Een Toekomst naar Wens

Screenshot_20

(Door: “ekki”)

Blanke socialisten, communisten, christenen, democraten, liberalen van de marxistisch linkse kerk willen het kapitalisme vernietigen met cultuurgoed en al. Omdat het blanke proletariaat de revolutie in de Republiek van Weimar verraden heeft, is die vervangen door moren in jurkjes. Moren die slechts één ding willen: iedereen die kaffer is de kop afsnijden zoals de dode letter in de christelijk Aramese koran gebiedt. Precies hetzelfde als wat de Marxjes willen dus, want zij die hun leer weigeren, moeten eveneens sterven. En dat is dus na 1968, op de hoog verheven Marxjes na, het hele blanke ras.

Wat de Marxjes echter ontgaan is, is dat de reeds door socialist Adolf opgestarte hersenspoeling zo goed geslaagd is dat de kapitalistische ideeën en cultuur allang niet meer bestaan. Tenminste niet in Europa, waar de hoofdmoot nu gevormd wordt door zombieachtige Gutmenschen zonder enige vorm van wil of weet. Dus als de Marxjes in hun opzet slagen en de anarchistische fase bereiken waarin zij met wapengekletter de dictatuur kunnen vestigen, dan hebben zij nog altijd niet het kapitalistisch gedachtegoed vernietigd. Die is immers met gulzigheid en beleid respectvol ingeleid in Rusland en Azië en overal elders op de planeet. Europa en het Westen zijn momentaan bijkans het enige gebied waar kapitalisme niet meer kan bestaan. Humor oh ironie, het Westen is het Oosten geworden en het Oosten is nu het Westen.

Kan het kapitalisme niet met wortel en al worden uitgeroeid, dat geldt niet voor de Europeaan. Ramingen schatten dat rond 2030 de blanke in zijn landen een minderheid zal zijn en dat zijn aantal verder zal slinken tot 2% in 2100. Onmiskenbaar een zeer succesvolle genocide op ons, het blanke ras. En, met de volledige medewerking van ons allen. Autohersenspoeling gevolgd door vrijwillige autogenocide. Die Pavlov toch, hij zou eens moeten weten hoe geavanceerd zijn opvolgers alreeds zijn.

Screenshot_18

Uit KGB-bronnen is bekend dat wanneer de mind-control ver genoeg gevorderd is, verstandelijk redeneren geen effect meer heeft. Feiten kaatsen dan af als lichtstralen op een spiegel. Dat is dus zoiets als een christen overtuigen van het feit dat het Oude Testament deels overgeschreven is van de Sumeriërs. Evenzo zullen onze feiten bij de Gutmensch stuiten op een marxistische firewall tegen racisme. Die firewall is het politiek correcte en die racisten dat zijn wij, die politiek correct overtreden. En niets dat hen van het tegendeel kan overtuigen. Geen Twintowers, geen ISIS, geen bloedige overval, geen verkrachting van het buurtmeisje. Het is verbijsterend te horen uit de mond van een vrouw dat er ook meisjes verkracht worden door blanken, op een wijze die aangeeft dat het haar koud laat. Het is verbijsterend te horen uit de mond van een christen, dat zij wier koppen gesneld worden, geen goede christenen zijn. Het is verbijsterend te horen uit de mond van vermeende sociale mensen dat die miljoenen gevallen van eerwraak, besnijdenis, verkrachting, nu eenmaal hoort bij hun cultuur, op een wijze dat het dan wel goed is.

