VERZET!

Screenshot_11

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “boorzalf”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, asielwaanzin, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op VERZET!

 1. gerrit zegt:

  zou graag in verzet gaan. maar met wie? waar? hoe? ondergronds? bovengronds? laat weten!!

  Like

 2. Johan zegt:

  Vandaag weer 2 onzinverhalen in het NOS journaal van 20 uur :

  Het ging over de vluchtelingen die vandaag verdronken. Met een uitgestreken gezicht wist de verslaggever vanuit Italië te melden hoe erg het allemaal was. Wat blijkt : Die indringers en profiteurs krijgen een satelliet-telefoon en 3 tel.nummer van de Italiaanse kustwacht mee, als ze uit Libië vertrekken. Wanneer wordt er nou eens resoluut een einde gemaakt aan die dobber-onzin ?

  Het tweede verhaal ging over die agent die voor de rechtbank moest komen in Rotterdam wegens het neerschieten van een malloot. Waarom krijgt die agent geen onvoorwaardelijke steun van de NOS? Ze waren zelf maar wat blij toen er bij hen een gijzelnemer door de politie gearresteerd werd. Toen hoorde je ze niet klagen.

  Like

  • Alphons zegt:

   Die vluchtelingen kunnen hier omen omdat er een asielwet is; die wet kun je afschaffen.
   Verder doen Marokko en Algerije niets om de vluchtelingenstroom tegen te gaan.
   Waarom vindt de Eur. Commissie dit goed?
   Alphons

   Like

 3. Pieter Appel zegt:

  Verzet moet voorafgegaan worden door een diepgewortelde overtuiging. Een die gericht is op de bescherming van de Noordwest-Europese waarden en herovering van wat is verdwenen of dreigt te verdwijnen. Weg met de cultuur van pacifisme en capitulatie. Zie ook: herstel-de-traditie.123website.nl

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Het is een waarheid als een koe. “De indianen konden de immigratie niet stoppen. Vandaag leven ze in reservaten”. Maar een ding moet men aan de indianen toegeven. Zij hadden tegen de indringers uit Europa en de Westkust gevochten …Zij vochten voor hun vrijheid en integriteit …Denk maar aan de bloedige strijd bij Little Bighorn, Bighorn County Montana tegen Generaal Custer op 25 juli 1976. De indianen werden verslagen omdat zij geen eendracht kenden en minder goed waren bewapend. En Wij? …Wij proberen zelfs niet voor onze vrijheid te vechten. Ons leven als een vrij volk, onze onafhankelijkheid en zelfs ons leven en het leven van onze kinderen en kleinkinderen is nu in gevaar. De oorlogstactieken in de moderne tijd zijn sterk veranderd. Wij worden niet door tanks, Stukka’s en Duitse commando’s overlopen …Wij worden nu bedolven door een Takkiya-leger; met schurftige Jihad-soldaten die een hele dierentuin van smerige microben op hun lichaam dragen. Een moderne vijand die enorme gezondheidsrisico met zich meebrengt voor de bewoners van dit land. Maar het zal onze politiek leiders een zorg zijn. Een vijand die nestelt zich, als een gevaarlijke parasiet, op het lichaam van het gastvolk en zuigt het financieel en economisch leeg. Na korte tijd verjaagt het, het gastvolk weg en eist steeds grotere gebieden.

  De leiders van de indianenstammen stonden, als dappere krijgers, voorop in het gevecht. Tegenwoordig lijkt het erop dat onze (politieke)leiders, beleidsmakers en dienaars van de staat zijn gevormd in de kaders van de bekende “Zwarte Politieschool van Schalkhaar”. Gezamenlijk met de EU-autoriteiten bereiden zij zich voor de islamitische bezetting van Nederland. Dat doen ze uit volledige vrije wil. Zij zorg dragen voor de rust en vrede in het “Kalifaat Hollandistan”. Hun voorgangers van de “Zwarte Politie” waren speciaal getraind om het ordelijke verloop van de Joden- en Zigeuners deportatie. Hun tweede taak was het incasseren van verzetstrijders. Ze deden dat samen met de WA, GESTAPO, Grüne Polizei, SD enz.. De nieuwe “politieke kaderleden” – die nu “Onze Instanties” vormen – zouden nauw samenwerken met de Sharia-Politie en ISIS-achtige autoriteiten om nationalisten en vrijheidsstrijders uit de weg te ruimen. Niet te deporteren …maar te onthoofden en ledematen af te hakken. Daar zouden ze een speciale cursus voor krijgen.

