Wat Gaan We Doen?!

Screenshot_59

(Door: “ekki”)

Er staan aardig wat rampscenario op het blog. Alsof er iets in de lucht hangt. Wat zou het kunnen zijn? Ook ik heb het gevoel dat ze in Brussel met een eindsprint bezig zijn. Dit tempo van immigratie is zelfs voor Brussels doen niet normaal. Ze hebben haast. Misschien omdat de € allang niet meer bestaat, anders dan in de virtuele wereld van de banken. (jullie hebben toch wel het grootste deel in je oude sok?!) Of omdat meer mensen door beginnen te krijgen dat er iets niet klopt. Nog snel even zoveel mogelijk negers hier naartoe halen als soldaten strijdend aan Brusselse zijde. Tegen ons. Een perfect scenario voor een marxistische coup. Of een andersoortige coup. (!)

Aldus, stel je eens voor dat we inderdaad in 1939 leven. Dat het licht binnenkort uitgaat. Dat we van de ene op de andere dag in een situatie belanden die we niet kennen, maar die zich wel kenmerkt door de vele rampspoed hier op het blog uitvoerig beschreven. Wat doen we dan? Dan gaan we te raden bij de mensen die we kennen. Kennissen, buren, familie. Dan zoeken we steun. Proberen te komen tot een samenwerken. Immers, eendracht maakt macht en alleen is maar alleen. Maar wat nou als dat allemaal Gutmenschen zijn? Tja, dan staan we toch alleen. En god is dood en al-ilah helpt de vijand. En daarnaast moeten we dan ook nog oppassen voor de afa’s, want – als we sommige linkse blogs mogen geloven – die gaan zich dan pas echt uitleven. Sommigen verheugen zich er nu al op dat ze straks iedereen ongestraft kunnen doodmeppen en al hun bezittingen kunnen roven. Het zal bij hen wel even duren eer ze begrijpen dat ook zij Kafirs zijn en voor hun leven moeten vrezen.

Dus we staan er alleen voor. En dat is best wel vreemd. Want we zijn immers al jaren met elkaar aan het schrijven. We weten grotendeels hoe het in elkaar zit, wie de vijand is, wat we kunnen verwachten en dat het bloed in de goten zal vloeien. Echter, al die jaren doen we maar niet wat zo voor de hand ligt. En waarom eigenlijk niet? Zijn we er op de een of andere manier blind voor? Voor het meest logische? Of bang? Voor die stap?

We schrijven al jaren. We kennen elkaar van haver tot gort. Bij sommigen kunnen we zelfs voorspellen hoe die reageren zal. Nou ja, natuurlijk niet letterlijk en woordelijk, maar toch. We kennen elkaar gewoon en staan aan dezelfde zijde, strijden dezelfde strijd. En als het er straks echt om gaat, als de stekker eruit wordt getrokken, als niets meer werkt zoals we ons hele leven gewend zijn geweest, dan zouden we een reuze steun voor elkaar kunnen zijn……

……en niemand weet waar de ander woont……

……is zoiets verstandig te noemen? Als we over 1939 zouden lezen dat er mensen waren die geen contact met elkaar opnamen omdat ze elkaar meer wantrouwden dan de vijand die 80 miljoen van hen ging vermoorden, dan zullen we waarschijnlijk vinden dat die mensen wel erg dom geweest moeten zijn. Immers, het is zo klaar als een klontje wie vriend is en wie vijand. En dan toch verzuimen om een netwerk op te bouwen door bijvoorbeeld adressen uit te wisselen, zal straks menig van ons de kop kunnen kosten. En dat is dus tegenwoordig weer in letterlijke zin.

Dus wat gaan we doen? Wij die ontsnapt zijn aan de hersenspoeling. Wat gaan we doen? Wachten totdat de elektriciteit uitvalt en we schaakmat staan? Wachten tot het internet afgesloten wordt en we elkaar niet meer kunnen bereiken? Wachten tot ISIS aanbelt soms? Wat gaan we doen mensen? Hoe lang nog blijven we bibberend ‘brullen’ als een muisje veilig verscholen achter onze anonimiteit?

Als we ons aan elkaar bekend maken dan kan het blijken dat verschillenden van ons niet zo ver uit elkaar wonen. We zouden dan samen kunnen komen om bijvoorbeeld bepaalde verslagen van hier uit te printen en in de wijk in de brievenbus te doen. Zo bereiken we veel meer mensen, wat de PVV ten gunste kan zijn. We doorbreken het kleine kringetje waarin we ons nu verstoppen. En het kan eveneens anoniem. Dus gevaarloos en veilig, maar met een honderdvoudig effect. Dus wat gaan we doen mensen?

PS: Lees nog even “Een Toekomst naar Wens” van 6 aug. Het is wat lang, maar het is de moeite waard. En er staan treffende plaatjes bij.

Door:
“ekki”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

257 reacties op Wat Gaan We Doen?!

 1. Jean zegt:

  ekki, vandaar mijn oproep om asap die EU misdaadorganisatie droog te leggen en die EU misdadigers te laten veroordelen door een volkstribunaal zodat we zeker zijn voor een straf van min. 20 jaar eenzame opsluiting want Europa hangt al voor meer dan 75% in de afgrond en die dobbernegers moeten de finale duw komen geven want zijzelf zijn er te laf voor.

  Like

 2. manna zegt:

  EJ, wat mij betreft mag je ekki mn email geven

  Like

 3. Driek zegt:

  Beste ekki, het lijkt inderdaad wel alsof er iets in de lucht hangt, het is niet normaal meer, al die negers invoeren, die kunnen we straks nooit de baas. Maar om mijn gegevens hier kenbaar te maken, of aan wie dan ook die deze site bezoekt, vind ik toch linke soep, ik vertrouw niemand meer, helaas. Maar u schrijft een goed artikel, over de tijd waarin we nu leven. Die begint griezelige vormen aan te nemen.

  Like

 4. Debbie zegt:

  Hr.Bron mijn mail mag u ook doorsturen want ook ik vind samen staan we sterker.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ik vind het een schitterend initiatief, maar……..
  Je weet nooit wie er ‘aan de andere kant van het internet’ zit.
  Iedereen kan zich voordoen als iemand die het met je eens is, terwijl hij of zij in feite je grootste vijand kan zijn.
  Ik ben ook een groot voorstander van het vormen van een groep gelijkgestemden.
  Maar hoe kan dit op een veilige manier gerealiseerd worden?

  Degenen van wie ik zeker weet dat ze zijn te vertrouwen:

  E.J. Bron
  Theresa Geissler
  Jack Terrible
  Henk V.
  Wachteres
  Tom Hendrix

  En de anderen die ik hier misschien vergeet te noemen…

  Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Degenen van wie ik zeker weet dat ze zijn te vertrouwen……..

   Nou, beste Tistochwat, dat vind ik niet aardig, u heeft mij niet genoemd.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik ben ook te vertrouwen hoor, ben tenslotte al 77 EN Meneer Driek is toch zeker ook te vertrouwen.

   Like

   • Driek zegt:

    ekki zegt: Maar het zou mooi zijn om een groepje bijeen te krijgen om normale legitieme actie te ondernemen om die verraders tegen te werken.

    En wat denkt u dan te gaan doen? En wat verstaat u onder een legitieme actie? Ik heb werkelijk geen idee hoe wij de burger wakker kunnen krijgen, mij lukt het in ieder geval niet, ondanks herhaalde pogingen, dus ik stop ermee.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 7 augustus 2015 om 23:41

    Mijn excuses, heer delamontagne…

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ach, t,was maar een opmerking. Met een korrel(tje) zout nemen..!
    Ik moest wel lachen om dat “Heer”…..dela….. etc.
    Als U me zoudt zien, dan
    zou U dat “Heer” ( qua kleding .! ) gauw “ínslikken.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Tistochwat, dat is een terloops- en juist daarom schitterend compliment! Dank je wel, hoor!
   Als ik er, puur intuïtief, nog een paar namen aan mag toevoegen:
   Vederso
   Harry
   Jean
   Koddebeier
   Jungleelephant (Yvonne)
   paulzwueste
   Luchtpint
   M.A,L. Sion
   Frank de Vries
   En mijn maatje BertG., die, zag ik, vanavond ook alweer even zijn neus heeft laten zien.
   Maar met het geven van mijn e-mailadres aan ekki wacht ik toch nog heel even.

   Like

 6. jungleelephant zegt:

  Goed idee;E.J. weet mijn email-adres!

  Like

 7. Benesha zegt:

  Ik geloof ook dat deze massa immigratie 100% gepland is door de bazen van de EU, de Bilderbergers. Doel zal wel zijn om hier de boel wat te verzieken. En nu is het ook beter te begrijpen waarom Khadaffi zo nodig moest gebombardeerd worden, terwijl hij niet zo’n gevaar betekende en een zeer welvarend en sociaal land leidde (wat de elite niet graag ziet). Gekke complottheorie? De geschiedenis hangt aan elkaar van bewezen complotten. Er moet inderdaad verzet komen tegen deze/onze vernietiging. Misschien kan deze blog eens een bijeenkomst organiseren. En er zitten zeker andere mensen aan de andere kant van het internet. Wees maar zeker dat alle reageerders en geregelde bezoekers netjes gekend zijn door de info diensten van onze overheden.

  Like

 8. ekki zegt:

  @ allen en Jean.
  Weinigen zullen het met jouw oproep oneens zijn. Maar hoe doe je zoiets? We staan tegenover een goed georganiseerde wereldcoup. Alle intelligentsia (politici, justitie, MSM, en filosofen en schrijvers) doen een gooi naar de Nieuwe Wereld Orde als sinds 1930. De NWO was al het doel in 1930-1945. We zitten nog altijd in het verlengstuk van WW2 die wordt voortgezet met andere middelen: culturele, psychische, demoniserende.
  Dus er is niemand om de EU op te heffen en veroordelen is onmogelijk want de rechters zitten in het complot. Van Brussel, tot Washington, tot Sydney, Beijing en Moscow aan toe. Ook de arabieren doen mee. Daarom ook dat hen niets in de weg wordt gelegd. Samen met de afa’s zijn zij de Hitler Jugend. Ze brengen onrust en terror. En dat maakt de mensen bang waardoor ze in hun schulp kruipen. En dat is ideaal voor de elite. Die hebben zo geen centje pijn aan het volk, de rechtmatige eigenaars van het land.
  Dus willen we verandering en rechtvaardigheid? Dan zullen we het zelf moeten doen.

  Daarom deze vraag: “Wat gaan we doen?”
  Als we niets doen dan hebben we dus verloren. (zo simpel is het).
  Als we wel iets doen, dan hebben we in ieder geval een kans. En hoe klein ook, een kans is een kans.
  Het idee is om meer mensen te bereiken. We zitten namelijk in een klein kringetje van ca. 5% van de bevolking. Dus zo’n 90% heeft niets door. Krijgen ook niets mee van onze info. Dat moeten we veranderen.
  Om dat te kunnen, moeten we gaan samenwerken. Om te kunnen samenwerken moeten we met elkaar in contact komen in de echte wereld. Dus mijn voorstel is, om te beginnen met in kaart te brengen waar we zitten. Daar hoeven we niet bang voor te zijn. Ik zit in Leiden. Een stad dus niemand die me kan vinden. Woon je in een klein dorp dan geef je de dichtstbijzijnde stad op. Met zo’n begin hebben we toch een beetje een idee waar we zitten en wie er dicht bij elkaar in de buurt wonen. Dat is het begin.
  Niets is verplicht. Koude voeten? Dan haak je gewoon af. Maar het zou mooi zijn om een groepje bijeen te krijgen om normale legitieme actie te ondernemen om die verraders tegen te werken.

  MvG
  ekki

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Doe mij ook maar op die lijst zetten EJ.

  Like

 10. ekki zegt:

  @ allen en Driek.
  Dat wat ze nu doen is om chaos te creëren, en anarchie. Zonder is een revolutie niet mogelijk. Dus waar ze mi naar toewerken is, het volk ‘opstandig’ te krijgen zodat ze schreeuwen om overheidsingrijpen. En ja, dat zullen ze dan ook krijgen. De overheid zal ingrijpen door een avondklok in te stellen, door alle uitspraken te verbieden, door internet af te sluiten, door banken te sluiten, en ga zo maar door.
  Tegen de angstige mensen die schreeuwden om ingrijpen zullen ze zeggen dat het is voor de volksveiligheid en het landsbelang. En die 90% zal het grif geloven. Eindelijk een sterke leider. Eindelijk daadkrachtig optreden. Kijk zo beginnen dictaturen. Al de tijdelijke maatregelen zullen nooit meer verdwijnen. Dat betekent dat als we pas dan moed gaan tonen, tja, dan heeft het geen zin meer. Want dan hebben we geen middelen meer. Geen geld. Geen internet, dus geen contact. En niemand weet waar de ander woont. Dus we zitten dan allemaal op geïsoleerde eilandjes. Dus wat gaan we doen? Ik doe mee. Maar ik kan het niet alleen. Ik heb geen baan meer om alle tijd te hebben. ik ben klaar voor de volgende stap. En die eerste stap is maar een kleine. Inventariseren waar we zitten. Dat is alles.

  MvG
  ekki

  Like

 11. ekki zegt:

  @ allen en Tistochwat.
  De eerste zin biedt mogelijkheden. De tweede, het wantrouwen, is begrijpelijk en biedt jou 2 keuzes: niets doen (veilig) of wel doen (risico). Kies je veilig dan ontneem je jezelf een mogelijkheid die jij zelf noemt: “schitterend initiatief”. En dat soort kansen, komen niet vaak!
  Vertrouwenspersonen.
  Dit wordt een geheugentest. Bron en Hendrix hebben mij eerder getroffen, jaren terug. Hendrix las een stuk dat ik geplaatst had en prees het. Maar of hij zich dat nog herinnerd? (ikzelf weet de titel van het stuk niet meer). Kort daarop heeft Bron nog een veel te lang gedicht van mij hier geplaatst. Wegens verontwaardiging van lezers, heeft hij het gauw weer weggehaald. Hij had het gehaald van mijn website (Vrije Forum) dat ter ziele is. Het stond in het teken van Wilders en anti-islam. Misschien dat EJ zich dat nog herinnerd.
  Anders weet hij nog wel te vertellen dat ik hier vorig jaar een stuk plaatste over het tegenhouden van de bouw van een moskee in Leiden. We hadden in alles gelijk en verloren toch. Rechtspraak bestaat niet meer.
  Is dit niet afdoende, dan heb je nog de mogelijkheid van de kat uit de boom kijken. Als degenen die wel meedoen na een maand nog positief zijn, dan zal het wel goed zijn.

  MvG
  ekki

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Natuurlijk zijn sommigen huiverig om deel te nemen aan jouw initiatief. We weten allemaal dat de verraders onder ons zijn. Het is niet dat we niet weten dat de toenmalige BVD een hele organisatie opgezet had om Chinese spionnen te vangen. En ze waren nog succesvol ook. Maar dat was in een andere tijd.

   Er zijn wel manieren om een club te vrijwaren van spionnen en infiltranten. Maar daar moeten we het dan ooit maar eens over hebben 🙂

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ekki: 00.08, op 08/08. Ekki met uw conclusies ben ik het volledig eens. Ik ben echter sceptisch geworden en cynisch wat veel mensen betreft, en hun bereid om in actie te komen. Laat ik 2 voorbeelden noemen, met uw permissie.
   1. De bijeenkomst in Den Haag van ik meen, 2012 in September dat jaar, georganiseerd door de PVV. Ik weet persoonlijk, dat ik daar trof, Theresa Geissler, Republikein, Bert Bron, Tistochwatm M.A.L. Sion. Allen reageerder op dit blog en de web master Bert.
   Verder nog, ik dacht ca. 3000 andere mensen die op de manifestatie waren.
   Eigenlijk hadden daar op de Koekamp ALLE PVV KIEZERS dienen te staan!
   2. De P.S. verkiezingen van Maart jongstleden. Een grote teleurstelling voor mij! De PVV kiezers kwamen niet MASSAAAL naar de stembus.
   Voor mij was dat een klap in het gezicht. WIJ – op dit blog- zetten ONS in met het geschreven WOORD, en vervolgens laat de PVV kiezer het AFWETEN.
   Ik ben daarna enige maanden niet meer op het blog bezig geweest, omdat ik doodmoe was en tegen een burn-out aanzat, maar ook de teleurstelling over de verkiezingsuitslag.
   En dan hoeven we al niet te spreken, over het SCHAPENKIESVOLK, die nog steeds VVD,CDA,PvdA en D66 BLIJVEN stemmen! Beste Ekki ik vind het sympathiek wat U wil doen, maar ik blijf vooralsnog gedoseerd reageren op het blog van Bert. Uiteraard wens ik U en anderen veel succes!

