Italiaanse generaal: Militaire inzet van de EU in de Middellandse Zee heeft tot meer, niet tot minder “vluchtelingen” geleid

Screenshot_41

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Generaal Camporini: “We hebben binnen 24 uur 2000 vluchtelingen gered. Ik hoop dat dit geen gemiddelde wordt. Want dat zou honderdduizenden vluchtelingen per jaar betekenen. Dan kan de EU haar quotaregeling niet staande houden, omdat de integratie van zoveel mensen niet duurzaam gegarandeerd kan worden – zelfs wanneer de EU zou komen tot een rechtvaardiger verdeling in de EU-lidstaten.”

“Italiaanse generaal: Militaire inzet van de EU tegen vluchtelingen zal mislukken”

De militaire inzet van de EU tegen vluchtelingen zorgt blijkbaar voor het tegendeel van de bedoelde afschrikking: de voormalige Italiaanse stafchef generaal Vincenzo Camporini stelt vast dat de mensensmokkelaars zich aangemoedigd zien, omdat de oorlogsschepen verplicht zijn om in nood geraakte vluchtelingen te redden. Daardoor worden meer en niet minder vluchtelingen over de Middellandse Zee naar Europa gestuurd. (Bron)

Want in werkelijkheid heeft de aanwezigheid van de schepen ertoe geleid dat de mensensmokkelaars blijkbaar aangemoedigd worden om nog meer mensen de Middellandse Zee over te sturen. Camporini:

“In werkelijkheid ondersteunen we de smokkelaar-organisaties, want de actie helpt de vluchtelingen hun doel Europa te bereiken.”

De schepen en hun bemanningen zijn er namelijk volgens het internationale recht toe verplicht schipbreukelingen te redden. Daar precies mikken de mensensmokkelaars volgens Camporini´s inschatting op: ze kunnen de route nu aan hun “klanten” verkopen als bijzonder veilig, omdat het in feite tot een overdracht in de Middellandse Zee komt.

Camporini: “We hebben binnen 24 uur 2000 vluchtelingen gered. Ik hoop dat dit geen gemiddelde wordt. Want dat zou honderdduizenden vluchtelingen per jaar betekenen. Dan kan de EU haar quotaregeling niet staande houden, omdat de integratie van zoveel mensen niet duurzaam gegarandeerd kan worden – zelfs wanneer de EU zou komen tot een rechtvaardiger verdeling in de EU-lidstaten.”

De militaire inzet zou een symbolische geste zijn waarmee de EU-regeringen de indruk aan de burgers willen overbrengen iets concreets te ondernemen.”

(Bron)

De militaire inzet van de EU dient in werkelijkheid ter versterking van de toestroom van meer economische vluchtelingen

Het woord “militaire inzet” is voor zulke goedmenschelijke overdreven reddingsbedrijvigheid sowieso misplaatst. Men zou kunnen spreken van een militaire inzet wanneer men de boten van de indringers daarheen terug zou brengen waar ze vandaan komen (zoals Australië doet). Of de boten tot zinken zou brengen. Alleen dat zou helpen dat er minder veroveraars (ter herinnering: 2 tot 3% van de naar ons toe komende “vluchtelingen” voldoen aan de wettelijke eisen als asielzoeker. De rest zijn economische vluchtelingen) over de Middellandse Zee komen en de gewetenloze mensensmokkelaars niet meer kunnen verdienen aan mensen.

Met de vaststelling van de Italiaanse generaal wordt onze these bevestigd dat het onze partijen en asielverenigingen minder om echte humanitaire hulp dan om het koken van hun eigen soepje gaat. Linkse partijen blijven nog steeds en harder werken aan de grote uitwisseling en voor de asielverenigingen is de overstroming met “vluchtelingen” een miljardenbusiness waar ze allemaal heel goed aan verdienen: van Caritas tot aan de vakbonden toe laven veel tot nu toe gebrek lijdende sociale verenigingen zich aan de afschaffing van Duitsland. En diegenen die afgeschaft worden betalen de rekening. Als dat geen stof voor Shakespeare zou zijn, zou hij nu nog leven . . .

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Italiaanse generaal: Militaire inzet van de EU in de Middellandse Zee heeft tot meer, niet tot minder “vluchtelingen” geleid

 1. dontessers zegt:

  Pak nou eens de ticketmaffia aan, die duizenden euro,s aan de vluchtelingen verdienen, en waarschijnlijk gaat dit geld rechtstreeks naar IS, een lucratrief inkomen om het slachtleger mede te financiëren.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Deze plezier vaarders gewoon in de dichtstbijzijnde Afrikaanse haven aan land laten gaan, wil de haven ze niet, dan een strandje of zo.
  Zij blij dat ze gered zijn, wij blij dat we ze niet hier krijgen.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Jammer dat we geen mannen meer hebben als Admiraal de Ruyter. Die zou er wel raad mee weten.