Gematigd links, sociaal warmbloedig volk, fungeert nu voor rechts. Extreemrechts wordt gevormd door mensen die vaderlandlievende gevoelens koesteren en als gevolg hun cultuur en land willen doorgeven aan hun kinderen, zoals dat in alle tijden bij alle volkeren gebruikelijk is geweest. Het reguliere rechts is in het heden onbestaand. En niemand die nog weet wat het was. Op scholen leren onze kindertjes sinds de Internationale van 1968, tussen de homoporno en genderwaanzin door, dat rechts monsterachtig is. En dan wordt verwezen naar onze voorvaderen die zo slecht waren dat ze in slaven handelden en mensen vermoordden, zoals arme zielige geitenneukertjes die immer zo vredelievend zijn geweest dat zelfs moeder Teresa in vergelijk bij hen zou verbleken. En onze barbaarse voorvaderen waren dom en primitief. Zonder de edelmoedige leringen van wederom de verheven geitenneukertjes zouden wij nu nog immer in berenvellen rondlopen. En zo wordt er nog veel meer slechts over onze voorvaderen gedoceerd aan onze kindertjes en kleinkindertjes, die nu dan ook niet beter weten dan dat het een feit is dat wij als ras een moordende mislukking zijn en als zodanig een grote bedreiging voor het bestaan op deze planeet.

Screenshot_19

Dat alles zo makkelijk geslikt wordt, is begrijpelijk. Kindertjes worden tenslotte geboren zonder culturele kennis en alles dat ze op hun 20e weten, is hen geleerd op scholen. Jong geleerd, oud gedaan. Als ouders en grootouders geen controle uitoefenen op de lesstof, dan kan een politiek en ethisch systeem veranderd worden in 3 generaties tijd. We gaan nu naar de 3e generatie en de kindertjes zijn al volleerd in politieke correctheid. Bèta is dood. En de feitenkennis is qua niveau al gedaald met 25%. Kindertjes van nu met hetzelfde diploma als opa en oma hebben nog slechts 75% van hun kennis. Rond 2030 is de cirkel rond. Dan gaan de babyboomers het graf in, 3 generaties met een kennisniveau van tussen de 50% en 75% achterlatend. Dat betekent dat Europa dan op het kennisniveau van Afrika zit en op eigen kracht niet meer tot de beschaving kan terugkeren. Dankzij opa en oma, die brood en spelen belangrijker vonden dan hun nageslacht te beschermen.

Marxisten en Gutmenschen zijn dus tegen wie wij strijden. Zij die kunnen, zoals het lekkere kontje en de slet van Groen, brengen hun kindertjes naar een blanke school. Iets dat verbazing en leedvermaak doet rijzen. Want wat zijn de overlevingskansen van deze blanke kindertjes als de blanke wereld straks niet meer bestaat? Zelfs al behoren ook hun kindertjes tot de resterende lucky 1%, dan nog zal hun leven zijn als een slaaf met een geitenbestaan. Alles te danken aan opa Wouter en oma Femke, die dan ongenaakbaar na een moordleven in hun graven genieten van de eeuwige rust. En ook hier verkrampt de humor en de ironie. Het kapitalisme blijft bestaan, maar met hun dynastie is het gedaan. En zonder slag of stoot valt alles de moor in de schoot. Met een IQ van 80 wint hij het met gemak van een IQ van 100. En dat al ten tweede male.

Immers 5000 jaar geleden, ruim voor het ontstaan van islam, veroverden ze Sumerië met dezelfde truc van de baarmoeder-Jihad. Armetierige zwervers met meelijwekkende kindertjes zwierven door het stoffige land. Zoals wij nu gaven ook de Sumeriërs hen eten, een verblijf en namen hen op in hun midden. Tijd verstreek. Daarna spreken de geschiedenisboeken van het Akkadische Rijk. Vervolgens verval en ondergang, waarna Babylonië en Assyrië ten tonele verschenen. En de Sumeriërs? Die kent niemand meer. De erfenis van het schrift, het wiel, het 60-delig en 10-delig stelsel, de algebra en meetkunde, het Gilgamesh epos, de zighurat, het pantheon, de drie-eenheid, de astrologie, de irrigatie, de economie, het geldwezen, het ondertekeningstempel, … ach, het is allemaal vergeten. Niemand die het nog weet. Deze hele planeet is gebouwd op de erfenis van de Sumeriërs, waarschijnlijk een blanke stam. En niemand die het weet. En zoals bekend, zij die hun verleden vergeten, zijn gedoemd deze te herhalen. Daarom dat eender lot ons beschoren zal zijn. En dat alweer ten derde en vierde male.