   Like

 12. Q zegt:

  De vraag of ekki nu te vertouwen is of niet vind ik van ondergeschikt belang. Het komt slechts op de tweede plaats. Wat ik in elk geval niet vertouw dat is het e-mail verkeer.

  Het is wel duidelijk dat het ‘wat gaan we doen’ neerkomt op actie tegen de verantwoordelijken. Die lezen echter elke e-mail die je verstuurt net zo makkelijk mee als wij op deze site.
  De muren hebben oren, of, om meer in de stijl van deze site te blijven Feind hört mit.
  Daarom laat ik in mijn reacties hier nooit het achterste van mijn tong zien en zal ik dat ook nooit in een mailtje ‘aan iemand die je vertrouwt’ doen. Geen enkele e-mail is geheim.

  En het verenigen zal echt heel moeilijk worden.
  Volgens mij heeft dat te maken met de politieke tegenstelling.
  Collectivisme = links rechts = individualisme.

  De meeste lezers en reageerders hier zijn rechts.
  En individualisten die hebben nu eenmaal een natuurlijke aversie om zich in een collectief te begeven.

  Like

  • Driek zegt:

   Q zegt: De meeste lezers en reageerders hier zijn rechts.
   En individualisten die hebben nu eenmaal een natuurlijke aversie om zich in een collectief te begeven.

   Helemaal juist, beste Q.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Driek 8 augustus 2015 om 01:07

    Er zijn twee soorten collectief:
    1) een door de staat opgelegde eenheidsworst qua denken etc. en daarvan walg ik; dat háát ik
    2) een collectief van mensen die van nature dezelfde denkbeelden hebben; het spreekt voor zich dat de ‘leider’ van zo’n groep zich niet mag ontpoppen tot dictator.

    Binnen een goed collectief voelt iedereen zich vrij maar hoe geef je leiding aan zoiets?

    Like

 13. ekki zegt:

  @ allen en Benesha.
  Een bijeenkomst organiseren is geen slecht idee. Maar laten we beginnen met aan te geven waar we zoal een beetje wonen, om een idee te krijgen of we groepjes kunnen vormen die actief kunnen zijn in een regio of een stad. En alle ideeën zijn welkom. Beetje brainstormen.
  Degenen die hun email hebben gestuurd bericht ik per email. Dan hebben zij meteen mijn email.

  Like

 14. Joannes den Hollander zegt:

  Bedankt voor de oproep Ekki, maar ik ken je verder niet. Voor hetzelfde geld ben je de opper moeftie van de Goudse moskee of een bekeerling, een super dhimmie dus. Vooral die laatste zijn enorm gevaarlijk. Ze belazeren je waar je bij staat en voor je er erg in hebt, heb je er een of meerdere binnen een groep.
  Tistochwat, met alle respect maar gooi liever niet met namen van “betrouwbaren”. Ga er van uit dat de tegenstander slimmer is dan je denkt. Velen zijn hier geboren en hebben vaak een goede opleiding gehad en spreken accentloos Nederlands.

  Like

  • Driek zegt:

   Joannes den Hollander zegt: Bedankt voor de oproep Ekki, maar ik ken je verder niet. Voor hetzelfde geld ben je de opper moeftie van de Goudse moskee of een bekeerling, een super dhimmie dus. Vooral die laatste zijn enorm gevaarlijk.

   En dat ben ik volkomen met u eens, beste Joannes den Hollander, ik vertrouw niemand meer, voordat je het weet staat er zo’n rottige moslim op je stoep.

   Like

 15. Giny zegt:

  E.J. Mijn e-mail adres mag u ook doorsturen!

  Like

 16. ekki zegt:

  @allen en Q.
  Een paar opmerkingen. De dingen die we eventueel gaan doen zijn binnen de grenzen van de wet. Dus ook al hoort de Feind mit, maakt niets uit. Ten tweede emails werden mij spontaan toegestuurd. Ik heb ze inmiddels beantwoord, dus ze hebben nu ook mijn email. Maar het is niet de bedoeling dat we gaan vergaderen per email ofzo. Nee het is de bedoeling om te kijken of we een beetje bij elkaar in de buurt wonen, zodat we face to face kunnen beraadslagen. Ten derde ligt er nu een plan om artikelen -zoals hier gedrukt- te kopiëren en te verspreiden zodat we meer mensen informeren. Dus niets bijzonders. En je laatste punt, als mensen liever hun land ten gronde willen zien gaan dan samen te werken, tja, dan hebben we inderdaad bij voorbaat al verloren. Dan zijn we te dom om te overleven. (dat dat de situatie is, geloof ik echter niet).

  MvG
  ekki

  Like

  • Willie zegt:

   @ekki, ” De dingen die we eventueel gaan doen zijn binnen de grenzen van de wet.”
   Daar zit m juist de angel : die ”dingen” gaan niks uithalen dan , en waarom : ”ZE” hebben hun grenzen van hun wetten zo nauw gezet dat ,als je wat wilt veranderd zien, je niet anders kunt dan diezelfde fucking wetten te overtreden, wat trouwens ook hun bedoeling is : dan krijg je ineens een heel pak draconische flikken en wetten in je nek gegooid en zijn we sowieso ook de pineut, wat haalt dit dan uit ?? Ook niks ,
   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9622:ook-ons-land-binnenkort-orwelliaanse-politiestaat&catid=9:binnenland&Itemid=22

   Like

   • Buffalo Bill zegt:

    Niet mee eens Willy. Binnen de grenzen van de wet kan er veel, zoals stukken verspreiden, achterlaten in openbaar vervoer, bibliotheken, supermarkten, etc. om meer mensen te bereiken, wat ekki ook voorstelt. Zelf zou ik geen wetten overtreden. Ik denk dat de focus op de publieke opinie moet liggen. En inderdaad geen enkele mail is veilig. De locaties van degenen die hier reageren zijn waarschijnlijk toch al bekend aan de hand van IP adresssen. Maar zolang je binnen de grenzen van de wet blijft kan de overheid weinig doen. Je zult alleen niet meer voor een functie als overheidsfunctionaris in aanmerking komen.

    Like

 17. Republikein zegt:

  Liesbeth Spies gaat ook meedoen.

  Like

 18. Hendrik M. zegt:

  ekki , succes met de club!

  Like

 19. De Laatsten der Mohikanen, maximaal 300 ouwe knakkers en knaksters die onder verschillende nicknames met hun rollators van de ene spuugkuil naar de andere kwispeldoor strompelen om op te roepen tot verzet. Wij zijn de enigen die dit onheil allemaal zien. De rest zit te miepen op twitter over de gaskamers van Tanja Jess, de PVV-haatster of over de heilzame werking van grote silliconentieten op een schaarrelatie tussen vrouwen. Dapper maar zoals jullie weten liggen de helden zich altijd een tijdje later eenzaam op het kerkhof om te draaien in hun graf nadat de verblevenen stevig ‘nou nou nou nou’ hebben gezegd en ‘hij maakte het er ook wel naar’. Jammer dus maar de enige manier om aan deze vijanden te ontsnappen is de pleitvaart te nemen. Pak de caravan, de rollator of de Nordic Walkerstokken en taai af naar veiliger oorden. Of denk je dat wij hier hadden kunnen zitten schuimbekken en oproepen tot verzet en het uit de schuur halen van onze ontwerpen voor papieren snelvuurguillotines, als onze voorvaderen met een klein ploegje zelfmoordacties tegen een oppermachtige vijand hadden uitgevoerd? Het is nu hetzelfde als Damahls. Toen was het vijf voor 12 en stonden we 1 stap voor de afgrond. Nu zijn we al enkele stappen verder. Dus ik zie jullie op Ijsland.

  Like

 20. rs zegt:

  Mijn emailadres mag ook doorgegeven worden aan de heer J.Bron of aan anderen, in dit geval dan. Heb het ook al op de Stek geplaatst!!!!!!!!

  Goede aktie !!!!!!!!

  Like

 21. Frerik zegt:

  Ik weet ook niet wat we kunnen maar uiteindelijk heeft meneer bron ook alle emailadressen al bijelkaar en is al een soort spil van bijeenbrengen van informatie. maar inderdaad als het er op aankomt en internet wordt voor de realist afgesloten, zijn we weer afhankelijk van de benenwagen.
  Ja als ekki het heeft maakt al niet meer uit , want anoniem voor onze vijand [regering] is volgens mij niemand hier. Iedereen heeft wel eens zijn ongenoegen geschreven naar de klote regering waar maar geen zinnig antwoord op komt. Ik wel in ieder geval en dat was al vaker dan dat ik hier eens een reactie heb geplaatst, maar wel met de kennis van deze site en reageerders. Zelf heb ik niet zoveel kennis in pacht omdat ik altijd al traag van begrip was en iets 3 tot 4 keer moest lezen en dat ervaar ik wel als een soort handicap en zoals ook op deze site wacht ik wel eens met een reactie om te kijken wat een ander antwoord zodat ik weet heb ik het nu door? maar goed. Ik weet wel als de razzia op de realisten begint dan hebben ze ons al lang getraceerd en is het misschien ook wel raadzaam dat we het onderling van elkaar weten, zodat we toeschietelijk naar elkaar kunnen zijn. Maar nu hebben ze dit ook van Ekki al gelezen ja zo wantrouwend ben ik wel. en moeten we uiterst behoedzaam zijn omdat de woonadressen aan de mailadressen gekoppeld zijn. Er moet eigenlijk wel een soort methode zijn van bewaren verder weet ik het ook niet. Ekki mag mijn adres wel.

  Like

 22. Irene zegt:

  Misschien een idee om bij het geven van een reaktie een paar optionele velden toe te voegen met woonplaats en ‘bereid tot meedoen’ oid om zo een groep te kunnen vormen.
  Zelf ben ik van mening dat heel veel mensen aanvoelen dat het niet goed zit maar niet weten wat hiertegen te doen.
  Ik denk aan het dragen van een zichtbaar symbool op kleding of tas bijvoorbeeld, dat wij de islamisering en alles wat daarmee samenhangt (‘vluchtelingen’, criminaliteit, verloedering, segregatie) niet meer accepteren en niet meer tolereren. Het is onvoorwaardelijk aanpassen of vertrekken uit Nederland. En liefst dat laatste wat in het eerste geloof ik niet meer.
  Dit symbool onder de aandacht brengen bij het publiek en uitdelen aan het publiek (tegen kostendekkende vergoeding) en zelf zoveel mogelijk dragen op kleding, tas, auto, tuinhek etc.
  Met de bedoeling dat er een zichtbare groep in de samenleving ontstaat die de islamisering niet langer pikt, en vandaar uit voortbouwen naar een verbod op de islam in Nederland.

  Like

  • rs zegt:

   Herinnert U zich nog dat er hier een jongeman was die een applicatie 2 x 4 cm op zijn schooltas ( militaire pukkel ) had en daarmee “mensen “tegen zich in het harnas joeg ?

   Misschien kan iemand van hier zich dat nog herinneren ????
   Was begin jaren negentig dacht ik zo…………

   Maar in beginsel ben ik het met U eens…………………

   Like

  • tjonge zegt:

   helemaal met u eens !
   iets in de trant van een unieke universele anti islam sjaal o.i.d. zonder dat het direct door de mossels en overheid als islamfoob begrepen wordt, en wat dus ook legaal is en waar ze niks tegen kunnen doen.
   .
   zo kan je elkaar herkennen op straat en ontstaat er vanzelf onderlinge communicatie en groepen en wie weet een steeds grotere organisatie.

   Like

  • Q zegt:

   Het dragen van kleding of symbolen “die een bepaald staatkundig streven uitdrukken” zoals bijvoorbeeld de islamitische hoofddoek is al reeds bij wet verboden. Sommigen krijgen er nooit last mee. Het zou me niets verbazen dat iemand die bijvoorbeeld in een t-shirt rond gaat lopen waar op staat “Ik lees op EJBron. Lees die site !” zich wel ineens wel mag verweren tegen de beschuldiging dat je de regering omver wilt werpen of iets dergelijks waanzinnigs. Hoe groter de leugen hoe makkelijker de massa hem gelooft, Goebbels wist het al.

   Op heel veel scholen mag je ook al niet meer met een Nederlands vlaggetje op je mouw rondlopen. Sommigen storen zich daar aan. Een Turks vlaggetje of een shirt met Che Guevara (van wie ook gezegd kan worden dat hij bepaalde ideeën had over staatkundige inrichting) is dan wel weer prima.

   Ik woon in de gemeente Ooststellingwerf overigens. Zuidoost Friesland.

   Like

 23. Pingback: Wat Gaan We Doen?! |

 24. dendieje zegt:

  Deze is op https://nl4nl.wordpress.com/2015/08/08/wat-gaan-we-doen/ heblogd
  Beste EJ Bron, zet mij ook maar op die lijst. Wordt tijd dat er iets concreets gedaan wordt.

  Like

 25. ekki zegt:

  @ allen en Joannes.
  Je kent mij niet terwijl ik boven in mijn reacties toch al aardig wat info heb gegeven, zoals dat ik hier al jaren kom en dat in ieder geval Bron mij wel “kent”.
  Maar als je anderen beter kent, dan verdient dat natuurlijk de voorkeur. Dus je boft dat je zo goed bekend bent met het homopaar Rutte & Samson. En dat je de zichzelf aangestelde leiders van de EU zo goed kent. Zonder twijfel ben je bij hen natuurlijk in veel betere handen. In zo’n gelukkig huwelijk wil ik natuurlijk niet stoken.

  MvG
  ekki

  Like

 26. ekki zegt:

  @allen en Breinbrouwsels.
  Gesproken als een ware verzetsstrijder! Dat is de spirit! Dat is de instelling die ons land DAMAHLS de vrijheid terug gegeven heeft. Geweldig de kinderen en kleinkinderen zullen trots zijn op hun grootouder die veilig vanuit het hoge noorden met gebak en taart gaat toekijken hoe hen de strot wordt afgezaagd. Vergeet vooral niet al je eredoctoraten en –medailles mee te nemen. En bewapen je, want je hebt daar sneeuwvosjes en die zijn levensgevaarlijk!

  MvG
  ekki

  Like

  • rs zegt:

   Mijn God, Breinbrouwsel OOK al hier???????????

   Like

  • We laten niemand achter! We maken kwartier voor ons kroost zodat ook die kleine kudtsociaal-emolisten die nooit naar opa wilde luisteren daar een veilig heenkomen hebben. Bijkomend voordeel is dat er eindelijk eens wat opruiming binnen de rest van de familie wordt gehouden. Dat moet af en toe van de evolutie.

   Like

   • ekki zegt:

    Je laat absoluut niet niemand achter! Je laat een heel volk achter dat het mede heeft mogelijk gemaakt dat jij zoveel geld kon oppotten dat je een vlucht naar IJsland kunt bekostigen. Hoe je er verder over spreekt komt bij mij als tamelijk ziek over. Dat je tevens je eer en geweten en verantwoordelijkheid achterlaat, gaat voor jou niet op. Immers je zou niet weten wat daaronder wordt verstaan…
    MvG
    ekki

    Like

 27. BertG. zegt:

  In alle die jaren dat ik hier nu reacties geplaatst heb, waarvan nou toch wel duidelijk zou moeten hoe ik over islamisering en mossels denk, heeft er tot op heden nog maar 1 iemand mij het vertrouwen gegeven door een email adres te vragen en op te sturen.
  En dan zou ik nou ineens iemand het volle vertrouwen moeten geven door mijn adres op te sturen waar voorheen nog nooit iemand belangstelling voor gehad heeft of behoefte toe had.
  Denk het toch echt niet. Zo iets moet van 2 kanten komen, vertrouwen.

  Like

  • BertG. zegt:

   En ik betwijfel dan ook ten zeerste dat wanneer ik deze oproep geplaatst zou hebben, of dat de deelnemers ook zouden staan te trappelen van enthousiasme en mij massaal hun email adres hadden toegestuurd.
   Ik denk dat het dan heel stil blijft hier. Anders zou ik ze namelijk al hebben.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Bert,net als jij:ik heb al zoveel oproepen geplaatst voor het een en ander,maar verder dan een man of 15 kwam het nooit!Toch is dit initiatief de moeite waard;op je handen blijven zitten wordt zo langzamerhand gevaarlijk:nog even en dan is iedere actie zinloos:te laat!Vandaar dat ik hier achter sta en ekki mijn vertrouwen geef.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    ekki. Als lucky bee meedoet, doe ik ook mee. Wat zeg je daarvan?