  Like

  • Anna zegt:

   Nee wij vechten niet meer…
   Wij zijn te “humaan” geworden, wij laten onze beulen binnen en klagen klagen klagen……
   gelukkig zijn er nog mensen die klagen en dit zien…..
   maar helaas zien velen dit niet….

   Straks is het echt nodig om te vechten en dan zijn de kogels op.
   Nou dan straks ook maar niet vechten……
   Vechten is toch niet meer van deze tijd…..
   Wij zijn toch immers een humaan volk…..(denkt de meerderheid……)
   Nou ja als het dan moet,,,,,,, nou ja, dan lopen we straks toch allemaal met een hoofddoek als de meerderheid dat dan wil…..(wie zei dat ook weer en het schijnt eraan te komen)
   Enne ja dan wordt er bij wijze van ” attractie” op vrijdag in iedere stad de homo’ s van het stadhuisdak afgegooid…brood en spelen….. Heette dat vroeger…… In Nederland anno 2025 wordt dat dan volksvermaak.
   Waar humanisme toe kan leiden…..

   De immigranten in Amerika werkten nog keihard en voorzagen in hun eigen levensonderhoud,maar wij zijn zo humaan geworden dat dit niet meer nodig is…Wij geven onze beulen brood en geld en onderdak soms zelfs in hotels…… Want ja gasten daar moet je toch humaan voor zorgen…

   Nou ja misschien een klein vergeten dorpje in de Achterhoek of op het brabandtse platteland misschien is het daar nog goed toeven in 2025 en mag je daar nog zonder hoofddoek op straat…….maar ja de burgemeester is wel een moslim……… reservation for Dutch… ( wordt vast een grote stad)

   Like

 5. Republikein zegt:

  De oorspronkelijke inwoners zijn verjaagd!
  Het gajus heeft de overhand, wit, zwart, bruin of geel, what ever.
  Nu is de baard een hype!
  https://shariaunveiled.wordpress.com/2013/08/06/95-of-child-rape-and-molestation-convictions-in-the-uk-were-committed-by-muslims/

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Republikein
   Het gajes heeft de overhand als de prooi die het aanvalt, niet snel en adequate durft het tegen te houden. Ik zag een een leuke video over een moeder Thompson gazelle in de Savannah die een Baviaan aanviel omdat hij haar jong afpakte. Ze ramde de Baviaan met haar hoorntjes …en foetsi was hij!. Ze kreeg haar jong terug. Is dat bij mensen niet hetzelfde? De onophoudelijke aanval van ZWERMEN MONSTERS UIT ARABISCHE LANDEN EN AFRIKA? GEVAARLIJKE PARASIETEN DIE NEDERLAND VAN ONS AF WILLEN PAKKEN? Ze doen het met hun primitieve Takiyya conform de instructies die ze krijgen voordat ze aan boord van een wrakschip gaan. Ze worden geassisteerd door de mensen die ONZE POLITIEKE LEIDERS WANEN TE ZIJN. De politieke leiding van Hongarije is dapper omdat ze is nog niet geïnfecteerd met het gevaarlijke geestesziekte genaamd “politiek-correctheid” die verwant is aan de PEST van MULTICULTURALISME.

   Like

 6. Republikein zegt:

  Off topic.
  Waarom de vakantie werd afgebroken….King Salman of Saudi Arabia offered his condolences to the Bin Laden family and then cut short his controversial planned 3 week vacation on the French Riviera as his entourage of 1,000 vacated the public beach they had sealed off, causing an uproar in France that produced a petition signed by 100,000 people against the closure of the public beach.
  http://financearmageddon.blogspot.nl/2015/08/bin-ladens-die-in-plane-crash-in.html