Screenshot_21

Immers 6000 jaar geleden woonden wij in wat nu heet Uyghur (Xinjiang Noordwest-China of Zuidoost-Kazachstan). DNA en archeologisch onderzoek (graven van Taklamakan) tonen aan dat wij er ruim 1000 jaar hebben getoefd alvorens de eerste Chinezen arriveerden. Wij hielpen mee met het stichten van China. Eén der eerste keizers was één onzer voorvaderen, zoals de Chinezen in hun analen schreven over zijn blond haar en groene ogen, zijn forse neus en postuur. Zijn nazaatjes, onze broertjes en zusjes, bewandelen er vandaag de dag nog de straten. Zij gaven ons verschillende namen, zoals Yuezhi, Wusun, Bai-ren en later, toen we in Noord-India woonden, Tocharians, Kushan, Sogdiana, Greco-Bactria. Ja, we zijn creatiever dan alle andere rassen en zijn hen daarom in alles de baas. Maar we zijn ook wat kinderlijk en daardoor te goed van vertrouwen. Zodoende zijn we uit China weg gemept en daarna uit Noord-India ook. Daarom dat we nu aan de andere kant van Eurazië in Europa wonen. Maar ook hier dreigt het noodlot zich te gaan herhalen. Ten zoveelste male.

Anno 6000 jaar geleden Yuezhi, Tocharians, Kushan, (muurschilderingen en munten van blanke vorsten), Sogdiana, (de blanke Buddha), Sumeria, (Gilgamesh epos, uitkeringen voor weduwen & wezen, vrouwenrechten), blank Egypte (piramiden), Greco-Bactria, Grieken, (filosofie, christendom), Romeinse Rijk (wetgeving, bouwkunst, aquaduct), Byzantium, Noordwest-Europa, (zeevaarders, beschaving brengende kolonisten), Viking-Kiev-Russia, Germanen (wetenschap, ruimtevaart, altruïsme). VS, (Apollo, Internet). Anno nu . . . RIP. Slechts een greep uit de vele namen van volkeren van één en hetzelfde blanke ras dat de anderen naar de beschaving leidde door met hun verlichte geest de banen te breken en de paden te wijzen…

Wederom wordt de wereld gebouwd op de erfenis nagelaten door de blanke man, nu spottend genoemd: DWEM’s. De dode blanke Europese mannen met IQ’s van voorbij de 160. Nu door iedereen veracht. Straks door niemand meer gekend. De blanke kinderen in het heden weten alreeds niet meer wie zij –hun voorvaderen – waren, wat betekent dat we al dood zijn, maar het alleen nog niet beseffen. Ook hier is het gezegde bekend: wie de jeugd niet heeft, heeft evenmin de toekomst. En zo is de toekomst al begonnen. Zonder ons. Zonder de Europeaan. Zonder het volk en ras dat overal in Eurazië eens was, en er zijn sporen achterliet waar een ieder nu van geniet, Geen verdriet om de moord op de blanke Europeaan, maar zo’n stralend juweel heeft nimmer bestaan.

Screenshot_22

Door:
“ekki”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Europa, Marxisme, socialisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Een Toekomst naar Wens

 1. mac zegt:

  en goed stuk de massa weet niet wat er komen gaat maar hun kinderen zullen hun vervloeken

  Like

 2. Frerik zegt:

  Wow wat een verhaal met enorm veel kennis, dit moet je in 1 keer achterelkaar lezen om het verhaal vast te houden. maar wel duidelijk, we gaan ten onder net zoals de sumerianen. Bedankt voor deze kennis, tenondergaan door de moor met een IQ van 80 of lager. wat een doemscenario waar niemand van links het over heeft, want ze zijn verblind door de zwervers met de arme kindertjes en niet willen weten hoeveel bokito,s achter die arme kindertjes na reizen bereid om als eerste de realisten en later de europeaan te elimineren op een van voor middeleeuwse manier. Als je dit stuk geschiedenis naar het kabinnet doorstuurt zullen ze wel gniffelend tegen elkaar zeggen, ze bedenken weer wat anders maar het gaat niet lukken [met een hoog stemmetje].