    Like

 28. ekki zegt:

  Lijdt de mens niet het meest onder het lijden dat hij vreest …
  (en dat nimmer op komt dagen)

  Ik verbaas me over verschillende reacties. Hebben diegenen eigenlijk wel door wat ik hier verzoek? Ik lees de gekste dingen. Maar ik vraag jullie toch niet om je op te geven als suicidebomber. Evenmin vraag ik je pincode. Ik vraag alleen maar om aan te geven in welk plaats je woont. Lees nou toch goed en niet te snel. Mijn woorden zijn duidelijk en zonder gevaar.
  Ikzelf heb al vorig jaar aangegeven dat ik in Leiden woon. En joh, het zal de achterdochtigen verbazen, maar ik leef nog steeds en er is geen politie bij me aan de deur geweest. Wel ben ik zelf naar de politie gegaan en naar de rechtbank. Beide keren allervriendelijkste rechters getroffen die zeer behulpzaam waren. Alleen de uitspraak viel telkens tegen en druiste zelfs tegen de wet in! Maar, ja, ja, ook dat heb ik overleefd. Geen aanslagen of ME. Niets. Terwijl de burgemeester, de politie, justitie zowel mijn naam als mijn adres kennen. Ik ben 2x te horen geweest op Radio I, Rob Ouwekerk. Ook daar heb ik de burgemeester voor onvriendelijke dingen uitgemaakt en heb zo’n moors kamerlid geadviseerd om terug naar zijn thuisland te gaan. Wederom niets. Geen leger, geen helikopters geen kanonnen.
  Dus waar zijn jullie nou in vredesnaam bang voor? Stel jezelf eens de vraag of die vertoonde ‘voorzichtigheid’ nog wel realistisch is. Of is het meer het gevolg van alle terror die je leest? Terrorisme is niets anders dan mensen bang maken. En dat is bij sommigen van jullie aardig goed gelukt. En bange mensen, inderdaad, die doen niks. Dat is ook waarom terrorisme zo goed werkt. Net zoals vrijheid van meningsuiting. Die is er nog steeds. Maar de mensen beperken zichzelf, houden zelf een blad voor de mond. Uit angst! Dus je doet het in wezen jezelf aan. Echt, je doet het grotendeeld jezelf aan!
  En wil je dan zo dan de rest van je leven slijten? Trillend als een muisje in het duistere hoekje van de angst? Zelfs opgeven dat je bijvoorbeeld in Leiden woont, beschouwen diegenen al als een daad van ongeëvenaarde moed! Dat is krankzinnig! Zij die dit betreft, wordt wakker, kom terug tot de levenden en doe iets om je lot te verbeteren. Ga niet als een dom schaap wachten tot de slager komt. Immers, lijdt de mens niet het meest onder het lijden dat hij vreest en dat nimmer op komt dagen?!

  MvG
  ekki

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Enerzijds begrijp ik de terughoudendheid,anderzijds:wat heb je nog te verliezen?Ik ben niet zo bang uitgevallen en ik juich ieder initiatief om ons land schoon te krijgen,toe!De regering doet niets,integendeel:ze helpen alles dat niet Nederlands is ten koste van Nederlanders;je gaat je schamen om Nederlands te zijn!En voorlichting van de domme schapen is het allerbelangrijkst,aangezien die niet verder komen dan de voorgekookte media!In je eentje begin je niets,helemaal niets!Dus is het belangrijk een zo groot mogelijke groep mensen met dezelfde doelstelling om je heen te verzamelen!

   Like

   • Buffalo Bill zegt:

    Eens, het is eerder vijf over dan vijf voor twaalf. Inderdaad: wat hebben we nog te verliezen, was ook mijn eerste gedachte

    Like

 29. Tempelier zegt:

  Ikke , wat een goed initiatief ! Een groep vormen is een hels karwei , en als dat dan gelukt is , wat dan ? Legitieme acties ? De overheid heeft bij wetgeving het volk monddood gemaakt.
  Van de politiek hoeft u niets te verwachten , men kan alleen uit protest op de PVV stemmen ( wat we dan ook doen)
  Toch kun je wat doen , haal je geld van de bank tot een minimum , de banken financieren onze ondergang !
  Heel veel succes, en wellicht tot later.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 30. ekki zegt:

  mail van ekki … 10:59, 150808.
  Ben op het net sinds 2005. Eerst Vara debatplaats, waar ik al gauw in de ban werd gedaan. Samen met anderen hebben we daar toen zozeer huisgehouden dat ze de tent sloten. Daarna ben ik naar Zitaforums in België gegaan, waar ik op Filosofie actief was. Daarna heb ik samen met Zonnedauw de VrijeForums gerund. We wilden toen een stichting oprichten, maar door een verraderlijke advocaat is dat uiteindelijk niet doorgegaan. Ik ben toen gestopt en het forum ging ter ziele.
  Ik heb altijd geschreven onder de naam “ekki”. Dat is mijn ‘trademark’.

  Like

 31. Tistochwat zegt:

  Ik ben nog steeds aan het nadenken over het initiatief van ekki.
  Er móet een manier gevonden kunnen worden om een groep betrouwbare gelijkgestemden (fysiek) bijeen te krijgen. Niet dat we een zwaar bewapend leger op de been kunnen krijgen, maar het idee om niet langer een eenzame strijd te voeren achter de PC, spreekt me erg aan.
  Is het misschien mogelijk om je volledige adres kenbaar te maken aan de webmaster?
  Ik weet niet of hij tijd heeft om hier een dossier van aan te maken, maar hij is wél degene die als beste kan zeggen of het gaat om mensen die we kunnen vertrouwen (denk ik).

  Overigens wil ik u allen graag deze waarschuwing geven.
  Uit de user license agreement van Microsoft Windows 10:

  “Finally, we will access, disclose and preserve personal data, including your content (such as the content of your emails, other private communications or files in private folders), when we have a good faith belief that doing so is necessary.”

  Like

  • BertG. zegt:

   W.b. je mededeling over windows, is het ooit anders geweest dan, als je opgelet had.
   Er bestaat ook nog zo iets als Linux. In vele uitvoeringen en bovendien helemaal gratis.
   En daar komen dit soort regeltjes helemaal niet in voor.
   Maar wat een boer niet kent ………………….

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 8 augustus 2015 om 14:38

    Ik ken Linux wel degelijk –ik heb het jaren geleden op mijn PC gehad- maar niet alle programma’s die ik nu gebruik, werken onder Linux. Een vriend van mij is software ontwikkelaar en hij maakt alleen maar programma’s (waarvan ik er dus ook enkele gebruik) voor Windows.
    En als er nieuwe apparatuur (bijv. een nieuwe printer) verschijnt, leveren de fabrikanten er wél drivers voor Windows bij en niet voor Linux.
    Die software ontwikkelende vriend kan er niet voor instaan dat alle programma’s met een Windows emulator wél onder Linux werken. De snelheid van de programma’s wordt er met een emulator trouwens ook niet beter op. Bovendien loopt een emulator altijd achter de feiten aan.

    Dusse, dat van die boer die iets niet vreet wat-ie niet kent, gaat niet op voor mij, heer Bert G.

    Like

  • Jaantje zegt:

   Mobiel telefoon?zou een optie kunnen zijn?
   Gebruik 1 prepaid(organisator) en de rest(aanmelders) kunnen hun mobiel afschermen door locatie en nummer weergave uit te zetten.
   Dan kun je elkaar spreken/afspreken zonder dat de gegevens bekend zijn voor derden?
   zomaar een idee

   Like

 32. ekki zegt:

  Ach Bert, ik moest even een traantje wegpinken. Maar inderdaad mensen kunnen wreed zijn zonder het te bedoelen of het zelfs ook maar door te hebben.
  Maar zal ik je eens een mop vertellen? Ik heb nergens om email-adressen gevraagd. Ik heb alleen maar gevraagd “zet even je woonplaats hier neer”.
  Maar email-adres is natuurlijk wel handig voor tête à tête. Even een onderonsje. Dus zij die mij hun email sturen krijgen meteen antwoord en hebben dan mijn adres eveneens. En dat geldt ook voor jou.
  En ik heb nog een tweede mop. Wat ik vroeg “plaatsnaam”, deed niemand. Dus als jij nou even het goede voorbeeld geeft door je plaatsnaam neer te zetten, dan zet je meteen die anderen op hun nummer.
  Ik kom uit Leiden…

  MvG
  ekki

  Like

  • BertG. zegt:

   Als je al zo reageert op een stukje waarheidsbevinding, met je traantje wegpinken.
   Nee echt, dat komt bij mij zeer betrouwbaar over. Niet dus.
   Je zou een goede verkoper zijn, ongetwijfeld. Je babbeltje zit goed in elkaar.

   Like

   • ekki zegt:

    Nou nee, ik bedoelde het eigenlijk serieus. Ik kan dat wel invoelen.
    En als verkoper ben ik totaal ongeschikt, want ik ben namelijk eerlijk en recht door zee.
    En het verhaaltje zit goed in elkaar omdat feiten nu eenmaal feiten zijn en ik hier al jaaaren mee bezig ben.
    MvG
    ekki

    Like

 33. Driek zegt:

  Zojuist op de site van de Telegraaf:

  Judo-les voor asielzoekers van ex-PVV’er

  BAEXEM –
  In 2012 noemde hij een collega-Statenlid nog een “uitgekotst stuk halalvlees”. Tegenwoordig geeft de Limburgse ex-PVV’er Cor Bosman judoles aan jonge asielzoekers uit het azc in Baexem.

  Dat schrijft dagblad De Limburger.
  Bosman, die trainer is bij Judoclub Baexem, hoorde van de sportbegeleidster in het azc dat ze een zomeractiviteit voor de asielkinderen wilde organiseren. De judoclub deed al mee aan een Limburgs programma waarbij schoolkinderen kennis kunnen maken met allerlei sporten. Ook de kinderen uit het azc kunnen nu gaan judo’en via dit programma.
  Bosman zorgde in 2012 voor flink wat ophef toen hij PvdA-Statenlid Selçuk Öztürk in een e-mail een “stuk uitgekotst halalvlees, gemaakt van Turks varken” had genoemd. Dat ging zelfs de PVV te ver en hij werd uit de Limburgse Statenfractie gezet.

  En zo zie je maar weer, dat je niemand kunt vertrouwen, want stel dat ik die Bosman mijn @mail adres had gegeven, dan zou ik nu toch onrustig zijn, want je weet maar nooit. Maar ik ben misschien wel te wantrouwend, nou, jammer dan.

  Like

  • BertG. zegt:

   Nee hoor, er is niets mis met een stukje gezonde dosis wantrouwen.
   Daar heb ik ’t al vele malen mee gered, door niet als een blind paard ergens achteraan te rennen omdat de rest dat ook doet.
   Intuïtie noemen we dat hier. Niks mis mee.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Met judo kan natuurlijk ook aanvallen, weerbarstige oudje bv. die hun geld niet af willen geven. Wat een ongelofelijke eikel die Bosman !! Maar ja hersens he, je moet ze maar hebben !

   Like

 34. Klukkluk zegt:

  Als het internet uitvalt heb je aan emailadressen ook niks.
  Verder een puik artikel. Ik doe mee.

  Like

 35. ekki zegt:

  Traag van begrip, beste Frerik, ben je nog altijd heel erg veel sneller dan 90% van de bevolking. Complimenten daarmee. Ik heb een buurman die is ook niet zo snel, maar hij weet het wel. En hij steekt het ook niet onder stoelen of banken. Ze hebben hem al 2x het gemeentehuis uitgezet omdat hij buitenlanders en de burgemeester voor alles en nog wat uitmaakte. Dus wees niet al te angstig. Denk bij angstige situaties aan iets wat je erg leuk vindt. En lees niet teveel van al die onheilsberichten. De rode draad is wel duidelijk. Ik zelf heb nog geen één onthoofding gezien. Ik wil het ook niet zien. Zo hou ik mij geestelijk gezond. Ik weet dat het gebeurd en wat de aantallen zijn en dat is genoeg om te kunnen bepalen wie de goeden zijn en wie de slechten.
  Verder is het zo dat de overheid weliswaar alles opneemt, maar niet afkijkt. Ze hebben miljarden beeldjes inmiddels en maar een paar duizend man in dienst om het te bekijken. Dat is onmogelijk. Ze lopen geloof ik al 20 tot 30 jaar achter. Dus daarmee heeft de vijand zichzelf al uitgeschakeld middels belachelijkheid. Daarbij zijn wij kleine kinderen in hun ogen. Pas als je op het niveau van Pim Fortijn en Wilders komt, ja dan moet je oppassen. Verder zal de overheid je niks doen. Dus wees niet al te bezorgd.
  En geef je hier nog even je woonplaats? Bedankt.

  MvG
  ekki

  Like

  • Q zegt:

   Mijn woonplaats had ik geschreven ekki. Dat is de gemeente Ooststellingwerf, zuidoost Friesland.

   Dat de overheid bar slecht is in ICT is bekend. Dat ze niet alle data die ze sleepnetten van het internet haalt kan lezen is ook niet zo moeilijk. Maar het is ook niet zo moeilijk om een computer aan het werk te zetten die razendsnel bepaalde steekwoorden zoekt in de data.

   Als ik je nou eens een explosief nieuwtje zou vertellen. Echt iets dat in zal slaan als een bom en dat een aanslag zal zijn op je gezond verstand. Geloof je dan nog steeds dat er geen zoemertje klinkt en een rood lampje gaat branden op een of ander overheidskantoor waarna het nog eens gelezen word door een mens ?

   Daarom ben ik wat terughoudend met persoonlijke gegevens. Reageer ik onder een pseudoniem. En het hoeft echt niet alleen de overheid te zijn die je moet vrezen. Op de PVV demo hebben we al kunnen zien waar de AFA op uit is. Of je zult maar een boerenbedrijf hebben, krijg je ineens bezoek van de razende bintjes o.i.d. Er is wel vaker gesuggereerd dat er wel meer dwarsverbanden kunnen zijn tussen die clubs dan je zou vermoeden.

   Vrijheid van vergadering en meningsuiting is al lang niet meer zo vanzelfsprekend als het zou moeten zijn. Wilders word vervolgd omdat hij een vraag stelt aan een zaaltje mensen. In het vorige Wildersproces werd al aangetoond dat de rechterlijke macht zo rot is als een mispel. De overheid is ook vergeven met lui met extreemlinkse sympathieën.

   Daarom wil ik gewoon eerst meer weten over een club “die iets gaat doen” voordat ik me erbij aansluit.

   Like

 36. Ivanneau zegt:

  Ik woon op Goeree Overflakkee en doe mee. Laten we asjeblieft niet helemaal paranoia worden. Maar dat we ons moeten groeperen is wel duidelijk. Als het internet of de stroom uitvalt is er geen enkel contact meer mogelijk en sta je echt alleen. Samen zijn we sterk.

  Like

 37. ekki zegt:

  email van ekki: 13:05, 150808.
  Het verspreiden van info is het doel. Hoe meer mensen weten, hoe meer mensen begrijpen dat het de verkeerde kant opgaat. En daaruit moet dan de politieke verandering komen.
  Verzoek: zou je nog even “Tilburg” bij EJ Bron willen neerzetten. Zo kunnen we namelijk zien wie er bij wie in de regio woont. Bedankt.
  MvG
  ekki

  Like

 38. BertG. zegt:

  Iemand al een reactie gezien van de webmaster zelf?
  Met zo iets, ik doe mee, mij kan je aan lijst toevoegen.
  Daar zal vast een reden voor zijn.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik kijk eerst even de kat uit de boom Bert (noordeling hé!). Dat kan altijd nog.

   E.J.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Welnee: Ik ben wèsterling en ik doe het ook, de kat uit de doom kijken, dus.

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    Zoiets, Bert? Neeehe, uw standpunt zeer begrijpelijk. Overigens zit ik er ook niet bij. Iets door gezondheid.

    Like

   • ekki zegt:

    Misschien is het niet zozeer dat jullie de kat uit de boom kijken (is dit trouwens geen racisme?!) dan wel dat jullie het niet helemaal begrepen hebben. Immers EJ geeft aan dat hij een NOORDELING is. Theresa geeft aan dat ze een WESTERLING is. Alleen de wijze uil geeft geen LOCATIE of het moet zijn bij de katten in de bomen.
    En aangeven wat je locatie is, is het enige dat gevraagd wordt…
    MvG
    ekki

    Like

 39. Klukkluk zegt:

  Ow, Amsterdam IJburg.

  Like

 40. ekki zegt:

  Beste Driek, je schrijft dat we niemand kunnen vertrouwen. Daarmee geef je dus aan dat we ook jou niet kunnen vertrouwen. Of gaat er hier iets in de logica verkeerd? (knipoog)
  Verder gaat het niet om email-adressen, maar om WOONPLAATSEN.
  Dus zet even je woonplaats neer. Dat durf je toch wel?!

