Brits politicus eist machinegeweren tegen “vluchtelingen”

Screenshot_30

(Door: “Bürgender” – Vertaling: E.J. Bron)

Een Britse politicus uit Kent zei dat een goedkope manier om vluchtelingen tegen te gaan zou zijn om een machinegeweer te laden en de Eurotunnel te bestormen.

Steve Uncles van de Britse politieke partij “English Democrats” en wellicht toekomstig politiechef van het graafschap Kent verkondigde op een posting op Facebook dat het een “goedkope manier” tegen de vluchtelingenstroom zou zijn om een machinegeweer te laden en “een paar mensen mee te nemen”. Hij doelde daarmee op asielzoekers die via de Eurotunnel van Calais Groot-Brittannië binnenkomen.

“De enige, goedkope manier om illegale immigranten te stoppen, is de Eurotunnel te bestormen, een machinegeweer te laden en een paar mensen mee te nemen. Dit zou heel snel een einde maken aan het geheel”, aldus de politicus. “In de meeste landen worden grenzen door gewapende grenswachten bewaakt en het zou diegenen afschrikken die proberen over het hek te klimmen, omdat ze weten dat ze daarmee het gevaar lopen doodgeschoten te worden”, zei hij verder.

Maandag kondigde de Britse regering een serie nieuwe strenge maatregelen aan tegen de illegale immigratie naar Groot-Brittannië. Vanaf nu bijvoorbeeld kunnen huiseigenaren huurders, wier asielaanvragen werden afgewezen, zonder gerechtelijk vonnis uit hun huizen jagen. De Britse minister-president David Cameron zei onlangs dat diegene die kamers verhuurt aan migranten zonder papieren bestraft zou worden met tot vijf jaar gevangenisstraf. Bovendien zullen lonen van migranten zonder papieren in beslag genomen worden.

Door de Eurotunnel bij de Franse stad Calais proberen op dit moment dagelijks honderden vluchtelingen in Groot-Brittannië te komen.

Screenshot_32

Bron:
www.gegenfrage.com
Auteur: “Bürgender”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Groot-Brittannië, Immigratie, Krankzinnigheid, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

35 reacties op Brits politicus eist machinegeweren tegen “vluchtelingen”

 1. jungleelephant zegt:

  En gelijk heeft hij:praten lost niets op!Behalve als je hun taal spreekt en dat is toch echt:weg,of ik schiet je weg!

  Like

 2. Jean zegt:

  Wat een verstandige man die de echte problemen ziet.
  Mensen stem die EU misdaadorganisatie weg want ze is de ondergang van onze identiteit, nationaliteit, cultuur en beschaving, ze zorgen er voor dat importbarbaren alles hebben wat hun hartje wenst “op onze kosten” terwijl ze de eigen bevolking in de stront duwen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  English Democrats…..Nog niet eerder van gehoord. Lijkt, zo te horen wèl zeer nationalistisch….
  Kunnen ze geen lijstverbinding aangaan met Liberty GB? (Maar ja, al zóu dat kunnen, dan was de kans op succes nóg nihil, met alleen al dat districtenstelsel……)
  Waarom schaffen ze dat kreng niet af? Het past niet meer in een kiesstelsel, dat allang niet meer uit slechts 2 partijen bestaat!

  Like

 4. Dom idee! Een tsunami kakkerlakken kun je ook niet met een busje verdelger tegenhouden!

  Like

  • dontessers zegt:

