Bedelaarprobleem aangesproken: Zweden´s rechtse partij onder vuur genomen door linkse kritiek

Screenshot_40

(Vertaling: E.J. Bron)

De problematiek rondom de bedelaarsclans is in Oostenrijk maar al te zeer bekend. Steeds vaker ziet men buitenlandse migranten in een rijtje om geld bedelen. Maar niet alleen het land van de bergen schijnt dit probleem niet de baas te kunnen, ook in Zweden gebruikt de oppositiepartij harde woorden om de aandacht te vestigen op het probleem. Er wordt echter nauwelijks iets ondernomen tegen de massa´s bedelende migranten en de zogenaamde rechts-populistische Zweden Democraten (SD) liggen nu onder vuur.

Roma de armste groep in Europa?

Aanleiding voor de grote opwinding in het Scandinavische land Zweden is een groot opgezette reclamecampagne van de Zweden Democraten, die in metrostations op het steeds groter wordende bedelaarsprobleem en de passiviteit van de regering willen wijzen. Met het bekende blauwgele leverbloempje opgeluisterd – het symbool van de partij – prijken in het metrostation Östermalmstorg Engelse boodschappen die aan toeristen gericht zijn. Daarin verontschuldigt men zich bijvoorbeeld voor de chaos door de migranten hier in Zweden en wijst er ook tegelijkertijd op dat de huidige regering hier helaas niets aan doet.

Slechts korte tijd later kwamen er in Stockholm al 1000 mensen bij elkaar om te protesteren tegen de blauwe boodschappen. Niet alleen de partij zelf, maar ook de openbaar vervoer bedrijven, die de goed betaalde en legale reclame zonder bezwaar toestond, liggen nu onder vuur van linkse kritiek. Volgens het ORF sprak Sven Hovmoller van de hulporganisatie “Hemlösa EU-Migranter” (HEM) ervan dat het “laf en laag” zou zijn om tegen Roma – de armste en meest gediscrimineerde groep in Europa – op te treden. Met deze uitspraak gaf hij echter ook tegelijkertijd toe dat het bij de systematisch handelende bedelaarsclans waarschijnlijk om zigeuners zou gaan.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, Roma en Sinti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Bedelaarprobleem aangesproken: Zweden´s rechtse partij onder vuur genomen door linkse kritiek

 1. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de telegraaf:

  Meer dan 900 vluchtelingen uit zee gered

  ROME –
  Reddingswerkers hebben na het omslaan van een overvolle boot met vluchtelingen woensdag zo’n vierhonderd mensen uit de Middellandse Zee gered, voornamelijk Syrische vluchtelingen. Gevreesd wordt dat meer dan tweehonderd opvarenden zijn verdronken. Aan boord van het schip, dat woensdagmiddag ongeveer 25 kilometer uit de kust van Libië verging, waren volgens hulporganisaties zo’n zeshonderd mensen. De Italiaanse politie heeft vijf mannen aangehouden. Zij worden ervan verdacht dat zij de mensensmokkelaars zijn.

  Donderdag zonk opnieuw een boot met zo’n 600 opvarenden, ruim 20 kilometer van de plek waar woensdag de ramp gebeurde. Alle opvarenden van de tweede boot konden worden gered, meldt het Italiaanse persbureau ANSA, mede dankzij de aanwezigheid van veel hulpverleners en het goede weer. De Italiaanse marine, de Italiaanse kustwacht en het schip Argos van Artsen zonder Grenzen deden aan de operatie mee. De geredde opvarenden zijn afkomstig uit Syrië, Bangladesh en Afrika ten zuiden van de Sahara.
  Volgens de Internationale Organisatie voor Migratie zijn dit jaar al meer dan 2000 bootvluchtelingen omgekomen bij een poging via de Middellandse Zee de Europese Unie te bereiken. Leoluca Orlando, de burgemeester van de Siciliaanse hoofdstad Palermo, sprak donderdag van een „genocide veroorzaakt door Europees egoïsme”. De landen van de EU doen van alles om de migranten te weren, zoals hekken rond de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla in Marokko.

  Like

 2. Vederso zegt:

  De gebruikelijke verdachten;

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  “Stelletje gore blanke racisten” die er zomaar een probleem mee hebben dat parasieten alles van hun harde werken en geroofde belasting komen en mogen afnemen. Hoe durven ze!!

  Trouwens, we worden dagelijks gemanipuleerd met een goor socialistisch liedje van “iedereen is van de wereld, de wereld is van iedereen”. De mindcontrol zit overal en zelfs al in de dagelijkse “muziek”.

  En laat de burgemeester van Palermo dan zelf maar zijn huis en landgoed openstellen voor de arme zielige parasieten, dan is hij snel genezen!!

  Like

 4. dessie zegt:

  Op centraal station zaten ze afgelopen maand ook al…. een hele familie… elke dag zat een ander… als er een vrouw zat zat een ander op de uitkijk in merk kleding… volgende dag zat hij zelf op de te bedelen en had hij opeens geen geld voor schoenen…. btw elke dag toen ik langs liep zag ik mensen geld geven….

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  € 200,- – € 500,- per dag bij elkaar bedelen is dan ook geen slecht werk….

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Links is krankzinnig ! Het is een ziekte, vergelijkbaar met gekke koeziekte, de hersens verweken !

  Like

 7. Torkel zegt:

  Bedelaars zijn net als radicaal linkse groeperingen niets meer dan parasieten van onze maatschappij.
  Er zit veel meer achter dan wij vermoeden.
  Bedelaars worden ’s morgens vroeg door speciale busjes gedropt in de steden en ’s avonds weer opgehaald.
  De bazen vinden hun oorsprong in Roemenië.

  Like

 8. Gek ik zie er bijna geen een meer in mijn stad Campinas .Vroeger brak je je nek er over in het centrum.Go north yong girl…go north.Mart Brasil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s