Woord van het jaar

Screenshot_13

(Door: “Tijl Uylenspiegel”)

Kent u het al, het woord van het jaar? Nee? Nou, dan ga ik een handje helpen: “Economisme”…. Nee, probeer het maar niet op te zoeken in de Dikke van Dale, het staat er nog niet in. Het wordt echter wel te pas en te onpas gebruikt door onze vlotgebekte dagdromer Jesse Klaver .

Jesse Klaver is recent partijleider geworden van GroenLinks, een partijtje dat destijds min of meer is ontstaan uit de “alternatievelingen” uit de jaren zestig. U weet wel, die langharige types die rond het Lieverdje dansten. Los van het feit dat deze types niet echt een halszaak maakten van persoonlijke hygiëne hadden ze nog een overeenkomst, ze waren zo links als een loden deur. Socialistisch noemden ze het zelf.

Vreemd, want socialisme is juist een beweging die zich in wenst te zetten voor de arbeider en als er nou één ding was waar deze types eensgezind een bloedhekel aan hadden, dan was het wel werken, en al helemaal als je dat in loondienst zou moeten doen. Stel je voor, dan kon je baas zomaar naar je toe komen en je een taak opdragen die je helemaal niet leuk vond! Nee, vonden ze allemaal, werken moest leuk zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, socialisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

3 reacties op Woord van het jaar

 1. Jan zegt:

  Weer een bewijs dat links volk krankzinnig is: driedubbelobese zwarte vrouw loopt naakt door New York en noemt dit kunst

  Nona Faustine posing naked in the streets of New York is a chilling reminder of the vulnerability of the slaves sold there – and the violence against humanity that still troubles the nation today

  http://www.theguardian.com/artanddesign/jonathanjonesblog/2015/aug/05/the-scars-of-america-nude-artist-slavery-sites-nona-faustine
  (Schokkkende fotos)

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Jan
   Nee dankie.
   Moet nog eten.
   Het kijken daarnaar laat ik over aan beroepsviespeuk Peter Breedveld, want die vindt dat vast en zeker helemaal fantastisch.

   Like

 2. boorzalf zegt:


  De kleuren van groenlinks.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s