In Utrecht wordt leven gratis, CBS verdraait cijfers

Screenshot_4

(Door: “Spartacus”)

Gratis geld voor iedereen en z’n goudvis. De natte droom van Rutger Bregman, Jesse Klaver en soortgelijk realiteits-avers gespuis. En er is er een stad die dit experiment de bewoners door de strot gaat duwen: Utrecht, een beetje het Zweden van Nederland. Want: “Zo zouden verplichte re-integratietrajecten niet goed passen bij de deelnemers en kost de handhaving gemeenten veel tijd en geld.” Vrij vertaald staat hier dus ‘de relatie tussen inspanning en beloning past gewoon niet echt bij de arbeidsschuwe aard van gerechtigden, en uitzoeken wie er allemaal heus wel zou kunnen werken maar toch geld vangt, kost gewoon veel te veel tijd.’ Tsja, gratis geld, het klinkt zo mooi, behalve dat het niet bestaat. Het is geroofd belastinggeld.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op In Utrecht wordt leven gratis, CBS verdraait cijfers

 1. Aegolius cs zegt:

  Iedere maand voor een bijstandtrekker E 5,– korten, maar ook daadwerkelijk baanhulp aanbieden.
  Oh, jé: daar komen de uitzonderingen aan.
  Ach, iedereen even rijk nietwaar?!
  En als werken leuk was, waarom wordt je er dan voor betaald?
  Cynisch mode off.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Naast Utrecht gaat ook Tilburg het basisinkomen praktiseren. En als ik het goed had nog enkele steden. Zelfs als uitkeringstrekkers een baan gevonden hebben mogen ze het basisinkomen erbij hebben. In het oude systeem zouden de controles op de uitkeringen in-effectief gebleken zijn. Dat betekent dat u en ik nog veel verder afgeknepen gaan worden om Afrikanen en andere klaplopers van gratis geld te kunnen voorzien. Mijn vrouw is voor 70 % arbeids-ongeschikt, maar moet, ja MOET nog wel 32 uur per week werken op de sociale werkplaats. Als ze ziek is, word ze letterlijk door de sociale werkplaats onder druk gezet, met de bedoeling haar bijna per direct weer te laten werken. Over de bedrijfsarts word niet gesproken, daar de sociale werkplaats zichzelf bevoegd acht om op de stoel van de dokter te gaan zitten. ik zeg wel eens tegen haar; Jij als invalide MOET werken van de Staat, om lanterfanters te kunnen voorzien van gratis geld ! Dat zij daardoor op een gegeven moment tot een wrak gaat veranderen, zal de Staat een worst wezen !

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Een goede vergelijking:Utrecht,het Zweden van Nederland!Die zit!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Wat waren de winnende ballen?
  Dan hoef ik niet meer te werken.
  Als ik een vrouw zou zijn.
  Wie de schoen past……

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Klopt ook het CBS is eigendom van de PvdA. Ze liegen en drukken het.

  Like

 6. Jean zegt:

  Ik snap niet dat die criminelen nog steeds toegang hebben tot het gemeentehuis? Ik bedoel die Nederlandse criminelen die gratis belastinggeld uitdelen, het gespuis moet maar een tegenprestatie leveren nl. op hun stemmen zodat ze die criminele activiteiten kunnen verderzetten en uiteraard kunnen verder parasiteren.
  Is er nu niemand in Nederland die een einde kan maken aan dergelijk misdadig wanbeleid? Flikker die vreemde troep het land uit richting grote zandbak of rifgebergte want het wordt in de lage landen, Nederland en Vlaanderen, dramatisch met dat gespuis in onze straten, eens veilig wandelen in een winkelstraat is al verleden tijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s