Hamburg: Asielzoekers mogen nu officieel zwartrijden!

Screenshot_38

(Symbolische foto)

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit angst voor een “slechte pers” heeft het Hamburger Verkeer Verbond (HVV) zijn controleurs opdracht gegeven een oogje dicht te drukken bij asielzoekers die zonder kaartje betrapt worden. Dat blijkt uit een interne circulaire van de onderneming, die in bezit is van “BILD”.

Hier staat letterlijk in: Bij “asielzoekers” zou men “zijn gezonde verstand” moeten gebruiken, omdat veel van hen “slachtoffers zouden worden van professionele kaartjesvervalsers” of “begrijpelijk nauwelijks kennis zouden hebben” van de HVV-tariefstructuur . . . (de autochtonen zouden als één man ook niets meer moeten betalen, maar daarvoor zijn de goedmenschen uit Hamburg te dom!)

Screenshot_37

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Hamburg: Asielzoekers mogen nu officieel zwartrijden!

 1. Benesha zegt:

  Worden hiermee de rechten van de autochtonen niet geschonden?

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Het is toch een schande zeg, gewoon alles opdoeken ook het openbaar vervoer. Ik zal echt geen controleur meer willen zijn zo hoor. Tegen een blanke moet je zeggen sorry je moet een geldig vervoer bewijs hebben en de andere gasten negeer je en je vraagt niets.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Hamburger Verkeer Verbond dus……Nou, kennelijk wil dat verbond dan met alle geweld haar land vroegtijdig naar de kloten hebben….Ja, iets anders valt er niet van te maken!
  En wie betaalt het gelag? De autochtone burger! (Zoals altijd.)
  Deze manier van doen, neem me niet kwalijk, is vrágen om een burgeroorlog!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Theresa Geissler: 21.19. uur. Eens met je reactie, Theresa. En daar komt geheid rotzooi van. Ik denk dat we aan de vooravond staan van: volksoproer, grote armoede, burgeroorlogen in Europa, en weer een grote Wereldoorlog. Het gaat echt spoken. En LINKS en de GUTMENSCHEN dragen het meeste daartoe bij.

   Like

 4. Driek zegt:

  Wel ja, toe maar, gratis en voor niks met openbaar vervoer. Het wordt voor die gelukszoekers met de dag aantrekkelijker gemaakt om hier naartoe te komen. Logeren in eerste klas hotel, gratis eten en drinken en medische zorg, gratis openbaar vervoer, het kan gewoon niet op.
  Nou heb ik wel niks te klagen, en ik wil ook niet zeuren, maar ik betaal me wel de pest aan belastingen, en ik krijg nooit eens wat cadeau. En straks, als ik mij niet meer kan voortbewegen en ik werkelijk een krakkemikkige ouwe lul ben, dan moet ik diep in de beurs tasten om nog enige hulp te verkrijgen. Ik betaal dan zo’n 25.- euro per uur aan particuliere zorg, als het niet meer is. Of ik moet naar het Leger des Heil. Maar daar zullen ze ook niet blij met me zijn. Want ik ben niet van de christelijken.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Gebeurt ook in nederland, zie vaak gelukzoekers met een gratis dagkaartje reizen. Terwijl U het volle pond betaald. En ze weten donders goed de tarieven.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Te belachelijk voor woorden

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Het vervelende is dat de asielzoekers meteen geïnformeerd zullen worden door welwillende sociale dienstverleners dat er geen problemen ontstaan als zij niet betalen.

  Binnen een paar dagen is er geen asielzoeker meer die betaalt.

  En wie moeten die gratis kaartjes opbrengen? Juist!

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Dit is alleen maar ingevoerd om aan de geloofsbelasting, een van de pijlers van de Islam, te wennen. De meeste Islamitische asielzoekers zijn zwart en licht getint dus straks gewoon instappen in de betalende apartheidsruimte waar het blanke ras gebruik van moet maken.

  Dus brave Hamburgers u bent het uitverkoren om de spits af te bijten, proficiat.

  Like

 9. Bedolf Heetler zegt:

  “Discriminatie op basis van legaal verblijf” ten nadele van Duitsers !

  Like

 10. Jan zegt:

  Meer gevolgen van de culturele verrijking:

  Metalldiebe brechen Urnen auf und verstreuen Asche

  Unbekannte haben in der Nacht zum Sonntag auf dem Friedhof an der Reichenhainer Straße in Chemnitz 26 Urnen aufgebrochen und die aus Buntmetall bestehenden inneren Ummantelungen gestohlen.

  Dabei wurden einige der Behälter beschädigt und Asche von Verstorbenen verstreut, wie die Polizei am Montag mitteilte. Die Diebe hatten die Gefäße zuvor aus der Urnenwand neben dem Krematorium herausgebrochen.

  https://mopo24.de/nachrichten/chemnitz-friedhof-metalldiebe-urnen-aufbrechen-asche-verstreuen-9410

  Like

 11. john van der zijde zegt:

  Gewoon niet meer betalen als dat kutvolk het niet hoeft dan heeft de conducteur die mij een prent wil geven zomaar een knal voor zn kop te pakken want op dat moment word ik gediscrimineerd toch?!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s