   Je hebt volkomen gelijk Realpredictor, maar ik denk dat het niet lang meer zal duren dat dit vuile uitgewerkte plan toch wel eens kan escaleren in een gewapende verdediging. Misschien wel het begin van een revolutie tegen de schaamteloze elite en de normloze imigrantenleger. Sommige ordehandhavers zullen op den duur geen genoegen meer nemen met bepaalde regeringsbesluiten of EU-regels.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Het valt me mee dat ik hier niet lees dat deze politicus om zijn uitspraken op de vingers is getikt! Eigenlijk heeft hij gelijk. Die Eurotunnel moet streng bewaakt worden en blijven. En verder moet Frankrijk een eind maken aan dat illegale tentenkamp in Calais, waar al zóveel jaren gelukszoekers ‘wonen’. Ik vind de houding van Frankrijk meer dan laks!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Schaf eerst de ontvangstcultuur met gratis wonen, gratis uitkering, gezondheidszorg, familiehereniging en rechtsbijstand af. Dat met die machinegeweren is dan niet meer nodig. Veranderd er niets in het vluchtelingenbeleid (het woord alleen al) dan komen die machinegeweren vanzelf wel. Kijk naar Denemarken. Daar liet het halveren van de uitkeringen meteen een gigantische terugloop in asielaanvragen zien. Niet de gelukszoekers moet je aanwijzen als de schuldigen maar de politici die dit klimaat geschapen hebben met hun ideologisch gebral over regenboognatie en regenboogcultuur. 60 jaar en ontelbare miljarden ontwikkelingshulp in Afrika is geresulteerd in een Afrikaanse leegloop richting Europa. Denk daar eens over na.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Hij heeft verdomd gelijk!. Men moet deze invasie als oorlogsdaad zien. Net zo goed dat de Engelsen tijdens de Tweede Wereldoorlog met wapens hun eiland hadden beschermd, moeten ze dat nu ook doen. De oorlog tussen ons en de Islam is allang begonnen …Maar de spelregels zijn anders geworden. In plaats van marcherende Wehrmacht soldaten komen nu de schurft soldaten van Allah die WIJ MOETEN VERZORGEN TOTDAT ZE GEVECHTSKLAAR ZIJN EN DAN VALLEN ZE ONS AAN.

  Like

 8. Willie zegt:

  EINDELIJK eens een politieker met gezond verstand !!!!

  Like

 9. aquarius4422 zegt:

  De enige werkzame oplossing.

  Like

 10. Geronimo zegt:

  Ik ben dus al zeker niet meer alleen met die gedachte. Probaat middel, alleszins. Hoef je maar één keer te doen.

  Like

 11. Geronimo zegt:

  En een eerste keer knallen met losse flodders. De schrik zou er danig inzitten, met als eerste gevolg heel wat minder noten op hun zang. Niks meer te eisen. Een ferm bottineke onder hun broek en een enkel ticket terug naar afzender. Deze schaamteloze profiteurs en parasieten kennen enkel de taal van het geweld. Vandaar. Heel dat ‘vluchtelingen gedoe’ hangt me zo langzamerhand compleet de strot uit. De grove borstel is de enige oplossing voor deze plaag zonder voorgaande. Wat denken onze politici wel, dat we hier heel Afrika kunnen opvangen en onderhouden?

  Like

 12. Je blijft het doen Bert: MASSIEVE uitglijers maken.
  Je hebt een paar keer stukken weggehaald omdat ik fundamentele kritiek had op het intens foute karakter van zowel teksten als commentaren.
  Ik heb een keer afscheid van je genomen vanwege die uitglijers en vanwege scribenten die ik zó plat vond dat ik er niet meer tussen wilde staan.
  Toen kwamen we een compromis overeen: jij plaatste voortaan de stukken die ik publiceerde op mijn eigen site met een “verderlezen”.
  En nu is de maat vol.
  Ik wil niet meer dat je stukken van mij “doorplaatst” en ik wil verder geen contact meer met je.
  Je hoeft me niet meer te bellen: ik neem niet meer op.
  Je hoeft me niet meer te mailen: ik antwoord niet meer.
  Einde verhaal.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Als dit is wat je wilt: prima!

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Waar heeft hij het over????pffff,nog al hoog van de toren!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @jungleelephant: Als Martien zó hoog van de toren blaast, is er maar één reden: De betreffende politicus staat bekend als anti-semitisch.
    Onnodig om over te gaan debatteren, want het is olie op het vuur gooien.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Begrepen: De English Democrats zijn kennelijk anti-semitisch.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @martienpennings, 20.23u.: Martien, moet dit nu echt zo drastisch?
   Uitglijders, goed, maar als er één is, die doorgaans met jou op één lijn zit, is het onze webmaster toch wel, -voor zover ik dat althans kan beoordelen.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    De antwoorden van Pennings komen niet meer door Theresa!