  MvG
  ekki

  Like

 41. ekki zegt:

  @ allen en Irene.
  Voor het inventariseren is het enige dat we nodig hebben de WOONPLAATS. Daaruit kunnen we afleiden of we regionale (provinciale) groepjes kunnen samenstellen. Deze kunnen dan zelf bepalen wanneer ze samenkomen. En je houdt natuurlijk contact met de andere regio-groepen. We kunnen dan info kopiëren (stencilen) en verspreiden. Of we vragen de krantenjongen om dat te doen tegen een kleine vergoeding die we dan samen ophoesten.
  Bereid is iedereen natuurlijk want anders zouden ze niet reageren.
  En herkenbare kledij. Dat kunnen we beter maar niet doen. Gewoon onszelf zijn in eigen kleren zonder op te vallen. We zijn immers geen knokploeg maar een infogroep. Je weet wel, zij die vechten met kennis en vernunft. Overreden is altijd beter dan overrijden. En feiten kunnen heeeeel duidelijk zijn.
  Ps: wat is je woonplaats?

  MvG
  ekki

  Like

  • Driek zegt:

   Beste ekki, ik heb hier nog de verzetskrantjes uit de oorlogsjaren, en alle nummers van het Joods Weekblad. Het heeft allemaal niks geholpen. Ik heb geen fijne herinneringen aan dat hele gedoe, dus ik bedank. Mijn wantrouwen tegenover de menschheid, is door gebeurtenissen in het verleden dusdanig geschokt – en dan heb ik het over de oorlogsjaren – dat ik altijd mijn eigen zaakjes regel, oftewel: ik dop mijn eigen bonen!

   U schrijft: Beste Driek, je schrijft dat we niemand kunnen vertrouwen. Daarmee geef je dus aan dat we ook jou niet kunnen vertrouwen. Of gaat er hier iets in de logica verkeerd?

   Ja, u hanteert een verkeerde logica. Maar dat neem ik u niet kwalijk, u bent nog jong.

   Like

 42. cleopatra zegt:

  Brunssum

  Like

  • ekki zegt:

   Dat is wel heel ver weg.
   MvG
   ekki

   Like

   • cleopatra zegt:

    Brunssum ligt in zuid Limburg, zo ver is dat nu ook weer niet, bovendien zal ik niet de enigste Limburger zijn die reageerd

    Like

   • ekki zegt:

    Nou spreek je provinciegenoten dan maar eens vermanend toe, want geen heeft zich tot nog toe bekend gemaakt. (grinnik) Ik heb wel een Duitser, een Belg en wat Brabanders voor je in de aanbieding. (nog meer grinnik) Ik denk dat je zult moeten verhuizen. (slappe lach)
    MvG
    ekki

    Like

 43. ekki zegt:

  @allen en Willie.
  Die dingen gaan niets uithalen, zo schrijf je. Hoe komt het dan dat het VOLK door alle millennia heen nog altijd gewonnen heeft? Als de NWO onstuitbaar is, waarom verzet dan ook Puttin zich? (en hij is niet de enige) Die heeft immers even weinig kans als wij. En wat denk je van die moslims … denk je echt dat die braaf in het gareel zullen meelopen? En zo zijn er nog veel meer zwakke plekken te noemen, zoals bijvoorbeeld een mentaliteitsverschil bij jong en oud onder de elite. Dat levert allemaal problemen op en onvoorziene situaties.
  En dat is allemaal in ons voordeel. Zoals ook het actief worden zelve. Immers niets doen staat gelijk aan op de grond gaan liggen met je pootjes omhoog. Dat is zinloos. Dus wel iets doen is alleen al om die reden in logica de ENIGE optie die we hebben.
  En wat je ook vergeet is dat we niet de enige zijn. Er zijn nog veel meer groepen. Al die groepen tezamen maakt het voor de elite wel degelijk een stuk lastiger. Temeer ook daar de mens er nog NOOIT in geslaagd is om een sluitend plan te bedenken. Het aantal variabelen is te groot voor het menselijk brein om te bevatten. Computers geven hier ook geen uitsluitsel want ze kunnen slechts data verwerken maar niet begrijpen. Dus de voering van de plannen door de elite zal ALTIJD andere resultaten geven dan ze verwachten.
  En dat kleine beetje wat wij doen, info verstrekken aan de ignorante 90%, helpt daarin mee. Zoals ook al de beetjes die andere groepen doen. Alles klein maar vele draadjes maken een hemdsmouw. Neem als voorbeeld de moskee van Gouda. De raad heeft gestemd voor stilleggen. Waarom? Omdat Identitair alle raadsleden een brief had gestuurd waarin heel fijntjes stond dat het een slecht idee was. De brief werd bezorgd THUIS. Dat deed het terrorisme dat tegen ons gebruikt wordt terugkaatsen als een boemerang.
  Als je niet sterk bent dan moet je slim zijn. In ieder geval slim genoeg om te begrijpen dat niets doen voor ons (nageslacht) dodelijk is.

  MvG
  ekki

  Like

  • Driek zegt:

   Die burgers van Gouda hadden wel hun stem uitgebracht op de partijen die een moskee mogelijk maken, pas veel later, toen de zaak al bijna rond was, kwamen de protesten. Nee, de meeste mensen doen maar wat, daar kun je geen vertrouwen in hebben. Ik niet tenminste.

   Like

 44. ekki zegt:

  @allen en Tistochwat.
  De gelijkgestemden zijn al bij elkaar op dit blog. Het fysiek bijeen brengen kan door de adressen uit te wisselen van hen die in dezelfde regio wonen. Natuurlijk na eerst aan hen gevraagd te hebben of ze dat willen. Zo zijn er in Zuid Holland al verschillende redelijk dicht bij elkaar. Dus die zouden in een volgende fase met elkaar kunnen afspreken (in een kroeg, park of wat dan ook). Eenmaal bij elkaar kun je de agenda afwerken die je eerder (on-line) opgesteld hebt. En zo kun je het regelen om tot daden te komen zoals het printen van stukken die duidelijk genoeg zijn om de 90% ignoranten te informeren. En dan ga je met de hele groep de straten door om de brievenbussen te vullen.
  En met microsoft en diens regels hebben we niets te maken en die kennen geen Nederlands.

  MvG
  ekki

  Like

  • Driek zegt:

   ekki zegt: Dus die zouden in een volgende fase met elkaar kunnen afspreken (in een kroeg, park of wat dan ook). Eenmaal bij elkaar kun je de agenda afwerken die je eerder (on-line) opgesteld hebt. En zo kun je het regelen om tot daden te komen zoals het printen van stukken die duidelijk genoeg zijn om de 90% ignoranten te informeren. En dan ga je met de hele groep de straten door om de brievenbussen te vullen.

   Ik heb die reacties op uw oproep gelezen, beste ekki, maar ik zie de lezers van E.J. Bron niet afspreken in een kroeg, park of wat dan ook. Ik zie eigenlijk uw hele actieplan niet zitten, want in het verleden is ook al eens via een website gepoogd mensen te organiseren, en dat ook de mist in. Zelfs met die stickeractie werd het niks, je hoort er nooit meer wat van.

   En ik geloof al helemaal niet dat de lezers van deze site de brievenbussen gaan vullen, die zijn niet gek. Het doet mij een beetje denken aan de Padvinderij, afspreken in een park en dan allerlei nobele onderwerpen bespreken en agenda’s afwerken. Maar ik zal wel een ouwe argwanende man zijn. Maar ik vind het niks.

   En u brengt op deze manier de lezers van E.J. Bron in kaart. Die zijn dan heel gemakkelijk op te sporen, daar is apparatuur voor. Ik vind het een vreemd plan, ekki. En waarom presenteert u zich niet met uw eigen naam? En met uw @mailadres? Het lijkt wel een geheime sekte. Krijgen alle deelnemers een geheim wachtwoord? Of begroeten ze elkaar met een speciale handdruk, net zoals bij de Vrijmetselaars? Maar ja, nogmaals, ik ben erg argwanend, en daardoor heb ik veel narigheid kunnen voorkomen.

   Like

   • ekki zegt:

    Vertel eens wat je wel ziet Driek. Toch niet dat ze afspreken bij een van de deelnemers thuis?! En wat gaan ze wel vullen Driek? Toch niet de wijnglazen! Die schurken gaan er toch geen feestje van maken! En vertel eens wat je wel wat vindt. Niets doen, hè. Deur op slot en niemand binnenlaten. Allemaal schurken. Overal. Ook op het blog. Het is hier niet pluis.
    Maar achterdochtig … nee, natuurlijk niet. Dat is het laatste wat iemand van jou zal denken…
    Enne … waar woon je nou Driek?

    MvG
    ekki

    Like

 45. ekki zegt:

  @ allen en Tempelier.
  Vrijheid van drukpers bestaat nog steeds hoor (art7). En mensen met 2 handjes ook.
  En om de mensen te adviseren hun geld NIET van de bank te halen is heel slim. Want zou je hen adviseren dat wel te doen, dan maak je je strafbaar voor de wet. En zo slim zijn wij wel om dat NIET te doen. (knipoog)
  Met Orwel in de hand kom je door het ganse land.
  Enne, waar woon je?

  MvG
  ekki

  Like

 46. pieter zegt:

  op 20 november is mijn vrouw uitgerekend voor de geboorte van onze zoon.
  om het ook voor hem een mooie wereld te laten zijn, moet er iets gebeuren.
  Ekki, ik woon in Goch, weliswaar Duitsland, maar op n paar kilometer van bijv. Gennep en Groesbeek vandaan.
  Tevens beroepsmatig bijna dagelijks in NL van Groningen tot Zeeland.

  Heer Bron, heeft u mijn Emailadres eigenlijk? Zo ja, kunt u dat dan aan Ekki doorgeven?
  BVD

  Like

 47. ekki zegt: 8 augustus 2015 om 17:59
  Je laat absoluut niet niemand achter! Je laat een heel volk achter dat het mede heeft mogelijk gemaakt dat jij zoveel geld kon oppotten dat je een vlucht naar IJsland kunt bekostigen. Hoe je er verder over spreekt komt bij mij als tamelijk ziek over. Dat je tevens je eer en geweten en verantwoordelijkheid achterlaat, gaat voor jou niet op. Immers je zou niet weten wat daaronder wordt verstaan…
  MvG
  ekki

  @gekki
  Zeer fijnbesnaarde reactie.

  Like

 48. Hendrik M. zegt:

  Tja ekki, ben nogal geschrokken van de hetze tegen christenen die hier ook gevoerd wordt.
  Ben gelovig, niet overdreven, heb gewoon respect voor anderen.
  Met het zware kerk gedoe wat hier in m’n woonplaats (Barneveld) heerst heb ik niet van doen.

  Like

 49. ekki zegt:

  Zoals je jezelf al te kijk stelde in het schrijven waarop ik reageerde, zo doe je dat nu weer. Nu ga je zelfs wat ziekelijk en narcistisch jezelf complimenteren dat je mij geraakt zou hebben … en waarom dan ook nog per se in het oog? … waar slaat dit allemaal op? Immers het stukje dat je pende gaat niet eens over mij. Het gaat over opruiming en evolutie. Zo schreef je:
  “Bijkomend voordeel is dat er eindelijk eens wat opruiming binnen de rest van de familie wordt gehouden. Dat moet af en toe van de evolutie.” …
  Daaruit kan opgemaakt worden, dat jij het een goede zaak vindt dat er mensen afgeslacht gaan worden in hun eigen land. Voor normale mensen is dat in deze een tamelijk zieke opmerking.

  Ik omschrijf mezelf altijd als een spiegel: je krijgt van me terug wat je zelf levert + een beetje rente.
  Iemand die dat soort genocidale opmerking betreffende een deel van de bevolking maakt, rechtvaardigt de lik op stuk aanpak die ik jou gaf en geef en die is gesteld in keurige bewoording. Dat neemt niet weg dat je vuur met vuur moet bestrijden en landverraders kun je beter maar schuiven terzijde. Maar het afscheid nemen valt jou kennelijk zwaar, vandaar je nogal ziekelijk commentaar. Echter het wordt nu tijd dat je naar elders wijkt, opdat je niet onder je narcistisch last bezwijkt.

  MvG
  ekki

  Like

  • Driek zegt:

   ekki zegt: Echter het wordt nu tijd dat je naar elders wijkt, opdat je niet onder je narcistisch last bezwijkt.

   Er is hier maar één persoon die daarover beslist en dat is meneer Bron. Niet U.
   En het staat Breinbrouwsels vrij om te schrijven wat in hem opkomt. Daar is het een schrijver voor. En dat “naar elders uitwijken”, we leven hier niet in een dictatuur. U begint me knap te vervelen.

   Like

   • ekki zegt:

     –> En daarmee toont Driek zich een voorstander van de voorgeslagen genocide.
    Het verklaart meteen waarom je toch zo fanatiek tegen een logisch voorstel bent. Niks te maken met achterdocht of WW2. Het is gewoon dat jij die moord en doodslag wilt. Lekker mannetje ben jij.

    Verder, we leven wel in een dictatuur. Gebracht door de linkse kerk middels PC en justitie.
    Tenslotte, er zijn 2 personen die daar over gaan, namelijk ook Breinbrouwsels aan wie het stuk geschreven is.

    Je begrijpt niet veel he Kriek. Triest.

    MvG
    ekki

    Like

   • delamontagne zegt:

    Laten we geen ruzie maken maar een voorbeeld nemen aan onze poes en hond.
    Twee verschillen en gaan toch samen……..

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Kijk:dat maakt de hele dag weer goed!

    Like

 50. ekki zegt:

  Bovenstaande is aan Breinbrouwsels…

  Like

 51. Republikein zegt:

  Sluit me aan, heb niks te verliezen.

  Like

 52. tjonge zegt:

  beste driek, ik heb respect voor uw leeftijd en de artikelen die u hier bijdraagt bij ejbron.
  dat gezegd hebbende, vind ik dat u enorm doordraaft/dramt over hoe zinloos de actie van ekki wel niet is.
  .
  ikzelf ben ook redelijk paranoïde maar kan het alleen maar toejuichen dat er mensen zijn die initiatief tonen.
  .
  zelf doe ik aan deze actie (nog) niet mee, want te paranoia.
  maar ik ga het niet chronisch af zitten te branden beste driek ! u heeft nu bijna 10 reacties alleen maar ekki af zitten fakkelen !
  omdat u nare ervaringen in het verleden heeft gehad moeten “wij” dan maar helemaal niets doen ?
  met uw instelling hebben “we” 100% garantie dat er niets gaat veranderen !

  Like

 53. Driek zegt:

  ekki zegt: We kunnen dan info kopiëren (stencilen) en verspreiden. Of we vragen de krantenjongen om dat te doen tegen een kleine vergoeding die we dan samen ophoesten.

  Nou, iemand die het in het jaar 2015 nog heeft over stencilmachines is bij voorbaat al kansloos. Die dingen zijn inmiddels antiek. Wat een quatsch allemaal. Ik begrijp werkelijk niet dat de intelligente lezer van E.J. Bron hier op ingaat. En dan ook nog eens je woonplaats opgeven. Jullie lijken wel niet goed snik.

  In mijn lang vervlogen jongensjaren, lazen wij, jongens van een jaar of veertien – vijftien, spannende boeken, over jongens die tijdens hun vakantie een avontuur beleefden. Die jongens gingen dan kamperen, ergens bij een boer op het veld, of op een veraf gelegen heideveld, want dat kon toen nog allemaal. Vaak speelden die avonturen zich des nachts af. Ja, dat was in de tijd van de tikmachine en het stencilapparaat en de kristalontvanger. En die verhalen gingen meestal als volgt.

  HET AVONTUUR OP DE HEIDE

  (Door: Driek)

  ZIJ ZAGEN OP VASTE TIJDEN, wanneer het nachtelijk duister alreeds zijn intrede had gedaan, in de verte, op een vaste plaats, een flauw geel lantaarnlicht opvlammen. Dat licht ging aan – en uit. Alsof er geheime tekens werden gegeven waarvan de betekenis verborgen diende te blijven. Maar, dat begrepen de jongens wel, er stak veel meer achter. Het was daar vast niet pluis! Zij besloten de zaak te onderzoeken. Hans, de dapperste van het driemanschap, besloot op verkenning uit te gaan, en met een zaklantaarn toegerust – gelukkig hadden ze voldoende batterijen mede genomen – zijn gezicht zwart gemaakt met aarde, om zoveel mogelijk onzichtbaar te zijn, sloop hij het tentje uit en ging het geheimzinnige opvlammende licht tegemoet.
  Het was een bijna maanloze nacht. Met angstig kloppend hart bleven de twee jongens achter. Zoude het alles wel goed aflopen? Ik wil den jonge lezer niet langer in spanning houden. De dappere Hans keerde ongeschonden terug bij zijn twee kameraden, die reikhalzend, voor zover de bijna inktzwarte nacht het toeliet, naar hem hadden uitgekeken……!! Ik hoef jullie niet te vertellen dat Hans als een held werd binnengehaald. Lang bleven zij nog napraten. Doch het geheim van het nachtelijk lantaarnlicht was nog niet ontsluierd.