  Like

 7. Benesha zegt:

  De vergelijking met de indianen maak ik ook al heel lang. Als je alleen de geboortecijfers erbij neemt en een beetje rekent, dan zijn de autochtonen van vandaag binnen 100 jaar nog maximum met één derde van hun huidige aantal terwijl de allochtonen wegens immense immigratie en veel hoger geboortecijfer hun aantallen exponentieel zien groeien zodat de autochtonen binnen 100 jaar nog 10% van de bevolking zullen uitmaken. Dan wenkt inderdaad het reservaat ofwel de vlucht naar Patagonië, Rusland, Mongolië… Trouwens Putin is weeral veel slimmer dan onze Europese leiders. Voor een tweede en derde kind krijg je in Rusland een geboortepremie van 10.000 Euro. Daarmee kunnen sommigen hun appartement helemaal reserveren. Ja, Putin is de slechte hé. Zijn volk leeft in een verschrikkelijke dictatuur waar het volk slecht wordt behandeld. Jaja. Dat maakt de MSM media ons toch wijs.

  Like

  • janchik zegt:

   Dat negatieve gelöl over Putin komt, omdat de meesten in de Benelux 24/7 gehersenspoeld worden door de NPO / MSM. Daarna denkt men dat men precies weet, hoe het er in Rusland aan toe gaat.
   Iets van “Men heeft de Amerikaanse/EU klok horen luiden, maar men weet nog steeds niet waar de klepel hangt”
   Omdat ik er nog nooit geweest ben, geef ik ook niet mijn mening over de zwoele nachten in Tietjerksteradeel.

   Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Helaas klopt de tekst bij het prentje niet…
  De indianen konden de immigratie niet doen stoppen. waar.
  Vandaag leven ze in reservaten. moet zijn:
  Vandaag worden de weinige overlevenden als bezienswaardigheid in reservaten gehouden.
  Reservaten: soort open concentratie kampen.

  Like

 9. oud-marinier zegt:

  @gerrit / Tom , ik neem aan dat u weet dat ik in Bali woon en werkzaam ben. Daar men ook in Bali een pest-hekel heeft aan de mossels . (Voel me er trouwens prettig bij.) En heb me bij een bepaalde beweging die ZEER anti-mossel is aangesloten. Als oud-marinier , komt natuurlijk het een en ander goed van pas , in de zin van trainingen ivm zelfverdediging (ongewapend alsook gewapend.) , tactiek , strategie enz enz en ben als zodanig dus ook actief in deze beweging. Verder , staat ook regelmatig ter discussie , het excessieve geweld wat de mossels wereldwijd gebruiken, en in Indonesie , kunnen radicale groeperingen , er ook wat van. (M.a.w. het is algemeen bekend in Indonesie.) En daar dienen de Westerse mensen zich NU EINDELIJK eens van bewust te worden en zich op voor te bereiden. En dan doel ik op het ergste van het ergste. Wordt men niet HARD genoeg jegens deze lui…ziet het er slecht uit voor de Westerse beschaving , althans in Noord-West Europa. Voor verdere info , vraag gerust mijn email adres aan dhr. Bron.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Mooie vergelijking. Ik kan me niet voorstellen dat destijds alle opperhoofden corrupt waren, zich suf graaiden en lid waren van een PvdA, maar we weten allemaal hoe het af liep met de oorspronkelijke bewoners van de States.

  Like

 11. isidor zegt:

  ondergronds verzet,ik ben je man.
  laat wat van je horen .dit is ons land en laten het niet naar de verdommenis helpen door geluk zoekers dood of de gladiolen.

  Like

  • gerrit zegt:

   ja, en toen bleef het stil.

   Like

   • isidor zegt:

    ja en dat is het punt,veel bla bla maar als puntje bij paaltje komt is het oorverdovend stil.
    maar met een paar mensen kan je angst creëren en Nederland een stuk minder aantrekkelijk maken.ik ben een Patriot in hart en nieren en zij die ons land verkwanselen en willen overnemen zullen dat weten ook.
    Ik weet dat er veel meer mensen zijn zoals ik laten ze wat van hun horen en kijken hoe we dit hard kunnen aanpakken en Nederland weer mooi en leefbaar kunnen maken.

    mvg. Isidor

    Like

 12. Leuke folder voor de verkiezingen. Hier krijg je wel respons op!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s