    Webmaster

    Like

   • koddebeier zegt:

    De man is een omhooggevallen moralist stond nooit open voor de mening van anderen en voor wie maar één mening telde, zijn eigen mening, sloot zijn eigen site af voor commentaar, jammer want ik kon de meeste van zijn stukjes wel waarderen !!

    Like

 13. Q zegt:

  Ik zou met een machinegeweer en voldoende kogels heel andere prioteiten hebben op wie als eerste te richten. Namelijk op degenen die de vluchtelingentsunami mogelijk maken. Zolang die blijven zitten waar ze zitten zal het probleem bijzonder moeilijk op te lossen zijn. En, zij zullen niet aarzelen om u levenslang op te sluiten voor het hebben van dit soort gedachten alleen al. First things first !

  Like

 14. Jean zegt:

  Ik heb het al eens geschreven, sleep een boot halverwege de zee terug richting Afrika en een tweede zal niet meer komen, goedkoop, efficiënt en enorm veilig, Europa wordt weer leefbaar, veilig en welvarend, laat de sjeiks maar opdraven voor de kosten, zij blij en wij heeeeeeel blij.

  Like

 15. fransdewit zegt:

  Moeten ze het Nederlandse leger om hulp gaan vragen, die lopen er hard op af en roepen dan hart pang pang en dan schrikken ze toch jo. Nee goede bescherming of bewapening hebben we niet meer dat geld is gegaan naar al hun voorgangers. Dus dat geld is op er wordt nu alleen nog nieuw geld aangeboord om die gasten te huisvesten en te voorzien van allerlei luxe dingen.

  Like

 16. Driek zegt:

  Wij allen, lezers van E.J. Bron, weten de oplossing, hoewel ik het gebruik van een machinegeweer toch ook wel erg drastisch vind, want ‘wie het zwaard trekt zal door het zwaard omkomen’, maar goed, dat is weer een heel ander verhaal. Gewoon die boten terug slepen. Want het begint nu op een soort van ophaaldienst te lijken, die lui weten dat ze toch wel gered worden. En na hun redding krijgen ze een levenslange verzorging, van de wieg tot het graf. En daar hebben die Nederlanders zich na de oorlog kapot voor gewerkt. Zitten ze nou echt te slapen daar in den Haag? Ik vind dat hele vluchtelingengebeuren tegen het krankzinnige aan.

  Like

 17. Perfide Albion zegt:

  @EJ

  Dat zie je wel vaker op ” rechts” . Gehuil om details. Ik ben een groot fan van Israël maar ik beschouw de huidige invasie van Europa als een enorme bedreiging. Eigenlijk ben ik alleen maar fan van Israël omdat ik Israël beschouw als de kanarie in de kolenmijn. Een vijand van mijn vijand. Verder kan Israël mij niet zoveel schelen. Als Israël maar vecht tegen de islam en de jihad. Voorlopig vind ik ze nogal passief in die hele strijd.. Een waardeloze bondgenoot. Laten we wel wezen. Als ik het voor het zeggen had dan was heel de bevolking van Gaza al lang op de vlucht of erger. Iran was een rokende radioactieve puinhoop. Kortom. Ik verwacht veel van Israël maar het wacht lijdzaam af.. Een bondgenoot van niks, wachtende op een 2e holocaust.

  De 3e jihad beschouw ik als de grootste bedreiging van de laatste 100 jaar. Om die bedreiging te keren ben ik bereid om de duivel te kussen. Dat Pennings dan begint te huilen over het antisemitisme van deze auteur is potsierlijk. Kwestie van prioriteiten lijkt me.