  Wordt vervolgd

  Ik vind die ekki iemand uit de vijftiger jaren, toen we nog stencilmachines gebruikten, En hoe meer teksten ik van ekki lees, hoe belachelijker ik gekki ga vinden. Ekki is een beetje in zijn jongensboek – avonturen blijven steken. Maar ik wens ekki veel succes. Hij heeft al tien aanmeldingen.

  Maar nu stop ik toch echt met ekki.

  Like

  • tjonge zegt:

   “Maar nu stop ik toch echt met ekki”
   .
   dat is m.i. ook de hoogste tijd driek, als ik niet beter zou weten ging/ga ik nog haast denken dat u een soort van overheidstrol was..

   Like

   • Driek zegt:

    tjonge zegt: dat is m.i. ook de hoogste tijd driek, als ik niet beter zou weten ging/ga ik nog haast denken dat u een soort van overheidstrol was..

    Ik had u toch hoger ingeschat, beste tjonge, u valt me tegen hoor. Doch dat geldt ook voor sommige reageerders hier op deze site.

    Like

  • ekki zegt:

   @ aan allen en Driek.
   Driek kun je even aan de mensen uitleggen hoe je print en kopieert wanneer er GEEN STROOM meer is.
   Verder Driek, kun je de mensen even uitleggen wat een kostenplaatje is. Alles kost namelijk geld en hoe ben je nou het goedkoopste uit? Vertel de mensen even hoeveel het kost wanneer je 10.000 folders gaat uitprint, als je het zelf doet en wanneer je het uitbesteed.
   Vol verwachting klopt ons hart Driek aanngaande jouw uitleg.

   MvG
   ekki

   Like

   • BertG. zegt:

    Wat is je volgende inzending.
    Maak allemaal 20 euro over op me rekening, dan kan ik vast aan de slag?

    Like

   • BertG. zegt:

    Of staat er al iets dergelijks in ze mail die je retour ontvangt, waarin je de trotse bezitter bent van zijn mail adres na wat inlevering van enkele privé gegevens.
    Of jullie eventueel een kleine bijdrage willen overmaken omdat actie voeren nu eenmaal geld kost.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Op school moest/mocht je weleens helpen bij ,t stencillen. Soms een vieze bedoening met die inkt !
   Ging het fout, zat je onder en kreeg je thuis op je donder
   Inkt ? ?
   Ook al een verouderd woord ?
   Je mocht wel een “vulpen” met van die vuldingetjes gebruiken, maar een ballpen.!!!!!!
   Toen ik trots met een van die eerste pennen kwam.
   Dat werd verboden, VEELS te modern.
   Nu hebben die kindertjes allemaal zo,n I-pad of lap-top en ander modern spul.

   Like

   • BertG. zegt:

    En schrijven kunnen ze ook niet meer. Het maakt ook helemaal niet uit of je het fout invult op google. Google verbetert het wel voor je.
    Zo iets zei een nichtje van me toen ik zei, dat schrijf je fout.
    Dat hoef ik niet meer te weten, dat weet google wel, zei ze.

    En ik moest op de lagere school ook verplicht met een vulpen schrijven en dan kom ik uit 1963. Maar dat zal wel zo zijn geweest omdat het een RK school was met nonnen.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Dan bent U nog “Heerlijk”jong.
    Ik ben van 25 jaar oudere datum. Toen had je op de Lagere School nog “kroontjes-pennen” en inktlap en midden op ,t lessenaartje de inktpot.
    …………”vulpen” 1 1 wat modern…….
    Dat zal echt wel niet alleen op R.K.-scholen zo zijn geweest. Ik zat bij de nonnen:”Zusters-van-de-Liefde” op school. Als je niet in ,t NL-s met je vriendjes praatte, kreeg je klappen…………..Dat waren nog eens tijden. !

    Like

 54. @bekki
  Het is aan de lezer om sarcastische zwarte humor te herkennen in mijn schrijfsels. Het staat eenieder vrij om om vooral geen dubbele bodems te zien. Mensen die mij al vaker ergens zagen schuimbekken weten dat ik er weer een slinger aan geef als ik het heb over kleinkinderen als kleine socialistische emolisten met ook nog een sneer naar het onkruid wieden in de familie-opbouw. Een opmerking als getroffen zijnde door een scherpe pen in je oog heeft te maken met mijn vaststelling dat er door mijn woorden iemand vol in de roos werd getroffen in combinatie met een splinter in andermans oog en verder. En dat zo’n voltreffer dan best iets zegt over de getroffene, over jou dus. Ik begrijp dat je je al een hele akela vindt nu je hier al een stuk of 10 leden voor je Marcheer- en Folder Gruppe hebt kunnen overtuigen van je bezopen plannen. Door je snerpend gekrijs tegen @Driek en je oproep om al je tegenstanders van deze site te pleuren zullen ze nu wel op hun hoofd krabben. Je bent door de mand gevallen @gekki. Wist je trouwens dat gebrek aan humor een eigenschap is die je altijd aantreft bij haatbaarden en linkse rakkers? Die hebben allemaal dat rode of groene kwabje in het schedeltje op de plek waar bij ons hersenen zitten. How wacht eens, je bent toch geen spion van de andere kant?

  Like

 55. ekki zegt:

  @ allen en Hendrik M.
  Tja hendrik. Er zijn goeden en er zijn slechten, ook onder de christenen. Ik heb me expres met dat soort posts niet bemoeid want ik heb aardig wat info hieromtrent. Ten aanzien van de slechte christenen wel te verstaan. Zo was de paus, het Vaticaan, de eerste die socialist Hitler erkende. Na de oorlog hebben de Geallieerden de christenen in staat gesteld orde in eigen huis te maken. Dat resulteerde erin dat er GEEN gestraft is! Alsook dat via de kerk de nazi’s gewoon weer konden terugkeren in hun oude functies en zo verder gingen met de oorlog die we nu NOG ALTIJD voeren.
  Dus aan het christendom kleven wel degelijk kwalijke zaken.
  Zo heeft de paus in het heden opgeroepen om zich niet tegen de NWO, waaronder islam, te verzetten. Verschillende geestelijken hebben al uitgesproken dat het grootte gevaar nu is Niet de islam, maar de secularisatie! Vele hebben ook gepredikt dat wanneer je stemt op Wilders, je geen goede christen bent. Balki deed de uitspraak ‘als je geen christen bent dan kun je niet naar behoren functioneren in de maatschappij’. Bisschoppen roepen op om de naam god te veranderen in alla, om christelijke feestdagen te wijzigen in mohammedaanse, om Kerst te vervangen door het suikerfeest. En een bisschop treedt toe tot de moren. En dan hadden we nog “de unie van Utrecht”, waar mohammedanisme (sharia!) officieel gelijke status verwierf als de reguliere religies.

  Dit alles liegt er niet om! En daarmee keren ze zich tegen het eigen volk! Niet alleen in woord maar ook in daad. Om jou niet voor het hoofd te storten zal ik eindigen met de opmerking –> dat de slechten in de meerderheid zijn in ALLE ideologieën. En dat is dan ook de strijd die we moeten voeren om te overleven. Zo erg is het al.
  En bedankt voor het opgeven van je woonplaats.

  MvG
  ekki

  Like

  • BertG. zegt:

   En trouwens, als jij je wat vaker onder de reageerders had begeven hier van deze site, dan had je, als je opgelet had, al van zo’n 2/3 de woonplaats geweten.
   Ik had je van zeker de helft hier ze zo kunnen opnoemen.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Niet alleen de Bisschoppen doen vreemde uitspraken aan de “beminde-gelovigen”, de Paus kan er ook wat van.
   Een van z,n laatste uitspraken:( over de z.g.n. vluchtelingen…)
   :”Ze terugsturen moet worden beschouwd als een oorlogs-misdaad”

   Like

  • Hendrik M. zegt:

   OK, ekki, ook ik ken die verhalen, dingen die meest de katholieke kerk met z’n paus en bisschoppen aangaan.
   Alzo de zg C. politieke partijen die de C. beter weg kunnen laten.
   De enige partij die nog christelijk is, is de SGP, mij te zwaar, doch hoor van der Staai graag in debatten.
   Ben zelf protestant en (licht) gelovig, loop er niet mee te koop en wil ook niemand bekeren.
   Kom er echter wel voor uit dat ik, zij het niet streng, gelovig ben, doch geen kerkganger.
   Denk dat er in Nederland velen zijn die nog gelovig zijn doch er amper voor uit durven komen.
   Wens me als gelovige niet, door wie dan ook, te laten beledigen of uit te schelden.
   Ook zal ik mensen, die geloven dat ze ongelovig zijn, gewoon respecteren.
   Racisme kan me ook niet aangewreven worden, ben gehuwd geweest met een creoolse Surinaamse, een Indonesische, nu ex, moslima en nu met een Filipijnse.
   Na me wat verdiept te hebben in de islam, zie ik deze doctrine als een groot gevaar voor Nederland en de overige €uropese landen.
   De €U als een fascistische organisatie waar we zo snel mogelijk uit moeten.
   Verder ben ik tegen het importeren van stromen islammers, waar dan ook vandaan.
   Ow ja, anti palestijnen en pro Israël, doch moet dan weer niks hebben van die fundamentalistische orthodoxe joden.
   Met vriendelijke groet,
   Hendrik M.

   Like

 56. delamontagne zegt:

  Jammer van al dat “afkatten”.
  NL-ers ( het merendeel ) laten alles gelaten over zich komen en maar afwachten.
  Hier in Fr zijn al heel, veel protest-bewegingen, die bouwplaatsen voor moskees bezetten of op bestaande moskeeën klimmen. \
  Ook veel geweldadige akties ( moskeeën die beschadigd worden etc….)

  Protest in Parijs met “apero”/en “niet hallal”=haram worstjes.
  Op de voorgrond Mevr. Cassin, een van de oprichters van een van die protest-oraganisaties.

  Protest van jongeren, omdat bij Mc Donalds voortaan alleen hallal zou worden aangeboden. ( werd ongedaan gemaakt ! ! )

  Like

  • Buffalo Bill zegt:

   Frankrijk stijgt in mijn achting. Ik luister vaak naar France Info en Europe 1 maar ik hoor nooit iets over zulke actie. Het zal wel niet anders zijn dan hier met de publieke omroep

   Like

 57. tjonge zegt:

  man man, snap echt al die negatieve reacties niet over ekki ?
  als je niet wil meedoen dan doe je toch gewoon niet mee, maar dan hoef je toch niet zo iemands idee volledig af te branden ?
  .
  stelletje volidioten…

  Like

 58. ekki zegt:

  @ allen en Tom Hendrix.
  1] Den Haag. Er was ook een demonstratie 3 jaar geleden geloof ik die mede van hieruit werd opgezet. Toch kwam er slechts 17 man. Inclusief de organisators. En dan had je nog in Asd de demonstratie tegen de rechtszaak tegen Wilders. Ook daar was geen kip. Dus ja ik weet het, het is vreselijk moeilijk om mensen in beweging te krijgen. Algemeen bekend. We moeten ook beseffen dat veel PVV’ers gezinnen zijn, kinderen hebben en natuurlijk een baan. Als gevolg is het voor hen lastiger om even te komen demonstreren.
  Daarom dat links het anders doet. Ze brengen kinderen aan de drugs zodat die mislukken en de rest van het leven afhankelijk zijn van een uitkering EN daarom LK stemmen. Dat is trouwens ook waarom na WW2 overal de VERZORGINGSSTAAT werd ingevoerd. Het verslaaft mensen aan de verzorgende overheid, die als gevolg kan uitgroeien tot bureaucratie die overal dicterend aanwezig is. Dat is ook waarom WIJ zolang niets door hadden. Maar nu weten we eigenlijk niet eens meer hoe we moeten reageren. Het DOEN maakt ons angstig. Dus mensen zet je tanden op elkaar en DOE. Als het niet bevalt kun je er altijd weer uitstappen. Dus wat vrees je dan?
  Het is vrij eenvoudig. Bijeenkomen in de regio. Samen praten met ‘bekenden’ van het blog. Over onderwerpen waar we het redelijk over eens zijn. We moeten alleen oppassen dat we niet uitweiden over bijzaken die tot ruzie kunnen leiden. Zoals bijvoorbeeld het christendom of stemgedrag. Als je in sport verschillende personen tot een goed georganiseerd team kunt smeden, dan moet het voor ons toch ook mogelijk zijn om tot een zinvolle samenwerking te komen?

  2] Verkiezingen. Ja dat was voor ieder van ons een klap. Elders heb ik al jaren geleden geschreven en gewaarschuwd voor iets wat iedereen weet … maar toch telkens weer vergeet of zo. Ik wordt gek van die zwakzinnigheid. Al JAREN GELEDEN is er melding gemaakt van STEMBUSBEDROG !!! Zo’n smerige zeug van de PvdA zei het 5 jaar geleden open en bloot op tevee. Zij maakte zich geen zorgen over de uitslag WANT 3 van haar familieleden telden !!! Dit is toch duidelijk of niet ?! Dit begrijpt toch iedereen of niet?! Het is ook bevestigd vanuit Limburg en Drenthe.

  –> Stemmen uitgebracht op de PVV worden bijgeteld bij PvdA en VVD (en nu bij CDA).
  –> Nogmaals, dit is al jaren bekend! We worden belazerd !!!

  Marine le Pen maakte er ook melding van, dat ze de boel saboteerden met de verkiezingen. In het nadeel dus van FN. Met de afscheiding van Schotland hebben Schotten geschreeuwd dat er bedrog was. Waarnemers (Russen) hebben dit bevestigd. In Duitsland wordt er geknoeid. En wat zeiden de 3 musketiers hier ook alweer over? Lenin, Hitler Stalin spraken de wijze woorden, dat het niet gaat om wat mensen stemmen, maar om wie er TELT !!!
  Dus Tom, was het maar waar dat de mensen te laks waren om PVV te stemmen. Dan konden we dat veranderen. Het probleem is veel ernstiger
  –> EU overheden (LK) plegen stembus-BEDROG.

  Natuurlijk is dat te bestrijden. Maar dat vereist samenwerking. We zullen toch een keertje bij elkaar moeten komen. Als we thuis blijven zitten mokken en bozen, tja, dan help je in wezen de vijand. De 3 musketiers hadden meteen getekend voor tegenstanders zoals wij. Zo’n club van watjes, dat hoeft geen leider te vrezen met alle middelen die hem ter beschikking staan en die wij hem geven. Daar hoeft hij niet eens respect voor te tonen. Dus in wezen, ook hier, we doen het onszelf aan.
  Dus we MOETEN die tralies van apathie doorbreken. We moeten die gevangenis waarin we zitten van ons afschudden. Het is allemaal mentaal. Ook een uitloper van de mind-control.
  Dus Tom, wil je een betere uitslag voor de PVV? Geef dan je plaatsnaam op.
  Dat is de eerste stap.

  MvG
  ekki

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Heb meegedaan om op een stembureau voor GeenStijl het tellen der stemmen bij te wonen, doch geen onregelmatigheden kunnen constateren, wel een her controle omdat er een verschil was van één stem.

   Like

   • ekki zegt:

    Ja Hendrik M, dat is dus een van de dingen die we moeten gaan doen. Controleren wanneer de stembureaus sluiten. Maar daar heb je mankracht voor nodig. Geenstijl maakte melding dat er elders wel gesjoemeld was. Zoals in Limburg. Zelf was ik in Drenthe, waar namen van de PVV niet eens vermeld werden. Maar het vervelende is dat na verloop van tijd de stemmen verbrand worden. Dus daarna is verhaal halen niet meer mogelijk.

    MvG
    ekki

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ekki: 13.19. uur. Dat van de stembusfraude, geloof ik ook beste Ekki. Dat flikten ze al in September 2012, toen nota bene Pinokkio Rutte, ruim voor de uiteindelijke uitslag van deze Tweede Kamerverkiezingen, Samsom belde om hem te feliciteren.
   Dan wil ik tegemoet komen aan de vraag naar mijn woonplaats, dat is Roermond in Limburg.
   Mvg: Tom.

   Like

 59. ekki zegt:

  Tijd verstrijkt. De omstandigheden worden moeilijker. Steeds meer mensen komen in nood. In zuid Europa al zowiezo, maar ook in het noorden wordt het minder. Dat maakt de actie bereidheid groter.
  Dus hoe leger de koelkast, hoe voller het hart.
  De info die wij verstrekken is pas dan zinvol, als het de mensen bereikt. En dat doet het niet. Als ik in mijn omgeving praat over blogs dan kennen de mensen de blogs niet. Willen ze ook niet kennen, want ze zien dat als fascistische groeperingen. Ik schat dat zeker 90% van de mensen onze blogs niet kent en er nooit komt. Dus voor wie schrijven we dan? Voor onszelf!

