FOTOSHOPPER Anjem Choudary

Screenshot_25

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op FOTOSHOPPER Anjem Choudary

 1. Oxymoron zegt:

  Kremlin wil dat regering Obama stopt met beschermen moslimterroristen
  Turkije koopt enorme hoeveelheden olie van ISIS en blijft Koerden bombarderen – ‘Hoeveel duizenden onschuldige mensen laten Obama en de NAVO nog vermoorden?’

  De president die in 2013 op een haartje na de Derde Wereldoorlog veroorzaakte heeft alsnog feitelijk de oorlog verklaard aan Syrië.

  Het Kremlin heeft het besluit van de Amerikaanse president Obama om met bommenwerpers de islamistische Syrische rebellen te beschermen scherp van de hand gewezen. Volgens de Russen zal dit het land verder destabiliseren, wat precies is waar het Witte Huis in samenwerking met de Turkse regering al jaren op uit is. Wat Obama deed – de Syrische president verantwoordelijk stellen voor het aanvallen van door Amerika getrainde en aangestuurde jihadisten – kwam dan ook neer op een regelrechte oorlogsverklaring.

  ‘Wij hebben regelmatig benadrukt dat de hulp, vooral financiële of technische, aan de Syrische oppositie de situatie in het land verder zal destabiliseren,’ verklaarde Dmitry Peskov, woordvoerder van het Kremlin. Obama’s besluit zal bovendien ten goede komen aan ISIS, dat inmiddels ook enorm geholpen wordt door de Turkse luchtaanvallen op de Koerden, die in het grensgebied met Irak en Syrië de belangrijkste kracht tegen de moslimterroristen vormen.

  ‘Dit is een fundamenteel meningsverschil tussen Moskou en Washington over Syrië,’ aldus Peskov. Vorige week werd nog bekend gemaakt dat het Kremlin serieus nadenkt over het stoppen van de steun aan president Assad. Het is nu maar de vraag of president Putin dat plan nog doorzet, nu de VS op het punt staat om direct militair in te grijpen in Syrië.

  Amerikaanse luchtmacht mag troepen Assad bombarderen

  Drie dagen geleden gaf Obama de luchtmacht toestemming om het Syrische leger te bombarderen als de door Amerika getrainde en gesteunde rebellen worden aangevallen – door wie dan ook.

  Volgens het Witte Huis wordt alleen de oppositie die tegen ISIS vecht gesteund en beschermd, maar dat argument is bijzonder vreemd als bedacht wordt dat het Syrische leger juist tegen Al-Nusra/Al-Qaeda en ISIS vecht, en ook de Koerden dat doen. Toch hebben Obama en de NAVO hun steun uitgesproken voor de Turkse bombardementen op de Koerden, waarmee eens te meer duidelijk wordt dat zowel Obama als de Turkse president Erdogan ‘A’ zeggen en beloven, maar precies het tegenovergestelde doen.

  ‘Obama heeft oorlog verklaard aan Syrië, maar niemand merkt het op’ >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/08/Kremlin-wil-dat-regering-Obama-stopt-met-beschermen-moslimterroristen

  Like

 2. pieter zegt:

  photoshop nog maar even door, het blijft “geen gezicht” Ik adviseer een gummetje en tipp-ex voor het mooiste resultaat.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  ……Is pas grappig als je hem die fotoshopper onder z’n gok kunt duwen:
  Misschien dat-ie dan z’n eigen baard zou inslikken van razernij of zoiets!

  Like

 4. Dot zegt:

  De terroristen van 9/11 aan bord van de vliegtuigen gecrasht in de Twin Towers in N.Y. hadden de vorige avond alcohol in een striptent gedronken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s