  Maar goed. Pennings is blijkbaar verguld met de daden en woorden van onze ” grote” bondgenoot in het Midden Oosten. Israël. Het land en het volk dat niets geleerd heeft van de bedreigingen die Hitler uitte. Alleen idioten doen telkens hetzelfde en verwachten vervolgens een andere uitkomst.

  En ik wil Pennings nog iets meegeven..Die zogenaamde vrienden van hem hebben een mooi plannetje voor de wereld. De samson optie. En die hele optie zegt genoeg over hoe zijn vrienden denken. Wie zou er na het lezen van de Samson optie (wiki) geen antisemiet worden?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat “kwestie van prioriteiten” klopt in elk geval: Er zijn andere kwesties, waarin ik vaak naadloos op één lijn zit met Martien, maar Israël en het Jodendom blijkt toch elke keer weer zijn emotionele achilleshiel.
   Zelfs zó, dat hij er één of twee keer de PVV voor dacht te moeten verloochenen; dat gaat toch wel héél erg ver!

   Like

  • Driek zegt:

   Perfide Albion zegt: De samson optie. En die hele optie zegt genoeg over hoe zijn vrienden denken. Wie zou er na het lezen van de Samson optie (wiki) geen antisemiet worden?

   Sorry, beste Perfide Albion, een en ander is mij ontgaan, wat is de Samson optie? En wie zo er geen antisemiet worden? U onderschat de Joden, die laten zich niet opnieuw afslachten, die gaan er straks vol tegenaan, reken maar.

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Driek. Deze optie bedoel ik: https://en.wikipedia.org/wiki/Samson_Option

    Uit wraak voor de holocaust zal Israël zijn nucleaire arsenaal lanceren. Ook op Europese hoofdsteden. Aangezien ik niet verantwoordelijk ben voor de holocaust vind ik dit geen goed ” optie” . En het maakt Israël tot een dubieuze bondgenoot.

    Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Retour sturen die gelukzoekers

  Like

 19. Teunis zegt:

  Het antisemitisme blijft telkens weer opduiken. Je ziet het in de aanvallen op de Joodse filosofen van de Frankfurter Schule, in de complottheorieën over Joodse bankiers, in de onevenredig felle manier waarop Joodse politici worden aangepakt, in het proberen te verbieden van de rituele slacht, in de kritiek op besnijdenis, en je ziet het hierboven …

  Een dame van het Front National is van mening dat “l’islam est l’instrument de la juiverie internationale” (de islam is het werktuig van het internationale jodendom, maar dan met een scheldsynoniem zoals ik het in het Nederlands gelukkig niet ken). Voor velen op ‘rechts’ is het Joodse volk hoogstens nuttig als ‘instrument’ tegen de islam, waar ze een grotere hekel aan hebben. Daarna zijn de Joden weer aan de beurt.

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Voor velen op ‘rechts’ is het Joodse volk hoogstens nuttig als ‘instrument’ tegen de islam, waar ze een grotere hekel aan hebben. Daarna zijn de Joden weer aan de beurt.

   Wat een schandelijke insinuatie in die laatste zin. Velen op rechts steunen Israël maar niet kritiekloos.

   Israël kijkt maar wat ze verder doet met haar nucleaire arsenaal en haar doctrines. Israël doet er goed aan om de Samson optie te schrappen en nog voor de kerst te lanceren op die Joden hatende bende van de islam. Israël doet er verstandig aan om haar bondgenoten in het Westen niet te bedreigen met nucleaire vernietiging.

   Dat doet Israël maar lekker richting die Jodenhaters van de islam. Tot die tijd wantrouw ik ze.
   Of wachten ze soms net zo lang tot de Jodenhaters van de islam sterk genoeg zijn?

   Like

 20. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 21. Wachteres zegt:

  Ik had in het weekend geen tijd om te reageren, daarom reageer ik nu, nadat ik het artikel goed heb gelezen.

  Dit is nieuws uit GB; een politicus en mogelijke politiechef suggereert een oplossing voor de ellende die deze ‘vluchtelingen’ veroorzaken.