  Kijk ook dat is een effect van Politiek Correct. De mensen zijn gehersenspoeld in te geloven dat alles op internet fascistisch is. Daarom dat ze de blogs mijden. De MSM toont de hele dag door allerlei spotjes van negerbaby’s. Wat denk je dat daar het effect van is? Als Gutmenschen hier lezen dat negers een bedreiging vormen, dan zien zij meteen die babietjes voor de geest. Het contrast (niet PC) bevestigt dat wij inderdaad hele slechte moordzuchtige mensen zijn. En zo kun je honderden voorbeelden geven.

  –> Mindcontrol maakt dat mensen UIT VRIJE WIL weggaan wanneer ze geconfronteerd worden met het gecontroleerde.
  –> Vergelijk het Pavlov effect. Wanneer belletje rinkelt dan gaat de hond kwijlen.
  –> Bij de term ‘neger’ wordt meteen geactiveerd associaties als: “hitler, rascist, moordenaar’. En dat zijn wij dus.

  Op de manier zoals we nu bezig zijn, komen we daar NIET doorheen. We zullen ons moeten verenigen en de mensen gaan opzoeken en onze verhalen bij hen in de brievenbus stoppen. Dat is ook waarom reclamefolders in de brievenbus worden gestopt en de Jehova-getuigen maar langs de deur blijven gaan. DE METHODE WERKT. De gedachte dat de mensen wel naar ons zullen komen is een illusie. En ook daarom dat er niets verandert.

  Sceptisch en cynisch. Wat dacht je van de anderen. Je denkt toch niet serieus dat zij die hier meteen op inhaakten dat doen omdat ze verwachten dat wij volgend jaar de rechtsorde en democratie hersteld zullen hebben? Nee natuurlijk niet. Ze doen dat omdat ze beseffen dat niet geschoten altijd mis is. Je zult toch eens iets moeten proberen. Anders bereik je nooit iets.

  MvG
  ekki

  Like

 60. ekki zegt:

  @Breinbrouwsels.
  De schrijver toont zijn niveau door goed verzorgd werk af te leveren zowel ethisch als Neerlandistiek. Met goedkope sensatiezucht en onderbroekenhumor toont de schrijver meer zijn gebrek aan niveau. De lezer kan inderdaad constateren dat de schrijver met wat hij betitelt ‘sarcastische zwarte humor’ in wezen zijn zwakte camoufleert.
  Verder om in de genocidale setting in kwestie te schrijven in termen van ‘onkruid wieden & evolutie’, is even smakeloos als in de setting van de Holocaust. Met humor heeft dat helemaal niets te maken. Met versluieren van ontbrekend talent des te meer.
  Een vage opmerking als ‘pen in het oog’ die een veelvoud van woorden ter verklaring vereist, levert als conclusie: gebrek aan talent. Advies mijnerzijds: schrijf voortaan gewoon het gebruikelijke Nederlandse ‘schot in de roos’ op. Dat is economischer schrijven en duidelijker voor de lezer. (de aanname was overigens wel foutief)

  Dan komen we bij je opmerking: ‘bezopen plannen’. Kijk daar hebben we iets inhoudelijks wat het forum betreft. Alleen hoe triest, je valt weer in die vermeende zwarte humor valkuil waarmee je je beperkte vermogens etaleert: “Gruppe”. Probeer je daarmee iets te suggereren? Ondeugend toch! En wat jammer dat je hier weer demonstreert dat je het Duitse woord voor “folder” niet kent. Een vogeltje dat hoger probeert te vliegen dan mogelijk, wordt ietwat licht in het hoofd.
  Enne … waar is de onderbouwing?

  Met driek toon je je omgekeerde-wereld-denken. Immers Driek volgt mij. Hij slurpt en reageert op nagenoeg alles wat wordt gepresenteerd. Een trouwere fan is amper denkbaar. Het is alleen zo jammer dat hij een beetje dezelfde kwaal heeft als jij: Niet begrijpen. Zo was het weren van dwazen meer gericht aan het persoon dat achter jouw nickname schuilt. Die heeft toch immers een eigen plek voor een penning verworven. En je hebt zelfs een hele fanclub die zich zeer lovend over jou uitlaat. Dus advies mijnerzijds: ga naar waar men je weet te waarderen.
  En dan nog je opmerking over mijn gebrek aan humor. Tja, als het onderwerp genocide op ons is, dan krijg ik inderdaad niet de slappe lach. Maar zijnde van de omgekeerde wereld, begrijp je dat natuurlijk niet want voor mensen als jij begint de pret dan pas! Maar je hebt hierin een fan in Driek, want die beijverde zich om jou en je genocide met zijn leven haast te verdedigen.
  En dan hebben we weer zo’n prachtig voorbeeld van jouw beperktheid: suggereren dat ik een linkse rakker zou zijn. Of een haatbaard. Ik ben echt het prototype. Alhoewel, ik moet ergens wel bekennen, dat de woorden van het video-interview met de leider van isis heel wat sympathieker overkwamen dan die van jou…

  MvG
  ekki

  Like

  • BertG. zegt:

   En mij laat je maar zeer wijselijk geheel buiten je reactie.
   Heel verstandig van je.
   Ik wacht nog steeds op een reactie van jou, maar die gaat er, zo slim als je bent, er nooit komen omdat je anders jezelf helemaal klem lult.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik zal ze er nogmaals even bij plakken. Vertel me maar of dat ik ongelijk heb.

    BertG. zegt: 9 augustus 2015 om 09:50

    Wat is je volgende inzending.
    Maak allemaal 20 euro over op me rekening, dan kan ik vast aan de slag?

    BertG. zegt: 9 augustus 2015 om 11:23

    Of staat er al iets dergelijks in ze mail die je retour ontvangt, waarin je de trotse bezitter bent van zijn mail adres na wat inlevering van enkele privé gegevens.
    Of jullie eventueel een kleine bijdrage willen overmaken omdat actie voeren nu eenmaal geld kost.

    Like

   • ekki zegt:

    Verboden te lezen … geheime boodschap … is alleen en absoluut alleen voor @BertG.
    Met het schaamrood om mijn kaken moet ik bekennen dat je helemaal gelijk hebt.
    Althans, ik ga de regio-groepen niet belasten. Nee joh, wij krijgen juist geld. Dat noem je subsidie. Als je het een beetje slim aanpakt dan krijg je wel duizenden en misschien zelfs nog veel meer. Zeker als je zo’n buitenlander stuurt. En weet je waar dat geld vandaan komt? Van de belastingbetaler. En weet wie dat zijn? Nou jij bijvoorbeeld. En Driek want die wordt gekort op zijn oorlogstrauma-pensioen want hij was toen pas 1 jaar. En Breinbrouwsels, die gaan ze ook even flink tillen. En dat krijgen wij allemaal. Nou ja niet alles natuurlijk, maar wel een deel. Want ja zij die mopjes maken over genocide op eigen volk, die moeten daar wel voor betalen natuurlijk. En jij zit ook in die club, dus jij wordt ook flink de financiële oren gewassen. Dus BertG je kunt nu stoppen met janken dat ze jou telkens overslaan en niet echt serieus nemen. Ik neem je wel serieus hoor en zal mijn best doen om voor jou de rekening zo hoog mogelijk te laten uitvallen. Dan hoef je je nooit meer zielig te voelen. Want dan weet je dat ze je in ieder geval 1 keer in het leven serieus hebben genomen.

    MvG
    ekki

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik vind de aanmatigende toon waarop u enkele van mijn reaguurders wegzet uitermate vervelend!!!

    Ik verzoek/zeg u dan ook bij deze om daar onmiddellijk mee te stoppen, anders ben ik genoodzaakt om andere maatregelen te nemen!

    Webmaster E.J. Bron

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb gelijk dus, een oplichter met een gladde babbel.
    Veel succes voor de mensen die er in gestonken zijn. Jammer, je bent er in getuind.
    Ik ben niet helemaal van gisteren of zo, net zo als Driek en meerdere.
    Niemand zal ooit iets van ‘m horen, wedden.

    Like

  • LOL, knap gepareerd maar ik moet nu even schijten.

   Like

 61. Driek zegt:

  gekki zegt:  –> En daarmee toont Driek zich een voorstander van de voorgeslagen genocide.
  Het verklaart meteen waarom je toch zo fanatiek tegen een logisch voorstel bent. Niks te maken met achterdocht of WW2. Het is gewoon dat jij die moord en doodslag wilt. Lekker mannetje ben jij. Je begrijpt niet veel he Kriek. Triest.

  Nee, beste ekki, ik begrijp niet veel. doch wat genocide is weet ik heel goed, ik heb namelijk kantje boord de Tweede Wereldoorlog overleefd. Ik ben van vóór 1940. Dus roer voortaan geen onderwerpen aan waar u niets van af weet. U bent nog niet lang op deze site, dus u kent mijn opvattingen niet. Uw geeft blijk van weinig ontwikkeling. Uit uw woordkeuze blijkt dat wij niet op dezelfde school hebben gezeten. Gelukkig maar. Ik heb op deze site nimmer zo’n dom figuur mede gemaakt. Ik vind u geen aanwinst voor de site van E.J. Bron. En hier laat ik echt bij. Veel succes met uw actie.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ach Driek, de geijkte methode, wie niet voor mij is, is tegen mij. En daar op in hameren.
   Het heeft iets weg van een jehova methode. Net zolang op de mensen in lullen totdat je om bent. Het zijn de simpele van geest die er voor gaan. Telkens weer.
   Nou geloof me maar, ik krijg ze hier bijna jankend bij me voordeur vandaan, en geen hond die het ooit nog in ze hoofd zal halen om bij mij aan te bellen.

   Like

 62. Aegolius cs zegt:

  Welk fenomeen vindt er plaats op de site van EJBron?

  Ene “ekki “ die voor haar goede doel, internetadressen behoeft en later ook woonplaatsen van respondenten. En Bert Bron geeft gevolg aan de mailadresverzoeken. Overigens niets tegen Bron die verzoeken honoreert. Wel over een ons onbekende “ekki” waaraan menigeen zich in goed vertrouwen overlaat.

  En dat van geacht en redelijk denkende respondenten die overigens onder nicknaam reageren en mailadres niet te koop zetten.

  Geen dag voorbij dat ik me verbaas.

  Like

 63. tjonge zegt:

  wat een vijandigheid hier zeg, en dat allemaal omdat iemand een concrete actie wil ondernemen om zich te organiseren.
  de beste man/vrouw vroeg oorspronkelijk enkel om een woonplaats, meer niet.
  .
  moet je eens kijken wat voor achterlijke reacties daar op komen ?
  .
  als je het niet vertrouwt, dan doe je gewoon niet mee, zo simpel kan het zijn.
  .
  maar om nou ekki zo af te fakkelen ?
  .
  alleen maar blaten bij bron, daar ga je de wereld mee redden…
  .

  Like

 64. ekki zegt:

  1. tjonge zegt: 9 augustus 2015 om 16:18.
  de beste man vroeg oorspronkelijk enkel om een woonplaats, meer niet.
  =-=-=-=-=-
  Tjonge, jonge, jonge … tjonge je bent DE ENIGE die aangeeft dat hij het begrepen heeft.
  Mijn complimenten.
  Als jij een IQ van 120 hebt dan komen de anderen niet boven de 100 uit.

  Ik wordt inmiddels al verdacht van: geheime genootschappen, nota’s uitschrijven, een stille te zijn, een spion, een haatbaard, een linkse rakker, van het te koop zetten van email-adressen, van iedereen laten arresteren, van overheidswegen hier spioneren en alles wat me ontgaan is want ik neem dat allemaal niet serieus.

  En dat alleen maar om een plaatsnaam…
  (het is om je te bescheuren)

  MvG
  ekki

  Like

  • tjonge zegt:

   het ergste is nog dat er zo overdreven vijandig gereageerd wordt, ik kan het echt niet begrijpen ?
   dat mensen hier op dit forum wantrouwig zijn, ok, prima… doe je er toch niet aan mee.
   .
   ennuh jan, echt waar joh ? ben ik een trol ?….wat jij wil joh, als ik daar jouw dag goed mee maak.
   .
   1 ding scheelt met dit topic, je leert in 1 klap heel veel over de mede reaguurders…
   .
   begin langzaam begrip te krijgen als de linksmens het over die ongure pvv-ers heeft 🙂

   Like

   • Driek zegt:

    Kom tot u zelf, beste tjonge, morgen is er weer een nieuwe Bron-dag.

    Like

   • ekki zegt:

    @tjonge.
    Nee, nee, nee, tjonge, dat zijn heel veel stappen te ver. Sommige mensen zijn nu eenmaal wat extra ‘bijzonder’. (Wat bedoeld wordt in de meest positieve zin des woordes.) Dat moet je gewoon accepteren. Ik heb daar zelf geen probleem mee. Ik denk Brainbrouwers ook niet. Er zit een soort van spelelement in. Dus laat die lui verder maar gewoon. Ik heb er geen last van.
    Verder is onze democratische rechtsstaat club natuurlijk duizenden malen beter dan landsverraderlijke linksmensen. Vergeet dat nooit. In iedere groep zitten wel een paar mindere appels. (Ook dit weer bedoeld in de meest positieve zin des woordes. )
    Bedankt voor je steun. Enne waar woon je? (knipoog)

    MvG
    ekki

    Like

   • BertG. zegt:

    Driek , wat weet jij dat toch weer mooi te vertellen, morgen is er weer een een nieuwe Bron-dag. Die houden we er in. Staat bij deze genoteerd.
    Zeker voor herhaling vatbaar.

    Like

   • tjonge zegt:

    iets om over na te denken voor de wat minder begaafden onder ons.
    .
    waarom vertrouwen jullie een regelmatige langdurige reaguurder die u nog nooit in real life gezien hebt wel, en iemand die zelden of nooit reageert niet ?
    .
    zijn de langdurige reaguurders betrouwbaar gebleken middels hun reacties ?.
    .
    .
    nog eentje om over na te denken,
    zou ekki (de door u vermeende infiltrant), als die het goed overdacht had en een goed plan had, zou die er dan niet alles aan doen om zo min mogelijk op te vallen, juist minimaal een jaar vertrouwen te wekken bij ons ipv zo uit het niets met een voorstel komen zonder het gewenste resultaat ?

    Like

 65. BertG. zegt:

  Nogmaals een herhaling. Hij blijft meesterlijk.

  Like

 66. Joannes den Hollander zegt:

  Ekki, je bedoelingen zullen ongetwijfeld goed zijn. Dat er iets moet gebeuren staat vast. Mensen bij elkaar krijgen, dat kan. Het begint vaak met mensen uit je directe omgeving die je persoonlijk al jaren lang kent. Daar kun je eens voorzichtig een balletje bij opgooien om af te tasten wat hun reacties zijn. De resultaten zullen je uiteindelijk enorm tegen gaan vallen. Dat geeft niet, je kan de twijfelaars beter niet in een groep hebben. In een later stadium kunnen ze doorslaan en grote groepen mensen in gevaar brengen. Zoek bij voorkeur kandidaten onder voormalige beroepsmilitairen en mensen die bij de politie gewerkt hebben. Mensen die weinig of niets te verliezen hebben zijn overigens vaak de beste kandidaten.
  Screen iedereen, ook als ze volkomen betrouwbaar lijken. Dat voorkomt teleurstellingen. Houd je verre van avonturiers die het geweldig vinden om op verjaardagsfeestjes of in de kroeg vol trots vertellen waar zijn / haar groep mee bezig is.
  Een besloten forum kan handig zijn, mits er een techneut bij is die iedere pc kan voorzien met programma’s die IP adressen constant versleutelen met buitenlandse adressen. Desalniettemin, ga er nooit, maar dan ook nooit vertrouwelijke informatie mee verzenden. Ga er nou maar van uit dat dit versleutelen een lachertje is voor de inlichtingen diensten.
  Je initiatief vind ik wel lovenswaardig. Echter gelet op het feit dat dit een openbaar forum is zal velen ervan weerhouden om gelijk maar open kaart te spelen. Ondanks dat de neuzen dezelfde kant op staan.
  Maar van de andere kant, niet geschoten is altijd mis.

  Like

 67. Theodoor zegt:

  ekki zal wel het goede menen, maar zoals het zo vaak gebeurt moet een leider proberen rust in de tent te houden en dat is niet gelukt. Ook na Pim Fortuyn is de onmogelijkheid daarvan gebleken met zoveel nieuwe mensen, het vertrouwen is weg en met alle nare “bijkomstigheden” daarbij.
  Jammer, heel jammer!
  Voor mij alweer het bewijs dat Geert met zijn 1-lid partij het grootste gelijk van de wereld heeft, waarvan akte.

