De antwoorden van Rutte op de vragen van Geert Wilders

antwoorden-rutte-vragen-pvv1

(Klik op de afbeelding voor groter beeld!)

Onlangs stelde Geert Wilders de nodige vragen aan de minister van Veiligheid en Justitie over hordes gelukzoekers die Nederland overspoelen. Hierboven de beantwoording van deze vragen door minister-president Mark Rutte.

Door:
“Tistochwat”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op De antwoorden van Rutte op de vragen van Geert Wilders

 1. Joshua zegt:

  FLAPDROL

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Oh, ik dacht héél even, dat-ie de vragen ècht beantwoord had…..
  Was ook te mooi om waar te zijn.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Landverrader!

  Like

 4. Jade zegt:

  Ik denk dat we nooit eerder zo`n onbenul aan het roer hebben gehad.
  Da`s wel iets voor de geschiedenisboeken, z`n oorspronkelijke vak.

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  in België zijn ze al net zo knèttergek…

  @geertwilderspvv ‪#‎PVV‬ hoe STOM om dit goed te keuren @FranckenTheo 2500 xtra opvangpltsen vr de ‪#‎RUPSJESNOOITGENOEG‬ http://www.standaard.be/cnt/dmf20150806_01807176

  Bombatti Bombatti: @geertwilderspvv #PVV NATUURLIJK BLIJVEN DIE ‘TOEKOMEN met zulke domme overheden,’genoeg #VOORRAAD nog onderweg hoor!
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150806_01807265

  Like

 6. dontessers zegt:

  eh ene Balkenende was toch ook n soort familia van die elite? In antwoord op Jade.

  Like

 7. Perfide Albion zegt:

  Prima shop!. Ik hoop dat die landverrader 2.0 Mussert maar achterna mag gaan.

  Like

 8. rikie zegt:

  vieze vuile landverrader de EIKEL

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Hoe lang blijft een volk het pikken om door gekken geregeerd te worden ???

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 07.17. uur, op 07/08. O nog heel lang beste koddebeier! Domheid ( kiezers die stemmen op PvdA,VVD,CDA en D66) wordt bestraft. Kijkt U maar naar de verkiezingen voor de Provinciale Staten in Maart jongstleden. De kiesschapen – mé,mé, stemden weer massaal PvdA,CDA,VVD, en D66! En veel te veel PVV kiezers bleven THUIS. Ze zijn daarvoor bedankt, maar niet echt dus. Er verandert zo geen ene moer, koddebeier. En Rutte en Samsom gaan door met het SLOPEN van ONS NEDERLAND. En dat maakt mij doodmoe en verdrietig.

   Like

 10. Oxymoron zegt:

  Folkert van de Graaf: “Ik heb de verkeerde politicus vermoord. Pim was extreem links vergeleken bij het huidige Lieg en Bedrieg Kabinet. “
  ( van onze dr Goebbels propaganda redactie)

  AMSTERDAM-NOIR- Folkert van der Graaf: “Pim was een heilige vergeleken bij het huidige Kabinet. Ik kan mij Ad Melkert nu wel voor mijn kop schieten.”
  Folkert van der Graaf is een Nederlandse milieuactivist, die in 2003 tot een gevangenisstraf van 18 jaar werd veroordeeld wegens de moord op de politicus Pim Fortuyn. Hij had indertijd geen strafblad. Tijdens de rechtszaak in maart en april 2003 bekende Van der Graaf de aanslag op Pim Fortuyn. Hij gaf als motief dat hij in Fortuyn een groeiend gevaar voor de samenleving zag, met name voor kwetsbare groepen zoals asielzoekers, moslims en mensen met een WAO-uitkering, aldus de verklaring van het Openbaar Ministerie. Het OM: “Het ging daarbij voor de verdachte om de combinatie van de algemene stigmatiserende politieke denkbeelden van Fortuyn ( labbekakken?), de polariserende wijze waarop Fortuyn die voor het voetlicht bracht en de grote politieke macht die Fortuyn dreigde te krijgen. Hij zag voor zichzelf geen andere mogelijkheid om dat gevaar te stoppen dan door Fortuyn om het leven te brengen.” Zelf verklaarde Volkert van der Graaf, blijkens het uiteindelijk vonnis waarin hij schuldig werd bevonden aan moord:”ik erken dat ik op 6 mei 2002 te Hilversum [slachtoffer] heb doodgeschoten. (…). Ik zag [slachtoffer] als een gevaar voor de samenleving. Ik zag voor mijzelf geen andere mogelijkheid dan wat ik heb gedaan. (…)” Ook door anderen dan het Openbaar Ministerie werd verwezen naar Van der Graafs dierenactivistisch verleden. Met name de dubiueze (pedo) schrijver Tomas Ross en onderzoeksjournalist Peter Siebelt verwezen naar een citaat uit het rapport van de Doofpot commissie-Van der Haak die de beveiliging van Fortuyn had onderzocht (kuch). Het citaat is afkomstig uit een door de AIVD afgeluisterd telefoongesprek van 8 januari 2002, toen Fortuyn nog lijsttrekker was van (on)= Leefbaar Nederland. In dat gesprek werd door een milieuactivist gezegd: “Hij (Fortuyn) moet dood!” Nadat de spreker erop attent gemaakt werd dat men afgeluisterd werd, corrigeerde hij zichzelf en zei: “Ik bedoel natuurlijk monddood.” Tot op heden is nog nooit verklaard waarom de informatie die de AIVD toen bezat dat Pim acuut gevaar liep niet is gebruikt om de moord van Folkert van der G. op Pim te voorkomen.
  Heeft de Graai-Top van de PvdA het bloed van Pim aan zijn handen
  Was de Moord op Pim de Wraak van de voormalige PvdA lijstaanvoerder de SM-Hoer Ad M. omdat hij en de rest van de PvdA-kliek te laat waren ontmaskerd door Pim als een Ronald Plasterk Gay pridePvdA Charlatan Graaiers en Naaiers van Jan met de Pet? >>> https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/08/07/folkert-van-de-graaf-ik-heb-de-verkeerde-politicus-vermoord-pim-was-extreem-links-vergeleken-bij-het-huidige-lieg-en-bedrieg-kabinet/#more-35515

  Like

 11. delamontagne zegt:


  Sommige mensen zijn net “muntstukjes”, twee zijden: kop of munt en geen enkele waarde…………

  Like

 12. jack vander veen zegt:

  Zou Rutte goed kunnen pijpen? Laat hem dan maar slikken tot hij gaat stikken, de pedo (gogische malloot)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s