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  de hoog verheven Marxjes vergeten één ding na het klootjesvolk rollen ook hun koppen, het zij tenslotte ook maar kafirs !!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  zij+n

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Als lafheid je motto wordt is het gauw gedaan, onze bestuurders weten niet meer wat moed is en dat is broodnodig om de juiste beslissingen te nemen, hear hear Rutte!

  Like

 6. Buffalo Bill zegt:

  Dit artikel geeft precies aan wat er gaande is. In wezen gaat het niet om het geloof maar is er sprake van een ordinaire stammenstrijd. Als wij ons vandaag allemaal tot de islam bekeren, lost dat niets op. De strijd gaat dan gewoon verder

  Like

 7. Pingback: Wat Gaan We Doen?! | E.J. Bron

 8. felix zegt:

  Wat is er dan gebeurd met het adagium “Godsdienst is opium voor het volk”?
  Socialisme/marxisme die verraad pleegt aan zijn eigen oer-principes. Heel bizar.

  Like

 9. janchik zegt:

  Hier ben ik even stil van geworden. Wat een kennis @Ekki, om een geschiedenis van duizenden jaren even in telegramstijl aan ons door te geven en ja er is geen speld tussen te krijgen, vind ook 1 van mijn huisgenoten, een historicus.
  In het klein hebben wij dit gezien bij de overname door de ayatollah’s in Perzië (Iran). Dit werd mede mogelijk gemaakt, door de marxistische mujahedien, die de Sjah zo haatten dat zij er goed aan dachten te doen om die vervloekte ayatollah’s aan de macht te helpen. Dus exact hetzelfde als wat nu hier gebeurd. De marxistische Gutmenschen steunen en helpen de moslim barbaren, waarna als die barbaren eenmaal de macht hebben, ook hun koppen zullen rollen, exact hetzelfde als wat in Iran is gebeurd.
  De dagelijkse linkse hersenspoeling, door die vervloekte babyboomers, door o.a. de Cals wetgeving, het stiekem overrulen van de ambtenarij, de omroepen en geschreven pers, heeft zijn werk gedaan en ons ten dode doen opschrijven.
  En als je het Bokito gedrag van een groot deel van de jeugd bekijkt, mogen de Marxisten trots zijn op wat zij hebben bereikt. Wij gaan ten onder, ik zie het al dagelijks in mijn prachtwijk gebeuren.
  Hoogblonde NL meisjes met een hoofddoekje en een kinderwagen vol moslim addergebroed.
  Ik heb helaas de hoop op een verandering ten goede al opgegeven.
  Erg voor mijn kleinkinderen.
  Dat dan weer wel.

  Liked by 1 persoon

 10. ekki zegt:

  5. Bob Fleumer zegt: 6 augustus 2015 om 19:42
  Als lafheid je motto wordt is het gauw gedaan, onze bestuurders weten niet meer wat moed is en dat is broodnodig om de juiste beslissingen te nemen, hear hear Rutte!

  Voor meer dan 80% komt de wetgeving uit Brussel en daar hebben de aangesloten landen zich maar aan te houden. Anders wordt er gedreigd met sancties en boetes. En de EU stuurt juist doelgericht en met voorbedachte raden richting vernietiging van het Westen.
  –> Daarom ook die massa immigratie.
  Uit de Sovjet unie weten we dat Stalin e.a. dit ook deden en wel om oorlog te lanceren. Meerdere volkeren (culturen en rassen) op hetzelfde territorium leidt namelijk altijd tot oorlog. Dat is bij alle leiders bekend.
  –> Daarom dat de term “ras” verboden is.

  Het probleem ligt dus weer in de huiskamer. Zolang ze daar niet begrijpen dat het mis gaat, zullen ze niet in actie komen.
  –> om die status quo te houden, daar dient dus die PC voor, om de mens angstig en onwetend te houden, door te voorkomen dat de info verspreid wordt.
  Dus zullen ze pas begrijpen wanneer de koelkast leeg raakt. Pas dan krijgt het besef steun dat we uit de EU moeten stappen. Vele rapporten, ook voor andere landen, geven aan dat dat veel beter is.

  MvG
  ekki

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s