  Like

 68. ekki zegt:

   BertG. zegt: 9 augustus 2015 om 20:09
  En ik woon tussen Emmeloord en Amsterdam.
  Heb je daar wat aan? In de polder dus om het te verduidelijken.
  Kan je daar wat mee. Maar stuur geen email adres door a.u.b.
  =-=-==-=-
  Nou was dat nou zo moeilijk?
  1] Wat er nu gebeurd is dat ik het voeg bij de andere forummers die bij jou in de regio wonen.
  2] En dan kijken of er genoeg mensen zijn om een afspraak te maken.
  3] Lukt dat dan kun je elkaar leren kennen in het echt en bespreken wat er zoal gedaan kan worden om de Gutmenschen te bereiken. Als duiveltjes van het goede jagen we op hun zieltjes. En zo krijgt ook EJBron meer aanloop en natuurlijk de PVV.
  4] Vervolgens wisselen de regio’s ervaringen en ideeën uit.
  5] En die gaan we dan uitvoeren. (vergeet je portemonnee niet mee te nemen)

  MvG
  ekki

  Like

 69. tjonge zegt:

  iets om over na te denken voor de wat minder begaafden onder ons.
  .
  waarom vertrouwen jullie een regelmatige langdurige reaguurder die u nog nooit in real life gezien hebt wel, en iemand die zelden of nooit reageert niet ?
  .
  zijn de langdurige reaguurders betrouwbaar gebleken middels hun reacties ?.
  .
  .
  nog eentje om over na te denken,
  zou ekki (de door u vermeende infiltrant), als die het goed overdacht had en een goed plan had, zou die er dan niet alles aan doen om zo min mogelijk op te vallen, juist minimaal een jaar vertrouwen te wekken bij ons ipv zo uit het niets met een voorstel komen zonder het gewenste resultaat ?
  .
  desondanks dat ik zelf nog niet mee doe aan deze actie (ik denk er nog over na), vind ik vele reacties zeer vreemd/vijandig.
  .
  dat is de enige reden waarom ik mij geroepen voel te reageren in deze….

  Like

 70. ekki zegt:

  @ aan allen en Joannes den Hollander.
  Het zijn goede adviezen maar ik denk dat je het veel te zwaarwichtig opvat. We gaan geen Euromast opblazen of zo. We zijn ook geen guerrillaforce. We zijn gewoon brave burgers die brave dingen gaan doen binnen de grenzen van de drie-dubbele rechtsorde.
  Beschouw het gewoon als een vrijblijvende hobbyclub. En de hobbyclub gaat wat folders verspreiden. Big deal! Het grootste probleem zal worden de folders te vervaardigen. Om dat een beetje betaalbaar te houden. Daar zullen ook de eerste gesprekken over moeten gaan. Dus als iemand daar bruikbare tips over heeft, dat zou welkom zijn.
  Wat de interne cohesie aangaat, die zal zelve moeten groeien. En dat doet het ook altijd. Zo is het nou eenmaal de natuur, de psyche. Ook voel je instinctief maar al te vaak aan wanneer iemand niet te vertrouwen is, de kluit belazert. Die zal er dan gauw uitliggen. Wat de groep hechter maakt.

  Maar mocht het uitgroeien tot een echte grote serieuze vereniging, dan worden de zaken die jij aankaart wel relevant. Maar dan is er ook allang een structuur waarop dat rust.
  Enne waar woon je? We hebben nog wat Limburgers nodig.

  MvG
  ekki

  Like

  • Willie zegt:

   ”We gaan geen Euromast opblazen of zo. We zijn ook geen guerrillaforce. We zijn gewoon brave burgers die brave dingen gaan doen binnen de grenzen van de drie-dubbele rechtsorde.”

   Enne :wat gaat dat uithalen ?? Juist, NIKS !!
   En ik heb er een bloedhekel om aan nutteloze dingen mijn energie te verspillen
   Quand les enfants s’amuse ?? Sorry joh, maar niet met mij

   Like

 71. ekki zegt:

  Aan allen en Theodoor.
  Het is niet helemaal te begrijpen wat je zegt, want het is nog nooit zo rustig geweest alhier.
  Daarenboven ben ik de initiatiefnemer. Of dat mij ook meteen tot leider bombardeert, dat moet zich nog maar bewijzen. Het kan dus ook heel makkelijk iemand anders worden. Verder is het de bedoeling dat er groepjes gevormd worden in regio’s. Hoeveel dat er worden hangt af van het aantal deelnemers. Het enige dat dus echt vaststaat is het doel: tegengas geven middels verspreiden van info aldaar waar die nog niet is. Bij de Gutmensch dus.

  Deze hobbyclub te vergelijken met een politieke partij zoals de LPF, is niet mogelijk. Natuurlijk een groep is altijd een groep, maar verder is het verschil dat wij in alle rust kunnen opereren. En die rust is er wel degelijk. Daarbij wat heftigheid bij tijd en wijle is niet per se nadelig. Het kan juist ook zuiverend werken, de krachten meer tezamen brengen. En dat is hier wel degelijk het geval. Van waaruit ik het bezie is er geen vuilte aan de lucht. Zie ook maar BertG. Nam deel aan de “heftige strijd” en geeft vervolgens zijn woonplaats op. En als ie wat van poen weet (want daar had hij het telkens over) dan maken we hem misschien wel penningmeester. Zo zie je maar weer schijn kan bedrieglijk zijn.
  Ben jij een Limburger?

  MvG
  ekki

  Like

  • BertG. zegt:

   Toch behoorlijk knap als je uit mijn beschrijving mijn woonplaats kan ontcijferen.
   Ik geef het je te doen met enkel ergens in de polder.

   Like

   • ekki zegt:

    Dat is helemaal niet de bedoeling BertG. Het gaat om in welke regio, provincie. Om te zien wie er dicht bij elkaar wonen. Waar exact, daar is niemand in geïnteresseerd.
    MvG
    ekki

    Like

 72. Joannes den Hollander zegt:

  Ik begrijp je volkomen Ekki. We hebben veel mensen nodig, heel veel mensen. Persoonlijk zie ik foldertjes rond brengen niet meer zitten. Dat is wat mij betreft een station wat jaren geleden al gepasseerd is. De wijk waar ik aan grens bestaat uit meer dan 50% buitenlanders. Wat denk je dat daar gaat gebeuren als je alleen of met twee man folders gaat rondbrengen die de ware aard van de aldaar wonende bezetter gaat toelichten?
  Foldertjes zijn me te vrijblijvend en worden al snel weggegooid bij de rest van de reclamefolders. Persoonlijk ga ik graag de discussie aan. Ik registreer me regelmatig op enkele hobby fora. Vooral daar vind je veel slapende Gutmenschen. Hun kennis over wat er in de wereld speelt komt veelal niet verder dan de Loveboat, vrouw zoekt rijke boer, Utopia en het Jeugdjournaal. De bekende zwart wit foto’s uit 1956 van een sterk vermagerd Biafra kindje en andere zieligheidsfiguranten doen het ook nog altijd erg goed.

  Daar is altijd wel een of andere koffiehoek waar het even niet gaat over punikken, kantklossen, postzegels sorteren, je hond opvoeden of suikerzakjes verzamelen. Grijp daar alles aan om het onderwerp naar je toe te trekken waar wij allen baat bij hebben. Doe dat niet direct nadat je de eerste keer ingelogd bent want dan val je gelijk door de mand. Het levert je geheid een aantal bans en uiteindelijk een permanente ban op omdat je in de ogen van de moderators een nazistische racist bent. Maar dat geeft niet, je opent wel de ogen van een aantal mensen. Dat merk je ook terloops aan de opmerkingen zoals: dat wist ik niet. Of zo heb ik het nog nooit bekeken. Ook krijg je PB’s (persoonlijke berichten) waar ze je gelijk geven maar het niet openbaar durven te schrijven.
  De naam van racist of nazi zie ik inmiddels al als gekoesterde Geuzennamen.

  Wellicht is het het overwegen waard om je aan te sluiten bij een inmiddels al georganiseerde organisatie. Dat voorkomt veel energieverspilling met van alles uit te vogelen wat anderen al gedaan hebben.

  Ik denk gewoon even hardop mee.

  Like

 73. ekki zegt:

  @allen en Johannes den Hollander.
  We zijn een land met iets meer dan 10 miljoen Nederlanders. De rest is al buitenlander. Waar zij wonen is bekend. En daar ga je natuurlijk NIET folderen. Dat heeft geen zin en kan nog riskant zijn ook. Trouwens met een folder bedoel ik wel iets van een krantje waarin duidelijke info staat. Zoals bv de info ‘er wonen nog maar 10 miljoen Nederlanders in Nederland’. Er zullen er altijd zijn die weggooien, maar de meesten zullen door nieuwsgierigheid gedreven het toch (deels) lezen. Een goede kop helpt daarbij.
  Dat koffiehoek-idee is inderdaad heel erg slim.
  Aansluiting bij andere groepen blijft altijd tot de mogelijkheid behoren. Alsook samenwerking. Maar dan denk ik meer in de vorm van groep zoals we proberen op te richten. Het voordeel van een nieuwe groep is, de vrijheid die je hebt. Je wordt niet gehinderd door een al bestaande ‘bedrijfsstructuur’. En als je een clubje gemotiveerden bijeen hebt, dan kun je wel degelijk een eind komen. Ikzelf ben bv al verschillende keren in regionale dagbladen te horen geweest alsook op de regionale tevee-netten. Ook op Radio1 was ik al 2x te horen. Dus van het een komt het ander. Het breidt zich uit. Dus die begintijd, de aanlooptijd, is niet onbelangrijk want daarin moet een goed samenspel tot stand komen.
  Dan krijg je ook nog zwaan kleef aan (ook een groep overigens). Je ontmoet mensen die geïnteresseerd zijn en wel mee willen doen. Dus er zijn wel degelijk mogelijkheden.
  Maar er moet gewoon eens begonnen worden. In het echt. Van het net weg. Dat werkt nu averechts. Het hindert juist het contact en de infoverspreiding. Tenminste wel als dat het enige is. Dan is het niets anders meer dan een vlucht en zelfbedrog. Zo in de zin van ‘wat zijn we toch goed bezig’, terwijl je niemand van de doelgroep bereikt.

  MvG
  ekki

  Like

 74. roeldupree zegt:

  Zet die ouwe kale ook maar op de lijst Bert. Mijn handen jeuken al jaren..

  Like

 75. In de loop van dit gemiep kunnen er beelden bij jullie zijn ontstaan die niet stroken met de realiteit. Dat is het effect van propagandatechnieken waarmee de lezer op het verkeerde been wordt gezet. De kranten staan er vol van en de televisie is er groot mee geworden. Het is namelijk niet van belang wat de schrijver schrijft maar wat de lezer leest. De boodschap ‘Gekki is een kudt’ wordt door het gros der mensheid begrepen zoals het bedoeld was, namelijk dat ie een löll is. Een deel van de lezers zal dat niet oppikken maar er onmiddellijk het Groene Boekje bij halen en de schrijver voor analfabete klungel uitmaken waar soms een complete fittie uit ontstaat en de rest van de discussie over de toepassing van deetees gaat. Anderen zien bij het lezen van de boodschap een enorme vagina aan hun geestesoog voorbij kruipen en zijn voor de rest van de dag van slag. En de meesten zullen zeggen: Wie de neucq is Gekkie?

  Mijn hele inbreng in dit topic bestond aanvankelijk uit een reactie waarin ik aangaf niks te zien in een initiatief omde laatste onafhankelijke reaguurders in gevaar te brengen door ze op te roepen te gaan folderen, op een fluitje te blazen of een hesje aan te doen om aandacht te vragen voor letters die op een spandoek staan. Meer was het niet:
  [citaat]
  Breinbrouwsels zegt: 8 augustus 2015 om 06:24
  “De Laatsten der Mohikanen, maximaal 300 ouwe knakkers en knaksters die onder verschillende nicknames met hun rollators van de ene spuugkuil naar de andere kwispeldoor strompelen om op te roepen tot verzet. Wij zijn de enigen die dit onheil allemaal zien. De rest zit te miepen op twitter over de gaskamers van Tanja Jess, de PVV-haatster of over de heilzame werking van grote silliconentieten op een schaarrelatie tussen vrouwen. Dapper maar zoals jullie weten liggen de helden zich altijd een tijdje later eenzaam op het kerkhof om te draaien in hun graf nadat de verblevenen stevig ‘nou nou nou nou’ hebben gezegd en ‘hij maakte het er ook wel naar’. Jammer dus maar de enige manier om aan deze vijanden te ontsnappen is de pleitvaart te nemen. Pak de caravan, de rollator of de Nordic Walkerstokken en taai af naar veiliger oorden…..”[/citaat]

  In deze reactie doelde ik op de 300 reaguurders, waar ik ook bij hoor, die hier en elders hun mening ventileren en redelijk op de hoogte zijn van wat er in de wereld speelt. En soms woedend oproepen tot verzet maar zich ook realiseren dat dit in de praktijk weer iets anders uitpakt. Met ‘de rest’ bedoel ik de wegkijkers die zich druk maken over de gastendoekjes van Yolanthe op de andere afleidings- en verstrooiingsfora en er zelfs geen weet van willen hebben dat er miljarden dobbernegers aan den einder liggen te loeren. Vervolgens geef ik aan dat de enige manier om dit allemaal te overleven het nemen van de Pleitvaart is en ik geef als mogelijkheid Ijsland in overweging. De rest spreekt, hoop ik, bij begrijpend lezen voor zich en ik ben bereid om deel te nemen aan een kruisverhoor met zonder marteling als er iemand nadere uitleg behoeft.

  Kennelijk trof ik iemand die zich Gekki noemt en de bedenkster is van de Folderbrigade waar het hier over gaat, vol in de doos. Ja, ik denk dat Gekki een meisje is omdat vrouwen (m/v/anders) in tegenstelling tot mannen zeer bedreven zijn in het modificeren en manipuleren van uitspraken van de man en dat onmiddellijk gebruiken om het mannetje de mond te snoeren. Daarom zie je ook vaak mannen die dan maar hummend en machteloos met de ogen rollend naar de televisie zitten te kijken als de orkaan over ze heen trekt en die daarbij feilloos gebeurtenissen die al lang vergeten hadden moeten zijn als een precisiebombardement met een scherpe tong in het weerloze mannenoog kerft en daarbij schijt heeft aan alle geluidshindernormen. Daarom dus beveel ik aan om de reacties van Gekki nog even te lezen en te laten bezinken. Mogelijk komen jullie dan tot dezelfde conclusie als ik, namelijk dat Gekki bang was dat ik haar lekkere Giant Inflatable Tarzan wilde afpakken. Ja, dan ga je natuurlijk wel tekeer. Sorrie Gekki, ik wil jouw speeltje niet want ik ben allergisch voor opblaasdingen

  Like

  • tjonge zegt:

   knap staaltje ridiculiseren breinbrouwsel !
   .
   ik begrijp uit jouw betoog dat we eigenlijk verloren zijn, er toch niks tegen kunnen doen, beter kunnen vluchten.
   .
   als ik jou begrijp hadden we nu allemaal duits moeten praten, want tegen hitler, ja, daar kon je toch niks tegen doen…
   .
   of de “muur” tussen oost en west duitsland, want tegen communisme is toch niks te doen.
   .
   of tegen de ussr, want tegen communisme is wederom weer niks te doen….
   .
   .
   vlucht maar breinb, geven wij ons vast over……

   Like

   • Nee, @tsjonge ik wilde eigenlijk zeggen dat ik er geen Heil in zie dat welwillende mensen zich mogelijk gaan opofferen ten behoeve van een zooitje labbekakken die aan de kant van de weg blijven roepen van ‘nou nou nou nou’, ‘zo gaan wij hier niet met elkaar om’ en het geheel tot aan de strot aangevuld met honderdduizenden aangespoelden die woonplaatsen en mailadressen aan het verzamelen zijn om de bezitters naderhand op onthoofdingsfilms te laten zien. En na zo’n waarschuwing krijg je een hele meute (nou ja, een paar man (m/v/gemodificeerd) dan) over je heen die gillen dat je een vuile nazi bent die je kinderen naar de gaskamers wil rijden en wordt je de eigenaar van een ziek brein genoemd en zou je eignlijk opgenomen moeten worden in een communistisch kamp waar ze nog ouwerwets aan breinonderzoeken met breinaalden doen. Ja, dan zou je toch wel graag even heel beschaafd willen zeggen: https://youtu.be/bon07sKkN-Y
    Heb je gezien dat ik er voor de lol ook nog een klein begin van een godwinnetje ingebouwd heb om de meute te tarten?