  Like

 4. Jade zegt:

  Dat lijkt mij compleet af te hangen van de opdracht die je meekrijgt…
  Voorbeeld: Breng elk schip tot zinken, knal iedereen overhoop…
  Doe dat tien keer en er komt geen schip meer deze kant op…

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  De echte verantwoordelijken voor al die lijken zitten in Brussel in de makabere EU enclave.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Charles Martel zegt:
   7 augustus 2015 om 00:22

   Helemaal mee eens. Zij hebben deze chaos en ellende op hun geweten.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Charles Martel: 00.22. uur. Precies meneer Martel. De communisten van de EUSSR, helpen maar wat graag mee, om de oorspronkelijke bevolking van Europa op te zadelen met deze tsunami van ongewenste vreemdelingen. Deze mensen- vluchtelingen- dienen in hun eigen Noord-Afrika opgevangen te worden! Het is kwade opzet, van de paladijnen in Brussel.

    Like

 6. tijluylenspiegel zegt:

  Niet erg slim van deze generaal om dat te zeggen, dat is een ongewenste waarheid voor zijn superieuren, weg promotie kansen! Die staat binnenkort op non-actief, Generaal Buiten Dienst zogezegd.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Dat kon de grootste onbenul voorspellen behalve de EU.

  Like

 8. Pingback: Italiaanse generaal: Militaire inzet van de EU in de Middellandse Zee heeft tot meer, niet tot minder “vluchtelingen” geleid |

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  `Dit alles is al maanden en maanden geleden voorspeld. Je hoeft er niet al te veel voor na te denken, dat er” zo nog meer “vluchtelingen in b.v Italie aan land komen.
  De bevolking is ze daar spuugzat en dan tonen ze zich soms nog ondankbaar ook.
  Uit de Italiaanse krant: ( klein “vluchtelingetje aan ,t woord, in het Engels………………we are good people, the food is no good, the rooms are too hot…….etc,etc…..)
  Enfin dit kleine “opdondertje” (sorry “vluchteling”) doet zijn klachten in het Engels, terwijl de anderen “vermoeid” toekijken.

  http://www.imolaoggi.it/2015/07/27/presunto-profugo-vogliamo-buon-cibo-abiti-migliori-e-posti-meno-caldi/

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Zouden de EU-“bovengestelden” al eens kennis hebben genomen hoe ze dat in Afrikaanse landen aanpakken:
  Van de Gabonese Televisie:
  Le gouvernement gabonais a procédé, le 3 août 2015, au rapatriement de 460 immigrés sans titre de séjour. Parmi eux, 130 Maliens, 84 Burkinabé, 60 Sénégalais, 40 Togolais, 38 Nigérians, 20 Béninois, 8 Ghanéens et 3 Gambiens. Certains sortaient de prison… Selon le ministre de l’Intérieur, Guy Bertrand Mapangou, «le gouvernement de Côte d’Ivoire a [

  Like

 12. Claudia M. zegt:

  Militaire inzet? Je kunt het beter veerdienst noemen, jullie halen die klanten voor de kust op…

  Like

 13. Thoth zegt:

  Op het ogenblik betalen wij op niet-westerse allochtonen zo’n 6 miljard aan bijstandsuitkeringen. (Elsevier). En dat mag best wel wat meer zijn…De komende jaren wordt het dus zo’n 8 miljard. Met dank aan de vluchtelingen organisaties (betaald door de belastingbetaler), de Europese politiek (betaald door de belastingbetaler) en uiteraard de kosten van de asielzoeker zelf d.w.z Nederlandse taal leren, een opleiding, aansluiting bij een moskee (inmiddels zo’n 470) en wat referentie dat de asielzoeker een baan vindt, wat dus nooit zal gebeuren.

  Lang leve Nederland….

  Like

 14. BertG. zegt:

  Like

 15. Ricardo zegt:

  Meer , meer, meer,het gaat veel te goed met Europa er moeten veel meeeer mannen komen , laten we van die 90% mannelijke ”vluchtelingen” 100 % van maken, veel te weinig verkrachtingen,we zijn te rijk.
  Man man man , kijk alleen al naar Zweden , vrouwen verven hun haar zwart ,om minder kans om verkracht te worden. Hele wijken worden geteroriseerd door 3e Wereldtuig, dat zijn nou zogenaamde vluchtelingen die gevaar lopen in eigen land, maar hier dezelfde waanzin achterlijkheid uithalen, EU=democratie 0,0000
  in heel de EU is men deze Socialistische nazi praktijken meer dan zat, maar het volk bepaalt niets.
  Maar ja de baarmachine’s draaien in Afrika, Moslim landen overuren om nog miljarden nieuwe vluchtelingen te baren, nee i.p.v van met deze genocide te stoppen en ze te dwingen tot hooguit 2 kindpolitiek ala China, gaan we gerust ze helpen om nog meer ellende wereldwijd te veroorzaken en op alle continenten het leven onmogelijk te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s