  “Een Britse politicus uit Kent zei dat een goedkope manier om vluchtelingen tegen te gaan zou zijn om een machinegeweer te laden en de Eurotunnel te bestormen”. Hij suggereert om gewapende grenswachten in te zetten, want hij vervolgt:

  “In de meeste landen worden grenzen door gewapende grenswachten bewaakt en het zou diegenen afschrikken die proberen over het hek te klimmen, omdat ze weten dat ze daarmee het gevaar lopen doodgeschoten te worden”.

  Wat is er mis mee om dat nieuws naar buiten te brengen. Je kunt het ermee eens zijn of het er niet mee eens zijn.

  De werkelijkheid is momenteel als volgt;

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3179285/As-Cameron-preaches-abroad-slave-labour-migrants-besiege-Tunnel-join-black-economy-MPs-demand-Calais-Send-Army.html

  Een regering is er om het land te verdedigen en zijn burgers te beschermen. Dit gebeurt eenvoudig niet! Hoe lang is deze ellende al wel niet aan de gang?

  Chauffeurs worden bedreigd en nu ook al gewone auto’s en passagiers. En niet alleen dat, bedrijven lopen een miljoenenschade op. Ik heb de kilometerslange vrachtauto’s aan beide zijden van GB zien staan. Moeten wij die situatie maar door laten gaan en wachten tot er niet alleen chauffeurs, maar ook gewone passagiers, die van en naar GB gaan, afgetuigd of zelfs gedood worden? Dit stelletje geweldenaars is tot alles in staat.

  Hier zijn geen zielige kinderen of vrouwen bij betrokken, zoals er in bepaalde kranten gesuggereerd wordt, dit zijn jonge, gezond uitziende en goed geklede mannen in de kracht van hun leven. Zij zouden ook asielaanvrage kunnen doen in Frankrijk, in Duitsland of waar dan ook, maar ze willen naar GB. Drie keer raden waarom. Niet omdat zij, net als wij, emotioneel veel met het land hebben.

  Deze mannen zijn wat hun mentaliteit betreft, inderdaad een gevaar voor de samenleving.

  Waarom doet GB niet wat bv. Denemarken doet, de uitkeringen voor binnenkomers halveren?

  Dat zou het probleem al oplossen, maar dat wil de Britse regering niet, omdat de islam in dat land al teveel heeft in te brengen en omdat de EU dan zou protesteren. De asielzoekers die de grens wel gepasseerd zijn, worden, in plaats dat ze worden opgepakt, in taxi’s naar Londen vervoerd.

  Willen we het nog gekker hebben?

  Moeten we afwachten tot er werkelijk iets erg gaat gebeuren en moeten ondertussen hardwerkende, goedlopende bedrijven in heel Europa failliet gaan, omdat zij worden tegengehouden door een stel islamitische jongeren die, terwijl zij hier nog niet eens legaal verblijven, iedereen al tiranniseren?

  Het enige wat zij hebben te doen is zich aanmelden bij de instanties die hen verder kunnen helpen met hun asielaanvrage Maar dat doen zij niet, zij moeten en zullen naar GB om hen moverende redenen.

  Moeten we dergelijke ‘vluchtelingen’, die gewelddadig hun eisen kracht bij zetten, in alles maar hun zin geven?

  Ik heb dat tuig meegemaakt, vanaf een afstand nog, maar ik kan u zeggen, het was intimiderend en zelfs bedreigend.

  Wij zullen ons wel twee keer bedenken voordat we met de tunnel naar GB gaan, wat we al jaren doen.

  Het is duidelijk dat er iets MOET gebeuren en de slappe Britse regering doet HELEMAAL NIETS.

  Ik vraag me af wat Canada, Amerika of Australië zouden doen als ladingen Europeeërs op dezelfde gewelddadige manier zouden proberen binnen te komen?

  Zouden wij, of hun landgenoten, er begrip voor hebben als hun leger uiteindelijk geweld zou gebruiken?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s