moeten doen, zoals laten kaalplukken, laten creperen in verzorgingstehuizen, pensioenen weggeven , enz.?
  De huidige moslim imigranten willen alleen de volken uit moorden, die hen de helpende hand bieden met onderdak, eten, ziekenzorg en noem maar op, wat een verrijking brengen deze varkens.
  Werken doen deze geindoctrineerde waanzinnige imbecielen niet omdat zij alles gratis krijgen van onze welwillende geld verkwistende overheden.
  Ik hoop dat deze nutteloze overheden koekje van eigen deeg krijgen.

  Like

  • koddebeier zegt:

   UIteraard heeft U gelijk met: de imbecielen in den haag……..Maar laten we eerlijk zijn de grootste imbecielen dat is toch het volk die hen gekozen hebben en zij die hen tolereren.

   Like

   • Jonas zegt:

    koddebeier zegt:
    6 augustus 2015 om 11:22
    Ja zeg het die imbecielen maar eens dan ben je niet goed bij je hoofd en wie denk jij wel wie je bent, en ik moet maar eens op hun plaats gaan zitten.
    Zulke domme antwoorden krijg je van dat klootjesvolk.

    Like

 3. Teunis zegt:

  Voor wie vindt dat het in Nederland fantastisch gaat is het Nederlandse volk een voorbeeld om na te volgen, want het Nederlandse volk kiest, accepteert en doet mee.

  Voor wie vindt dat het de verkeerde kant op gaat, is het Nederlandse volk misschien wel een afschrikwekkend voorbeeld.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Het eerste wat bij toeristen, in Israël, opvalt is de extreme diversiteit in mensentypen daar. Men ziet daar mensen die bij de Hoorn van Afrika horen, tot blanken die eruit zien als de bewoners van Donetsk of het Noorse Trondheim. Ondanks verschillen in lichamelijke kenmerken, horen al deze mensen bij een volk …Het Joodse Volk. De verschillen zijn te danken aan bijna 2000 jaar van onderdrukkingen, pogroms en massaverkrachtingen. De lichamelijke kenmerken zijn veranderd, maar een volk is meer dan dat. Het is vooral een gezamenlijke traditie, vaak ook geloof in combinatie met volk (Net als bij de Joden, de Armeniërs hebbeen geloof (Armeense kerk) en volk in een), gedragscode en het geestelijke horen bij een bepaalde groep. Bij de meeste volkeren in de Wereld staat de stam boven het volk. De postmoderne cultuur relativisten hebben hun filosofische theorieën ontwikkeld tussen de LSD trippen door. Dat deden ze zonder wezenlijke diepgaande kennis over mensen die buiten hun “burgerlijke kring” leven. Heinrich Niemöller – die zich later Hendrik noemde – kwam uit Duitsland naar een land (Nederland) die in cultureel opzicht niet wezenlijk anders was dan het land die hij verliet. Er heerste in beide landen dezelfde geloof, dezelfde cultuur, dezelfde gedragscode … dezelfde (bijna) alles behalve taal en tradities.. Hetzelfde gold voor de Franse Hugenoten die naar Nederland kwamen na de Bartholomeus Nacht (1572), Belgen en Duitsers die in Nederland zijn verzeilt geraakt (tot de dag van vandaag), De Hongaren na de opstand van 1956 enz. Echter het culturele verschil tussen deze Europeanen en de tsunami van (nep)vluchtelingen uit Arabische landen en Afrika die nu Nederland en andere Europese landen overspoelt is niet enkel IN ALLE MOGELIJKE OPZICHTEN gigantisch groot. Maar het is levensgevaarlijk voor ons fysieke voortbestaan ALS VOLK EN ALS MENSEN Zij komen niet met ons in co-existentie te leven, MAAR ONS op middellange termijn van de aardebodem af te vegen als wij ons niet onderwerpen aan hun BENDELEIDER ALLAH. De oorlog tussen hen en wij is al een tijdje aan de gang.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Een regering die niet opkomt voor het volk moet verdwijnen. Zo simpel is het.

  Te beginnen in Nederland !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s