    Like

   • ekki zegt:

    Ben je je ervan bewust wat je aan het doen bent Breinbrouwsels?
    Je bent je eigen schrijfsel AAN HET VERTALEN in normaal Nederlands.
    Zoals ik je adviseerde.
    Het werkt zoveel makkelijker als mensen je meteen begrijpen.
    Dat is DE WARE KUNST van het schrijven!
    Die schuttingtaal is slechts een mislukt theaterspel dat je ego speelt met je narcisme.

    MvG
    ekki

    Like

  • ekki zegt:

   Het spijt me Breinbrouwsels, maar ik kan niet langer reageren.
   Ik heb je zieltje en dat van anderen alreeds te zwaar beschadigd.
   Voor straf sta ik nu onder curatele.
   Maar als ik vrijuit had mogen reageren dan was de insteek geweest –> dat je jouw pleidooi bouwt rondom een quote die niet ter discussie stond. (dus je hele verhaal doet niet ter zake)
   –> Mijn schrijfsel betrof jouw genocide uitspraak in de quote daarna.

   Plus dat er van manipulatie en modificatie mijnerzijds geen sprake is, wat je ook bevestigt in je eerder schrijven door het NIET tegen te spreken, maar het meteen te nemen voor het feit dat het is + het meteen tevergeefs te verdedigen met termen als “zwarte humor”.
   –> Dat je nu je insteek probeert te wijzigen –> DAT is dus een voorbeeld van MANIPULATIE. Foei!

   MvG
   ekki

   Like

   • Het spijt mij ook, we waren net zo lekker bezig. Nee, ik hield geen pleidooi maar ik gaf wat duiding aan mijn letters en woorden voor de mensen die even het terras hier opduiken en onmiddellijk weer weg wilden door al dat geschreeuw. Okee, je ligt nu een beetje met je pootje natrekkend op de grond dus dan ga ik ervan uit dat je afgeklopt hebt. Even goeie vrienden. Biertje?

    Like

   • ekki zegt:

    Kijk je kunt natuurlijk iets doen waarmee jij MIJ schaakmat zet.
    Je een heer tonen door de mensen te vertellen dat je dat genocide-verhaal zo kwaad nog niet meende.
    Kijk dan kan ik niets anders meer dan jou complementeren voor je klasse om een gemaakt foutje toe te geven, want dat niveau kom je alleen maar bij de echt groten tegen. Alsook je je welgemanierdheid te eren dat je de evolutionaire kneuzen onder toch wel het leven gunt.
    En met zo’n goedhartig iemand is het plezierig toeven en gaat een pilsje er altijd in.
    Dus … eh … waar woon je?

    MvG
    ekki

    Like

 76. @tjonge even wat weerwoord op jouw stellingen:

  – knap staaltje ridiculiseren breinbrouwsel !
  Dank je wel!.
  – ik begrijp uit jouw betoog dat we eigenlijk verloren zijn, er toch niks tegen kunnen doen, beter kunnen vluchten.
  Dat klopt.
  – als ik jou begrijp hadden we nu allemaal duits moeten praten, want tegen hitler, ja, daar kon je toch niks tegen doen…
  Nee, want toen konden we ook allemaal naar Ijsland.
  – of de “muur” tussen oost en west duitsland, want tegen communisme is toch niks te doen.
  Der Mauer is omgevallen om der Wende en het oprichten van de EUSSR mogelijk te maken waar we nu tegen aan het schuimbekken zijn. Slimme jongens die Russen, ze hebben hun rottige communisme als Trojaans Paard Europa binnengeduwd.
  – of tegen de ussr, want tegen communisme is wederom weer niks te doen….
  Mogelijk bedoel je de EUSSR. Zie hierboven.
  – vlucht maar breinb, geven wij ons vast over……
  Ik vlucht (nog) niet maar ga wel een voorraad bruine bonen in blik van de Lidl aanleggen. En dat zouden er meer moeten doen.

  Like

 77. ekki zegt:

  o Tom Hendrix zegt: 9 augustus 2015 om 19:13
  @ekki: 13.19. uur. Dat van de stembusfraude, geloof ik ook beste Ekki. Dat flikten ze al in September 2012, toen nota bene Pinokkio Rutte, ruim voor de uiteindelijke uitslag van deze Tweede Kamerverkiezingen, Samsom belde om hem te feliciteren.
  Dan wil ik tegemoet komen aan de vraag naar mijn woonplaats, dat is Roermond in Limburg.
  Mvg: Tom.
  =-=-=-=-

  Dank Tom. Je bent een redder in de nood want Limburgers zijn dun bezaaid.
  En dat stembusbedrog is inderdaad al jaren aan de gang. Ook dat moeten we zien aan te pakken.

  MvG
  ekki

  Like

 78. ekki zegt:

  Dat wou ik nou net wèl doen. Misschien hebben we er wat aan.
  Kan ook per mail.

  MvG
  ekki

  Like

 79. @ekki
  Uit al mijn duidingen was zelfs voor een duidelijke onduidelijke te zien dat ik ‘het niet zo grof meende’. Daar hebben we als mensen namelijk de humor, de zwartgallige jodenmoppen en de vanille negerzoenen voor ontwikkeld die trouwens door al die mensen met het door mij beschreven kwabje of baardje met afgrijzen worden verdoezeld danwel genekschot. Ik wens u en de uwen veel plezier bij het sjouwen van spandoeken, het fluiten op fluitjes en het dragen van gele hesjes toe. Ik wil ook nog wel helpen bij het ontwikkelen van leuke woorden voor jullie spreekkoor. En dan over jouw locatievraag die telkens opduikt, is toch geen geheim, dat weet iedereen, zelfs de Goegel http://tinyurl.com/pjry65u

  Like

 80. ekki zegt:

  @Breinbrouwsels.
  Oh je woont bij Noord-Brabant. Dat is mooi. En je wilt meedoen met leuzen schetsen. Fraai. Maar je wilt geen t-shirt aan met: “volg je de koran, slacht dan deze man” of “grote pret en veel plezier, als je mij doodt als een dier”. Dat is jammer, want dat is zo goed voor de PR. En het zou je chocolade handel een boost kunnen geen. Immers je verkoopt altijd meer na je dood. Dat zou jou toch moeten aanspreken. Maar ja, niemand is perfect zullen we zeggen.
  Dus ik zet je op de lijst. Dan kun je je in de wintermaanden naar hartenlust uitleven in ons ijzig land met een strijdkrant in de hand en een ijverig vuurtje dat brandt voor ons welgeliefde vaderland.

  MvG
  ekki

  Like

  • Ik denk meer aan unisex T-Shirts voor (m/v/gemodificeerd/kweenie) die hier in dit land straks goed in de markt zullen liggen met teksten als:
   Hallo meneer de Moor U mag mij best wel neuken hoor!
   of
   Grijp deze mooie prammen en probeer mij in elkaar te rammen
   Ander wijven zijn hier maf, snij mij het nekkie d’r maar af
   Ze hebben trouwens ook de witte chocola uit de markt nemomen dus ik kan wel inpakken.

   Like

 81. ekki zegt:

  Hoe zonnig als je bent wie ik denk, mail me dan,
  want ik kan jou niet bereiken want ben je mail kwijt.

  MvG
  ekki

  Like

 82. harry zegt:

  Ik heb hier niet gereageerd omdat het mij toeleek dat Ekki een hoog dolle-hondengehalte tentoon spreidde .

  Misschien is het allemaal goed bedoeld en zo , maar mogelijk is de euforie dat er eindelijk eens iets succesvol zou worden toch naar het hoofd gestegen .

  Ga de kat maar eens langdurig uit de boom kijken .
  Soms donderen ze vanzelf naar beneden .

  In ieder geval dienen dit soort initiatieven serieus te zijn .
  En daar lijkt het helemaal niet op .
  Geen tijd meer voor flaters .
  De tijd dringt steeds meer .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Harry, je haalt me de woorden uit de mond!
   Ik weet het nu zeker: Aan mijn lijf toch ook geen polonaise!
   Ik ga voorlopig wel naar Pegida Utrecht, als het even kan.

   Like

 83. ekki zegt:

  Dit is voorbarig.
  Ik heb iedereen die meedoet een mail gestuurd en op 2 na hebben ze mij teruggemaild. Ik ben nu bezig met groepen samenstellen. Daarna zal ik zij die meedoen wederom per mail benaderen. Wanneer dat afgehandeld is en we overeenstemming hebben bereikt, kom ik weer hier met een nieuwe post: –> “Dat gaan we doen”, om verslag uit te brengen van het gebeurde.
  Maar geef ons wel even de tijd, ja, heb dus even geduld.

  En is er niet een spreekwoord? Zoiets als: “zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten”.
  Denk daar maar eens over na.

  MvG
  ekki

  Like

  • harry zegt:

   Ekki ,

   Je hebt talent om de mensen tegen de haren in te strijken , dat doet de zaak geen goed .

   Ik heb voorheen jaren in het buitenland gewerkt en het kankergezwel van de islam daar zien groeien .
   Ben ruim 25 jaar geleden al begonnen om de mensen hier te waarschuwen voor die gruwel .
   Vele dachten dat ik gek was , heb het altijd braaf volgehouden om te ageren tegen dat tuig , maar helaas heb ik het gelijk aan mijn zijde gekregen .
   Vroeger altijd VVD gestemd , daarna Fortuyn , daarna Wilders . Nooit overgeslagen .
   Dus over loyaliteit hoef je je geen zorgen te maken en ik hoop dat je je actie tot een succes kunt maken .

   Nou heb ik er natuurlijk niks mee te maken hoe jij de boel inkleedt , maar als ouwe ervaren zak zeg ik dat je geen briljante start maakt als je iedereen die een beetje sceptisch tegenover je dolle hondengedrag staat meteen weer een sneer geeft , in plaats van er wat van op te steken .

   Als ik je wat aan mag raden , doe rustig aan , geen uitschieters , proberen geen fouten te maken , maar rustig en stabiel vooruit !
   En ga niet meteen op je staart staan als er kritiek komt .
   Wie me kent zal beamen dat het beslist niet mijn bedoeling is om de boel te ondermijnen , maar ik heb al de nodige initiatieven zien verongelukken en dat is zonde .
   Vandaar .

   En ik wens je succes !

   Like

   • delamontagne zegt:

    Je neemt me de woorden uit de mond. Alleen misschien nog wat langer geleden als je van die idioterie uit M.O., vertelde, daarginder meegemaakt.
    Ze keken je aan of ze”,t in-Keulen-hoorden-donderen”.
    ( dat was in de tijd men nauwelijks wist wat islam was/is ).
    Wat ik jzelf ervan herinnder: ik had TOEN nooit gedacht dat je die achterlijkheden ook in NL zou gaan zien.
    Lees net een reactie van meneer Driek over vrouwen in C&A waar vrouwen in burqa liepen.
    Ik zou me woedend maken. Maar ook die domme NL-se reacties:”…maar dat moet toch kunnen, moeten ze zelf weten..” etc,etc
    ONBEGRIJPELIJK.
    Maar goed, elke “tegen-islam / georganiseerde beweging”, zou je toch moeten toejuichen.

    Like

 84. ekki zegt:

  @harry,
  1] “dolle-hondengehalte, naar het hoofd gestegen, Soms donderen ze vanzelf naar beneden, dienen dit soort initiatieven serieus te zijn . En daar lijkt het helemaal niet op”, is wat je mij zoal verweet in je eerste post. Dan kun je in je 2e post wel schrijven dat het niet je bedoeling is om de boel te ONDERMIJNEN, maar je doet het desalniettemin WEL!!! En ook niet zuinigjes.

  2] En waar was in je 1e post de ONDERBOUWING? Die was er niet. Gewoon heel goedkoop de ene sneer na de ander uitdelen, zonder ook maar 1 argument te leveren. Dat is laf! En oneerlijk. En onterecht. Als je er zelf al 25 jaar mee bezig bent geweest dan zou juist JIJ moeten begrijpen dat ik NIET in 25 uur kan regelen wat jou in 25 jaar nog niet lukte.

  3] En wat daarna? Mij in bedrog gaan verwijten dat ik “op mijn staart ga staan bij kritiek”. Dat is niet wat ik doe. Net zomin als dat jij kritiek leverde. Jij DEMONISEERT !!! Dat is heel wat anders. Precies hetzelfde als wat de marxisten doen, zonder argument de ander neersabelen of liquideren.

  4] Kijk, DAT is hoe je mensen tegen je in het harnas jaagt. Want degene die dat deed dat was wederom NIET IK maar jij. In je 2e commentaar ga je in alles oorzaak & gevolg verwisselen, en ga JIJ de beledigde uithangen terwijl jij de belediger bent. Het is exact de omgekeerde wereld waarin ook moren blijven klagen dat zij zo beledigd worden terwijl ze notabenen de belediger zijn.

  En natuurlijk zal iedereen hier het met jou eens zijn en jouw partij kiezen, want immers ze kennen je al 100 jaar. Maar feiten zijn feiten en die liegen NIET! Jij bent de agressor en ik het slachtoffer. Maar die rol die ligt mij niet. Dan kom ik in actie en stel me teweer. Daarom ook dat ik deze actie organiseer…

  MvG
  ekki

  Like

  • BertG. zegt:

   Ben je al een eigen site begonnen?
   Waar “de mensen” iets kunnen vinden wat je van plan bent, hoe en wanneer.
   Want die interkluis link bij je naam bestaat niet eens.
   Komt ook niet echt betrouwbaar over. Je naam aan een site koppelen die niet eens bestaat.

   Like

   • ekki zegt:

    Het ter ziele gegane forum daar heb ik allang over geschreven.
    Verder, geduld is een schone zaak, BertG.
    Maar voor jou heb ik wel al nieuws dat je zal plezieren:
    Ik kan je nergens bijkrijgen. Emmeloord is te geïsoleerd.

    MvG
    ekki

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat zei ik je al, als je opgelet had.
    En dat is dan ook de bedoeling met je nep link bij je naam.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Wie zei wat lelijks over Emmeloord? Morgenvroeg om 7 uur een waterpistolen gevecht in de Lange Nering! Wie het verst kan schieten..

    Like

   • ekki zegt:

    Als ik dit goed begrijp, dan hebben we hier een groepje in Emmeloord!
    Dat is fraai.
    Wat gaan we met deze info doen?
    MvG
    ekki

    Like

 85. Dan kom ik in actie en stel me teweer…
  Daarom ook dat ik deze actie organiseer…

  Mooi altijd, zo’n dicht op rijm.

  Like

 86. ekki zegt:

  dan kom ik in actie, en stel me teweer,
  daarom ook dat ikke, dit organiseer.
  .
  Voel je het verschil?
  .
  MvG
  ekki

  Like

 87. rs zegt:

  schei nog toch eens uit met dat gekissebis……………wordt er strontziek van. Ekki en Breinbrouwsel.
  Voor die strijd maar per PM uit.!
  Ga er maar vanuit dat de WAARHEID in het midden ligt !!!!!!!!!!
  Stelletje kinderen……………
  Bah!!!!!!!!!!!

  Like

  • Rustig maar @rs, Ekki en ik staan hier net even rustig een pilsje te pakken.

   Like

  • ekki zegt:

   He rs, 5 berichten boven het jouwe wil Wachteres gaan vechten. Echt waar. Serieus vechten! Ze heeft het zelfs over pistolen. Dus ik dacht laat ik je maar even waarschuwen, want…eh…als je straks ook je pijlen op Wachteres gaat richten……
   Je kunt in ieder geval niet zeggen dat ik je niet gewaarschuwd heb.

   MvG
   ekki

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Er komt NIEMAND aan “Wachteres”!!! Zo ja, onmiddellijk een permanente ban!

    Webmaster

    Like

   • rs zegt:

    Huh…………………………???

    Like

   • ekki zegt:

    Voor de duidelijkheid, mijn bericht gericht aan rs: –>
    o ekki zegt: 15 augustus 2015 om 15:38

    was gekoppeld aan deze: –>
     Wachteres zegt: 15 augustus 2015 om 02:26

    Het was inhakend op de humor die Wachteres gebruikte aangaande “gevecht” en “(water)pistolen”.
    Totaal onschuldig dus.

    Ik kan dan ook melden dat er niemand was die ooit de bedoeling heeft gehad om Wachteres te belagen.

    MvG
    ekki

    Like

 88. Joannes den Hollander zegt:

  Inmiddels zijn we ruim 3 jaar verder (15 november 2018). Ekki heb ik al heel lang niet meer zien reageren. Ik ben wel nieuwsgierig naar zijn organisatie en vraag me af of zijn doel bereikt is.

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   Interessant dat op deze wijze het artikel weer “bovenop” komt. 256 reacties….. Misschien zit ik er ook bij, maar ’n bucketlist….? Hoewel meerdere gelegenheden laten passeren: wat moet ik en de nabestaande ermee?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s